Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36
  1. היכל התהילה
    גם נו"ד לאנימות לא יעזור כי כל מה שיעשו בו זה לספיילר לאנשים ולדבר על נארוטו ~.~
    וזה יהרוס את פואנטת ה"מותר לדבר חופשי על הכל" של הנו"ד הרגיל.
    כי אם יוציאו נושא כל שהוא ממנו- הוא לא "נושא דיבורים"

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Monkey D Luffy צפה בהודעה
    גם נו"ד לאנימות לא יעזור כי כל מה שיעשו בו זה לספיילר לאנשים ולדבר על נארוטו ~.~
    וזה יהרוס את פואנטת ה"מותר לדבר חופשי על הכל" של הנו"ד הרגיל.
    כי אם יוציאו נושא כל שהוא ממנו- הוא לא "נושא דיבורים"
    על זה אתה מתלונן? מה לעשות שהרבה רואים נארוטו O:
    ובכלל הרוב פה לא כמוני, ליאור או פלופי שקוראים וצופים באנימות הרבה, אז הנושאים מצתמצמים..
    חמוף

3. היכל התהילה
    לא התלוננתי על כלום, אמרתי כמה מיותר ודל הוא יהיה..

4. Kibō no chi
    תומך בהצעה שלך אני נמצא בפורום אחר שזה קיים בו והנו"ד ממש מצליח. זה גם ימנע פה את כל מריבות ה"עשית לי ספויילרים בלהבלהבלהב"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    סתם שאלה,בפורום האחר,הוא יותר פעיל מהפורום הזה נכון?יש בו איזה משהו כמו יותר מ-100 משתמשים נכון?אז הנה הודעה בשבילך,בפורום הזה יש 15 משתמשים גג,לפצל נושאים לנו''דים אחרים זה לא רעיון טוב במיוחד

6. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Rias Gremory צפה בהודעה
    אוי נו אז התחילו לראות אנימות אחרות שהם לא פוקימון
    בבקשה תגיד לי שאתה צוחק |:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Salamander צפה בהודעה
    סתם שאלה,בפורום האחר,הוא יותר פעיל מהפורום הזה נכון?יש בו איזה משהו כמו יותר מ-100 משתמשים נכון?אז הנה הודעה בשבילך,בפורום הזה יש 15 משתמשים גג,לפצל נושאים לנו''דים אחרים זה לא רעיון טוב במיוחד
    100? חחחח ממש לא. להפך, מחוברים שם כרגע 21 משתמשים. הוא יותר פעיל, אבל לא בהרבה.
    לא מדבר על לפצל לחלוטין את הנו"דים ושיהיה אסור לדבר על אנימה בנו"ד הרגיל, אבל עדיף שיהיה נושא מותאם לזה מאשר שעכשיו יבוא מישהו וירצה להגיב בנו"ד אבל הוא לא יוכל להיכנס לשיחה באף אופן כי הם מדברים על דברים שלא מעניינים אותו או שהוא לא מבין בהם. זאת חסימה חברתית. בנו"ד תמיד, אבל תמיד מדברים פה על אנימה ומנגה. תמיד. אפשר פשוט להעביר אותו לפורום אנימה וזהו /:

Spoiler ספוילר

7. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי FIupy צפה בהודעה
    בבקשה תגיד לי שאתה צוחק |:

100? חחחח ממש לא. להפך, מחוברים שם כרגע 21 משתמשים. הוא יותר פעיל, אבל לא בהרבה.
    לא מדבר על לפצל לחלוטין את הנו"דים ושיהיה אסור לדבר על אנימה בנו"ד הרגיל, אבל עדיף שיהיה נושא מותאם לזה מאשר שעכשיו יבוא מישהו וירצה להגיב בנו"ד אבל הוא לא יוכל להיכנס לשיחה באף אופן כי הם מדברים על דברים שלא מעניינים אותו או שהוא לא מבין בהם. זאת חסימה חברתית. בנו"ד תמיד, אבל תמיד מדברים פה על אנימה ומנגה. תמיד. אפשר פשוט להעביר אותו לפורום אנימה וזהו /:
    כי זה תחום עניין משותף שיש להרבה מאיתנו מה לעשות.. אתה רוצה שנדבר על כמה שעות מגרבצים ביום?
    אתה יודע שאין לי בעיה לנהל שיחה שלמה איתך על כמה שאתה משתמש בולבול אבל זה לא קורה כי אתה אפילו לא נמצא.
    שמע, רוב אם לא כל מי שהתלונן פה עד עכשיו בנושא והצביע בעד הוא מישהו שבקושי נכנס או פשוט לא יוזם שיחות ואז מתבכיינים לי שהכל זה אנימה.
    בוא לנו"ד ותתחיל לכתוב, אפשר לחשוב שאנחנו דוחים אותך לשולי החברה, אני לא מבין איך זה הגיע למצב של "חוסר השתייכות"...
    חמוף

8. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    כי זה תחום עניין משותף שיש להרבה מאיתנו מה לעשות.. אתה רוצה שנדבר על כמה שעות מגרבצים ביום?
    אתה יודע שאין לי בעיה לנהל שיחה שלמה איתך על כמה שאתה משתמש בולבול אבל זה לא קורה כי אתה אפילו לא נמצא.
    שמע, רוב אם לא כל מי שהתלונן פה עד עכשיו בנושא והצביע בעד הוא מישהו שבקושי נכנס או פשוט לא יוזם שיחות ואז מתבכיינים לי שהכל זה אנימה.
    בוא לנו"ד ותתחיל לכתוב, אפשר לחשוב שאנחנו דוחים אותך לשולי החברה, אני לא מבין איך זה הגיע למצב של "חוסר השתייכות"...
    אני לא מדבר עלי. לי אין בעיה לדבר עם כל אחד על אנימה, לי זה לא מפריע בתחום האישי חח
    אני דווקא נורא פעיל בנו"ד, הנמכתי פעילות פשוט בזמן האחרון בגלל שהיד שלי משותקת... כשאני אבריא אני אחזור לפעילות מלאה.
    מבין את העניין של "זה תחום עניין משותף" וזה מתקבל, אבל אנשים שלא מתעניינים בזה מוצאים את עצמם מדברים לעצמם בנו"ד או פשוט לא מגיבים בכלל. שוב, לא אומר "תפסיקו לדבר על אנימה בנו"ד בכלל", אני אומר פשוט שתפתחו לנושאי שיחות אחרים.

Spoiler ספוילר

9. מורחקים
    שם: אופיר
    בעד, שיהיה נושא מיוחד לאנימות ומנגות.

10. משתמש מנוסה
    ניטרלי
    זה יכול להיות יעיל, אבל אתה לא צריך להפריד אנשים, חלק שאוהבים לדבר על אנימה לנו"ד שלהם וחלק לנו"ד כביכול "כללי", אני בעיקרון לא פעיל בכלל בנו"דים כי אני מעדיף לשבת, להסתכל, ולתקוע נודים במקום לדבר בהם, אבל אני גם רואה שהכל מדובר על אנימות במיוחד נארוטו.
    אבל אם אתה לא אוהב נארוטו ורוצה לדבר על אנימה אחרת, תיזום שיחה, ואם לא בהכרח אנימה, אז על כל מה שאתה רוצה ומי שרוצה לדבר על זה יזרום איתך, אני למשל כרגע רואה רק וואן פיס וכשאני רואה דיונים או אנשים שמגיבים לגבי וואן פיס אני אוהב להגיב להם ולקחת חלק בדיון, כי זה האנימה האהובה עליי וזה מה שאני רואה

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    חח ממש לא אדם, זה ממש מטומטם כי זה הולך להיות יבש..
    ואנחנו לא כל הזמן מדברים על אנימות, רבאק. מה אמרתי שתי הודעות?
    אל תקצה את זה לעניין כזה.. פשוט כיף ככה לומר דבר או שתיים לחבר בנושא אנימה, אז מה..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אבל למה כל פעם שמציעים משהו אתם הופכים את זה לתלונה?
    מצידי דברו שבועיים על כמה הבולבול של נארוטו שעיר... למי אכפת חח
    לא התלוננתי. העליתי רעיון.
    יש משתמשים שלדעתי מרגישים פחות יכולת להשתלב בנו''ד... קחו לדוגמא את אייל שהיה חייב להמציא שהוא ראה הכל ואז אמר שבעצם לא וכו'...
    אני רק אומר. הפרדה לא טוטאלית תוביל לקו ברור יותר לדעתי. אני לא אומר שאם יקום פתאום מישהו וישאל בנו''ד כמה חתיך אש אז אף אחד לא יענה לו... סתם. נושא אחר.
    זה גם יכול לקדם את פורום איימה ומנגה שהפך ידי שומם, נו''ד שמה יכול רק לעשות לו טוב.

אני רק שואל, מה הבעיה עם זה? הרי אין מקום נורמלי תכלס לשוחח על אנימות בלי חוקים וחשש מספאם. נו''ד מתאים לזה...

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ヒトカゲ צפה בהודעה
    אבל למה כל פעם שמציעים משהו אתם הופכים את זה לתלונה?
    מצידי דברו שבועיים על כמה הבולבול של נארוטו שעיר... למי אכפת חח
    לא התלוננתי. העליתי רעיון.
    יש משתמשים שלדעתי מרגישים פחות יכולת להשתלב בנו''ד... קחו לדוגמא את אייל שהיה חייב להמציא שהוא ראה הכל ואז אמר שבעצם לא וכו'...
    אני רק אומר. הפרדה לא טוטאלית תוביל לקו ברור יותר לדעתי. אני לא אומר שאם יקום פתאום מישהו וישאל בנו''ד כמה חתיך אש אז אף אחד לא יענה לו... סתם. נושא אחר.
    זה גם יכול לקדם את פורום איימה ומנגה שהפך ידי שומם, נו''ד שמה יכול רק לעשות לו טוב.

אני רק שואל, מה הבעיה עם זה? הרי אין מקום נורמלי תכלס לשוחח על אנימות בלי חוקים וחשש מספאם. נו''ד מתאים לזה...
    אבל ללכת לנו"ד מיוחד לאנימות..?
    די ברור שזה לא יהיה פעיל..

והבולבול של נארוטו לא שעיר D:
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. with great power comes great responsibility
    וואי, לפצל את הנו"ד זה טעות...
    בעבר היה נו"ד אנימה שפשוט לא היה פעיל והנו"ד הפך מאחד פעיל לשניים לא פעילים.
    אני נגד...
    אני מבין את הבעיה, אבל דרך יעילה יותר לגוון קצת עם הנושאים בנו"ד היא להעלות לדיון נושאים אחרים...
    וזאת הדרך הטובה ביותר מבחינתי ועדיפה על פיצול הנו"ד.

זאת דעתי.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מסכים עם עומר. למרות שאני דווקא חושב שנו"ד אנימה יהיה פעיל, אני מניח שעדיף להעלות לדיון נושאים אחרים.. כי אז הנו"ד הרגיל לא יהיה פעיל..
    בעקרון אם מדברים על אנימות, תפנה אליהם ותדבר איתם על משהו שונה. תנסה לפתוח אתה את השיחה

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •