Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 14 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 208
  1. משתמש מנוסה
    אני רוצה להירשם......

שם דמות:blaz
    פוקימון להתחלה:פיפלופ
    מחוז:שינו
    הערות:בבקשה בקקשההההה אם אפשר שיהיה לי את הדמות הזאת: :rolleyes:

ואם אפשר לתפוס האנטר או שינקס בדרך אבל רק אם אפשר
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

2. Hyp3rInj3cT10n
    Guest
    Originally posted by ART@Nov 21 2008, 03:43 AM
    daniall - מצטער לא שמתי לבXD

סטארלי תוקף במכת כנף ואגרוף הרעם ומכת הנכף מתנגשים 3.. 2.. 1.. בום! יש פיצוץ גדול ואחרי שהאבק מתבהר אתה רואה שסטארלי מעולף מה תעשה?
    מנסה ליתפוס אותו(אם אפשר)
    אם אי אפשר אז אני בורח כמו משוגע!!

• משתמש מנוסה
    KAKA -

"טריקו דחיפה!", "סטרביה אל תבזבז זמן, צוות כפול!" סטרביה מתחמק מהדחיפה, "טריקו השתמש בכדורי זרע כדי לגלות מי האמיתי", "לא נראה לי! סטרביה אס שמיים גמור אותו!", טריקו מצליח לפגוע באמיתי כאשר הוא תוקף באס השמיים מה שגורם מעט נזק ומחליש את הפגיעה של אס השמיים, "טריקו השתמש בניקוז חיים כדי לשפר את המצב שלך", "אל תעז! סטרביה תקוף אותו בשיא המהירות, פעם נוספת אס שמיים!" ולפני שטריקו מסיים את ההתקפה שלו הוא נפגע,

מצב:

85% חיים

15% חיים

טריקו מתעלף וסטרביה עדיין במצב מצויין, מה תעשה?

daniall -
    אתה זורק את הכדור 3.. 2.. 1.. סטארלי שלך, לאן תלך עכשיו?

XלוקסרייX -
    תגיב להתחלה...

*אנשים תלכו כבר למכונים כדי להפוך את זה לטיפה יותר מעניין...*

• Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    טריקו קום אל תווטר קדימה דחיפה וניקוז חיים.

• Hyp3rInj3cT10n
    Guest
    "יש!! הוא שלי!!"
    הולך לארפות אותו

• משתמש מנוסה
    KAKA -
    "אתה מעורר רחמים! באמת נראה לך שטריקו יקום אחרי שהתעלף.. קדימה תשלח לכאן את אייפום פעם נוספת כדי שנוכל לקבוע מי המנצח בקרב הזה"

daniall -
    הגעת למרכז הפוקימונים והפוקימונים שלך במצב מצויין אך הגיעה הלילה והאחות ג'וי הציע לך ללון במרכז הפוקימונים, מה תעשה?

טוב אני מחזיר את איפום.
    ואני לא מעורר רחמים(מזה מעורר רחמים?).

• Hyp3rInj3cT10n
    Guest
    Originally posted by ART@Nov 21 2008, 04:43 AM

daniall -
    הגעת למרכז הפוקימונים והפוקימונים שלך במצב מצויין אך הגיעה הלילה והאחות ג'וי הציע לך ללון במרכז הפוקימונים, מה תעשה?
    אז אני נישאר :o

• משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Nov 21 2008, 04:43 AM
    KAKA -
    "אתה מעורר רחמים! באמת נראה לך שטריקו יקום אחרי שהתעלף.. קדימה תשלח לכאן את אייפום פעם נוספת כדי שנוכל לקבוע מי המנצח בקרב הזה"

daniall -
    אני רוצה לצאת למסע!כדי לאמן את הפוקימון שלי מול מאמנים ולתפוס פוקימונים חדשים!

• משתמש מנוסה
    אני רוצה לצאת למסע!כדי לאמן את הפוקימון שלי מול מאמנים ולתפוס פוקימונים חדשים!

• משתמש מנוסה
    KAKA -
    "בסדר גמור בוא נסיים את זה!", "מצויין אני אתן לך להתחיל הפעם, עוד משהו מה דעתך להפוך את זה ליותר מעניין, אם תנצח אני אתן לך איזה פוקימון שתבחר ואם אתה מנצח אייפום שלי, אתה מסכים?"

קרב, סיבוב אחרון:

85% חיים

65% חיים

מה תעשה?(לגבי 'המעורר רחמים' זה סתם בשביל להוסיף למשחק חוץ מזה אתה קורע אותי מצחוק, אבל במובן הטוב)

daniall -
    אתה מתעורר בבוקר ורואה את האחות ג'וי תולה פוסטר על הקיר, כאשר אתה מסתכל על הפוסטר אתה רואה שרשום שמה:'טורניר המאסטר הגדול!' ושישנה תמונה של אחד ממאמני הפוקימונים הטובים ביותר, מישהו שנקרא 'רנדי', האחות ג'וי שמה לב שיש לך עניין בפוסטר ואומרת:"אתה יודע, הטורניר הזה הוא מקום בשביל הטובים ביותר, מה אתה אומר שבינתיים אני ארשום אותך לליגת ג'וטו כדי שתוכל להלחם בקרבות המכון?", מה תעשה?*תרשום גם לאן אתה הולך

XלוקסרייX - *קודם כל תפסיק עם הדאבל פוסט!!*
    אתה בדרכך לעיר המכון הבא ובדרך אתה רואה שני שרבים על ביצת פוקימון מה תעשה?*הביצה לא חייבת להיות של שינקס למקרה שטעית*

Originally posted by ART@Nov 21 2008, 04:57 AM
    KAKA -
    "בסדר גמור בוא נסיים את זה!", "מצויין אני אתן לך להתחיל הפעם, עוד משהו מה דעתך להפוך את זה ליותר מעניין, אם תנצח אני אתן לך איזה פוקימון שתבחר ואם אתה מנצח אייפום שלי, אתה מסכים?"

קרב, סיבוב אחרון:

85% חיים

65% חיים

מה תעשה?(לגבי 'המעורר רחמים' זה סתם בשביל להוסיף למשחק חוץ מזה אתה קורע אותי מצחוק, אבל במובן הטוב)

daniall -
    אתה מתעורר בבוקר ורואה את האחות ג'וי תולה פוסטר על הקיר, כאשר אתה מסתכל על הפוסטר אתה רואה שרשום שמה:'טורניר המאסטר הגדול!' ושישנה תמונה של אחד ממאמני הפוקימונים הטובים ביותר, מישהו שנקרא 'רנדי', האחות ג'וי שמה לב שיש לך עניין בפוסטר ואומרת:"אתה יודע, הטורניר הזה הוא מקום בשביל הטובים ביותר, מה אתה אומר שבינתיים אני ארשום אותך לליגת ג'וטו כדי שתוכל להלחם בקרבות המכון?", מה תעשה?*תרשום גם לאן אתה הולך
    טוב,איפום תתחבה בעצים ומתוך העץ תצא עם אגרוף ממוקד בכול העוצמה.
    ואז מהר מיתקפת מהירות.

• Hyp3rInj3cT10n
    Guest

daniall -
    "כן!!בשמחה!"אמרתי לה!
    אני הולך להיתאמן..

• משתמש מנוסה

XלוקסרייX - *קודם כל תפסיק עם הדאבל פוסט!!*
    אתה בדרכך לעיר המכון הבא ובדרך אתה רואה שני שרבים על ביצת פוקימון מה תעשה?*הביצה לא חייבת להיות של שינקס למקרה שטעית*
    אני מנסה לראות מה קרה בניהם

• משתמש מנוסה
    KAKA -
    "אייפום לעצים ואגרוף ממוקד!", אייפום קופץ לעץ הקרוב ומתחיל לטפס ולנתר בין העצים מסביב לסטרביה שנמצא באוויר במרכז העצים ואחרי טעינה ארוכה אייפום פוגע פגיעה ישירה וגורם לנזק קריטי אצל סטרביה, "סטרביה חזור לאוויר והשתמש באס השמיים בשיא הכח!!", אך עקב המצב הגרוע של סטרביה אייפום מצליח להתחמק וסטרביה נתקל באחד העצים וחוטף מכה חזקה,

מצב:

20% חיים

65% חיים

סטרביה נופל על הקרקע ומטעלף וכמה שניות אחריו אייפום התשוש גם כן מטעלף, "נו ניצחת אחרי הכל... אני מניח שאתה לא רע, אז... איזה מהפוקימונים שלי תרצה?", הוא שואל אותך, מה תעשה?*תרשום בנוסף לאן אתה הולך*

daniall -
    האחות ג'וי רושמת אותך לליגת ג'וטו ומנחה אותך איך להגיע לעיר הבאה כדי שתוכל לקיים את קרב המכון הבא שלך, אחרי שאתה יוצא לאמן את הפוקימונים שלך אתה פוגש ב שמה ליילה והיא מספרת לך שהיא מגדלת פוקימונים*הערה:מגדלי פוקימונים מאפשרים לימוד מתקפות חדשות בתנאים מסויימים* היא שואלת אם תואיל להראות לה את הפוקימונים שלך, מה תעשה?

XלוקסרייX -
    אתה מנסה להבין מה קורה ביניהם אבל שאתה מתקרב אליהם אתה רק מפחיד אותם יותר והם משתמשים במתקפת ניצוצות ומחשמלים אותך ואת כל האיזור במתקפה אדירה! מה תעשה?

• עמוד 4 מתוך 14 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •