גם נו"ד לאנימות לא יעזור כי כל מה שיעשו בו זה לספיילר לאנשים ולדבר על נארוטו ~.~
וזה יהרוס את פואנטת ה"מותר לדבר חופשי על הכל" של הנו"ד הרגיל.
כי אם יוציאו נושא כל שהוא ממנו- הוא לא "נושא דיבורים"
בבקשה תגיד לי שאתה צוחק |:
100? חחחח ממש לא. להפך, מחוברים שם כרגע 21 משתמשים. הוא יותר פעיל, אבל לא בהרבה.
לא מדבר על לפצל לחלוטין את הנו"דים ושיהיה אסור לדבר על אנימה בנו"ד הרגיל, אבל עדיף שיהיה נושא מותאם לזה מאשר שעכשיו יבוא מישהו וירצה להגיב בנו"ד אבל הוא לא יוכל להיכנס לשיחה באף אופן כי הם מדברים על דברים שלא מעניינים אותו או שהוא לא מבין בהם. זאת חסימה חברתית. בנו"ד תמיד, אבל תמיד מדברים פה על אנימה ומנגה. תמיד. אפשר פשוט להעביר אותו לפורום אנימה וזהו /:
ספוילר
כי זה תחום עניין משותף שיש להרבה מאיתנו מה לעשות.. אתה רוצה שנדבר על כמה שעות מגרבצים ביום?
אתה יודע שאין לי בעיה לנהל שיחה שלמה איתך על כמה שאתה משתמש בולבול אבל זה לא קורה כי אתה אפילו לא נמצא.
שמע, רוב אם לא כל מי שהתלונן פה עד עכשיו בנושא והצביע בעד הוא מישהו שבקושי נכנס או פשוט לא יוזם שיחות ואז מתבכיינים לי שהכל זה אנימה.
בוא לנו"ד ותתחיל לכתוב, אפשר לחשוב שאנחנו דוחים אותך לשולי החברה, אני לא מבין איך זה הגיע למצב של "חוסר השתייכות"...
חמוף
אני לא מדבר עלי. לי אין בעיה לדבר עם כל אחד על אנימה, לי זה לא מפריע בתחום האישי חח
אני דווקא נורא פעיל בנו"ד, הנמכתי פעילות פשוט בזמן האחרון בגלל שהיד שלי משותקת... כשאני אבריא אני אחזור לפעילות מלאה.
מבין את העניין של "זה תחום עניין משותף" וזה מתקבל, אבל אנשים שלא מתעניינים בזה מוצאים את עצמם מדברים לעצמם בנו"ד או פשוט לא מגיבים בכלל. שוב, לא אומר "תפסיקו לדבר על אנימה בנו"ד בכלל", אני אומר פשוט שתפתחו לנושאי שיחות אחרים.
ספוילר
ניטרלי
זה יכול להיות יעיל, אבל אתה לא צריך להפריד אנשים, חלק שאוהבים לדבר על אנימה לנו"ד שלהם וחלק לנו"ד כביכול "כללי", אני בעיקרון לא פעיל בכלל בנו"דים כי אני מעדיף לשבת, להסתכל, ולתקוע נודים במקום לדבר בהם, אבל אני גם רואה שהכל מדובר על אנימות במיוחד נארוטו.
אבל אם אתה לא אוהב נארוטו ורוצה לדבר על אנימה אחרת, תיזום שיחה, ואם לא בהכרח אנימה, אז על כל מה שאתה רוצה ומי שרוצה לדבר על זה יזרום איתך, אני למשל כרגע רואה רק וואן פיס וכשאני רואה דיונים או אנשים שמגיבים לגבי וואן פיס אני אוהב להגיב להם ולקחת חלק בדיון, כי זה האנימה האהובה עליי וזה מה שאני רואה
חח ממש לא אדם, זה ממש מטומטם כי זה הולך להיות יבש..
ואנחנו לא כל הזמן מדברים על אנימות, רבאק. מה אמרתי שתי הודעות?
אל תקצה את זה לעניין כזה.. פשוט כיף ככה לומר דבר או שתיים לחבר בנושא אנימה, אז מה..
אבל למה כל פעם שמציעים משהו אתם הופכים את זה לתלונה?
מצידי דברו שבועיים על כמה הבולבול של נארוטו שעיר... למי אכפת חח
לא התלוננתי. העליתי רעיון.
יש משתמשים שלדעתי מרגישים פחות יכולת להשתלב בנו''ד... קחו לדוגמא את אייל שהיה חייב להמציא שהוא ראה הכל ואז אמר שבעצם לא וכו'...
אני רק אומר. הפרדה לא טוטאלית תוביל לקו ברור יותר לדעתי. אני לא אומר שאם יקום פתאום מישהו וישאל בנו''ד כמה חתיך אש אז אף אחד לא יענה לו... סתם. נושא אחר.
זה גם יכול לקדם את פורום איימה ומנגה שהפך ידי שומם, נו''ד שמה יכול רק לעשות לו טוב.
אני רק שואל, מה הבעיה עם זה? הרי אין מקום נורמלי תכלס לשוחח על אנימות בלי חוקים וחשש מספאם. נו''ד מתאים לזה...
וואי, לפצל את הנו"ד זה טעות...
בעבר היה נו"ד אנימה שפשוט לא היה פעיל והנו"ד הפך מאחד פעיל לשניים לא פעילים.
אני נגד...
אני מבין את הבעיה, אבל דרך יעילה יותר לגוון קצת עם הנושאים בנו"ד היא להעלות לדיון נושאים אחרים...
וזאת הדרך הטובה ביותר מבחינתי ועדיפה על פיצול הנו"ד.
זאת דעתי.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)