Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    המשחק היה יותר מדי משעמם לפי דעתי, בבתים היה 1-1 ( אני יודע שבגמר אין תיקו ) אבל בגמר היה משהו לא יאמן. איך ספרד ואיטליה הפתיעו אותי, זה נראה לי מאוד מוזר שהמשחק יצא 4-0 לספרד!
    זה ממש נראה מוזר, איך נבחרת כל כך טובה כמו איטליה יכולה להפסיד ככה לנבחרת שפחות או יותר כמוהם ( אני לא מבין כל כך בכדורגל אז תתקנו אותי אם אני טועה ) בתוצאה הזו, אפילו גול אחד של איטליה לא ראינו שם וזה מה שנראה בעיניי מוזר... ספוילר של תוצאות :
    Spoiler ספוילר
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    זה היה שלשום אחי מתי נזכרת לפתוח את זה Xd
    סתם נחמד לספרד למרות שרציתי שאיטליה תקח

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    הפרש של יומיים מה זה משנה... וחוץ מזה רק אתמול בערב ראיתי את זה Xd
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

4. !"NO TOTTI NO PARTY"
    שם: משה
    כל כך מאכזב להפסיד ככה בגמר, היה לי תקוה קטנה שנצליח איכשהוא לחזור למשחק בתחילת המחצית השניה עם גול מהיר במצב של 2-0, אך לרוע המזל טיאגו מוטה שהיה החילוף השלישי והאחרון של איטליה מתח את שריר הירך והורד ע"י אלונקה ולא יכל להמשיך במשחק, לפי דעתי זו היתה טעות של פראנדלי לעשות את החילוף השלישי והאחרון בדקה ה-60 ובכך הוא הסתכן בפציעה של שחקן, ועוד בחר להוציא את מונטוליבו שלא היה כזה גרוע והוא שחקן יותר התקפי וטכני מטיאגו מוטה שהוא יותר קשר הגנתי ופחות טכני, מונטוליבו יכול במסירה גאונית אחת להשאיר חלוץ במצב של אחד על אחד עם השוער כמו בגול השני של מריו באלוטלי נגד גרמניה זו היתה פשוט מסירת אומן, אבל גם להיות סגנית אלופת אירופה טיפה מנחם אני מניח, ויש לזכור שאף אחד לא נתן לאיטליה הזדמנות בכלל להגיע לגמר עם אפשרות של זכיה ביורו הזה בכלל, גם בגלל פרשת הטיית המשחקים הנודעת לשמצה,בכל מקרה אני גאה להיות אוהד של נבחרת איטליה וזה מה שבאמת חשוב.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •