אפשר תמונה של אש
אפשר תמונה של אש
MasterHero -
"טאיילו בסדר גמור עכשיו אבל הוא יצטרך לחכות עד מחר עם הכנף שלו", "תודה לך האחות ג'וי! טאיילו מה דעתך להצטרף למסע שלי?", "טאיילו טאיילו!", הוא עונה לך ואתה מבין שרכשת חבר ואת הפוקימון השני שלך במחוז הוואן! לאחר שלכדת אותו בתוך פוקדור לאן אתה הולך?(קטע קצת דפוקXD)
אצעד קדימה לעיר הבאה כדי להגיע למכון הראשון!
עריכה :
ואם אפשר שים לי תמונה של טאיילו ליד הרשום ואיזה מתקפות יש לי בינתיים לטאיילו
פרישה
אני בוחר ב.....סטרביה,באלבזור!!צאו!!"Originally posted by ART@Nov 22 2008, 11:23 AM
No-Way -
הגעת למכון הראשון במחוז ג'וטו, מכון הפוקימון המעופפים "אנ מניח שבאת לאתגר אותי, אז בוא נעשה את זה!", מנהיג המכון אומר לך לאחר שראה אותך שם ואתה עונה לו:"בסדר גמור!", "זה יהיה קרב של 2 על 2
תבחר את הפוקימון שלך", מה תעשה?
Niv ו-Dorten תגיבו להתחלה
MasterHero -*הוספתי אותו*
הגעת לעיר המכון הרבה יותר מהר משחשבת, מה תעשה?
No-Way -*קודם כל, יש לך אייביזור הוא התפתח שהיית במשימה... חוץ מזה הכוונה ב2 על 2 זה שת סיבובי קרב לא קרב זוגות*
"כיוון שבחרת את סטרביה ראשון אתה תלחם איתו בסיבוב הראשון", מנהיג המכון אומר לך ומוציא את השלו,
קרב:
![]()
100% חיים
100% חיים
מה תעשה?
לפני שאני הולך למכון אני רוצה להתאמן נגד מאמנים
פרישה
אשאל אותם עם אפשר לעשות אם אחד מהם קרב פוקימונים 3 על 3 :XD: :unsure:Originally posted by ART@Nov 22 2008, 09:49 PM
XלוקסרייX -
"תוכל לבדוק עם אחד המאמנים שנמצאים בחצר האחורית של הבניין", אתה יוצא חצר האחורית ורואה שם פוקימונים שמשחקים זה עם זה ולפתע אתה מבחין בקרב שמתרחש בין שתי מאמנים, מה תעשה?
MasterHero -
יש לך התחלה בעמוד הראשון, כנס תקרא ותגיב
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
MasterHero -
הגעת לעיר הראשונה במחוז הוואן והחלטת לצאת מהעיר לאימונים, בדרך אתה שלושה ילדים כמוך שעצרו להיתאמן מעט עם הפוקימונים שלהם, מה תעשה?
XלוקסרייX -
אתה ניגש אליהם ושואל אותם אם ירצו להלחם איתך בקרב של 3 על 3 אבל לצערם יש להם רק פוקימון אחד, אחד מהם שואל אותך עם תרצה להלחם איתו בקרב של אחד על אחד, מה תעשה?
אין בעיה!,שינקס צא!Originally posted by ART@Nov 22 2008, 10:42 PM
MasterHero -
הגעת לעיר הראשונה במחוז הוואן והחלטת לצאת מהעיר לאימונים, בדרך אתה שלושה ילדים כמוך שעצרו להיתאמן מעט עם הפוקימונים שלהם, מה תעשה?
XלוקסרייX -
אתה ניגש אליהם ושואל אותם אם ירצו להלחם איתך בקרב של 3 על 3 אבל לצערם יש להם רק פוקימון אחד, אחד מהם שואל אותך עם תרצה להלחם איתו בקרב של אחד על אחד, מה תעשה?
"היי ילדים משהו ממכם רוצה קרב 2 על 2 לאימון ?"
פרישה
"קדימה!!עכשיו!אס שמיים!!"Originally posted by ART@Nov 22 2008, 10:27 PM
No-Way -*קודם כל, יש לך אייביזור הוא התפתח שהיית במשימה... חוץ מזה הכוונה ב2 על 2 זה שת סיבובי קרב לא קרב זוגות*
"כיוון שבחרת את סטרביה ראשון אתה תלחם איתו בסיבוב הראשון", מנהיג המכון אומר לך ומוציא את השלו,
קרב:
![]()
100% חיים
100% חיים
מה תעשה?
XלוקסרייX -
"שינקס אני בוחר בך!", "אין בעיה, פיקאצ'ו צא!"
קרב:
100% חיים
100% חיים
מה תעשה?
MasterHero -
אחד הילדים ניגש אלייך ואומר:"אני אשמח לקרב של אחד על אחד, מה דעתך?", מה תעשה?
No-Way -
"סטרביה אס שמיים!", סטרביה תוקף באס שמיים מושלם ופוגע בפירו, פירו מתאושש ועף לכיוון סטרביה "פירו ניקור מקדחה!", פירו יוצא במתקפת נגד חזקה במיוחד שני הפוקימונים ניזוקו בצורה משמעותית
מצב:
![]()
60% חיים
60% חיים
מה תעשה?
אשמח לערוך איתך קרב! אז נתחיל?
פרישה
שינקס!ריצה עם דחיפה!ואז שאגה!Originally posted by ART@Nov 22 2008, 10:47 PM
XלוקסרייX -
"שינקס אני בוחר בך!", "אין בעיה, פיקאצ'ו צא!"
קרב:
100% חיים
100% חיים
מה תעשה?
MasterHero -
אחד הילדים ניגש אלייך ואומר:"אני אשמח לקרב של אחד על אחד, מה דעתך?", מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)