הישרדות תאילנד! סיפור ראשון שלי
הקדמה
טוב אז זה סיפור ראשון שלי, כתבתי על הדבר שאני הכי אוהב- הישרדות, אני מכור לזה ואני מקווה שאני הצלחתי להעביר את הריאלטי לכתב בהצלחה, את הדמויות לא תיארתי לעומק וזה כדי לאפשר לדמיון שלכם, הקוראים לפעול ולעצב את המתמודדים שלכם בראש. ולגבי השמות, כן אני יודע שהם קצת מוזרים.. חיפשתי באתר כזה של שמות ושלפתי מתוכו את השמות הכי מוזרים.. מקווה שתהנו..
"ברוכים הבאים להישרדות!" צעק גיא בעודו מרחף באוויר עם מסוק "18 שורדים, רק אחד יהיה השורד האחרון!" הוא אמר והמסוק נעלם מאחורי האי.
בואו ונכיר את המתמודדים שלנו-
1.להב- בן 28, בעל בר, נהריה
2.פועה- בת 34, אחות, תל-אביב
3.סשה- בן 41, שחקן תאטרון, מודיעין
4.אבישג- בת 26, סטודנטית לאדריכלות, תל-אביב
5.שמוליק- בן 48, מהנדס, צפת
6.טטינה- בת 44, אסיסטנטית, רחובות
7.נדב- בן 34, ע"וד, תל-אביב
8.יהלומית- בת 33, מורה, באר טוביה
9.צביקה- בן 26, רב מלצרים, ראשל"צ
10.מאי- בת 30, צוללנית, אילת
11.מוקי- בן 26, טבח, תל-אביב
12.בשמת- בת 42, ציירת, ירושלים
13.עמי- בן 33, מדריך כושר, קרית שמונה
14.זהבית- בת 29, קוסמיטיקאית, תל-אביב
15.הילל- בן 37, טכנאי, נתניה
16.פאני- בת 50, יועצת, חיפה
17.יונתן- בן 32, סוכן מכירות, קרית אתא
18.טליה- בת 26,רקדנית, ראש העין
"אז אחרי שהכרנו את המתמודדים, הגיע הזמן להתחיל! הישרדות- תאילנד, מתחילים!" אמר גיא.
שני סירות קנו שטות לעבר האי שבו מחכה להם גיא, בכל ספינה נמצאים 9 שורדים המחולקים כבר לשבטים "שורדים בואו אליי!" צעק לעברם גיא בעוד השורדים מגיעים לחוף ויורדים מהסירות. כל 18 המתמודדים עמדו מחולקים על 2 שטיחים, האחד כתום והשני כחול. "ברוכים הבאים להישרדות תאילנד!" אמר גיא ונשמעו מחיאות כפיים מצד השורדים. "לשני שבטים כבר התחלקתם וזה הזמן לדעת מה שם השבט שלכם" אמר גיא וחשף 2 שקים "שימו לב שבט כחול, מהיום שמכם יהיה- לאורסיה, על שם היבשת המרכיבה את צפון אמריקה, אירופה ואסיה" אמר גיא זוארץ ומסר לשבט לאורסיה את השק שבו נמצאים הבאפים הכחולים. "השבט הכתום, מהיום שמכם יהיה- גונדוונה, על שם היבשת הקדומה שהרכיבה את אמריקה הדרומית, אפריקה, אוסטרליה ואנטארקטיקה" אמר גיא וזרק אליהם את השק המכיל את הבאפים הכתומים. "אז חברים, אלה השבטים,

אבל שבט אחד יהיה כבר היום במועצת השבט" אמר גיא וכל השורדים נדהמו. "אנחנו ניגש כבר ברגע זה למשימת החסינות הראשונה שלכם" אמר גיא. "שימו לב שבטים, זהו פסל החסינות השבטי" אמר גיא והרים את פסל החסינות השבטי אל השולחן שבו היו השקים מקודם. "שימו לב, במשימה הבאה תצטרכו להפגין שיתוף פעולה שבטי כדי לנצח ולזכות בחסינות" אמר גיא "מיד כולכם תתחברו אחד לשני בעזרת אזיקים, המטרה שלכם היא להשתחרר מהם כמה שיותר מהר, השבט הראשון שישחרר את כל חבריו יזכה בחסינות" אמר גיא. "אבל... איך נעשה את זה?" שאל נדב משבט לאורסיה. "שאלה יפה" אמר גיא "שימו לב, כדי לקחת את המפתחות המשחררות את האזיקים יהיה אליכם לעבור מרוץ מכשולים. כשכולם קשורים ביחד" אמר גיא וחייך אל השורדים. "בואו ונתחיל" אמר וסיים.

"חסינות על הפרק, שבט לאורסיה, שבט גונדוונה, מוכנים...? צאו לדרך!" צעק גיא, שני השבטים החלו לרוץ לעבר המכשול הראשון- קורה דקה עליה כל חברי השבט צריכים לעבור. "עמי עולה ראשון מלאורסיה, יונתן מגונדוונה"אומר גיא ומסקר את המשימה "שבט לאורסיה מתקדם יפה, כל חברי השבט כבר על הקורה. שבט גונדוונה גם מתקדם יפה, שני השבטים בשיוויון!" קורא גיא. שני השבטים עוברים ביחד את הקורות ומתקדמים למכשול הבא- קיר העשוי מבמבוק בגובה 2 מטרים שמטפסים עליו בעזרת סולם. "שני השבטים מגיעי אל המכשול השני" קורא גיא ושני השבטים מתחילים לעבור אותו. "שבט גונדוונה מתקדם יפה" אומר גיא כאשר מאי, המתמודדת הקשורה לקראת סוף השבט מסיימת את המכשול. "קדימה! קדימה!" צועק עמי על זהבית שמתקשה לעלות "אני לא יכולה" היא אומרת לו. " שבט לאורסיה מתעכב בגלל זהבית!" אומר גיא "שבט גונדוונה מצליח את המכשול השני והם מתקדמים לעבר המכשול האחרון!" צועק גיא. "בואי אני אעזור לך" אומר להב משבט לאורסיה לזהבית ודוחף אותה במעלה הסולם ועולה אחריה, "שבט לאורסיה גם עובר את המכשול השני, שני השבטים שוב בתיקו!" קורא גיא בעוד ששני השבטים מתקדמים אל עבר המכשול האחרון- מחילה זרה שבה כל חברי השבט צריכים להיכנס ובסופה, המפתח שפותח את השלשלאות המחברות בין חברי השבט. "השבטים מתקדמים מהר" אומר גיא. נדב הראשון מלאורסיה נכנס למחילה בזמן שהילל השלישי שנכנס למחילה, "חסינות ראשונה, מי השבט שינצח!?" אומר גיא בעוד פאני, האמצעית מגונדוונה נכנס למחילה ובאותו זמן נכנסת טליה, השלישית מלאורסיה גם למחילה. "שני השבטים מתקדמים במהירות" אומר גיא. "אחח אני לא יכולה עוד!" צועקת פאני מגונדוונה כאשר היא תקועה במחילה ולא מצליחה לצאת "פאני תקועה במחילה, אולי זה ייתן זמן להדביק פערים מצד לאורסיה!" אומר גיא. פועה ומוקי, האחרונים משני השבטים נכנסים למנהרה, "קרב צמוד בין השבטים, מי ינצח ויזכה בחסינות.." אומר צועק גיא. האחרונים יוצאים מן המנהרה כאשר מוקי מקדים את פועה בכמה שניות, "שבט גונדוונה לוקח את המפתח ומתחיל לשחרר את חבריו!" אומר גיא ולאחר כמה שניות מוסיף "גם לאורסיה!". חברי שני השבטים משתחררים במהירות, אין לדעת מי השבט שינצח "לכל שבט נשארו שלושה מתמודדים לשחרר!" אמר גיא והמתח הורגש באוויר. "זהבית השמינית מלאורסיה שוחררה רק להב נותר!" צעק גיא "קרב מותח בין 2 השבטים" הוא אומר בעוד ששני השבטים עובדים על המנעול האחרון של חבר השבט האחרון, "מי מהשבטים ייזכה בחסינות ומי ילך למועצת השבט כבר היום?!" צעק גיא. להב השתחרר קודם מהשלשלאות בקריאת "יש!!" גדולה. "שבט לאורסיה מנצחים במשימת החסינות!" אומר גיא וההכרעה נפלה.מצב רוחם של שבט גונדוונה ירד בצורה דרסטית, שני השבטים חזרו בחזרה לשטיחים. "שבט לאוריסה" אמר גיא "אתם זוכים בחסינות ומוגנים, בפעם הראשונה במשחק, מהדחה" אמר גיא והעניק את פסל החסינות ללהב מלאורסיה, "שבט גונדוונה, אנחנו ניפגש עוד היום במועצת השבט" אמר להם, "אבל, שני השבטים, שימו לב, כשתלכו למחנה, לא תצטרכו לבנות אותו" אמר גיא וחיוכים עלו על פני שני השבטים "מחנה מדוגם, עם מחסה מוקם, מדורה בוערת וכלי הישרדות כבר מחכה להם על האיים." אמר גיא ושני השבטים צהלו משמחה "קחו את הדגלים וחזרו למחנה" אמר גיא ושני השבטים הלכו לכיווונים נפרדים.
~שבט גונדוונה~
"וואו, וואו, וואו, וואו" אמרה פאני כאשר שבט גונדוונה נכנס למחנה שלהם, "אני לא מאמין למה שאני רואה" אמר סשה. וכל השבט התמקמו במחנה בזמן שמאי והילל ישבו על החוף. "תקשיבי, אני ואת, זה ברית עד הסוף" אמר הילל למאי "אני, אין לי בעיה, העיקר זה שנישאר ביחד" היא החזירה לו תשובה נחרצת והשניים כמו והתפזרו. "אוקי, חלוקת עבודה" אמר הילל שלקח את הפיקוד "סשה, אבישג וצביקה- אתם תהיו אחראים על קוקוסים או כל מאכל אחר שתמצאו. מאי, מוקי ובשמת אתם תהיו אחראים על הדלקת האש. ואני פאני ויונתן נלך לאסוף עצים" הוסיף הילל וכל אחד ללא ויכוח הלך לתפקידו. הילל, פאני ויונתן נכנסו ליער. "שמעו, לא סתם חילקתי אותנו ככה, אני רוצה להציע לכם ברית, דיברתי כבר עם מאי ואנחנו רבעייה, נצרף עוד מישהו ויש לנו חמישייה ורוב" אמר הילל "סגור, לי אין בעיה עם זה" אמרה פאני בחריצות "וואו אחי, הצלת אותי, חשבתי כבר אני על הכוונת" אמר יונתן והשניים צחקו ולחצו ידיים, "יש לנו אש!" שמעו השלושה את קולה של בשמת ורצו חזרה למחנה, אש יפה בערה במדורה והשמחה חגגה בשבט. סשה אסף את בשמת, מוקי וצביקה מסביב למדורה כאשר כל שאר חברי השבט הלכו לחפש קוקוסים "אתם יודעים למה הפסדנו היום במשימה?" סשה שאל את שלושת חבריו והם הגיבו לא בפרצוף מושפל "הכל בגלל הפאני הזאת, היה לנו את היתרון ובגללה הוא חמק לנו בין היידים!" הוא הגביר את הקול בכעס, השלושה הינהנו "שמעו לי, היא חייבת לעוף היום, אי אפשר ככה איתה, אנחנו נמשיך להפסיד ולהפסיד" הוא אמר "מה שאני מציע זה שארבעתנו נתאד ביחד, נצרף אלינו את אבישג וביחד נדיח את השאר, הא? מה אתם אומרים?" הוא אמר "וואלה, בכיף אח שלו" אמר מוקי וטפח לסשה על הגב "אני בסדר עם זה" אמרה בושמת וצביקה הנהן להסכמה.
בינתיים הילל, יחד עם שלישיית הברית שלו הלכו עם אבישג לחפש קוקוסים. "שמעי, אנחנו כבר רבעייה, אם את רוצה לשמור על המקום שלך תצטרפי אלינו" אמר הילל "אנחנו מצביעים היום לבשמת, היא לא תתרום לנו בכלום" הוסיף כדי לשכנע "אני לא יודעת מה להגיד לך, אם אני אחשוב כמוך, לא תהיה לי בעיה לרשום את השם שלה" אמרה אבישג "אבישגיל'ה, את יודעת שאני נורא מחבבת אותך נכון?" אמרה פאני וצחקקה קלות. ערב ירד ובעוד כשעה תכול מועצת השבט. סשה לוקח את אבישג לשיחה "שמעי, לא יודעת מה שמעת מההילל הזה, אבל אני במקומך לא הייתי סומך עליו. הוא נראה לי נחש כזה.. אסור לבטוח באנשים כאלה" הוא אמר "שמעי, לי יש רבעייה ואת עומדת על הקול המכריע, אנחנו שמים היום פאני, היא דפקה לנו את כל המשימה" אמר סשה וטפח על הכתף של אבישג, "שמע, אני אגיד לך מה שאמרתי להילל, אם אני אחשוב כמוך, לא תהיה לי בעיה לרשום את השם שלה" אמרה אבישג וסשה חייך אליה.
~מועצת השבט~
תשעת המתמודדים נכנסו להיכל מועצת השבט, תשעה לפידים חיכו להם שם, כל אחד לקח אחד ועמד סביב המדורה. "האש, מסמלת את החיים" אמר גיא "ככל שהאש שלכם בוערת אתם עדיין במשחק, כאשר האש תכבה אם תודחו מהמשחק- מיידית" אמר גיא בדרמטיות ותשעת המתמודדים הבעירו את הלפידים שלהם, החזירו אותם למקום והתיישבו על כיסאות העץ. "שבט גונדוונה, בורכים הבאים למועצת השבט" אמר גיא, "מוקי, איך אתה מרגיש עד עכשיו במשחק?" שאל גיא את מוקי "תשמע, בינתיים אחלה, למרות שהפסדנו, איך אומרים: כל כאלב ביג'י אמו" אמר מוקי וחייך "סשה, ספר לי על התחושה שלך לגבי המועצה היום, אתה מרגיש בטוח?" שאל גיא "במשחק הזה.. אין לדעת מה יקרה" אמר סשה "בואו נדבר על משימת החסינות, מישהו מוכן להסביר לי מה קרה? ההובלה הייתה שלכם ופתאום, בשנייה אחת, הפסדתם את ההובלה ואת החסינות" שאל גיא את חברי השבט "הדבר העיקרי, ואני לא אנקוב בשמות, הוא שאחד חברי השבט לא בדיוק הסתדר במרכאות עם המחילה ולא הצליח לצאת, זה בעצם מה שתקע אותנו וגרם לנו להפסיד" אמרה בשמת "למה לא לקוב בשמות? זאת פאני! הכל בגללה! היא הרסה לנו את כל המשימה והיום היא תשלם!" רטן סשה "וואו, מה קרה? כולה האישה לא יכלה להמשיך, היא בת 50 ראבק!" הרים יונתן את קולו בחזרה על סשה. "טוב חברים, נפסיק עם הויכוח הזה כעת, זה הזמן להצביע, סשה אתה ראשון" אמר גיא וסשה קם מהכיסא לעבר עמדת ההצבעה.
אחד אחד השורדים משבט גונדוונה הלכו להצביע. עד שלבסוף חזר יונתן מההצבעה "סיימתם להצביע, ניגש לתוצאות" אמר גיא והלך להביא את כד הקולות. "ברגע שאקרא את הקולות ההחלטה היא סופית המתמודד שיקבל את מירב הקולות יודח ויעזוב את האי" אמר גיא ופתח את תיבת ההצבעות.
"קול ראשון- פאני"
"קול שני- פאני"
"קול שלישי- בשמת"
"שני קולות לפאני, קול אחד לבשמת" אומר גיא
"קול רביעי- פאני"
"שלושה קולות לפאני קול אחד לבשמת"
"קול חמישי- בשמת"
"שלושה קולות לפאני שני קולות לבשמת"
"קול שישי- פאני"
"ארבעה קולות לפאני שני קולות לבשמת"
"קול שביעי- בשמת"
"קול שמיני בשמת"
"ארבעה קולות לפאני ארבעה קולות לבשמת, אנחנו בשיוון"
"המודח הראשון מהישרדות תאילנד" אומר גיא, המתח מורגש באוויר
"בשמת" אומר גיא וחושף את הפתק האחרון, בשמת בהלם, כך גם סשה.
"בשמת, קחי את הלפיד וגשי אלי" אומר גיא, בשמת קמה מוציאה את הלפיד והולכת לגיא
"בשמת, השבט אמר את דברו" אומר גיא לבשמת ומכבה לה את הלפיד "את מודחת ועוזבת את האי, להתראות" אומר גיא ובשמת יוצאת כשהלפיד הכבוי בידה.
מי הצביע למי
סשה- פאני
אבישג- בשמת
צביקה- פאני
מאי- בשמת
מוקי- פאני
בשמת- פאני
הילל- בשמת
פאני- בשמת
יונתן- בשמת