אני יוציא את איפום.
אני יוציא את איפום.
XלוקסרייX -
"פיפלאפ קרן בועות!" קרן הבועות פוגעת בהורסרינג אך לא עושה הרבה נזק, "הורסרינג השתמש בכדור צל!", "פיפלאפ רוץ לעברו והתחמק מכדור הצל!" פיפלאפ מנסה להתחמק מכדור הצל אבל נכשל וחוטף נזק קשה, "פיפלאפ על הרגליים! עכשיו, רוץ לעברו והשתמש בניקור!", פיפלאפ רץ לעברו ומשתמש בניקור "הורסרינג השתמש בטפר פלדה על מתקפת הניקור שלו!", שני הפוקימון תוקפים בשיא הכח 3.. 2.. 1.. בום! יש פיצוץ אדיר אך זה נראה כאילו פיפלאפ לא עמד בזה והתעלף לעומתו הורסרינג עדיין על הרגליים אבל ספג נזק לא קטן
מצב:
60% חיים
10% חיים
פיפלאפ לא יכול להמשיך להלחם, מה תעשה?
No-Way -*מדובר במתלווה למסע שלך, תקרא מה כתבתי בעמוד הראשון*
"טוב בתור התחלה אני הולכת לאן שאתה הולך, אז... לאן הולכים?", מה תעשה?
kaka -
קרב:
100% חיים
100% חיים
מה תעשה?
אני ישר מחזיר את פיפלאפ ומוציא את שינקס--Originally posted by ART@Nov 22 2008, 02:07 AM
XלוקסרייX -
"פיפלאפ קרן בועות!" קרן הבועות פוגעת בהורסרינג אך לא עושה הרבה נזק, "הורסרינג השתמש בכדור צל!", "פיפלאפ רוץ לעברו והתחמק מכדור הצל!" פיפלאפ מנסה להתחמק מכדור הצל אבל נכשל וחוטף נזק קשה, "פיפלאפ על הרגליים! עכשיו, רוץ לעברו והשתמש בניקור!", פיפלאפ רץ לעברו ומשתמש בניקור "הורסרינג השתמש בטפר פלדה על מתקפת הניקור שלו!", שני הפוקימון תוקפים בשיא הכח 3.. 2.. 1.. בום! יש פיצוץ אדיר אך זה נראה כאילו פיפלאפ לא עמד בזה והתעלף לעומתו הורסרינג עדיין על הרגליים אבל ספג נזק לא קטן
מצב:
60% חיים
10% חיים
פיפלאפ לא יכול להמשיך להלחם, מה תעשה?
kaka -
קרב:
100% חיים
100% חיים
מה תעשה?
שינקס השתמש בריצה עם דחיפה ואז ניצוצות
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
כוכבים ואז אגרוף ממוקד.
אומר לה"סליחה,שחכתי!!אני רשום לליגה!מיצטער אני לא יכול ללכת,את רוצה תבואי איתיOriginally posted by ART@Nov 22 2008, 02:07 AM
"
XלוקסרייX -
"פיפלאפ תחזור, שינקס אני בוחר בך! שינקס רוץ לעבר הורסרינג והשתמש בדחיפה!" שינקס רץ לעבר הורסרינג ופוגע בו אבל בקושי וגורם נזק, "הורסרינג כדור צל, עכשיו!", "שינקס הדוף את כדור הצל עם מתקפת ניצוצות!" שני המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ מתווך אפס שגורם נזק רב לשני הפוקימונים
מצב:
10% חיים
50% חיים
הורסרינג לא יכול להלחם, ולפני שהיריב שלך ממשיך הוא פונה אלייך ואומר:"אני באמת לא חושב שעוד קרב לא יהיה בסדר מבחינת שינקס, כלומר הוא די גמור... אני מסיים את הקרב הזה עכשיו לטובת הפוקימון שלך, ואני מניח שנומר להתראות עד הפעם הבאה", מה תעשה עכשיו?
kaka -
"איפום מתקפת מהירות! וטען אגרוף ממוקד", איפום משתמש במתקפת מהירות שלא ממש גורמת נזק אבל נותנת מספיק זמן לטעון אגרוף ממוקד, "אונקיס מתקפת חנק! אל תיתן לא להשתמש באגרוף שלו!" אוניקס יוצא לעבר איפום ואייפום קופץ, עושה סלטה באוויר ומנחית אגרוף ממוקד ישר על ראשו של אוניקס ועושה נזק משמעותי, "אוניקס זנב ברזל! זו ההזדמנות שלך!" אוניקס מצליח לפגוע באיפום ורסק אותו על האדמה מה שגורם נזר קריטי
מצב:
קרב:
60% חיים
40% חיים
איפום שוכב בתוך בור שנוצר עקב ההתקפה של אוניקס אבל נראה שהוא עדיין מסוגל להלחם
No-Way -
"בסדר גמור אני יבוא איתך, אני מניחה שאתה הולך למכון בעיר, אני צודקת?", מה תעשה?
אני רוצה לראפות את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים הקרוב ולחזור לאותו מקום לחכות לקרבות או לחכות שהקרב במכון יסתייםOriginally posted by ART@Nov 22 2008, 04:15 AM
XלוקסרייX -
"פיפלאפ תחזור, שינקס אני בוחר בך! שינקס רוץ לעבר הורסרינג והשתמש בדחיפה!" שינקס רץ לעבר הורסרינג ופוגע בו אבל בקושי וגורם נזק, "הורסרינג כדור צל, עכשיו!", "שינקס הדוף את כדור הצל עם מתקפת ניצוצות!" שני המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ מתווך אפס שגורם נזק רב לשני הפוקימונים
מצב:
10% חיים
50% חיים
הורסרינג לא יכול להלחם, ולפני שהיריב שלך ממשיך הוא פונה אלייך ואומר:"אני באמת לא חושב שעוד קרב לא יהיה בסדר מבחינת שינקס, כלומר הוא די גמור... אני מסיים את הקרב הזה עכשיו לטובת הפוקימון שלך, ואני מניח שנומר להתראות עד הפעם הבאה", מה תעשה עכשיו?
kaka -
"איפום מתקפת מהירות! וטען אגרוף ממוקד", איפום משתמש במתקפת מהירות שלא ממש גורמת נזק אבל נותנת מספיק זמן לטעון אגרוף ממוקד, "אונקיס מתקפת חנק! אל תיתן לא להשתמש באגרוף שלו!" אוניקס יוצא לעבר איפום ואייפום קופץ, עושה סלטה באוויר ומנחית אגרוף ממוקד ישר על ראשו של אוניקס ועושה נזק משמעותי, "אוניקס זנב ברזל! זו ההזדמנות שלך!" אוניקס מצליח לפגוע באיפום ורסק אותו על האדמה מה שגורם נזר קריטי
מצב:
קרב:
60% חיים
40% חיים
No-Way -
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
כוכבים ואז אגרוף ממוקד בכול הכול כמו שעשיתה עם סטרביה.Originally posted by ART@Nov 22 2008, 04:15 AM
kaka -
מצב:
קרב:
60% חיים
40% חיים
"כן,זה שמה בדיוק,"Originally posted by ART@Nov 22 2008, 04:15 AM
XלוקסרייX -
מצב:
10% חיים
50% חיים
kaka -
מצב:
קרב:
60% חיים
40% חיים
No-Way -
ואני הולך איתה לשמה..
שם:niv
פוקמון:צימצר
אני מתחיל במחוז סינו
הארות:אפשר ללכוד טרטוויג
שם דמות: Dorten
פוקימון להתחלה: מאדקיפ
מחוז:הואן.
הערות: מקווה שאפשר לתפוס או להילחם ממכל הדורות + התפתחויות + כמה שיותר לחימות!
פרישה
וואי,זה הולך להיות עמוס..ניראה לי שהוא לא יסכים..
הוא צריך עוזר...
במשחק אמורים להשתתף עד שמונה משתתפים כל שני משתתפים מתחילים ממחוז אחרהוא אמר עד 8 אחיוואי,זה הולך להיות עמוס..ניראה לי שהוא לא יסכים..
הוא צריך עוזר...
פרישה
הא טוב...
זה לא יהיה לו קשה??
לא יודע הוא יחליט
ל מנהל המשחק :
אם אני רשום בבקשה אני רוצה התחלה :]
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)