Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: ההבדלים

1. משתמש מנוסה
    אז ככה מצאתי בחנות ליד הבית שלי את 2 המשחקים לגיימבוי Ds כמובן, עכשיו אני נורא רוצה לדעת מה יותר טוב כלומר איפה יש יותר אגדיים (או שזה אותו מספר), איפה העלילה יותר טובה (או שזה אותה עלילה) חח או בקיצור מה ההבדל ביניהם ?

שאלה נוספת היא על איזה משחקים הווי פי עובד, על כל משחקי הדור ה4 ומעלה או שיש משחקים שהוא לא עובד עליהם (מהדור ה4 ומעלה) ?

עוד שאלה היא האם יש משחק שלישי לצמד הזה אני אסביר את עצמי יותר טוב בדוגמאות, רובי/ספיר-ברקת או יהלום/פנינה-פלטינה או אדום/ירוק-כחול או זהב/כסף-קריסטל(המשחקים הישנים של המשחקים החדשים האלו דרך אגב)?

האם יש עוד אירועים מיוחדים של אגדיים למשחקים האלו ?

והאם יש סיבה שקוראים לזה נשמת כסף/לב זהב? האם יהיה קריסטל נוצץ או משהו בסגנון חחח?

תודה רבה לעוזרים [=
    נערך לאחרונה על ידי shaul4554, 07-04-2012 בשעה 03:08 PM

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    1)DS זה לא גיימבוי!זה קונסולה בפני עצמה!
    2)אין צלע שלישית למשחקים האלה , עקב כך שאלו חידושים.
    לא תהיה גם צלע שלישית כיוון שאלו משחקי דור 4, ועכשיו יש משחקים רק לדור 5.
    3)אין ממש הבדל בין המשחקים-זו אותה עלילה בעיקרון, רק שבלב זהב אתה תופס קודם את הואו ואח"כ את לוגיה ובנשמת כסף זה הפוך.יש גם כמה אגדיים ייחודיים לגרסאות[בלב זהב זה קיוגר ולטיאס ובנשמת כסף זה גראודון ולטיאוס].
    4)הווייפי עובד במשחקים אלה, אבל אין איוונטים כי זה דור 4[יש עכשיו איוונטים רק לדור 5].
    5)כפי שאמרתי לך, המשחקים האלה הם חידושים למשחקי כסף וזהב הישנים.ה לא יכלו לקרוא לזה "כסף" ו-"זהב" כי השמות האלה תפוסים, לכן הם קראו לזה "נשמת כסף" ו-"לב זהב".

תוכל להסתכל כאן לפרטים נוספים על המשחקים:
    http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    אוקיי תודה רבה.

בווי פי אני יכול להילחם גם נגד מאמנים מהדור ה5 או רק נגד הדור ה4? או להחליף איתם פוקימונים מהדור ה4 בלבד או שאפשר גם מהדור ה5?

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי shaul4554 צפה בהודעה
    אוקיי תודה רבה.

בווי פי אני יכול להילחם גם נגד מאמנים מהדור ה5 או רק נגד הדור ה4? או להחליף איתם פוקימונים מהדור ה4 בלבד או שאפשר גם מהדור ה5?
    הדברים היחידים שאתה יכול לעשות בווייפי במשחקים האלה הם:
    1)להילחם נגד מאמנים מדור 4.
    2)להעביר פוקימונים לדור 5[אתה לא מקבל, אתה רק נותן].
    3)להחליף פוקימונים עם משחקי הדור הרביעי.
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •