אני אומר לפיפלופ שלי לנסות לעשות את זה אני לא אומר שזה יצליחOriginally posted by No-Way@Nov 21 2008, 09:16 PM
WTF?!
ככה זה לא שווה,אתה חושב שהכול אפשרי....
אני אומר לפיפלופ שלי לנסות לעשות את זה אני לא אומר שזה יצליחOriginally posted by No-Way@Nov 21 2008, 09:16 PM
WTF?!
ככה זה לא שווה,אתה חושב שהכול אפשרי....
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
No-Way -
"אלקיד מכת ברק, סיים את זה!" אלקיד משתמש במכת ברק וקרוקנה מנסה להתחמק אך לא מצליח והוא מתעלף אחרי שספג נזק רב מדי
מצב:
קרב:
5% חיים
45% חיים
"קרוקנה תחזור! כנראה שאתה לא פרחח עלוב כמו שחשבתי... בוא נסיים את זה האנקרוו צא לשם!", במי תבחר עכשיו או שתשאיר את אלקיד להלחם?
XלוקסרייX -
"פיפלאפ רוץ לעבר קדברה והשתמש בקרן בועות!", פיפלאפ רץ אבל לפני שהוא תוקף "קדברה הגנה!" וקרן הבועות נחסמת, "עכשיו קדברה, כדור צל!", "פיפלאפ נסה להגיע אל מאחורי קדברה ואז השתמש בניקור" קדברה שולח את כדור הצל לעבר פיפלאפ אבל פיפלאפ מצליח להתחמק בצורה מדהימה ובלתי צפויה וקופץ מאחורי קדברה "קדברה מאחוריך!!" אך זה מאוחר מדי ופיפלאפ פוגע עם מתקפת הניקור ונראה שזו פגיעה קשה אבל קדברה לא מוותר*XלוקסרייX פעם הבאה מהלכים טיפה יותר הגיוניים שיתאימו יותר למהלך הקרב הבלתי צפוי מבחינתך*
מצב:
10% חיים
60% חיים
קדברה סובל מפגיעות קשות אך עדיין רוצה להלחם ולעומתו פיפלאפ מותש אך עם אחוזי חיים גבוהים
"מחליף פוקימון!"Originally posted by ART@Nov 21 2008, 09:45 PM
No-Way -
"אלקיד מכת ברק, סיים את זה!" אלקיד משתמש במכת ברק וקרוקנה מנסה להתחמק אך לא מצליח והוא מתעלף אחרי שספג נזק רב מדי
מצב:
קרב:
5% חיים
45% חיים
"קרוקנה תחזור! כנראה שאתה לא פרחח עלוב כמו שחשבתי... בוא נסיים את זה האנקרוו צא לשם!", במי תבחר עכשיו או שתשאיר את אלקיד להלחם?
XלוקסרייX -
"פיפלאפ רוץ לעבר קדברה והשתמש בקרן בועות!", פיפלאפ רץ אבל לפני שהוא תוקף "קדברה הגנה!" וקרן הבועות נחסמת, "עכשיו קדברה, כדור צל!", "פיפלאפ נסה להגיע אל מאחורי קדברה ואז השתמש בניקור" קדברה שולח את כדור הצל לעבר פיפלאפ אבל פיפלאפ מצליח להתחמק בצורה מדהימה ובלתי צפויה וקופץ מאחורי קדברה "קדברה מאחוריך!!" אך זה מאוחר מדי ופיפלאפ פוגע עם מתקפת הניקור ונראה שזו פגיעה קשה אבל קדברה לא מוותר*XלוקסרייX פעם הבאה מהלכים טיפה יותר הגיוניים שיתאימו יותר למהלך הקרב הבלתי צפוי מבחינתך*
מצב:
10% חיים
60% חיים
קדברה סובל מפגיעות קשות אך עדיין רוצה להלחם ולעומתו פיפלאפ מותש אך עם אחוזי חיים גבוהים
http://www.pokemonelite2000.com/spri...a/dpmfa396.png
"אני בוחר בך!"
No-Way -
"סטארלי צא לשם!" אתה אומר ושולח את סטארלי, "נראה שזה הולך להיות קרב בשמיים האההא!", הוא אומר ושולח את האנקרוו
קרב, סיבוב שני:
100% חיים
100% חיים
"סטארלי!מכת כנף!!"אני אומר!
No-Way -
"סטארלי מכת כנף!", סטארלי משתמש במכת כנף על האנקרוו אך זה מתחמק ממנו ואף בחזרה לכיוון שלו עם מתקפת אס שמיים רבת עוצמה שגורמת נזק עצום
מצב:
100% חיים
50% חיים
פיפלופ!שאגה!עכשיו רוץ בכל הכוח מסביב לקדברה די הרבה זמן ואז קרן בועות... :mellow:Originally posted by ART@Nov 21 2008, 09:45 PM
No-Way -
מצב:
קרב:
5% חיים
45% חיים
XלוקסרייX -
מצב:
10% חיים
60% חיים
"סטארלי!!דחיפה בכול הכוח!!"Originally posted by ART@Nov 21 2008, 09:58 PM
No-Way -
"סטארלי מכת כנף!", סטארלי משתמש במכת כנף על האנקרוו אך זה מתחמק ממנו ואף בחזרה לכיוון שלו עם מתקפת אס שמיים רבת עוצמה שגורמת נזק עצום
מצב:
100% חיים
50% חיים
XלוקסרייX -
"פיפלאפ שאגה!" השאגה של פיפלאפ לא בדיוק משפיע על קדברה שלא נראה ממש מפוקס "עכשיו פיפלפ רוץ מסביב לקדברה והשתמש בקרן בועות!", פיפלאפ מתחיל לרוץ ומסתחרר מעט קדברה מסתכל עליו ונראה המום "קדברה חסל את הליצן הזה! קרן על-חושית עכשיו!", וקדברה משתמש בקרן על חושית אך נראה שחוץ מלהיות המום פיפלאפ גם עשה לא מעט סחרחורת והוא יורה את הקרן לכיוון שונה לגמרי מהכיוון של פיפלאפ ופיפלאפ קופץ עליו ומסיים את זה עם ניקור, שני המאמנים נראים מופתעים ופיפלאפ קופץ משמחה ולפתע נופל על הקרקע כאשר הוא מעולף, "אני מניח שזה לא משהו רציני, בכל מקרה יש מרכז פוקימונים בעיר הקרובה, נהנתי מאוד להלחם בך מקווה שנתראה שוב" הוא אומר לך והולך, מה תעשה?
No-Way -
"סטארלי אל תוותר! דחיפה עכשיו!" סטארלי משתמש בדחיפה אך מפספס פעם נוספת, "האנקרוו אס שמיים פעם נספת גמור אותו!" אבל נראה שמשהו פתאומי ולא צפוי קורה, סטארלי הופך לאור לבן ומתפתח לומתחמק מאס השמיים של האנקרוו "נראה שהגוזל הקטן שלך הפך לסוג של ציפור.. אבל תאמין לי זה לא יציל אותך..."
מצב:
100% חיים
75% חיים
*תקרא את הנתונים החדשים של סטרביה לפני שתכתוב תגובה*
"עכשיו !!אס שמיים!!"Originally posted by ART@Nov 21 2008, 10:17 PM
XלוקסרייX -
"פיפלאפ שאגה!" השאגה של פיפלאפ לא בדיוק משפיע על קדברה שלא נראה ממש מפוקס "עכשיו פיפלפ רוץ מסביב לקדברה והשתמש בקרן בועות!", פיפלאפ מתחיל לרוץ ומסתחרר מעט קדברה מסתכל עליו ונראה המום "קדברה חסל את הליצן הזה! קרן על-חושית עכשיו!", וקדברה משתמש בקרן על חושית אך נראה שחוץ מלהיות המום פיפלאפ גם עשה לא מעט סחרחורת והוא יורה את הקרן לכיוון שונה לגמרי מהכיוון של פיפלאפ ופיפלאפ קופץ עליו ומסיים את זה עם ניקור, שני המאמנים נראים מופתעים ופיפלאפ קופץ משמחה ולפתע נופל על הקרקע כאשר הוא מעולף, "אני מניח שזה לא משהו רציני, בכל מקרה יש מרכז פוקימונים בעיר הקרובה, נהנתי מאוד להלחם בך מקווה שנתראה שוב" הוא אומר לך והולך, מה תעשה?
No-Way -
"סטארלי אל תוותר! דחיפה עכשיו!" סטארלי משתמש בדחיפה אך מפספס פעם נוספת, "האנקרוו אס שמיים פעם נספת גמור אותו!" אבל נראה שמשהו פתאומי ולא צפוי קורה, סטארלי הופך לאור לבן ומתפתח לומתחמק מאס השמיים של האנקרוו "נראה שהגוזל הקטן שלך הפך לסוג של ציפור.. אבל תאמין לי זה לא יציל אותך..."
מצב:
100% חיים
75% חיים
אני הולך למרכז הפוקימונים בעיר הקרובה ואז אני מחפש קרבות פוקימון כדי לאמן את הפוקימונים ששלי כדי שהם יתפתחו לקראת המכון הראשון שאני רוצה ללכת אליוOriginally posted by ART@Nov 21 2008, 10:17 PM
XלוקסרייX -
No-Way -
מצב:
100% חיים
75% חיים
No-Way -
"סטרביה, אס שמיים צא!" סטרביה יוצא במתקפה אדירה של אס שמיים לעבר האנקרוו ומצליח לפגוע בו פגיעה לא רעה, "האנקרוו צא! כדור צל, חסל אותו!" כדור הצל כמעט פוגע בסטרביה אבל יוצר פיצוץ גדול שפוגע בשניהם
מצב:
50% חיים
50% חיים
XלוקסרייX -
הגעת למרכז הפוקימונים האחות ג'וי שואלת:"אתה מאמן פוקימונים נכון?", אתה עונה:"אני מניח אבל אני זקוק לעוד זמן עד שאני יהיה מספיק טוב, יש כאן איזה שהוא מקום שבו מתאספים מאמנים שונים כדי שאוכל להתאמן?", "אני לא חושבת אבל הייתי מציאה לך להרשם לליגת שינו וללכת נסות את מזלך בקרב המכון.. מה דעתך?", מה תעשה?
אומר לו"סטרביה!מכת כנף!עכשיו"Originally posted by ART@Nov 21 2008, 10:29 PM
No-Way -
"סטרביה, אס שמיים צא!" סטרביה יוצא במתקפה אדירה של אס שמיים לעבר האנקרוו ומצליח לפגוע בו פגיעה לא רעה, "האנקרוו צא! כדור צל, חסל אותו!" כדור הצל כמעט פוגע בסטרביה אבל יוצר פיצוץ גדול שפוגע בשניהם
מצב:
50% חיים
50% חיים
אומר לאחות ג'וי:אין בעיה,אני ינסה את מזלי בליגת שינוOriginally posted by ART@Nov 21 2008, 10:29 PM
No-Way -
מצב:
50% חיים
50% חיים
XלוקסרייX -
הגעת למרכז הפוקימונים האחות ג'וי שואלת:"אתה מאמן פוקימונים נכון?", אתה עונה:"אני מניח אבל אני זקוק לעוד זמן עד שאני יהיה מספיק טוב, יש כאן איזה שהוא מקום שבו מתאספים מאמנים שונים כדי שאוכל להתאמן?", "אני לא חושבת אבל הייתי מציאה לך להרשם לליגת שינו וללכת נסות את מזלך בקרב המכון.. מה דעתך?", מה תעשה?![]()
אני בוחר בטריקו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)