לאן אתה הולך עיר המכון הבא? נשאר להיתאמן/לתפוס פוקימונים באיזור?
פתאום אתה קולט להקתשעפה לעברך בשיא המהירות מה תעשה?
שם דמות:guy
פוקימון להתחלה: טריקו
מחוז:שינו
הערות:אין
מתכונן לתקיפה..Originally posted by ART@Nov 15 2008, 07:52 PM
פתאום אתה קולט להקתשעפה לעברך בשיא המהירות מה תעשה?
KAKA -
לאחר שהיית במעבדת הפרופסור וקיבלת את "ערכת המאמן" ואת הפוקימון החדש שלך מה תעשה?
daniall -
להקת הסטראלי שעפה לעברך חולפת על פנייך עד שהפוקימון שזה עתה קיבלת מדרסי, אלקיד יוצא מהפוקדור שלו ומתקיף שניים מהסטארלי עם מכת ברק, אחד מהם מצליח לשרוד ובורח והשני נופל על הקרקע כשמכת הברק הורידה לו 35% חיים, מה תעשה?
מתקפות של אלקיד:
מכת ברק, אגרוף רעם, דחיפה ושאגה
הלך לעיר הכי קרובה
נ.ב:למה לא הוספת אותי לרשומים
KAKA -
לפתע נופל עלייךמאחד העצים בדרך ומתחיל לבכות ולהחזיק את הראש שלו, מה תעשה?
*דרך אגב אני מכין את כרטיס המאמן שלך עכשיו*
אקח אותו מהר למרכז הפוקמונים הקרוב.
אתה נכנס למרכז הפוקימונים כאשר אתה מחזיק את אייפום ומניחאותו על השולחן של האחות ג'וי, "אני מתנצלת אבל האייפום הזה לא ניזוק... כלומר הוא קיבל מכה קטנה שנפל מהעץ אבל זה שום דבר, אני מניחה שהסיבה שהוא בכה היא שהוא בקע מהביצה לפני כמה שעות, דרך אגב אתה המאמן שלו?", "לא ממש.. בכל אופן תודה רבה האחות ג'וי", אתה עונה לה ויוצא ממרכז הפוקימונים ומשאיר שם את אייפום, לפתע אתה מגלה שהוא עוקב אחריך ושאתה מסתובב אליו הוא קופץ עלייך ומחבק אותך, מה תעשה: האם תלכוד אותו? או שתעזוב אותו שם? *בנוסף תרשום לאן אתה הולך*
נישאר לקרב.Originally posted by ART@Nov 19 2008, 09:59 AM
KAKA -
לאחר שהיית במעבדת הפרופסור וקיבלת את "ערכת המאמן" ואת הפוקימון החדש שלך מה תעשה?
daniall -
להקת הסטראלי שעפה לעברך חולפת על פנייך עד שהפוקימון שזה עתה קיבלת מדרסי, אלקיד יוצא מהפוקדור שלו ומתקיף שניים מהסטארלי עם מכת ברק, אחד מהם מצליח לשרוד ובורח והשני נופל על הקרקע כשמכת הברק הורידה לו 35% חיים, מה תעשה?
מתקפות של אלקיד:
מכת ברק, אגרוף רעם, דחיפה ושאגה
NoWay -
קרב:
![]()
65% חיים
אחרי מכת הברק סטארלי תוקף בדחיפה אבל לא גורם נזק רב
90% חיים
מה תעשה?
תוקף במכת ברק~
שם:ban
פוקמון:טורציק
אני מתחיל במחוז סינו
הארות:אן
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Courier\'><span style=\'color:red\'>בברחה</span>
<span style=\'color:blue\'>עוד<span style=\'color:purple\'> ילדcolor]</span></span></span></span>
אני ילכוד אותו עם הוא כל-כך רוצה והוא יכול להיות מועיל.Originally posted by ART@Nov 20 2008, 09:40 AM
אתה נכנס למרכז הפוקימונים כאשר אתה מחזיק את אייפום ומניחאותו על השולחן של האחות ג'וי, "אני מתנצלת אבל האייפום הזה לא ניזוק... כלומר הוא קיבל מכה קטנה שנפל מהעץ אבל זה שום דבר, אני מניחה שהסיבה שהוא בכה היא שהוא בקע מהביצה לפני כמה שעות, דרך אגב אתה המאמן שלו?", "לא ממש.. בכל אופן תודה רבה האחות ג'וי", אתה עונה לה ויוצא ממרכז הפוקימונים ומשאיר שם את אייפום, לפתע אתה מגלה שהוא עוקב אחריך ושאתה מסתובב אליו הוא קופץ עלייך ומחבק אותך, מה תעשה: האם תלכוד אותו? או שתעזוב אותו שם? *בנוסף תרשום לאן אתה הולך*
ואני ילך לעיר הבאה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)