איזה מתקפות יש לכול אחד?
איזה מתקפות יש לכול אחד?
KAKA -
הפוקימונים לבחירה והנתונים שלהם:
שם:צ'ימצ'ר
סוג:פוקימון אש
מתקפות:שריטה, חפירה, גחלת, גלגל להבה
שם:סטרביה
סוג:פוקימון רגיל/מעופף
מתקפות:אס השמיים, מתקפת מהירות, מכת כנף, דחיפה, שאגה
במי תבחר ולאן תלך?
*מראה לה*Originally posted by ART@Nov 21 2008, 06:09 AM
ולך*
daniall -
האחות ג'וי רושמת אותך לליגת ג'וטו ומנחה אותך איך להגיע לעיר הבאה כדי שתוכל לקיים את קרב המכון הבא שלך, אחרי שאתה יוצא לאמן את הפוקימונים שלך אתה פוגש בשמה ליילה והיא מספרת לך שהיא מגדלת פוקימונים*הערה:מגדלי פוקימונים מאפשרים לימוד מתקפות חדשות בתנאים מסויימים* היא שואלת אם תואיל להראות לה את הפוקימונים שלך, מה תעשה?
daniall -
"הם נראים נהדר! אני מניחה שאתה מאמן גדול, כמה תגי מכון עשגת עד עכשיו?", היא שואלת ואתה עונה:"למען האמת אני בדרכי לקרב המכון הראשון שלי...", "אני מניחה שאוכל לעזור לך לקראת קרב המכון, אני יכולה ללמד את באלבאזור קרן סולרית! זו מתקפה לא רעה ובינתיים תוכל לאמן את סטארלי ואלקיד, מה דעתך?", מה תעשה?
"בשמחה!!!מתי הם יהיו מוכנים לקרב!?"אומר לה בהיתרגשות!Originally posted by ART@Nov 21 2008, 06:56 AM
daniall -
"הם נראים נהדר! אני מניחה שאתה מאמן גדול, כמה תגי מכון עשגת עד עכשיו?", היא שואלת ואתה עונה:"למען האמת אני בדרכי לקרב המכון הראשון שלי...", "אני מניחה שאוכל לעזור לך לקראת קרב המכון, אני יכולה ללמד את באלבאזור קרן סולרית! זו מתקפה לא רעה ובינתיים תוכל לאמן את סטארלי ואלקיד, מה דעתך?", מה תעשה?
אני בוחר בצימיצאר.הלך לעיר הבאה.
KAKA
הגעת לעיר המכון הראשונה במחוז שינו, מה תעשה?
אפשרויות:
מרכז פוקימונים, חנות, מלון ומכון הפוקימונים.
daniall -
"אני מניחה שאצליח ללמד אותו תוך שלושה ימים.. בינתיים אני צריכה שתביא לי משהו 'להב אופל' כדי שאני אוכל לפתח את הסניזל שלי האם אתה מסכים?, מה תעשה?"*הערה:מדובר בסוג של קווסט*
קצת מידע על הקווסט:
ליילה רוצה שתביא לה חפץ בשם 'להב אופל' כדי לפתח את הסניזל שלה, את החפץ תצטרך לחפש ביער שנמצא סמוך למקום שאתה נמצא בו כרגע, בנוסף במידה ותראה פוקימון שיעניין אותך באמצע הקווסט תוכל לתפוס אותו, התנאי בקווסט הוא שתאלץ להשאיר לה את באלבאזור כדי שהיא תאמן אותו.
רשתי לעיר הבאה.
נ.ב.:למה כתבתה ליד איפום כרגה רק מתלווה למסע.
KAKA - שמתי לב עכשיו שהגבת תקרא מה כתבתי ולגבי אייפום תקרא כתוב בעמוד ארבע, שלוש שעדיין לא תפסת אותו אבל אתה מוזמן תכתוב את זה בתגובה שלך
אני ילכוד את האיפום שלי.(יזרוק עליו פוכדור).ואז ילך למרכז הפוקמונים.
אני מוציא אתפיפלופ שלי ותוקף את אחד השינקסים במתקפת ניקור ואז זורק עליו פוקדור ואם אני תופס אותו אז אני רוצה להוציא אותו ולשאול אותו מה קרהOriginally posted by ART@Nov 21 2008, 06:09 AM
XלוקסרייX -
אתה מנסה להבין מה קורה ביניהם אבל שאתה מתקרב אליהם אתה רק מפחיד אותם יותר והם משתמשים במתקפת ניצוצות ומחשמלים אותך ואת כל האיזור במתקפה אדירה! מה תעשה?![]()
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
"ביי פוקימון שלי :'( ליילה שימרי עליו טוב .."אמרתי לה,והלכתי לחפש את ה'להב אופל'Originally posted by ART@Nov 21 2008, 07:21 AM
KAKA
הגעת לעיר המכון הראשונה במחוז שינו, מה תעשה?
אפשרויות:
מרכז פוקימונים, חנות, מלון ומכון הפוקימונים.
daniall -
"אני מניחה שאצליח ללמד אותו תוך שלושה ימים.. בינתיים אני צריכה שתביא לי משהו 'להב אופל' כדי שאני אוכל לפתח את הסניזל שלי האם אתה מסכים?, מה תעשה?"*הערה:מדובר בסוג של קווסט*
קצת מידע על הקווסט:
ליילה רוצה שתביא לה חפץ בשם 'להב אופל' כדי לפתח את הסניזל שלה, את החפץ תצטרך לחפש ביער שנמצא סמוך למקום שאתה נמצא בו כרגע, בנוסף במידה ותראה פוקימון שיעניין אותך באמצע הקווסט תוכל לתפוס אותו, התנאי בקווסט הוא שתאלץ להשאיר לה את באלבאזור כדי שהיא תאמן אותו.
kaka -
הגעת למרכז הפוקימונים בעיר ג'ובולייף, "הפוקימונים שלך בסדר גמור עכשיו, כיוון שכבר מאוחר מה דעתך לישון כאן הלילה ומחר בבוקר ללכת?", מה תעשה?
daniall -
נכנסת ליער והתחלת לחפש את הלהב, לפתע אתה שומע כמה עצים מתרסקים ונראה שיש משהו בשיחים ופתאום אתה רואה ארבעהמותקפים על ידי
ו-
שמקבלים פיקוד מהמאמן שלהם "חסלו אותם האנקרוו, פרליגטור!" ואז אתה מבחין בחפץ שנראה בדיוק כמו איך שליילה תיארה את להב האופל, מה תעשה?*אל תשכח יש לך את אלקיד וסטארלי עכשיו*
XלוקסרייX -
הצלחת ללכוד את שינקס בלי קרב של ממש ולאחר שהוצאת אותו כדי שיספר מה קרה הבנת שהוא ואח שלו מצאו את ביצת הפוקימון בנהר שנמצא בצד הדרך ושהם רבו מה לעשות איתה, מה תעשה?
טוב אני ישאר כאן.Originally posted by ART@Nov 21 2008, 07:46 AM
kaka -
הגעת למרכז הפוקימונים בעיר ג'ובולייף, "הפוקימונים שלך בסדר גמור עכשיו, כיוון שכבר מאוחר מה דעתך לישון כאן הלילה ומחר בבוקר ללכת?", מה תעשה?
daniall -
נכנסת ליער והתחלת לחפש את הלהב, לפתע אתה שומע כמה עצים מתרסקים ונראה שיש משהו בשיחים ופתאום אתה רואה ארבעהמותקפים על ידי
ו-
שמקבלים פיקוד מהמאמן שלהם "חסלו אותם האנקרוו, פרליגטור!" ואז אתה מבחין בחפץ שנראה בדיוק כמו איך שליילה תיארה את להב האופל, מה תעשה?*אל תשכח יש לך את אלקיד וסטארלי עכשיו*
XלוקסרייX -
הצלחת ללכוד את שינקס בלי קרב של ממש ולאחר שהוצאת אותו כדי שיספר מה קרה הבנת שהוא ואח שלו מצאו את ביצת הפוקימון בנהר שנמצא בצד הדרך ושהם רבו מה לעשות איתה, מה תעשה?
הולך ליבדוק מה זה...Originally posted by ART@Nov 21 2008, 07:46 AM
daniall -
ו-
ומוציא את הפוקימונים שלי אלקיד וסטארלי שיגנו עלי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)