Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. Just a prank bro
    שם: דור
    הישרדות תאילנד! סיפור ראשון שלי

הקדמה
    טוב אז זה סיפור ראשון שלי, כתבתי על הדבר שאני הכי אוהב- הישרדות, אני מכור לזה ואני מקווה שאני הצלחתי להעביר את הריאלטי לכתב בהצלחה, את הדמויות לא תיארתי לעומק וזה כדי לאפשר לדמיון שלכם, הקוראים לפעול ולעצב את המתמודדים שלכם בראש. ולגבי השמות, כן אני יודע שהם קצת מוזרים.. חיפשתי באתר כזה של שמות ושלפתי מתוכו את השמות הכי מוזרים.. מקווה שתהנו..

"ברוכים הבאים להישרדות!" צעק גיא בעודו מרחף באוויר עם מסוק "18 שורדים, רק אחד יהיה השורד האחרון!" הוא אמר והמסוק נעלם מאחורי האי.
    בואו ונכיר את המתמודדים שלנו-
    1.להב- בן 28, בעל בר, נהריה
    2.פועה- בת 34, אחות, תל-אביב
    3.סשה- בן 41, שחקן תאטרון, מודיעין
    4.אבישג- בת 26, סטודנטית לאדריכלות, תל-אביב
    5.שמוליק- בן 48, מהנדס, צפת
    6.טטינה- בת 44, אסיסטנטית, רחובות
    7.נדב- בן 34, ע"וד, תל-אביב
    8.יהלומית- בת 33, מורה, באר טוביה
    9.צביקה- בן 26, רב מלצרים, ראשל"צ
    10.מאי- בת 30, צוללנית, אילת
    11.מוקי- בן 26, טבח, תל-אביב
    12.בשמת- בת 42, ציירת, ירושלים
    13.עמי- בן 33, מדריך כושר, קרית שמונה
    14.זהבית- בת 29, קוסמיטיקאית, תל-אביב
    15.הילל- בן 37, טכנאי, נתניה
    16.פאני- בת 50, יועצת, חיפה
    17.יונתן- בן 32, סוכן מכירות, קרית אתא
    18.טליה- בת 26,רקדנית, ראש העין

"אז אחרי שהכרנו את המתמודדים, הגיע הזמן להתחיל! הישרדות- תאילנד, מתחילים!" אמר גיא.

שני סירות קנו שטות לעבר האי שבו מחכה להם גיא, בכל ספינה נמצאים 9 שורדים המחולקים כבר לשבטים "שורדים בואו אליי!" צעק לעברם גיא בעוד השורדים מגיעים לחוף ויורדים מהסירות. כל 18 המתמודדים עמדו מחולקים על 2 שטיחים, האחד כתום והשני כחול. "ברוכים הבאים להישרדות תאילנד!" אמר גיא ונשמעו מחיאות כפיים מצד השורדים. "לשני שבטים כבר התחלקתם וזה הזמן לדעת מה שם השבט שלכם" אמר גיא וחשף 2 שקים "שימו לב שבט כחול, מהיום שמכם יהיה- לאורסיה, על שם היבשת המרכיבה את צפון אמריקה, אירופה ואסיה" אמר גיא זוארץ ומסר לשבט לאורסיה את השק שבו נמצאים הבאפים הכחולים. "השבט הכתום, מהיום שמכם יהיה- גונדוונה, על שם היבשת הקדומה שהרכיבה את אמריקה הדרומית, אפריקה, אוסטרליה ואנטארקטיקה" אמר גיא וזרק אליהם את השק המכיל את הבאפים הכתומים. "אז חברים, אלה השבטים,

אבל שבט אחד יהיה כבר היום במועצת השבט" אמר גיא וכל השורדים נדהמו. "אנחנו ניגש כבר ברגע זה למשימת החסינות הראשונה שלכם" אמר גיא. "שימו לב שבטים, זהו פסל החסינות השבטי" אמר גיא והרים את פסל החסינות השבטי אל השולחן שבו היו השקים מקודם. "שימו לב, במשימה הבאה תצטרכו להפגין שיתוף פעולה שבטי כדי לנצח ולזכות בחסינות" אמר גיא "מיד כולכם תתחברו אחד לשני בעזרת אזיקים, המטרה שלכם היא להשתחרר מהם כמה שיותר מהר, השבט הראשון שישחרר את כל חבריו יזכה בחסינות" אמר גיא. "אבל... איך נעשה את זה?" שאל נדב משבט לאורסיה. "שאלה יפה" אמר גיא "שימו לב, כדי לקחת את המפתחות המשחררות את האזיקים יהיה אליכם לעבור מרוץ מכשולים. כשכולם קשורים ביחד" אמר גיא וחייך אל השורדים. "בואו ונתחיל" אמר וסיים.

"חסינות על הפרק, שבט לאורסיה, שבט גונדוונה, מוכנים...? צאו לדרך!" צעק גיא, שני השבטים החלו לרוץ לעבר המכשול הראשון- קורה דקה עליה כל חברי השבט צריכים לעבור. "עמי עולה ראשון מלאורסיה, יונתן מגונדוונה"אומר גיא ומסקר את המשימה "שבט לאורסיה מתקדם יפה, כל חברי השבט כבר על הקורה. שבט גונדוונה גם מתקדם יפה, שני השבטים בשיוויון!" קורא גיא. שני השבטים עוברים ביחד את הקורות ומתקדמים למכשול הבא- קיר העשוי מבמבוק בגובה 2 מטרים שמטפסים עליו בעזרת סולם. "שני השבטים מגיעי אל המכשול השני" קורא גיא ושני השבטים מתחילים לעבור אותו. "שבט גונדוונה מתקדם יפה" אומר גיא כאשר מאי, המתמודדת הקשורה לקראת סוף השבט מסיימת את המכשול. "קדימה! קדימה!" צועק עמי על זהבית שמתקשה לעלות "אני לא יכולה" היא אומרת לו. " שבט לאורסיה מתעכב בגלל זהבית!" אומר גיא "שבט גונדוונה מצליח את המכשול השני והם מתקדמים לעבר המכשול האחרון!" צועק גיא. "בואי אני אעזור לך" אומר להב משבט לאורסיה לזהבית ודוחף אותה במעלה הסולם ועולה אחריה, "שבט לאורסיה גם עובר את המכשול השני, שני השבטים שוב בתיקו!" קורא גיא בעוד ששני השבטים מתקדמים אל עבר המכשול האחרון- מחילה זרה שבה כל חברי השבט צריכים להיכנס ובסופה, המפתח שפותח את השלשלאות המחברות בין חברי השבט. "השבטים מתקדמים מהר" אומר גיא. נדב הראשון מלאורסיה נכנס למחילה בזמן שהילל השלישי שנכנס למחילה, "חסינות ראשונה, מי השבט שינצח!?" אומר גיא בעוד פאני, האמצעית מגונדוונה נכנס למחילה ובאותו זמן נכנסת טליה, השלישית מלאורסיה גם למחילה. "שני השבטים מתקדמים במהירות" אומר גיא. "אחח אני לא יכולה עוד!" צועקת פאני מגונדוונה כאשר היא תקועה במחילה ולא מצליחה לצאת "פאני תקועה במחילה, אולי זה ייתן זמן להדביק פערים מצד לאורסיה!" אומר גיא. פועה ומוקי, האחרונים משני השבטים נכנסים למנהרה, "קרב צמוד בין השבטים, מי ינצח ויזכה בחסינות.." אומר צועק גיא. האחרונים יוצאים מן המנהרה כאשר מוקי מקדים את פועה בכמה שניות, "שבט גונדוונה לוקח את המפתח ומתחיל לשחרר את חבריו!" אומר גיא ולאחר כמה שניות מוסיף "גם לאורסיה!". חברי שני השבטים משתחררים במהירות, אין לדעת מי השבט שינצח "לכל שבט נשארו שלושה מתמודדים לשחרר!" אמר גיא והמתח הורגש באוויר. "זהבית השמינית מלאורסיה שוחררה רק להב נותר!" צעק גיא "קרב מותח בין 2 השבטים" הוא אומר בעוד ששני השבטים עובדים על המנעול האחרון של חבר השבט האחרון, "מי מהשבטים ייזכה בחסינות ומי ילך למועצת השבט כבר היום?!" צעק גיא. להב השתחרר קודם מהשלשלאות בקריאת "יש!!" גדולה. "שבט לאורסיה מנצחים במשימת החסינות!" אומר גיא וההכרעה נפלה.מצב רוחם של שבט גונדוונה ירד בצורה דרסטית, שני השבטים חזרו בחזרה לשטיחים. "שבט לאוריסה" אמר גיא "אתם זוכים בחסינות ומוגנים, בפעם הראשונה במשחק, מהדחה" אמר גיא והעניק את פסל החסינות ללהב מלאורסיה, "שבט גונדוונה, אנחנו ניפגש עוד היום במועצת השבט" אמר להם, "אבל, שני השבטים, שימו לב, כשתלכו למחנה, לא תצטרכו לבנות אותו" אמר גיא וחיוכים עלו על פני שני השבטים "מחנה מדוגם, עם מחסה מוקם, מדורה בוערת וכלי הישרדות כבר מחכה להם על האיים." אמר גיא ושני השבטים צהלו משמחה "קחו את הדגלים וחזרו למחנה" אמר גיא ושני השבטים הלכו לכיווונים נפרדים.

~שבט גונדוונה~
    "וואו, וואו, וואו, וואו" אמרה פאני כאשר שבט גונדוונה נכנס למחנה שלהם, "אני לא מאמין למה שאני רואה" אמר סשה. וכל השבט התמקמו במחנה בזמן שמאי והילל ישבו על החוף. "תקשיבי, אני ואת, זה ברית עד הסוף" אמר הילל למאי "אני, אין לי בעיה, העיקר זה שנישאר ביחד" היא החזירה לו תשובה נחרצת והשניים כמו והתפזרו. "אוקי, חלוקת עבודה" אמר הילל שלקח את הפיקוד "סשה, אבישג וצביקה- אתם תהיו אחראים על קוקוסים או כל מאכל אחר שתמצאו. מאי, מוקי ובשמת אתם תהיו אחראים על הדלקת האש. ואני פאני ויונתן נלך לאסוף עצים" הוסיף הילל וכל אחד ללא ויכוח הלך לתפקידו. הילל, פאני ויונתן נכנסו ליער. "שמעו, לא סתם חילקתי אותנו ככה, אני רוצה להציע לכם ברית, דיברתי כבר עם מאי ואנחנו רבעייה, נצרף עוד מישהו ויש לנו חמישייה ורוב" אמר הילל "סגור, לי אין בעיה עם זה" אמרה פאני בחריצות "וואו אחי, הצלת אותי, חשבתי כבר אני על הכוונת" אמר יונתן והשניים צחקו ולחצו ידיים, "יש לנו אש!" שמעו השלושה את קולה של בשמת ורצו חזרה למחנה, אש יפה בערה במדורה והשמחה חגגה בשבט. סשה אסף את בשמת, מוקי וצביקה מסביב למדורה כאשר כל שאר חברי השבט הלכו לחפש קוקוסים "אתם יודעים למה הפסדנו היום במשימה?" סשה שאל את שלושת חבריו והם הגיבו לא בפרצוף מושפל "הכל בגלל הפאני הזאת, היה לנו את היתרון ובגללה הוא חמק לנו בין היידים!" הוא הגביר את הקול בכעס, השלושה הינהנו "שמעו לי, היא חייבת לעוף היום, אי אפשר ככה איתה, אנחנו נמשיך להפסיד ולהפסיד" הוא אמר "מה שאני מציע זה שארבעתנו נתאד ביחד, נצרף אלינו את אבישג וביחד נדיח את השאר, הא? מה אתם אומרים?" הוא אמר "וואלה, בכיף אח שלו" אמר מוקי וטפח לסשה על הגב "אני בסדר עם זה" אמרה בושמת וצביקה הנהן להסכמה.
    בינתיים הילל, יחד עם שלישיית הברית שלו הלכו עם אבישג לחפש קוקוסים. "שמעי, אנחנו כבר רבעייה, אם את רוצה לשמור על המקום שלך תצטרפי אלינו" אמר הילל "אנחנו מצביעים היום לבשמת, היא לא תתרום לנו בכלום" הוסיף כדי לשכנע "אני לא יודעת מה להגיד לך, אם אני אחשוב כמוך, לא תהיה לי בעיה לרשום את השם שלה" אמרה אבישג "אבישגיל'ה, את יודעת שאני נורא מחבבת אותך נכון?" אמרה פאני וצחקקה קלות. ערב ירד ובעוד כשעה תכול מועצת השבט. סשה לוקח את אבישג לשיחה "שמעי, לא יודעת מה שמעת מההילל הזה, אבל אני במקומך לא הייתי סומך עליו. הוא נראה לי נחש כזה.. אסור לבטוח באנשים כאלה" הוא אמר "שמעי, לי יש רבעייה ואת עומדת על הקול המכריע, אנחנו שמים היום פאני, היא דפקה לנו את כל המשימה" אמר סשה וטפח על הכתף של אבישג, "שמע, אני אגיד לך מה שאמרתי להילל, אם אני אחשוב כמוך, לא תהיה לי בעיה לרשום את השם שלה" אמרה אבישג וסשה חייך אליה.

~מועצת השבט~
    תשעת המתמודדים נכנסו להיכל מועצת השבט, תשעה לפידים חיכו להם שם, כל אחד לקח אחד ועמד סביב המדורה. "האש, מסמלת את החיים" אמר גיא "ככל שהאש שלכם בוערת אתם עדיין במשחק, כאשר האש תכבה אם תודחו מהמשחק- מיידית" אמר גיא בדרמטיות ותשעת המתמודדים הבעירו את הלפידים שלהם, החזירו אותם למקום והתיישבו על כיסאות העץ. "שבט גונדוונה, בורכים הבאים למועצת השבט" אמר גיא, "מוקי, איך אתה מרגיש עד עכשיו במשחק?" שאל גיא את מוקי "תשמע, בינתיים אחלה, למרות שהפסדנו, איך אומרים: כל כאלב ביג'י אמו" אמר מוקי וחייך "סשה, ספר לי על התחושה שלך לגבי המועצה היום, אתה מרגיש בטוח?" שאל גיא "במשחק הזה.. אין לדעת מה יקרה" אמר סשה "בואו נדבר על משימת החסינות, מישהו מוכן להסביר לי מה קרה? ההובלה הייתה שלכם ופתאום, בשנייה אחת, הפסדתם את ההובלה ואת החסינות" שאל גיא את חברי השבט "הדבר העיקרי, ואני לא אנקוב בשמות, הוא שאחד חברי השבט לא בדיוק הסתדר במרכאות עם המחילה ולא הצליח לצאת, זה בעצם מה שתקע אותנו וגרם לנו להפסיד" אמרה בשמת "למה לא לקוב בשמות? זאת פאני! הכל בגללה! היא הרסה לנו את כל המשימה והיום היא תשלם!" רטן סשה "וואו, מה קרה? כולה האישה לא יכלה להמשיך, היא בת 50 ראבק!" הרים יונתן את קולו בחזרה על סשה. "טוב חברים, נפסיק עם הויכוח הזה כעת, זה הזמן להצביע, סשה אתה ראשון" אמר גיא וסשה קם מהכיסא לעבר עמדת ההצבעה.
    אחד אחד השורדים משבט גונדוונה הלכו להצביע. עד שלבסוף חזר יונתן מההצבעה "סיימתם להצביע, ניגש לתוצאות" אמר גיא והלך להביא את כד הקולות. "ברגע שאקרא את הקולות ההחלטה היא סופית המתמודד שיקבל את מירב הקולות יודח ויעזוב את האי" אמר גיא ופתח את תיבת ההצבעות.
    "קול ראשון- פאני"
    "קול שני- פאני"
    "קול שלישי- בשמת"
    "שני קולות לפאני, קול אחד לבשמת" אומר גיא
    "קול רביעי- פאני"
    "שלושה קולות לפאני קול אחד לבשמת"
    "קול חמישי- בשמת"
    "שלושה קולות לפאני שני קולות לבשמת"
    "קול שישי- פאני"
    "ארבעה קולות לפאני שני קולות לבשמת"
    "קול שביעי- בשמת"
    "קול שמיני בשמת"
    "ארבעה קולות לפאני ארבעה קולות לבשמת, אנחנו בשיוון"

"המודח הראשון מהישרדות תאילנד" אומר גיא, המתח מורגש באוויר
    "בשמת" אומר גיא וחושף את הפתק האחרון, בשמת בהלם, כך גם סשה.
    "בשמת, קחי את הלפיד וגשי אלי" אומר גיא, בשמת קמה מוציאה את הלפיד והולכת לגיא
    "בשמת, השבט אמר את דברו" אומר גיא לבשמת ומכבה לה את הלפיד "את מודחת ועוזבת את האי, להתראות" אומר גיא ובשמת יוצאת כשהלפיד הכבוי בידה.

מי הצביע למי
    Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי Sans, 10-12-2012 בשעה 09:44 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: אני
    נחמד רק שהתבלבלת בספירה מתישהו ולא רשמת נכון את הקולות לפאני אבל הספירה הסופית טובה בכללי הסיפור נחמד

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    "קול שני- פאני"
    "קול שלישי- בשמת"
    "שני קולות לפאני, קול אחד לבשמת" אומר גיא
    "קול שלישי- פאני"

הוא צודק. פעמיים קול שלישי ><
    חוץ מזה, סחטיין. D:

Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    רעיון ללא ספק מרענן. התיאורים גם קיימים פה, מה שמאפשר להתרגל לרעיון בקלות.
    אני אישית פחות אוהב סיפורים על ריאלי כי זה כמעט ולא ספרותי, אבל כל אחד וטעמו. אני אישית חושב שיש בסיפור שלך המון פוטנציאל.

רכשת קורא ^^

5. Just a prank bro
    צודקים >< אני אתקן
    תודה רבה, תגובות כאלה עושות לי חשק להמשיך, וכך אני אעשה

פרק 2

בפרק הקודם:
    המשחק התחיל והמתמודדים התחלקו לשני שבטים- גודוונה ולאורסיה, שני השבטים נזרקו יש אל משימת החסינות שהיה מירוץ מכשולים בין השבטים שכאשר כל שבט מחובר בשלשלאות. לבסוף שבט לאורסיה זכה בחסינות ושבט גונדוונה נשלך אל מועצת השבט, כבר ביום הראשון נוצרו שתי בריתות מרכזיות בשבט גונדוונה, אחת של סשה, צביקה, מוקי ובשמת והאחרת של מאי, הילל, פאני ויונתן כאשר אבישג הייתה קול צף שהכריעה את הצבעת הקולות במועצת השבט שבה הודחה בשמת.

~שבט גונדוונה –לאחר המועצה~
    סשה, מוקי וצביקה מרוחקים משאר השבט ומדברים בינהם. "חבר'ה מצטער להגיד אבל אנחנו בבעיה" אמר סשה לחבריו "היום בת בריתינו עפה ואנחנו במיעוט" אמר סשה במבט מודאג. "שמע אחויה, אלי הכל זה לטובה" אמר מוקי וצחק עם צביקה, "לא יודע מה איתכם, אני כבר לא מרגיש בטוח" אמר סשה כשמוקי וצביקה התבדחו בינהם "מה אתה דואג? זה כולה תחילת המשחק!" אמר צביקה והשניים הלכו "התקווה היחידה שלי היא פסלון חסינות" לחש סשה לעצמו.
    בוקר עלה על שני האיים, יום 2.

~שבט לאורסיה~
    "בוקר טוב שבט לאורסיה!" צעקה טליה בבוקר הראשון "ארוחת בוקר כבר מוגשת!" היא מוסיפה כשנדב פותח את הקוקוס. "בוקר טוב" אומרת יהלומית בעייפות "בחיים שלי לא ישנתי כל כך רע" היא מוסיפה. "תעודדי, יש לנו רק עוד חודש פה" אמר אליה נדב וחייך.
    "טוב חברים, אני וזהבית הולכים להביא דואר אי" אמר להב והוא וזהבית עזבו את המקום. "זהבית את מקשיבה?" אמר להב והיא עונה "תמיד" בתשובה "במקרה ולא ניקח היום את החסינות, אני חושב שאנחנו חייבים להעיף את טטינה, היא לא עושה כלום במחנה וכל היום אוכלת! בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה, בן אדם אחד גומר קוקוס שלם!" הוא אמר "אני מסיכמה, אז.. זאת ברית?" היא שאלה "ברור" הוא אמר והשניים לחצו ידיים והוציאו את דואר האי מהסל.

~שבט גונדוונה~
    יונתן ואבישג הולכים להביא ביחד את דואר האי. "בוקר טעון לאחר המועצה, אבל טוב שעשית את הבחירה הנכונה" אמר יונתן לאבישג וחייך, "אני ופאני הצלחנו להתחבר ביום הזה, ולא הייתי מסוגלת לשים את השם שלה" אמרה אבישג. "עכשיו להביא את חסינות הביתה, כדי שלא עוד פעם נצטרך ללכת למועצה!" אומר יונתן והשניים צוחקים ופותחים את תיבת הדואר.

~דואר אי~
    חלק חלק ניקח מן החוף
    מי יצליח להישאר בסוף
    אינה מפסיקה התחרות
    בדרך אל החסינות

"שבט לאורסיה, שבט גונדוונה, בואו אלי!" צעק גיא לעבר שני השבטים הולכים בשורה ובראשה דגל השבט. "ברוכים הבאים למשימת החסינות" קיבל גיא את שני השבטים "שבט לאוריסה, אתם צופים בשבט גונדוונה החדש, אתמול במועצת השבט הם הדיחו את בשמת מהמשחק" אמר גיא. "אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי, זאת הייתה היא או פאני" נשמעו התלחשויות בין נדב ועמי משבט לאורסיה.
    "טוב חברים נעבור למשימת החסינות, אבל קודם כל, שבט לאורסיה, פסל החסינות חוזר אליי" אמר גיא ולקח את פסל החסינות חזרה.
    "שימו לב שני השבטים, היום במשימה תתחלקו ל2 קבוצות- צוות אסיפה וצוות הרכבה כאשר לכל צוות יש תפקיד משלו, צוות האסיפה מכל שבט יהיה אחראי על אסיפת 5 שקים בהם חלקי פאזל הקבורים בחוף, כאשר ימצאו כל החלקים יכנס צוות ההרבה שירכיב מכל החלקים שאספו צוות האסיפה פאזל בצורת סמל השבט" הסביר גיא לשבטים. "שימו לב שבט גונדוונה אתם שבעה, שבט לאורסיה אתם שמונה, מי יישב בצד?" שאל גיא ולאחר התלחשויות בשבט הצביעה זהבית ואמרה "אני" לגיא "אוקי זהבית, תפסי מקום על הספסל" אמר גיא והצביע על ספסל מרוחק.
    "משימת החסינות יוצאת לדרך, צוות האסיפה משבט לאורסיה הוא- להב, עמי, נדב ופועה, צוות ההרכבה הוא- שמוליק, טטינה, יהלומית וטליה. צוות האסיפה משבט גונדוונה הוא- אבישג, צביקה, הילל ויונתן, צוות ההרכבה- סשה, מאי, מוקי ופאני" הנחה גיא "שבטים מוכנים? צאו לדרך!!" אמר גיא ושני צוותי האסיפה רצו במהירות אל עבר החוף ומתחילים לחפור בחול, "תתפזרו אחד מהשני!" אמרה אבישג לשבט גונדוונה לפי היציאה וכך עשו. "בינתיים שיוון בין השבטים, אף שבט לא מצע עדיין שק" סיקר גיא את המשימה. "אני חושב שמצאתי... מצאתי!" צועק עמי מלאורסיה, לוקחת את השק ורצה לעבר שולחן ההרכבה, "שבט לאוריסה עם שק ראשון!" קורא גיא "כל הכבוד, יאללה תחזור לחפש" אומרת יהלומית לעמי וטופחת לו על השכם לפני שהוא רץ חזרה. "גם אני מצאתי" אומרת אבישג ורצה אל שולחן ההרכבה "שיוון בין השבטים! לכל שבט שק ראשון!" צועק גיא "קדימה קדימה קדימה" אומרת זהבית מהצד כשהיא רוקעת ברגליים. "יש עוד אחד" אומר יונתן מגונדוונה ורץ במהירות אל שולחן ההרכבה "שבט גונדוונה עם שק שני!" אומר גיא בזמן ששני השבטים ממשיכים לחפור בחול. "שני השבטים לא מפסיקים לחפור, שבט לאורסיה צריך עוד שק אחד כדי להגדיל את הפער" אומר גיא במתח, "יש!!" אומר יונתן שמוצא עוד שק לגונדוונה "יונתן! עם השק השלישי של גונדוונה. נשארו רק עוד שני שקים!" קורא גיא "שבט לאורסיה נראה אבוד בינתיים רק עם שק אחד" אומר גיא "קדימה לאורסיה!!" קוראת זהבית מהצד כאשר מצב השבט מדרדר "זה זה?!" שואל נדב את עצמו "יש, יש!" אומר וטס עם השק השני של שבט לאורסיה "שבט לאורסיה מצמצם את הפער עם שק שני!" קורא גיא וחיוך עולה על פניה של זהבית. "עוד אחד! אללה!" קורא להב ומוציא את השק השלישי של לוארסיה מהחול "שיוון! לכל שבט שלושה שקים!" צועק גיא. "יאללה מצאתי.." אומרת אבישג ומוציאה את השק הרביעי של גונדוונה מהחול כשהיא מתנשפת "תביאי אני אעזור לך" מציע עזרה לאבישג שנותנת לו את השק ונשכבת על החול "פיו, אני לא יכולה יותר" היא אומרת מתנשפת "צביקה! עם השק הרביעי לגונדוונה!" קורא גיא "יש לי את זה!" קוראת פועה ורצה אל עמדת ההרכבה "שוב שיוויון! 4-4 בין שני השבטים!" אומר גיא ומרים את היד "יאללה יאללה!" צועק מוקי מגונדוונה אל חבריו לשבט. "יש לנו את הרביעי!" אומר להב ורץ בספרינט אל עבר שלוחן ההרכבה "גם את החמישי!" אומר עמי וגם הוא רץ אל עמדת ההרכבה "שבט לאורסיה במהפך! אתם יכולים להתחיל לבנות את הפאזל!" קורא גיא אל שבט לאורסיה שפותחים את שקי הפאזל. "זה עוד לא נגמר!" צועק גיא אל שבט גונדוונה בעוד ששבט לאורסיה מצליח למקם כמה חלקים במקום "יש לנו את זה!" אומר יונתן כשהוא שולף את השק החמישי והאחרון של שבט גונדוונה מהחול "שבט גונדוונה עם השק החמישי, מצליחים לצמצם את הפער!" אומר גיא "יש לנו חצי, זה מתמקם פה" אומרת יהלומית מלאורסיה וממקמת עוד חלק בדרך להשלמת הפאזל "שבט לאורסיה כבר עם חצי פאזל, שבט גונדוונה פותח את השקים רק עכשיו!" מסק גיא "אללה אללה אחויה שתי דקות סיימנו!" אומר מוקי מגונדוונה ומתחיל לפתור את הפאזל "שני השבטים פותרים את הפאזל, השבט הראשון שיסיים יזכה בחסינות!" צועק גיא לעבר השבטים "זה נכנס לכאן ויש לנו כבר חצי פאזל!" אומרת מאי גונדוונה. "שני השבטים נראים צמודים מאוד עכשיו" אומר גיא בלחש "יאללה קדימה נשארו לנו כמה חלקים בודדים!" אומרת טליה וממקמת עוד חלק בפאזל. "קדימה קדימה, נשאר לנו רק את החלק הזה וגמרנו!" אומרת פאני כשהיא מחזיקה חלקים בידייה. "עוד חמישה חלקים" אומרת טטינה וממקמת עוד חלק במקום הנכון, "הקרב צמוד מאוד, מי מהשבטים ייזכה בחסינות ומי ישלח למועצת השבט?" מסקר גיא את המצב בשקט "יש לנו את זה!!" קורא שמוליק משבט לאורסיה "אני בא לבדוק" אומר גיא "הצלחנו!" קוראים חברי שבט גונדוונה, "מצטער גונדוונה, אבל לאורסיה אמרו שסיימנו לפני" אומר גיא "במידה והפאזל שלכם יהיה נכון ושל לואריסה לא נכון אתם תזכו בחסינות" מוסיף גיא ונעמד לצד הפאזל של לאורסיה ”בואו נראה" אומר גיא וסורק את הפאזל "שימו לב שני השבטים" אומר גיא במתח "יש לנו מנצחים, שבט לאורסיה זוכים בחסינות בפעם השנייה!" קורא גיא וכל שבט לאורסיה צועקים בשמחה בעוד ששבט גונדוונה מרכינים ראש.
    "שבט לאורסיה" אומר גיא "החסינות חוזרת אליכם, כל הכבוד" מוסיף ונותן את פסל החסינות ללהב מלאורסיה, "שימו לב שבטים, באי של כל שבט מסתרר פסלון חסינות חבוי היכול להציל אותכם מהדחה" אומר גיא אל פרצופיהם המופתעים של חברי השבט. "שבט גונדוונה, לצערי אנחנו ניפגש שוב במועצת השבט. שני השבטים קחו את הדגלים וחיזרו למחנה" אומר גיא, שני השבטים לוקחים את בדגל השבטי ומתפזרים לשני שורות.

~שבט גונדוונה~
    "לא שוב סיוט של מועצה" אומר יונתן ונשכב על החול, לצידו מתיישבים הילל ומאי "היום זה סשה ברור?" אומר הילל "הוא מי שמהווה עלינו הכי הרבה מבחינה אסטרטגית, אחריו נדיח את שני הסגנים שלו" מוסיף הילל "אני מסכימה, הוא באמת יכול לעשות לנו מהלך, צריך לגרום לזה שהוא לא ישתמש באבישג" אומרת מאי ומוסיפה "אני אלך לדבר איתה" קמה והולכת "שיהיה בהצלחה" אומר יונתן ונותן כיף להילל. "אבישג, אני יכולה אותך לרגע" אומרת מאי כשאבישג ושמוליק מנסים ביחד להדליק אש, אבישג פונה לשמוליק ולוחשת לו "זה בסדר?" הוא מהנהן והיא קמה והולכת עם מאי. "היום אנחנו הולכים להדיח את סשה, לא הגיוני שהוא ידבר ככה לאישה בת 50, מה גם שהוא שהוא האיום האסטרטגי הכי גדול שלנו" אומר מאי "אני מבינה, מסוכם" אומרת אבישג והשניים מתחבקות. בינתיים סשה נכנס לתוך היער "אני הבנתי שהדרך היחידה שלי להינצל היום היא פסלון חסינות, אולי יהיה לי מזל ואני אמצא אותו" הוא אומר ומתחיל לבדוק מקומות פוטנציאלים למיקומו של פסלון החסינות "לפי מה שראיתי בעונות הקודמות, פסלון חסינות תמיד יהיה בתוך עז או בכוך בין הסלעים" הוא אומר ומושיט את ידו לעבר חור בעץ "אני מרגיש משהו" הוא אומר ושולף שק בד קטן מלופף בחבל "אלוהים, תודה תודה!" הוא מוציא את פסלון החסינות מהשק ומסתכל לשמיים "אסור שאף אחד יידע על זה" הוא אומר ושם את פסלון החסינות במכנס.

"מה שאני הולך לעשות עכשיו זה ללכת להילל ולבקש רחמים, במקרה שהוא יסכים להדיח אחר לא תהיה לי שום בעיה, אם הוא לא יסכים, הפסלון שלי יציל אותי" מתכנן סשה והולך אל הילל. "תשמע, באתי להתחנן על חיי" אומר סשה והילל עונה לו בתגובה "שמע אחי, זה המשחק, דוגרי אתה האיום הכי גדול שלי ושל הברית שלי, אני לא רוצה לעשות את זה מלוכלך ומאחורי הגב" הילל אומר ומסלק את סשה. "טוב, ילדים שלי, כנראה שהיום אני נפרד מכם, אנחנו היום נצביע יחד להילל בסדר? אל תדאגו, אתם עדיין במשחק" אומר סשה בעצב לשמוליק ומוקי המרכינים ראש "שמע אבויה, שום דבר לא סגור עדיין" אומר מוקי וטופח לסשה על השכם.

~מועצת השבט~
    שבעת השורדים מגונדוונה ואיתם הלפידים נכנסים להיכל המועצה, ממקמים את לפידיהם ומתיישבים על הכיסאות מול גיא. "שבט גונדוונה, ברוכים הבאים למועצת השבט" אומר גיא ומקבל את השבט "זוהי כבר הפעם השנייה שאתם מפסידים במשימה, מישהו יכול להגיד לי למה? יונתן, תנסה לענות לי" שואל גיא "תשמע, זה לא סוד שהשבט השני יותר חזק ואתלטי ממנו, למרות שכן, אנחנו כן חזקים פשוט לא הולך לנו במשימות.." עונה יונתן "אז אתה אומר שהכל קשור למזל?" שואל אותו חזרה גיא "כן, לחלוטין, היום במשימה השבט השני הקדים אותנו בכמה שניות מועטות, אם זה לא חוזר מזל אני לא יודע מה כן" עונה יונתן. "חברים, בדיוק כמו במשימה הקודמת, היתרון היה שלכם ושוב הוא חמק לכם בין האצבעות, פאני, למה הדבר הזה קורה?" ממשיך גיא לשאול "אולי זה בגלל שיש לנו אצבעות חלקות" אומרת פאני ומצחקקת, "אבל ברצינות, אין לי שמץ למה זה קורה, אולי הם פשוט טובים מידי" אומרת פאני ומחייכת. "טוב חברים, דיברנו מספיק, בואו וניגש ולהצבעה, הילל, אתה ראשון" אומר גיא, הילל קם והולך לעבר עמדת ההצבעה. כל חבר שבט בתורו הולך אל עמדת ההצבעה, ומכניס פתק עם שמו של המודח אל התיבה, אחרי שכל חברי השבט סיימו להצביע והתיישבו במקומות אומר גיא "אני אלך להביא את הקולות" והולך לעבר עמדת ההצבעה, לוקח את הכד וחוזר אל שבט גונדוונה. "שימו לב היום לאחר המשימה ציינתי שפסלון חסינות נמצא באי שלכם, אם למישהו יש פסלון חסינות והוא רוצה לשחק בו, זה הזמן" אומר גיא במתח. סשה קם מהכיסא "אני אשתמש בזה" הוא אומר, מוציא פסלון חסינות ונותן אותו לגיא, "שימו לב, זהו אכן פסלון חסינות, כל הקולות של סשה אינם נספרים, אני אקרא את הקולות." אומר גיא ופותח את הכד
    "קול ראשון- סשה, לא נספר"
    "קול שני- סשה, לא נספר"
    "קול שלישי- סשה, לא נספר"
    "קול רביעי- הילל"
    "קול חמישי- סשה, לא נספר"
    "קול שישי- סשה, לא נספר"
    "קול שביעי- הילל"
    "המודח השני מהישרדות תאילנד" אומר גיא וחושף את הפתק
    "הילל" אומר גיא בדרמטיות "הילל קח את הלפיד וגש אליי" הוא מוסיף
    "מה?! אני לא מאמינה" אומרת מאי ומחבקת את הילל "הכל בסדר, את תסתדרי" הוא לוחש לה
    הילל לוקח את הלפיד וניגש לגיא "הילל, השבט אמר את דברו" אומר גיא ומכבה לו את הלפיד "אתה מודח ועוזב את האי, להיתראות" מוסיף גיא, הילל לוקח את הלפיד הכבוי ויוצא מהיכל המועצה.

מי הצביע למי
    Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי Sans, 07-01-2012 בשעה 10:08 PM

6. משתמש מנוסה
    שם: אני
    פרק יפה תמשיך ככה

7. Just a prank bro
    פרק 3

~בפרק הקודם~
    שבט גונדוונה הפסיד בחסינות הראשונה במשחק והדיח את בשמת מהמשחק, הם המשיכו עם רצף ההפסדים במשימת החסינות, שהייתה שילוב של מהירות וכושר הרכבה, ונשלחו בפעם השנייה אל מועצת השבט, סשה הבין שהסיכוי היחידי שלו לשרוד משחק הוא למצוא פסלון חסינות חבוי, וכך עשה, סשה מצא פסלון חסינות ובמהלך מפתיע חשף אותו לאחר הצבעת הקולות וגרם להדחתו של הילל.

~שבט גונדוונה- לאחר המועצה~
    "עדיין יש לנו רוב, איבדנו חבר יקר אבל הוא היה רוצה שנמשיך בדרכו" אמר יונתן לפאני ואבישג, והולך למאי "אני יודע שהוא היה החבר הכי טוב שלך באי, אבל בואי לפחות ננקום את הדחתו" אומר יונתן למאי ומחייך "הוא ישלם, הסשה הזה, אני עוד אנקום" היא אומרת בכעס.
    "טוב חברים, הדחה מוצלחת" אומר שחר אל בני בריתו, מוקי וצביקה, "סשה, למה לא אמרת לנו שיש לך פסלון?" שאל צביקה "מה אתה לא סומך עלינו?" הוא הוסיף "רציתי לעשות לכם הפתעה" הוא אמר, צחק בקול גדול והלך. "שמע אחי, אני לא יודע מה איתך, אבל לא נראה לי שאפשר לסמוך עליו, הוא יתקע לנו וואחד סכין בגב שאנחנו לא נדע מאיפה זה בא לנו" התלחשש צביקה עם מוקי "שמע, בינתיים הוא נראה לי אחלה" אמר מוקי "אין לנו מה לדאוג, במקרה שנחשוד במשהו, נעיף אותו, במילא כולם חמים פה עליו" סיכם מוקי.

~שבט לאורסיה~
    "בוקר אור לשבט הכי טוב בכל תולדות הישרדות!" צועקת זהבית ומעירה חצי שבט "בעזרת השם, ניקח היום שוב את החסינות וכולנו נישאר ביחד!" היא מוסיפה. "מה עם איזה ארוחת בוקר?" שואל להב את שמוליק, "תכף מוכן, תאמין לי אתם תשאירו אותי רק בגלל האוכל שאני מבשל לכם" אומר שמוליק והוא ולהב צוחקים. בינתיים פועה וטליה הולכות להביא את דואר האי.

~שבט גונדוונה~
    אווירה דיכאונית שררה בשבט, "בוקר טוב לשבט המופלא" אמרה פאני בציניות "מעניין מה תהיה משימת החסינות" היא הוסיפה "לא משנה איזה משימה, את זאת חייבים לקחת!" אומר מוקי בנחישות "נמאס לי כבר מהמקום המסריח הזה שנקרא מועצת השבט! יאללה שבט גונדוונה, תתאפסו על עצמכם ובוא נקרע לשבט השני את הצורה!" הוא מוסיף ומעודד את המורל בשבט "טוב אדון דיבורים, בוא נלך ונביא את דואר האי" אמרה פאני והם הלכו לכיוון תיבת הדואר.

~דואר אי~
    בחרו בקל ולא בכבד
    אחרת החסינות תאבד
    משוך חזק
    כי החבל משתחרר במהירות הבזק

"שני השבטים בואו אליי!" צעק גיא לעבר שני השבטים והם הסתדרו על השטיח המתאים לכל שבט "שבט לאורסיה, אתם צופים בשבט גונדוונה החדש- אתמול במועצת השבט הם הדיחו את הילל מהמשחק" אומר גיא למרבה ההפתעה של שבט לאוריסה. "שימו לב חברים ניגש למשימה, אבל קודם כל, שבט לאורסיה- פסל החסינות חוזר אליי" אומר גיא ולוקח את פסל החסינות מזהבית "לא להרבה זמן" אומר עמי. "שימו לב למשימת החסינות- כל שבט ייבחר אדם היישב על נדנה מעל המים כאשר שאר השבט מושך בחבל הקשור לנדנדה, בכל כמה דקות, שורד אחד מכל שבט יעזוב את החבל וכך יקשה על חבריו למשוך אותו, השבט שהנדנדה שלו תיגע ראשונה במים יפסיד את החסינות ויפגוש אותי במועצת השבט" מסביר גיא, " שבט גונדוונה אתם שבעה, שבט לאורסיה, אתם תשעה, מי יישב בצד?" שואל גיא את שבט לאורסיה "אנחנו" אומרים שמוליק ופועה ומתיישבים בצד. "אוקי חברים, בואו ניגש למשימה" אומר גיא.
    "משבט לאורסיה, זהבית תישב על הנדנדה. משבט גונדוונה תישב מאי" מכריז גיא "שני השבטים בחרו בחברת שבט השוקלת הכי פחות" מוסיף גיא. "שבט לאורסיה, שבט גונדוונה מוכנים? צאו לדרך!!" מכריז גיא ושני השבטים מושכים ככל יכולתם. "שני הבטים כרגע בשוויון, אף נדנדה לא קרובה למים" אומר גיא. "עשר דקות עברו, הנדנדה של שבט לאורסיה טיפה יותר נמוכה משל שבט גונדוונה" אומר גיא. "תשמכי חזק!" צועקת טליה אל טטינה "אני לא יכולה, אני מותשת" אומר טטינה כאשר היא מתנשפת "שימו לב שני השבטים, אתם מושכים כבר רבע שעה" מכריז גיא "זה הזמן שחבר שבט הראשון מכל שבט יעזוב את החבל" מוסיף גיא ויהלומית משבט לאורסיה ופאני משבט גונדוונה עזבות את החבל. "עכשיו מוטל יותר כובד על שאר חברי השבט, בינתיים נראה שגונדוונה מובילים בכמה סנטימטרים" אומר גיא. "אני לא יכולה, אני עוזבת" טטינה אומרת כשהיא נאנקת מכאבים "קדימה את יכולה עוד!" מועדדת אותה טליה "מצטערת שבט" אומרת טטינה עוזבת את החבל ומתיישבת על החול כשהיא מתנשפת "טטינה עוזבת את החבל של לאורסיה! הנדנדה יורדת וכמעט נוגעת במים" צועק גיא, "אללה אנחנו לוקחים את זה!" צועק צביקה ומושך חזק יותר, הנדנדה של גונדוונה מטפסת מעל לאורסיה. "שימו לב שני השבטים, אתם מושכים כבר חצי שעה! זה הזמן להוריד חבר שבט, שימו לב שבט לאורסיה, מכיוון שטטינה פרשה מהמשימה, טליה, שהייתה מאחורייה תצטרך לעזוב" מכריז גיא. אבישג מגונדוונה עוזבת את החבל "אני יודעת שאתם יכולים לעשות את זה" אומרת טליה וגם היא משחררת את החבל. "הנדנדה של לוארסיה כמעט נוגעת במים!" אומר גיא "הנדנה של גונדוונה הרחק מקו המים" הוא מוסיף. הנדנדה של לאורסיה יורדת קצת וקרוב מאוד למים "אנחנו לוקחים את זה" אמר יונתן משבט גונדוונה. הנדנדה של לאורסיה נופלת אל המים "שבט גונדוונה זוכה בחיסנות!" צועק גיא, קריאת שמחה נשמעות בשבט גונדוונה. "שבט גונדוונה, בפעם הראשונה במשחק, החסינות שלכם" אומר גיא ומעניק להם את פסל החסינות "איזה חמוד" אומר מוקי אל פסל החסינות וצוחק. "שבט לאורסיה, אנחנו נתראה במועצת השבט. שני השבטים, קחו את הדגלים וחזרו למחנה" אומר גיא.

~שבט לאורסיה~
    שבט לאורסיה חוזר למחנה, וכבר אז מתחילות ברתות להיכרת.
    "אני חושב שנגייס אלינו לברית את עמי ופועה, הם היותר אאוטסיידרים ואני חושב שהם ישר יסכימו" אומר להב לבת בריתו, זהבית "תעדכן אותם לגבי טטינה, אתה ראית אותה היום במשימה, בגללה הפסדנו" אומר זהבית, להב מהנהן והלך אל פועה. "תקשיבי פועה, אני וזהבית מצביעים היום לטטינה, את ראית את ההתנהלות שלה היום במשימה, היא הייתה פשוט מזוויעה! אז את איתנו" שואל להב "כן, בטח, אני ראיתי והייתי המומה, מגיע לה ללכת הביתה על זה" מסכימה פועה והשניים לוחצים ידיים. להב הולך גם אל עמי ומספר לו את אותו הדבר, גם עמי מסכים הצטרף לברית.
    באותו זמן, נדב, יהלומית וטליה יושבים על החוף ומדברים "מה דעתכם על ברית של שלושתנו?" שואלת יהלומית ומחייכת אליהם, "אתם החברים הכי טובים שלי פה, ובגלל שלקחנו כל חסינות לא יצא לנו כל כך לדבא על אסטרטגיה, אז מה אתם אומרים?" היא מוסיפה, "בכיף, לפי דעתי אנחנו צריכים להדיח את מי שהכי פחות תורם לשבט" אומר נדב "אני מסכימה, אז סיכמנו?" שואלת טליה והשניים מהנהנים לה. "אבל, יד לפה, בינתיים הברית הזאת תישאר סודית" אומרת יהלומית ומסמנת לשקט. בינתיים טטינה ושמוליק יושבים במחנה ומדברים בינהם "אני לא יכול לסבול את הילדים האלה, הם חושבים שכל העולם סובב סביבם!" אומר שמוליק, "אני מסכימה איתך, אנחנו צריכים להדיח את הזהבית הזאת, כל היום מפלרטטת עם להב טחושבת שהכל מגיע לה!" רוטנת טטינה, "אני אלך לדבר עם החבר'ה על החוף, לנסות לשכנע אותם" אומר שמוליק וניגש את יהלומית, נדב וטליה. שמוליק מציע להם להדיח את זהבית, הם אומרים שיחשבו על זה אבל לא נותנים תשובה ברורה.

~מועצת השבט~
    תשעת חברי שבט לאורסיה נכנסים לכיוון היכל המועצה, כל אחד מהם בעל לפיד מכובה, "האש, מסמלת את החיים במשחק" אמר גיא "ככל שהאש שלכם בוערת אתם עדיין במשחק, כאשר האש תכבה אם תודחו מהמשחק- מיידית" אמר גיא בדרמטיות ותשעת המתמודדים הבעירו את הלפידים שלהם, החזירו אותם למקום והתיישבו על כיסאות העץ. "ברוכים הבאים למועצת השבט" מברך גיא את חברי לאורסיה "הצלחתם לנצח בשני משימות החסינות האחרונות, אבל באחרונה, הפסדתם, זהבית תוכלי לומר לי למה?" שואל גיא וזהבית ממהרת לענות "בגלל טטינה, היא זאת שלא עזבה בזמן" היא אומרת בתקיפות "הייתי חלשה, מה יכלתי לעשות?!" אומרת טטינה בהפתעה "אני לא ציפיתי שהאש תכוון עליי במועצה הזאת" היא מוסיפה, "אז כלפי מי חשבת?" שואל גיא "כלפי זהבית, הילדה המפונקת ששום דבר לא טוב לה!" היא צועקת על זהבית בכעס "מה אני כבר עשיתי? באתי להיות בהישרדות, אף פעם לא אמרו לי דברים כאלה" אומרת זהבית ונוזלת דמעה מעיניה "אל תדברי אליה ככה! שלא תעזי!" מתפרץ להב "אנחנו האליה ואת הקוץ בה!" הוא מוסיף, "אוו ממישהו פה למד ביטויים לפי" אומר שמוליק בזלזול "היינו מעיפים אותך, אבל בגלל שאתה כל כך פיזי ותורם במשימות אנחנו מעיפים את הלוליטה הזאת" אומר שמוליק "חברים, בואו נרגיע את צעקות" אומר גיא אבל זה לא עוזר "לוליטה?! חתיכת חצוף!" אומרת אליו זהבית ומתחילה לבכות, "לא קרה כלום" מנחמת אותה יהלומית "לי יש פה לפחות חברים" אומרת זהבית תוך בכי "אתם בכלל מבינים מה עשיתם לה?!" צועק על טטינה ושמוליק להב "שתירגע הפרחה הקטנה מה כבר קרה?!" אומרת טטינה. "פרחה הא? נראה איך הפרחה תסובב לך בהפוכה!" צועק בחזרה להב. "חברים, בואו ונרגיע, זה הזמן להצביע, יהלומית את ראשונה" אומר גיא ויהלומית קמה וניגשת לעמדת ההצבעה, כך כל חברי השבט עוברים בהיכל ההצבעה ורושמים את שם המודח על הפתק, לאחר שחבר השבט האחרון חוזר אומר גיא "סיימתם להצביע, ניגש לתוצאות" והולך להביא את כד ההצבעות. "במידה ולמישהו יש פסלון חסינות והוא רוצה להשתמש בו שיעשה זאת עכשיו" אומר גיא אך אף חבר שבט לא קם "ברגע שאקרא את הקולות ההחלטה היא סופית, המתמודד שיקבל את מירב הקולות יודח ויעזוב את האי מיידית" אומר גיא ופותח את תיבת ההצבעות
    "קול ראשון- טטינה"
    "קול שני- טטינה"
    "קול שלישי- זהבית"
    "שני קולות לטטינה, שני קולות לזהבית"
    "קול רביעי- טטינה"
    "קול חמישי- שמוליק"
    שלושה קולות לטטינה, שני קולות לזהבית, קול אחד לשמוליק"
    "קול שישי- שמוליק"
    "קול שביעי- זהבית"
    "שלושה קולות לטטינה, שלושה קולות לזהבית, שני קולות לשמוליק"
    "קול שמיני- טטינה"
    "במצב של תיקו אנחנו נערוך את אתגר אבן האש" אומר גיא במתח
    "המודח השלישי של הישרדות תאילנד- טטינה" אומר גיא וחושף את הפתק
    "טטינה, קחי את הלפיד וגשי אליי" אומר גיא וכך עושה טטינה
    "טטינה, השבט אמר את דברו" אומר גיא ומכבה לטטינה את הלפיד "את מודחת ועוזבת את האי, להתראות" מוסיף גיא וטטינה יוצאת מהיכל המועצה.

מי הצביע למי
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    קראתי את הפרקים שהחסרתי.
    תראה, אם להיות אמיתי התוכן עצמו הוא מאוד איכותי וספרותי. קשה להתעלם מזה שזה מבוסס על ריאליטי אבל אני פשוט לא יכול להפסיק לקרוא בזכות תוכן הטקסט ורמת התיאור.

הסתכל על המשפט הבא:
    "מוסיף גיא ויהלומית משבט לאורסיה ופאני משבט גונדוונה עזבות את החבל."
    משהו בו לא נכון. אם תראה את הטיפ של בית הספר לכתיבה (מספר 2) אתה תראה שהמשפט הזה משלב בו תיאור הווה ותיאור עבר יחדיו. מה שלא משתלב כל כך טוב.

במקום "מוסיף" הדבר הכון לעשות הוא "הוסיף"

9. Just a prank bro
    אוקי, תודה רבה, קראתי את האשכול של הטיפ אני אייסם אותו בפרק הבא
    עריכה: שלחתי לך הודעה פרטית לגבי הסיפור, תוכל להחזיר לי תשובה?
    נערך לאחרונה על ידי Sans, 07-10-2012 בשעה 01:34 PM

10. Just a prank bro
    פרק 4
    הערה: סוג ציטוט חדש התווסף לסיפור *-* הוא יופיע כאשר השורדים מדברים במונולוג האישי
    ~בפרק הקודם~
    שני השבטים התחרו על החסינות ובפעם הראשונה שבט גונדוונה הוא זה שניצח, בזכות טטינה שפרשה מהמשימה והקשתה על חברי השבט. טטינה ושמוליק דיברו בינהם שצריך להדיח את הצעירים שבחבורה- להב וזהבית ובמיוחד את זהבית, שמוליק דיבר עם ברית המשולשת של נדב, יהלומית וטליה והם נתנו לו אור ירוק לגבי ההדחה. במועצת השבט שלל קללות והאשמות הוטחו על זהבית מצד טטינה ושמוליק, לבסוף ברית השלושה הצביעה נגד טטינה יחד עם להב וזהבית וטטינה נשלחה הביתה.

~שבט לאורסיה- לאחר המועצה~
    *השלישייה הזאת תקעה לי סכין עמוק עמוק בגב* אומר שמוליק, *אני במשחק על זמן קצוב, במידה ואנחנו לא זוכים בחסינות אני מודח הביתה* הוא מוסיף. "חצוף שכזה" אומרת לזהבית ללהב בבכי "מה זה המילים האלה? בחיים לא הייתי מוציאה אותם מפה" ממשיכה זהבית להתבכיין. בינתיים הברית של נדב, יהלומית וטליה מדברים בצד "עשינו את המעשה הנכון, למרות שכיבכול בגדנו בו" אומר נדב "הטינופת הזאת שיצאה להם מהפה על זהבית המסכנה זה בלתי נסלח" מוסיפה יהלומית.

~שבט גונדוונה~
    ארוחת הבוקר הכוללת קוקוס וקצת בננות מוגשת וכל חברי השבט אוכלים. "תאכלו היטב, היום במשימה חייבים להביא פוש, מספיק עם מועצות השבט!" אומרת אבישג. "טוב, מאי, את רוצה להביא איתי את דואר האי?" שואל מוקי "בוודאי" עונה מאי והשניים הולכים. *אני הבנתי שבשבט אף פעם לא היה לנו רוב, אז לקחתי את מאי בניסיון לצירוף הברית* אומר מוקי. "מאי, אני נשבע לך שלא ידעתי כלום על ההדחה של הילל, ואני יודע שהוא היה קרוב אלייך" הוא אומר לה ברגש "אבל, אם את תצטרפי אלי ואל צביקה נהיה שלשיית ברזל ונעיף ראשון את סשה" הוא אומר לה "תשמע, אתה נכנסת אליי ללב, אני לא מתכוונת להדיח אותך, ברית כבר יש לי וטוב לי בה.. אבל אני מבטיחה שאני אשמור אליך" היא אומר לו ומחייכת.
    "טוב בוא ונראה מה מצפה לנו היום" אומר מוקי ופותח את תיבת דואר האי.

~שבט לאורסיה~
    שקט של מתח סרר בשבט, רוב השבט בכלל אינו בטוח אם הם רוצים את החסינות בגלל ההתבטאויות של שמוליק במועצה האחרונה. "טוב, נלך להביא דואר אי" אומר זהבית ומסמנת ללהב לבוא איתה והשניים הולכים.

~דואר אי~
    היום מחכה משימת חסינות שונה
    שתבהיר לכם את כל התמונה
    מכל שבט ישלח גלדיאטור
    שעל החסינות ינסה לשמור

~משימת החסינות~
    הגלדיאטור מכל שבט מתקדם לעבר גיא. מלאורסיה- נדב ומגונדוונה- מאי. "שלום נדב, שלום מאי וברוכים הבאים למשימת החסינות" מברך אותם גיא "היום בדואר האי כל שבט התבקש לבחור גלדיאטור אחד שייתחרה במשימת החסינות" מסביר גיא "חבר השבט שינצח במשימה יזכה בחסינות שבטית, חבר השבט של השבט השני לא יזכה בחסינות שבטית, אבל, יזכה בשרשרת החסינות האישית" אומר גיא וחיוך עולה על פני שני המתמודדים. *אפילו אם אני אפסיד, אני מוגנת" אומרת מאי. "אוקי חברים, ניגש למישמת החסינות" מכריז גיא. "שימו לב, היום במשימת החסינות תצטרכו להפגין מהירות תגובה טובה וזיכרון טוב" אומר גיא "מיד אני אראה לכם שורה של חמישה צבעים, לאחר כמה שניות אסתיר את השורה וכל אחד מכם יצטרך לסדר את הצבעים בסדר הנכון. שורד שהצבעים שלו יהיו בדיוק כמו בתמונה, יזכה בנקודה, הראשון שיגיע ל-3 נקודות יינצח ויזכה בחסינות שבטית, המפסיד, ישלח למועצת השבט עם שרשרת חסינות אישית." מסביר גיא "לפני שנתחיל, מאי, פסל החסינות חוזר אליי" אומר גיא וניש למאי, היא מחזירה לו את הפסל. "אוקי חברים, נעבור למשימת החסינות" אומר גיא והמתמודדים מתמקמים.
    "שימו לב, משימת החסינות מתחילה עכשיו!" אומר גיא וחושף את שורת הצבעים הראשונה

ולאחר כמה שניות מסתיר אותה ואומר "צאו לדרך" במתח. שני המתמודדים ממקמים את הצבעים ולאחר שתי דקות בא גיא לבדוק את הלוחות. "מאי, נתחיל איתך" אומר גיא וניגש לשולחן שלה "בוא נראה, ירוק ירוק כחול צהוב צהוב" הוא מקריא "שימי לב מאי, תשובה נכונה, את זוכה בנקודה" אומר גיא. "נדב, בוא נראה ירוק ירוק כחול צהוב צהוב. גם אתה זוכה בנקודה" אומר גיא וחוזר למקום "נעבור לתמונה השניה" אומר גיא וחושף את התמונה השנייה

ושוב לאחר כמה שניות מסתיר אותה "קדימה" הוא אומר והשניים מתחילים לסדר "אוקי חברים להפסיק" אומר גיא "הפעם נתחיל איתך נדב" מוסיף הולך לשלוחן של נדב "בוא נראה, לבן אדום כחול צהוב כחול" הוא קורא "שים לב נדב, התשובה שלך אינה נכונה" אומר גיא ונדב דופק על השולחן בעצבים "מאי, בוא ונראה מה אם את הצלחת" אומר גיא וניגש אל מאי "לבן אדום צהוב כחול צהוב" הוא קורא "מאי, את צודקת, שתיים- אחת לטובת מאי!" מכריז גיא "שימו לב, ניגש עכשיו לתמונה הבאה, במידה ומאי צודקת היא זאת שזוכה" אומר גיא וחושף את התמונה

"צאו לדרך" הוא אומר במתח והשניים מתחילים לסדר במהירות לאחר כמה דקות מבקש גיא משניהם להפסיק "אוקי, נדב, נתחיל איתך" אומר גיא וניגש לגיא "ירוק צהוב כחול אדום ירוק" מקריא גיא "גיא, אתה צודק והתוצאה כרגע היא תיקו שתיים!" מכריז גיא "במידה ומאי צדקה, היא עדיין זוכה בחסינות" אומר גיא וניגש למאי "שימי לב מאי, אם התשובה שלך נכונה, את זוכה בחסינות השבטית ומסתכל על הלוח של מאי בוחן אותו לעומק ואומר "מאי, את.." אומר גיא במתח "צודקת! ומאי מנצחת את משימת החסינות!" מכריז גיא ומאי קופצת באוויר "דו קרב מעולה" אומר נדב ולוחץ למאי את היד.
    "מאי, פסל החסינות חוזר אל גונדוונה" אומר גיא ומעניק את פסל החסינות למאי. "אבל נדב, אתה לא תיצא בידיים ריקות כי אתה זוכה בשרשרת החסינות האישית" אומר גיא

ומלביש על נדב את שרשרת חסינות. "נדב, היום אנחנו וכל שאר חברי שבט לאורסיה ניפש במועצת השבט. שני הגלדיאטורים, קחו את הדגלים וחזרו למחנה" אומר גיא והשניים הולכים.

~שבט גונדוונה~
    סירה ובה נמצאת מאי שטה לכיוון האי מרחוק מאי מנפנפת בפסל החסינות. השמחה בשבט עולה וכולם מתרגשים, מאי יורדת מהסירה "מאמי!" צועקת אבישג ומחבקת את מאי "אני לא מאמין שזכית" אומר יונתן ומחבק אותה גם "איך היה? מה הייתה המשימה? ספרי ספרי!" אומרת אבישג בהתלהבות, מאי מספרת לשבט את מהלך המשימה.

~שבט לאורסיה~
    לאחר שנדב חוזר רק עם שרשרת החסינות על צאוורו ללא פסל החסינות ומסביר להם מה הייתה המשימה מתחילים לאסף הברית של להב הכוללת את זהבית, פועה ועמי. "טוב אנחנו ממשיכים עם התכנית שלנו, היום אנחנו נדיח את שמוליק כנקמה על מה שגרם לזהבית במועצה הקודמת" אומר להב וחברי הברית מסכימים.
    בינתיים נדב הולך ביער להביא מים *אני יודע שמסתתר פה פסלון ואולי יתמזל מזלי ואני אמצא אותו* הוא אומר. נדב מחפש ביער, בין השיחים ובתוך עצים עד שמגיע לכד המים ומבחין שליד אחד העצים יש אדמה מכוסה "אני חושב שזה זה" הוא לוחש ומתחיל לחפור באותו אזור, אחרי כמה עשרות סנטימטרים של חפירה מוציא נדב שק בד שחור ושולף ממנו את פסלון החסינות "מעולה! מעולה!" הוא אומר וקורא לבנות הברית שלו, מראה להם את הפסלון בהתלהבות "שלישיית המוסקטרים אתם פה?" נשמע לפתע כולו של שמוליק "תחביא את זה!" לוחשת טליה לנדב בהיסטריה שדוחף את פסלון החסינות לתוך המכנסיים שלו במהירות. "אני באתי לעשות איתכם עסקה" הוא אומר "דבר" עונה לו יהלומית "היום הרי זה ברור שארבעתם יצביעו לי, אם ארבעתנו נצביע ביחד לזהבית, אני והיא ניגש למבחן האש, וכמובן שבגלל והיא לא יודעת להדליק אש אני אנצח ויהיה לנו רוב בברית" מסביר שמוליק *אני מצטער מאוד שמוליק, אבל ההתבטאות שלך במועצה הקודמת לא מקובלת* אומר נדב. "תשמע, יש לך רעיון סבבה בסך הכל, אנחנו נחשוב עליו" אומר נדב וטופח על גבו של שמוליק. "תשמע, למרות ההתבטאויות המגעילות שלו, הרעיון שלו טוב" אומרת טליה "אנחנו נחשוב על זה ביחד" אומר נדב והשלושה הולכים ביחד.

~מועצת השבט~
    שמונת השורדים משבט לאורסיה ואיתם שומנה לפידים דולקים נכנסים להיכל המועצה, ממקמים את הלפידים שלהם ומתיישבים על כיסאות העץ. "שבט לאורסיה, ברוכים הבאים למועצת השבט" מברך אותם גיא. "היום במשימת החסינות הייתם צריכים לבחור גלדיאטור שיילחם עבור החסינות" אומר גיא "השבט שלכם בחר בנדב, טליה, תסבירי לי למה?" שואל גיא "לפי דואר האי, שהיה מעורפל, חשבנו שזה יהיה שמהו של ידע או פיזי ולכן שלחנו את נדב שמחסה את שני הקריטריונים האלה" היא מסבירה "תודה על המחמאה" אומר נדב וצוחק "אבל בסופו של דבר ההימור שלנו לא הצליח" אומרת טליה ומחייכת אל נדב. "שבט לאורסיה, המועצה הקודמת הייתה טעונה מאוד, האם הרוחות נרגעו בשבט?" שואל גיא "לומר לך את האמת, לא" מכריז להב "עדיין אנחנו לא רגועים מהמועצה, ומי שגרם לנסיכה הזאת לבכות יישלם" אומר להב ומצביע על זהבית. "נדב, שרשרת החסינות על צווארך תרצה להעביר אותה למישהו?" שואל גיא ונדב עונה בשלילה "אוקי חברים זה הזמן להצביע, טליה, את ראשונה" אומר גיא וטליה קמה להצביע "מצטערת, זה נטו אסטרטגיה" היא אומרת כשהיא חושפת את הפתק, כל שאר חברי השבט מצביעים בתורם עד שהאחרון, להב ניגש להצביע "אתה הולך לשלם" הוא חושף אומר ומכניס את הפתק לכד.
    "סיימתם להצביע, ניגש לתוצאות" אומר גיא ולוקח את כד ההצבעות "אם למישהו יש פסלון חסינות והוא רוצה להשתמש בו זה הזמן" אומר גיא ואין תשובה. "אוקי ניגש לתוצאות" אומר גיא ופותח את כד ההצבעות.
    "קול ראשון- שמוליק"
    "קול שני- שמוליק"
    "קול שלישי- זהבית"
    "שלושה קולות לשמואל, שלושה קולות לזהבית
    "קול רביעי- שמוליק"
    "קול חמישי- שמוליק"
    "ארבעה קולות לשמוליק, קול אחד לזהבית"
    "קול שישי- זהבית"
    "קול שביעי- זהבית"
    "שלושה קולות לזהבית, ארבעה קולות לשמואל, במקרה של תיקו נעבור לאתגר אבן האש" אומר גיא
    "המודח הרביעי מהישרדות" אומר גיא במתח
    "עדיין לא ידוע" אומר גיא וחושף פתק ששמה של זהבית עליו "שימו לב שמוליק, זהבית, אנחנו נעבור אל מבחן האש. תפסו את מקומכם" אומר גיא "אני לא מאמין" אומר להב כאשר זהבית מתיישבת ליד השולחן "הראשון שהחבל שלו יקרע ינצח וישאר במשחק "צאו לדרך" אומר גיא במתח.
    השניים מתחילים לשפשף את אבן האש במהירות להבה קטנה נדלקת אצל שמואל, זהבית חסרת אונים. "מה עושים עם הדבר הזה?!" רוטנת זהבית כשדמעות בעינייה "תשפשפי מהר וחזק" מסביר לה להב "אש נדלקת אצל שמוליק הוא מתחיל להוסיף זרדים" מסקר גיא והשבט צופה בשניים במתח "אוף אני לא יכולה!" אומר זהבית בעצב "לא לוותק את יכולה קדימה!" מעודד אותה להב וזהבית ממשיכה לשפשף את אבן האש ולפתע האש נדלקת "יש!" היא לוחשת בשמחה. "הלהבה של שמוליק מתחילה לגדול, זהבית עדיין עם אש קטנה" ממשיך גיא לסקר "תוסיף עוד זרדים" מדריך נדב את שמוליק ששם עוד חתיכה של עץ מגולף, האש של שמוליק גודלת "שמוליק עם אש יפה" מכריז גיא "זהבית עדיין עם אש לא מספיקה" הוא מוסיף "קדימה מאמי עוד זרדים" אומר לה להב במתח בעוד שהאש של שמוליק תופסת גובה עד שלבסוף החבל של שמוליק נקרע "שמוליק מנצח במבחן האש!" מכריז גיא ושמוליק מרים את ידיו בניצחון. "מאמי.." אומר להב ומחבק את זהבית חיבוק אחרון.
    "זהבית, הפסדת במבחן האש, קחי את הלפיד וגשי אלי" אומר גיא וזהבית בוכייה לוקחת את הלפיד שלה וממקמת אותו מול גיא "זהבית, מבחן האש קבע, את מודחת ועוזבת את האי" אומר גיא ומכבה לזהבית את הלפיד. "היה לי כבוד לשחק איתכם, יש כאן אנשים מגעילים פשוט שלא יכולים להבדיל בין טוב ורע, אני מקווה שכל זה יחזור להם בפרצוף" אמרה זהבית ויוצאת מהיכל המועצה.

מי הצביע למי
    Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי Sans, 07-16-2012 בשעה 01:41 PM

11. Just a prank bro
    פרק 5

~שבט לאורסיה- לאחר המועצה~
    "נחשים אחד אחד" אומר להב אל פועה ועמי "אנשים מגעילים, נוריד אותם אחד אחד" מוסיף עמי לדבריו. *זהבית הייתה האדם הכי אבל הכי חשוב לי פה!* אומר להב *ואני נשבע שאני אנקום את ההדחה שלה כמה שיותר מהר!* הוא מוסיף בעצבנות. "זה רק משחק, פעלנו מתוך אסטרטגיה נטו" אומרת יהלומית ללהב שמחזיר לה בכעס "רק משחק?! רק משחק?! איך אין לכם לב ללכת עם האיש המגעיל הזה, בא לי להקיא עליו!" יהלומית נכנסת להלם "אל תיקח את זה קשה..." היא מנסה לעודד "יאללה עזבו אותי גם כן!" אומר להב ומתרחק משאר השבט.

~שבט גונדוונה~
    "וואו מי אתם חושבים שהם הדיחו אתמול בלילה?" שואלת אבישג את שאר השבט "אני חושב שלפי ההדחה הקודמת שלהם, שמוליק הוא זה שהודח" אומר יונתן "אני דווקא מהמר על מישהו מפתיע, אולי להב או טליה, לא יודע, תחושת בטן" אומר סשה "לא לא תחושת הבטן שלך זה בגלל הקוקוס הרקוב הזה" אומר מוקי והשבט צוחק. "קדימה תחושת בטן, בוא נלך להביא דואר אי" אומרת לו מאי והיא ומוקי הולכים לעבר כד הדואר.

~שבט לאורסיה~
    דממה שררה בשבט בזמן ארוחת הבוקר, להב היה פקעת עצבים ושאר חברי השבט לא העזו לדבר מפחד התפוצצות כעס של להב עליהם. "טוב נו יאללה אנחנו לא יכולים לשתוק כל היום רק בגללו" אומרת יהלומית לנדב "מה שחסר לנו עכשיו זה עוד צעקות" הוא לוחש לה בחזרה "בואי נלך להביא דואר" הוא מוסיף והשניים הולכים משם. "שמע, אם אנחנו לא לוקחים את זה, הוא עף הביתה" אומרת יהלומית ליד כד הדואר "אני מסכים" אומר נדב והשם פותחים את הדואר.

~דואר אי~
    כל אחד בשביל עצמו מתחרה
    כי את שני השבטים היום במועצת השבט נראה
    נסו לשמור ולא להפיל
    ואם תצליח, את הסיכוי להישאר תכפיל

~משימת החסינות~
    "שלום לשני השבטים" מברך אותם גיא "שימו לב, היום משימת החסינות תהיה שונה מהרגיל" הוא מוסיף וחושף 2 שרשראות חסינות. "היום שני השבטים ידיחו מתמודד אחד מכל שבט" מסביר גיא "ולכן המשימה הבאה שלכם תהיה משימת חסינות אישית שהאחרון שישאר מכל שבט יזכה בשרשרת חסינות" הוא מוסיף "שימו לב, את המשימה תתחילו כולכם ביחד כשאתם מחזיקים מוט באורך חצי מטר שבקצהו צלחת חרס המטרה שלכם היא לאזן את צלחת החרס על המוט, ברגע שתפילו את הצלחת תיצאו ממשימת החסינות" מסביר גיא.
    כל ארבע עשר השורדים נעמדו כשהמוט בידיהם "משימת החסינות יוצאת לדרך" אומר גיא והם ממקמים את הצלחת על המוט. זמן רב עובר וכולם נראים בסדר. "גשם מתחיל לטפטפ, הוא יקשה על השורדים שלנו" אומר גיא ובמפתיע הצלחת של יהלומית נופלת על הקרקע ונשברת "יהלומית מלאורסיה הראשונה להפיל!" צועק גיא "איבדתי ריכוז לשנייה ופלאק" מנסה יהלומית לנחם את עצמה ומתיישבת על הספסל. אחרי עוד כמה דקות גם הצלחות של צביקה מגונדוונה ושמוליק מלאורסיה נופלות ונשברת וגם הם מחוץ למשימת החסינות. "20 דקות כבר עברו ונשארנו עם 11 מתמודדים על החסינות, 5 מלאורסיה ו6 מגונדוונה" אומר גיא ולאחר עוד כמה דקות הצלחת של פאני מגונדוונה נופלת "פאני, מפילה את הצלחת ויוצאת ממשימת החסינות" אומר גיא. לאחר חצי שעה נשארו מכל שבט 3 מתמודדים שעוד לא הפילו את הצלחת מלאורסיה- להב, עמי ונדב מגונדוונה- יונתן סשה ואבישג. "חצי שעה אחרי ונתרו רק שלושה מתמודדים מכל שבט על החסינות האישית" אומר גיא "רוח חזקה נושבת, היא עלולה להוציא את השורדים מריכוז" אומר גיא ובאותו זמן מי מאבד ריכוז והצלחת שלו נופלת. *זה היה בייני לבין להב, ידעתי שאסור שהוא ייקח את החסינות* אומר נדב. "אחח כבר כואבת לי היד" אומרת אבישג ומפילה את הצלחת "אבישג, אחרי שעה מפילה את הצלחת ויוצאת ממשימת החסינות" אומר גיא ומצביע לה להתיישב על הספסל. *אני מרגישה מספיק מוגנת בשביל לוותר על זה, יש לי ברית וטוב לי איתה* היא מצדיקה את עצמה. "המתח עולה, 2 שורדים נשארו מכל שבט, מי ייקח את החסינות האישית" אומר גיא במסתורין. אחרי 20 דקות המצב נהיה קשה, השורדים לא מצליחים לשמור על ריכוז מלא והידיים שלהם כבר חונקות מכאבים "אחח ארר זה שלך, סשה" אומר יונתן בוויתור ומפיל את הצלחת, "יונתן מוותר על החסינות וסשה מנצח בחיסנות אישית!" אומר גיא ומעניק את שרשרת החסינות לסשה. "עדיין יש לנו פה קרב גלדיאטורים בין להב ונדב" אומר גיא, השניים כבר נאנחים מכאב היד של נדב מתחילה לרעוד בעוצמה מספיקה כדי להפיל את הצלחת "לא!!" הוא צועק בזמן שהצלחת נופלת. "יש! יש! יש! תאכלו את זה!" אומר להב וקופץ באוויר מרוב אושר "ולהב מנצח בחסינות האישית" נשמע גיא ברקע.
    "להב, סשה, אתם ניצחתם במשימת החסינות האישית" אומר גיא לאחר המשימה ומעניק להם את שרשרת החסינות "היום בערב אתם תהיו מוגנים מהדחה, שני השבטים, אנחנו נתראה היום במועצת השבט, להתראות" אומר גיא ושולח כל שבט למחנה שלו.

~שבט לאורסיה~
    "טוב אז להב זכה בחסינות..." אומרת טליה "זה לא מונע ממנו להדיח מישהו אחר ולהחליש אותו" אומרת יהלומית ברוע "חחח איך אני חולה עליה" צוחק נדב ונותן ליהלומית נשיקה על המצח "טוב, אני הולכת ליידע את שמוליק" אומרת יהלומית והולכת משם. באותו זמן להב פועה ועמי מסתודדים "אני צר לי לבשר לכם, אבל היחיד שיכול לעזור לנו הערב זה שמוליק.." אומר להב בעצב "פועה, את היחידה שכביכול לא הסתכסכת איתו אז העבודה מוטלת עליך" אומר להב וגם פועה יוצאת לעבר שמוליק.

~שבט גונדוונה~
    "טוב זה ברור שהיום זה מוקי?" אומר יונתן ומאי קופצת "אני חושבת שהכי חכם יהיה להדיח את צביקה עכשיו.." היא אומרת "טוב זה לא כזה משנה" אומרת אבישג ויונתן מסכים. מאי הולכת ליער להביא מים ומוקי איתה "תקשיבי, דיברתי עם צביקה וסשה, הם בעניין של להדיח את יונתן, אנחנו צריכים להתחיל לחשוב על איחוד כבר ויונתן יהיה הכי מסוכן, אז מה את אומרת? את איתנו" אומר לה מוקי בהתלהבות "תשמע, אני צריכה לחשוב על זה.." היא עונה לו בהתחמקות. "מקווה שתעשי את הבחירה הנכונה הוא אומר לה ומתרחק.

~מועצת השבט~
    שני השבטים, לאורסיה וגונדוונה נכנסים להיכל המועצה ומתיישבים כל אחד בצד אחר של ההיכל "שלום לשני השבטים" אומר גיא "שימו לב, מכיוון ששני השבטים כאן היום אנחנו נעשה את מועצת השבט בצורה כזאת- לאחר הדיבורים הקצרים שבט לאורסיה ייגש להצביע, אני אקרא את הקולות ויכריז על המודח. לאחר מכן שבט גונדוונה ייגש להצביע, אני אקרא את הקולות ואכריז על המודח" מסביר גיא.
    "שבט לאורסיה, נתחיל איתכם, מה עבר עליכם לאחר המועצה הדרמטית שהייתה לכם?" שואל גיא "אפשר להגיד שהאנרגיות קצת מתוחות בשבט" עונה פועה "להב לקח את ההדחה של זהבית באובר כעס ויצא מצב שכולנו מפחדים ממנו" מוסיפה עליה טליה "ההדחה הזאת הייתה דוחה לטעמי, ומי שגרם לו לכזה עצב וכעס ישלם היום בהדחה" אומר עמי "אוקי, שבט גונדוונה, אותכם הרבה זמן לא ראיתי פה, מה קורה אצלכם בשבט?" שואל גיא "היה נורא כיף בלי מועצות אבל.. מה לעשות" אומרת מאי.
    "טוב חברים, ניגש להצבעה בפעם הראשונה הערב, שבט לאורסיה נתחיל איתכם- פועה את ראשונה" אומר גיא וחברי שבט לאורסיה מצביעין אחד אחד, "סיימתם להגיע ניגש לתוצאות" אומר גיא ומביא את כד ההצבעות "אם למישהו יש פסלון חסינות ורוצה לחשוף אותו זה הזמן" אומר גיא אך אף אחד לא הגיב "ברגע שאקרא את הקולות ההצבעה היא סופית, המתמודד שיקבל את מרב הקולות יודח ויעזוב את האי" אומר גיא בדרמטיות ופותח את הכד
    "קול ראשון- נדב"
    "קול שני- נדב"
    "קול שלישי- פועה"
    "קול רביעי- פועה"
    "קול חמישי- נדב"
    "קול שישי- פועה"
    "המודח החמישי מהישרדות תאילנד- פועה" אומר גיא וחושף את הפתק האחרון
    "פועה, קחי את הלפיד וגשי אליי" אומר גיא ופועה מביאה אליו את הלפיד
    "פועה, השבט אמר את דברו" אומר גיא ומכבה את הלפיד של פועה, דמעות יורדות מעינייה כאשר היא עוזבת את היכל המועצה

מי הצביע למי
    Spoiler ספוילר

"שבט גונדוונה, אל תחשבו ששכחתי אתכם, זה הזמן להצביע, מאי, את ראשונה" אומר גיא
    כל חברי שבט גונדוונה מצביעים עד האחרון שבהם "סיימתם להצביע ניגש לתוצאות" אומר גיא וניגש להביא את כד ההצבעות "אם למישהו יש פסלון חסינות ורוצה לחשוף אותו זה הזמן" אומר גיא אך אף אחד לא מגיב "ברגע שאקרא את הקולות ההצבעה היא סופית, המתמודד שיקבל את מרב הקולות יודח ויעזוב את האי" אומר גיא בדרמטיות ופותח את הכד
    "קול ראשון- צביקה"
    "קול שני- פאני"
    "קול שלישי- פאני"
    "קול רביעי- צביקה"
    "קול רביעי- צביקה"
    "שלושה קולות לצביקה, שתי קולות לפאני"
    "קול חמישי- פאני"
    "המודח השישי מהישרדות תאילנד- צביקה" אומר גיא וחושף את הפתק
    "צביקה, קח את הלפיד וגש אליי" אומר לו גיא וכך עושה צביקה.
    "צביקה, השבט אמר את דברו" אומר גיא ומכבה לו את הלפיד.
    "היה לי לעונג" אומר צביקה ויוצא מהיכל המועצה

מי הצביע למי
    Spoiler ספוילר

12. Just a prank bro
    פרק 6

~מועצת השבט- אחרי ההדחה~
    "שימו לב שני השבטים" אומר גיא בדרמטיות "מהיום אתם שבט אחד!" הוא קורא וקראיות שמחה נשמעות משני השבטים. "אבל.." אומר גיא ושני השבטים משתתקים "מתמודד אחד יודח מחר במשימת הדחה ולא יגיע לאיחוד" הוא אומר בדרמטיות, "אנחנו ניפגש מחר במשימת ההדחה, קחו את הלפידים וחזרו למחנה".

~משימת ההדחה~
    "בוקר טוב לשני השבטים" מברך גיא את השבטים המתמקמים לפניו, "כפי שהסברתי אתמול במועצת השבט, היום לאחר המשימה תתאחדו לשבט אחד. אבל, מתמודד אחד יודח שיה לפני האיחוד" מזכיר להם גיא. "שימו לב, במשימה הבא, הראשון שיגיע יזכה בחסינות והאחרון- יודח ויהפוך למודח השביעי מ'הישרדות הפליפינים'" מסביר גיא. "שימו לב היום אתם תתחרו במירוץ מרתון של כ-23 קילומטרים, האחרון שיגיע יודח ויזעוב את המשחק, הראשון שיגיע יקבל חסינות למועצת השבט הקרובה" אומר גיא *ריצה?! מאיפה הוא הביא ריצה עכשיו?! וואו אני מקווה שלא אגיע אחרונה* אומרת אבישג.
    "שורדים מוכנים? צאו לדרך!!" מזניק אותם גיא והמירוץ מתחיל. גיא בהליקופטר מעל מסלול המרוץ מדווח "כרגע מי שמוביל הוא להב שנלחם על המקום הראשון בנדב, שלישיית האחרונים הם כרגע פאני, סשה ויהלומית" אומר גיא ולאחר כמה דקות המצב משתנה "השורדים עברו כבר קילומטר אחד, כרגע מוביל בראש נדב, אחריו יונתן, להב ומוקי. בין האחרונים נמצאים שמוליק, פאני וסשה" מדווח גיא.
    לאחר חצי שעה גיא מחכה בנקודת הסיום של המירוץ בזמן שהשורדים הרצים מתחילים להגיע "כרגע יונתן ונדב ראש בראש, מי יחצה את קו הסיום קודם ויזכה בחסינות?" שואל גיא "נדב! עובר ראשון את קו הסיום בהפרש של כמה צעדים מיונתן וזוכה בחסינות!" צועק גיא *אכזבה, חשבתי שאני אנצח, העיקר שאני לא מודח* אמר יונתן "השורדים בבאים אחד אחרי השני, מוקי, טליה ולהב גם הם עוברים את קו הסיום" אומר גיא "נותרו עוד שישה מתמודדים שמתחרים כרגע, מי יהיה אחרון ויודח מהמשחק?" מוסיף גיא בזמן שעוד 2 מתמודדים מגיעים לקו הסיום "יהלומית ומאי מגיעות יחדיו ונשארות במשחק! כרגע רק סשה, שמוליק, פאני ואבישג מתחרים" אומר גיא "וגם אבישג עוברת את קו הסיום ומיד אחריה סשה!" אומר גיא בקול חזק "זקני שתי השבטים כרגע ראש בראש, מי יחצה אחרון את קו הסיום?!" אומר גיא כשלפתע רואים את פאני מנסה ללכת מהר ואת שמוליק חצי מדדה "הייתי צריך להפסיק עם הסיגריות" אומר שמוליק כשהוא מתנשף בזמן שפאני חוצה את קו הסיום ונשכבת כשהיא מתנשפת "פאני עוברת את הקו ושמוליק הוא זה שמגיע אחרון" אומר גיא בעצב.
    "שמוליק, היית אחד האסטרטגים הבולטים במשחק אבל לכל דבר יש סוף, הפסדת במשימת ההדחה, קח את הלפיד וגש אליי" אומר גיא לשמוליק ושמוליק עושה כדברו "שמוליק, אתה מודח ועוזב את האי" אומר לו גיא ומכבה את הלפיד "להתראות" הוא מוסיף ושמוליק הולך אל שבט לאורסיה ומקבל חיבוקים מ2 הבנות, לאחר מכן יוצא משטח המשימה. "אוקי, שני השבטים, כמבוטח אתם עכשיו, רשמית שבט אחד!" קורא גיא "שימו לב, לשבט החדש יקראו 'פנגיאה' על שם היבשת העתיקה ביותר, הצבע החדש שלכם יהיה- סגול" אומר גיא וזורק להם את שק הבאפים "מפה חברים, אתם יוצאים למסיבת איחוד הכוללת אוכל משובח, שתייה ומקלחת!" אומר גיא בהתלהבות וההתלהבות בשבט המאוחד עולה.

~מסיבת האיחוד~
    אחרי שכולם אכלו, שתו ונהנו השורדים יושבים אחד עם השני כדי להשלים פערים.
    "ביחד אנחנו יכולים להגיע רחוק" אומר יונתן לנדב "לך יש את יהלומית וטליה, לי יש את פאני, מאי ואבישג" הוא מוסיף, "נדיח את כל השאר ומשם נתקדם עד הגמר ביחד" הוא ממשיך *אני לא טיפש, ברור שהוא מנסה למצוא רוב, ואחרי שנדיח את כולם ישאר לו אחד, אני חייב לצרף עוד מישהו לברית הזאת* אומר נדב. לאחר מכן סשה הולך ליונתן "שמע לי, עכשיו אתם צריכים לעשות כיאלו אתם איתם, אנחנו נחסל אותם אחד אחד, תבדוק מי נדב הכי רוצה להדיח, חשוב מאוד שהוא יהיה משבט לאורסיה" הוא אומר בלחש "מעולה, אני אלך לדבר איתו" אומר יונתן ולוחץ לו ידיים. "שמע, אני יודע שבט שלכם חמים על להב, מה דעתך שהוא יעוף ראשון ואחריו נעיף את סשה, הוא עלה לי על כמה וכמה סעיפים פה" אומר יונתן לנדב "יאללה מוסכם אחי" אומר נדב והם מתחבקים.
    "אז מה, מוקי, שמענו שכמעט ולא הצלחת להינצל מההדחה הקודמת" אומרות יהלומית וטליה למוקי "כן.. אתן יודעות.. הכל מלמעלה, חבל שהייתי צריך לוותר על החבר הכי טוב שלי במשחק בשביל זה" הוא עונה להם "אז מה דעתך לחבור אלינו ואל יונתן והברית שלנו, ביחד נהיה רוב ואז ניתהפך עליהם?" הן שואלות "וואלה, יש מצב, הולך" הוא אומר והם מתחבקים, מיד אחרי זה הוא הולך לסשה "תקשיב אבויה, הבנות חושבות שאני איתם, זה הזמן למהלך" אומר מוקי "טוב מאוד, היום אנחנו נצביע ברוב על ההדחה של להב, ואחריו נדיח את עמי, אנחנו הולכים לשתק אותם" אומר סשה ומחייך חיוך שטני.
    "שמע אנחנו כבר חסרי אונים" אומר להב לעמי "אנחנו חייבים למצא ברית חזקה ולחבור אליה" עונה לו עמי, "אני אלך לדבר עם יונתן" הוא מוסיף והולך אליו.
    "שמע אחי, אני לא באתי כדי להיות מובל כצאן לטבח, אני ולהב רוצים לחבור אליכם" אומר עמי ליונתן "יודע מה, היום בערב תצביע לטליה כדי להראות את הנאמנות, אנחנו נצביע כמוך והיא תודח, ואז נחסל את הברית של נדב אחד אחרי השני" אומר יונתן לעמי ולוחץ איתו יד, לאחר מכן רץ לספר ללהב.

~מועצת השבט~
    11 השורדים כשלפידים בידיהם הולכים לעבר היכל המועצה, ממקים את הלפידים במקומות שלהם, ומתיישבים. "ברוכים הבאים שבט פנגיאה המאוחד!" מברך גיא את השורדים "היום הודח שמוליק במשימת ההדחה, נדב, מה יש לך להגיד על זה?" שואל גיא "תשמע, שמוליק היה חבר ברית טוב ואסטרטג מעולה, אני עצוב על זה שהוא הודח, הוא יכול להגיע להשגים יפים" אומר נדב "ברוך שפטרנו" ממלמל להב ומבטי נעצה מופנים עליו מכיוון בריתו של נדב. "כשאתה אומר 'השיגים יפים' למה אתה מתכוון? שהוא לא היה ממשיך איתכם?" שואל גיא "שמוליק כפי שנאמר היה אסטרטג, אי אפשר היה לבטוח בו, אני בטוח שאם לא היינו מדיחים אותו לכל אורך המשחק הוא היה איפה שהוא מתהפך עלינו" עונה נדב. "פאני, את ושמוליק הייתם ראש בראש על המקום האחרון וניצלת ברגע האחרון" אומר גיא ולפני שהוא מספיק לסיים את המשפט היא עונה "נכון, וחבל שזה היה הוא, אני חושבת שהייתי מתחברת איתו בקלות". "אוקי חברים, דיברנו מספיק, נדב, שרשרת החסינות על צאוורך, האם אתה רוצה להעביר אותה למישהו?" שואל גיא ונדב עונה לא בשלילה. "זה הזמן לגשת להצביע, טליה את ראשונה" אומר גיא, כל שורד מצביע בתורו עד שבכד נאספים 11 קולות "סיימתם להצביע ניגש לתוצאות" אומר גיא ולוקח את כד ההצבעות "רגע לפני ההצבעה אם למישהו יש פסלון חסינות ורוצה להשתמש בו זה הזמן" אומר גיא אך דממה שוררת באולם "ברגע שאקרא את הקולות ההחלטה היא סופית, המתמודד שיקבל את מירב הקולות יודח ויהפוך למושבע הראשון." אומר גיא ופותח את כד ההצבעות:
    "קול ראשון- טליה"
    "קול שני- להב"
    "קול שלישי- להב"
    "שתי קולות ללהב, קול אחד לטליה"
    "קול רביעי- סשה"
    "קול חמישי- סשה"
    "שתי קולות לסשה, שתי קולות ללהב, קול אחד לטליה"
    "קול שישי- להב"
    "קול שביעי- טליה"
    "קול שמיני- סשה"
    "שלושה קולות לסשה, שלושה קולות ללהב, שתי קולות לטליה"
    "קול תשיעי- להב"
    "המודח השמיני והמושבע הראשון של הישרדות תאילנד- להב" אומר גיא בדרמטיות
    "מה.. נבלות" אומר עמי
    "להב, קח את הלפיד וגש אליי" אומר גיא וכך עושה להב
    "להב, השבט אמר את דברו" אומר גיא ומכבה ללהב את הלפיד "אתה מודח והופך להיות המושבע הראשון של הישרדות תאילנד, להתראות" אומר גיא ולהב יוצא מהיכל המועצה
    "שימו לב שורדים, היום ההדחה היא לא הדחה רגילה, אלא הדחה כפולה" מכריז גיא בדרמטיות "שיחקנו אותה" לוחש סשה ליונתן וחיוך עולה על פניו. "אוקי שורדים, בפעם השניה, זה הזמן להצביע, נדב עדיין חסין, טליה את ראשונה" אומר גיא ושוב השורדים מצביעים אחד אחרי השני עד לאחרון "סיימתם להצביע, ניגש לתוצאות" אומר גיא ומביא את כד ההצבעות "רגע לפני ההצבעה אם למישהו יש פסלון חסינות ורוצה להשתמש בו זה הזמן" אומר גיא אבל אף אחד לא קם "ברגע שאקרא את הקולות ההחלטה היא סופית, המתמודד שיקבל את מירב הקולות יודח ויהפוך למושבע השני של הישרדות תאילנד" אומר גיא ופותח את כד ההצבעות:
    "קול ראשון- עמי"
    "קול שני- עמי"
    "קול שלישי- סשה"
    "קול רביעי- עמי"
    "שלושה קולות לעמי, קול אחד לסשה"
    "קול חמישי- סשה"
    "קול שישי- עמי"
    "ארבעה קולות לעמי, שתי קולות לסשה"
    "קול שביעי- סשה"
    "קול שמיני- סשה"
    "ארבעה קולות לעמי, ארבעה קולות לסשה- אנחנו בשיוויון"
    "המודח התשיעי של הישרדות תאילנד- עמי" אומר גיא וחושף את הפתק האחרון.
    "עמי קח את הלפיד וגש אליי" אומר גיא, עמי קם וצועק ללהב "לפחות יצאנו ביחד" לוקח את הלפיד וניגש לגיא, "עמי, השבט אמר את דברו" אומר גיא ומכבה לעמי את הלפיד "אתה מודח והופך למושבע השני" מוסיף גיא ועמי יוצא מהיכל המועצה.

מי הצביע למי
    Spoiler ספוילר

13. Just a prank bro
    פרק 7

~מועצת שבט- לאחר ההדחה~
    "איזה מלוכלכים" רטן נדב בכעס, "אתה יודע, הם לא בדיוק היו איתנו גם..." אומרת יהלומית בניחום ומוסיפה "אנחנו בבעיה, אנחנו רק 3 חברי לאורסיה וכל השאר יורידו אותנו אחד אחד" נדב מסתכל עליה ואומר "מזל שיש לנו את הפסלון, אנחנו חייבים להשתמש בו בחוכמה.." "אנחנו לא נצטרך להשתמש בו במועצה הקרובה, תסמכו עליי" אומרת טליה בניבזיות *האסטרטגיה שלי היא עכשיו להתקרב לאבישג כדי לעורר חשד בברית שלה שהיא בוגדת, הם שישיה, אנחנו שלושה, אפילו אם הם ידחו אותה הם ישארו רוב. ואז נכנס הפסלון* אומרת טליה.

~שבט פאנגיה~
    "בוקר טוב" אומרת טליה לאבישג "בוקר טוב יקירתי" היא עונה לה "מה דעתך להביא איתי את דואר האי?" ממשיכה טליה בנחמדות "בכיף" אומרת אבישג ומחייכת לה. *ברור לי שטליה מנסה להתקרב עלי עכשיו כדי שאני לא אדיח אותה, אני לא חושבת לפזר הבטחות שווא אם היא תבקש* אומרת אבישג. השתיים הולכות ומדברות בינהן עד שמגיעות לתיבת דואר האי, "בוא נראה מה מחכה לנו היום" אומרת טליה ופותחת את הפתק

~דואר אי~
    חץ אל המטרה תקשיתו
    בחסינות תזכו אם תצליחו
    רק לשים לב לצבעים
    כדי לא לפגוע בחברים

~משימת החסינות~
    שבט לאורסיה נכנס למשימה כשהדגל הסגול מתנוסס מעליו. "ברוכים הבאים למשימת החסינות" מברך אותם גיא "לפני שנתחיל, זוהי שרשרת החסינות האישית" אומר גיא וחושף את השרשרת .

"היום במשימת החסינות תצטרכו לכוון ולצלוף הכי טוב שאתם יכולים" גיא מתחיל להסביר על המשימה "לכל אחד מכם יהיה חץ וקשת ו3 אריחים שעליו לנפץ, על כל אריח יש שם, במידה ותפגעו בשם שלכם תווסף לכם נקודה, במידה ותפגעו בשם אחר, מי שפגעתם לו באריח יזכה בנקודה" מסביר גיא. "בואו נתחיל במשימה" אומר גיא וכל חברי השבט מתמקדים.
    "ע" הגרלה, הראשון לירות הוא סשה, קח את הקשת וכוון" אומר גיא, סשה לוקח את הקשת מכוון היטב ויורה את החץ "סשה! פוגע באריח שלו! נקודה ראשונה לסשה. "הבאה לעלות, יהלומית" יהלומית מכוון את הקשת ויורה "קצר מידי!" מכריז גיא כשהחץ בקושי מגיע ללוח האריחים. "מאי, תורך" אומר גיא, מאי מחזיקה בקשת, מותחת את החץ ומשחררת אותה "מאי! פוגעת באריח של יונתן!" מכריז גיא "תודה נשמה" אומר יונתן מהצד וצוחק "הכל מאהבה" היא מחזירה לו. "טליה, בואי נראה למה את מסוגלת" אומר גיא, טליה לוקחת את הקשת מכוונת ופוגעת באריח שלה "בולזאיי!" היא צועקת באושר.
    -כעבור כמה סיבובים-
    "אחרי חצי שעה, נותרו לנו שלושה עם אריח אחד, והם אלה שימשיכו לירות- יונתן, סשה ונדב. נדב הראשון לעלות, הוא מכוון את החץ ופוגע באריח שלו "נדב פוגע באריח האחרון! אבל, אם יונתן או סשה יפגעו גם הם,נאלץ לעבור לשובר שיוויון" מכריז גיא. סשה מנסה להקשית את החץ אל האריח אך מפספס ויוצא מהמשימה, יונתן מצליח לפגוע "אוקי, יונתן, נדב, הגענו אל הראש בראש" אומר גיא, יונתן מתחיל, הוא מכוון את החץ טוב טוב והחץ פוגע בקצה האריח שלו "יונתן פוגע!" אומר גיא והברית שלו קופצת מאושר "במידה ונדב מפספס, החסינות הולכת ליונתן" אומר גיא בדרמטיות. נדב מכוון ת החץ שלו, ברקע נראות יהלומית וטליה מחזיקות אצבעות, נדב משחרר את החץ שלו אך החץ פוגע באריח של יונתן "פאק... עבודה טובה אחי" אומר נדב ליונתן והם לוחצים ידיים "יונתן! זוכה במשימת החסינות האישית!" אומר גיא ומעניק לו את שרשרת החסינות האישית "יונתן, במועצת השבט הקרובה אתה מוגן מהדחה, היום בערב, מישהו הולך הביתה, קחו את התיקים וחזרו למחנה" אומר גיא ומשחרר את שבט לאורסיה.

~שבט פנגיאה~
    טליה ואבישג יושבות על חוף ומדברות, מאחוריהן, במחנה, מאי ויונתן מדברים "היא נורא התקרבה לטליה בזמן האחרון" אומרת טליה ליונתן "מה, את חושבת שהיא מזגזגת?" עונה לה יונתן בחזרה "שמע, גם בשבטים היא לא הייתה הכי אמינה... לקח לנו ימים לשכנע אותה להצטרף אלינו" אומרת מאי "טוב, מטרה מסומנת על ראשה, אנחנו נראה מה נעשה" אומר יונתן והשניים מתפזרים. אחרי כמה זמן, יהלומית, נדב וטליה מסתודדים ביער "הם חושדים, אני בטוחה בזה" אומרת טליה "עכשיו, מה שישבור את הקש האחרון יהיה שנציע לה ולטליה לחבור לברית בנות, במידה והיא תסכים, גורלה נחרץ" היא מוסיפה "אני חולה על המוח הקרימינלי שלך" אומר נדב ומנשק אותה בראש.
    טליה, יהלומית, מאי ואבישג הולכות ביחד לתוך היער "מה שאני חושבת, זה שאנחנו יכולות להפסיק להיות תלויים בגברים ולצעוד יחד בברית נשית" מציעה יהלומית "זו הצעה מעניינת, אבל, אין לנו רוב" אומרת מאי "מקסימום נחבר אלינו את פאני ועוד מישהו שנזרוק בדרך אל הגמר" מסבירה יהלומית "מה דעתך, אבישג?" שואלת מאי בחשדות "אממ, נשמע סבבה, אתן כולכן חברות שלי, אין לי בעיה להמשיך להתקדם עם אנשים אחרים, מה? נגוון קצת!" אומרת אבישג וחיוך עולה על פניה, כך גם לטליה "אז? מוסכם?" שואלת יהלומית "מוסכם" אומרת מאי והן מתפזרות. *ברור לי שהברית הזאת, מבחינתי, לא הולכת לשום מקום, היחידה שתלך היום זאת אבישג* אומרת מאי.

~מועצת השבט~
    תשעת חברי השבט עם לפידים בוערים נכנסים להכיל המועצה, ממקמים את הלפידים ומתיישבים על כיסאות העץ "ברוכים הבאים למועצת השבט" מברך אותם גיא "אנחנו נכניס עכשיו את המושבעים, להב ועמי" אומרת גיא, השניים נכנסים ומתיישבים על ספסל צדדי "המושבעים הם הקול הקובע במועצת השבט האחרונה, המושבעים ישבו פה לכל אורך מועצות השבט עד המועצה האחרונה" אומר גיא "אוקי, בואו נתחיל" הוא מוסיף ומפנה שאלה "טליה, מה את אומרת על מה שהתרחש כאן במועצת השבט האחרונה?" שואל גיא "מה שקרה, זה שברית גונדוונה במירכאות כרתה ברית עם כל, אבל כל חברי שבט פנגיאה, כולל את סשה שלפי מה ששמעתי היה האויב מספר אחד שלהם ובסופו של דבר, הם בגדו בחלק מהאנשים, שיושבים כרגע על ספסל המושבעים והשאירו אותנו מלאי שאלות" אומרת טליה "איזה שאלות?" שואל גיא "הם באמת אפשר לסמוך על כולם או אלה רק אנשים שממלאים אחרי הוראות של מישהו המושך בחוטים" היא עונה "מי, לפי דעתך, המושך בחוטים בברית גונדוונה?" ממשיך גיא לשאול "לפי דעתי, זה מתחלק לשני אנשים- סשה ויונתן" עונה טליה בכנות "אז מה שאת בעצם אומרת, זה שמועצת השבט האחרונה, הייתה מלאה בבגידות?" שואל גיא "כן" אומרת טליה ויונתן מתפרץ לה למשפט "זה המשחק, אם אני זוכר נכון, אתם גם לא טלית שכולה תכלת נכון?!" תוקף יונתן את טליה "אז בגדנו בשני אנשים! זה המשחק! תגידי תודה שלא כיוונו את האש לברית שלך!" ממשיך יונתן לתקוף "חברים, חברים, בואו נעצור את זה כאן" מרגיע גיא את הרוחות "אבישג, מה דעתך על בגידה? על תקיעת סכין בגב של מישהו אחר?" שואל גיא את אבישג "אני דווקא חושבת שזה מגניב, זאת הפתעה, באמת! אני לא צוחקת, אלה ההדחות הכי טובות בכל עונה!" היא עונה וחיוך זדוני מתנוסס על פניהם של מאי ויונתן. "אוקי חברים, זה הזמן להצביע, מוקי, אתה ראשון" אומר גיא ומוקי קם להצביע. כל חברי השבט הולכים אחד אחד ומצביעים למודח שלהם, עד שכולם סיימו להצביע "אני אלך להביא את הקולות" אומר גיא, הולך וחוזר על כד ההצבעות "אם למישהו יש פסלון חסינות והוא רוצה להשתמש בו- זה הזמן" אומר גיא אך דממה שוררת בהיכל המועצה. "ברגע שאקרא את הקולות ההחלטה היא סופית, התמודד שיקבל את מירב הקולות יודח ויהפוך למושבע השלישי של הישרדות הפיליפינים" אומר גיא ופותח את כד ההצבעות:
    "קול ראשון- אבישג"
    "קול שני- סשה"
    "קול שלישי- אבישג"
    "שני קולות לאבישג, קול אחד לסשה"
    "קול רביעי- אבישג"
    "קול חמישי- אבישג"
    "ארבעה קולות לאבישג, קול אחד לסשה"
    "המודח העשירי והמושבע השלישי של הישרדות הפיליפינים- אבישג" אומר גיא וחושף את הפתק "חמישה קולות זה מספיק, קחי את הלפיד וגשי אליי" אומר גיא, הלם מכה את פרצופה של אבישג, היא לוקחת את הלפיד וממקמת אותו ליד גיא "אבישג, השבט אמר את דברו" אומר גיא ומכבה לה את הלפיד "את הופכת להיות המושבעת השלישית של הישרדות, להתראות" אומר גיא ואבישג יוצאת בוכייה ממועצת השבט.

מי הצביע למי
    Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי Sans, 10-16-2012 בשעה 01:47 AM

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •