Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 208
  1. משתמש מנוסה
    No-Way -
    "סטרביה מכת כנף!" סטרביה תוקף פוגע ועושה נזק קטן, "האנקרוו תקוף אותו מאחורה עם אס השמיים!", לפני שסטרביה מבין מה קורה האנקרוו פוגע בו

מצב:

25% חיים

20% חיים

שני הפוקימונים מותשים וכמעט ולא יכולים להלחם, מה תעשה?

XלוקסרייX -
    אתה מגיע למכון הראשון בעיר שבה אתה נמצא "ג'ובולייף" ואתה רואה שמישהו מתמודד עם מנהיג המכון, זהו Guy, מה תעשה?

kaka -
    "טריקו אני בוחר בך!", "טריקו מה? טוב.. ג'יאודוד בו נעשה את זה!"

קרב:

100% חיים

100% חיים

מה תעשה?

2. Hyp3rInj3cT10n
    Guest
    Originally posted by ART@Nov 21 2008, 11:29 PM
    No-Way -
    "סטרביה מכת כנף!" סטרביה תוקף פוגע ועושה נזק קטן, "האנקרוו תקוף אותו מאחורה עם אס השמיים!", לפני שסטרביה מבין מה קורה האנקרוו פוגע בו

מצב:

25% חיים

20% חיים

XלוקסרייX -
    אתה מגיע למכון הראשון בעיר שבה אתה נמצא "ג'ובולייף" ואתה רואה שמישהו מתמודד עם מנהיג המכון, זהו Guy, מה תעשה?

kaka -

קרב:

100% חיים

100% חיים

מה תעשה?
    "סטרביה! האס השמיים!!בכול הכוח!!"

• משתמש מנוסה
    No-Way -

מצב:

25% חיים

20% חיים

XלוקסרייX -

kaka -

קרב:

100% חיים

100% חיים

מה תעשה?
    אין הרבה מה לעשות,אצטרך לחכות מחוץ למכון כמה זמן עד שייגמר הקרב ואולי אפגוש מאמני פוקימונים שיעברו פה :ph34r:
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

• משתמש מנוסה
    No-Way -
    "סטרביה צא, אס שמיים פעם אחרונה!" סטרביה תוקף באס שמיים "האנקרוו צא השתמש באס שמיים גם כן!", שני הפוקימונים תוקפים זה את זה באס שמיים ו-3.. 2.. 1.. בום! יש פיצוץ ואחרי שהכל מתבער התוצאה של הקרב היא.. תיקו! שני הפוקימונים מעולפים וזה אומר שניצחת בקרב עם 2 ניצחונות.
    "אני מניח שזה שייך לך עכשיו.." הוא אומר ונותן לך את להב האופל לאחר מכן הוא הולך משם ומשאיר את שלושת הטוטודייל שהוא תקף שם, מה תעשה יש לך את להב האופל וזה אומר שתסיים את המשימה ברגע שתביא אותו לליילה.

XלוקסרייX -
    אתה יוצא מהמכון עד שהקרב ייגמר ואתה פוגש במאמן פוקימונים שמוכר לך מאיפשהו ואתה לא מצליח להיזכר מאיפה, מה תעשה?

• משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Nov 22 2008, 12:22 AM
    No-Way -
    "סטרביה צא, אס שמיים פעם אחרונה!" סטרביה תוקף באס שמיים "האנקרוו צא השתמש באס שמיים גם כן!", שני הפוקימונים תוקפים זה את זה באס שמיים ו-3.. 2.. 1.. בום! יש פיצוץ ואחרי שהכל מתבער התוצאה של הקרב היא.. תיקו! שני הפוקימונים מעולפים וזה אומר שניצחת בקרב עם 2 ניצחונות.
    "אני מניח שזה שייך לך עכשיו.." הוא אומר ונותן לך את להב האופל לאחר מכן הוא הולך משם ומשאיר את שלושת הטוטודייל שהוא תקף שם, מה תעשה יש לך את להב האופל וזה אומר שתסיים את המשימה ברגע שתביא אותו לליילה.

XלוקסרייX -
    אתה יוצא מהמכון עד שהקרב ייגמר ואתה פוגש במאמן פוקימונים שמוכר לך מאיפשהו ואתה לא מצליח להיזכר מאיפה, מה תעשה?
    אני שואל אותו האם אנחנו מכירים ואם הוא מוכן לקרב פוקימונים 2 על 2?

• Trust me i'm the doctor
    שם: גיא

kaka -

קרב:

100% חיים

100% חיים

מה תעשה?
    טריקו-כדור זרע.

• Hyp3rInj3cT10n
    Guest
    Originally posted by ART@Nov 22 2008, 12:22 AM
    No-Way -
    מנסה ליתפוס אותה,ואחרי זה מביא לליילה את הלהב.

• משתמש מנוסה
    XלוקסרייX -
    "אני לא חושב... אבל אני מניח שזיהית אותי מהטלוויזיה השם שלי הוא רנדי, בכל מקרה אין סיכוי שאני יפסיד הזמנה לקרב אז בוא נעשה את זה!", מה תעשה?

kaka -
    טריקו תוקף את ג'יאודוד במתקפת כדורי זרע ומצליח לגרום נזק משמעותי אבל ברגע שהעשן מהמתקפה מתפזר "ג'יאודוד גלגול! צא!" וג'יאודוד פוגע גם כן וגורם נזק לא פשוט,

60% חיים

80% חיים

מה תעשה?

No-Way -
    "צא פוקדור!" אתה זורק את אחד הפוקדורים שלך על אחד מהטוטודייל שמולך ו3.. 2.. 1.. טוטודייל שלך!
    לאחר מכן אתה יוצא מהיער והולך לפגוש את ליילה, "שלום לך, אני מקווה שהשגת את מה שביקשתי" היא אומרת בנימה אופטימית ואתה מושיט את ידך ונותן לה את להב האופל "זה נהדר! הנה הפוקימון שלך חזק יותר מאי פעם!" היא אומרת ונותנת לך את הפוקדור ואתה משחרר אותו כדי לראות מה מצבו ולהפתעתך אתה מגלה שהבאלבאזור שלך התפתח ל מה תעשה?

• Hyp3rInj3cT10n
    Guest
    Originally posted by ART@Nov 22 2008, 01:10 AM

No-Way -
    "צא פוקדור!" אתה זורק את אחד הפוקדורים שלך על אחד מהטוטודייל שמולך ו3.. 2.. 1.. טוטודייל שלך!
    לאחר מכן אתה יוצא מהיער והולך לפגוש את ליילה, "שלום לך, אני מקווה שהשגת את מה שביקשתי" היא אומרת בנימה אופטימית ואתה מושיט את ידך ונותן לה את להב האופל "זה נהדר! הנה הפוקימון שלך חזק יותר מאי פעם!" היא אומרת ונותנת לך את הפוקדור ואתה משחרר אותו כדי לראות מה מצבו ולהפתעתך אתה מגלה שהבאלבאזור שלך התפתח ל מה תעשה?
    "יש!!!!"
    עכשיו אני הולך להיתאמן!! "ביי ליילה,תודה שחיזקת אותו!"....

*תערוך בהודעה הראשים..*

• משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Nov 22 2008, 01:10 AM
    XלוקסרייX -
    "אני לא חושב... אבל אני מניח שזיהית אותי מהטלוויזיה השם שלי הוא רנדי, בכל מקרה אין סיכוי שאני יפסיד הזמנה לקרב אז בוא נעשה את זה!", מה תעשה?

kaka -
    טריקו תוקף את ג'יאודוד במתקפת כדורי זרע ומצליח לגרום נזק משמעותי אבל ברגע שהעשן מהמתקפה מתפזר "ג'יאודוד גלגול! צא!" וג'יאודוד פוגע גם כן וגורם נזק לא פשוט,

60% חיים

80% חיים

מה תעשה?

No-Way -
    אני ישר לוקח את הפוכדור של פיפלופ ומוציא אותו החוצה!

טריקו-עוד פעם כדור זרע ואז ניקוז חיים

• משתמש מנוסה
    No-Way -
    אתה הולך להיתאמן ונראה שמחשיך לפתע אתה מרגיש מסוחרר ואתה נרדם...
    "התעוררת, טוב לראות שאתה בסדר מצאתי אותך ישן באמצע הדרך אז הבאתי אותך הנה, קוראים לי מינדי מה השם שלך?", "No Way אני מניח שהייתי מותש ושהגזמתי מעט.. אז איפה אני בעצם?", "בבית שלי אני בדיוק מתכוננת לתחילת המסע שלי בתור מאמנת פוקימונים! מה איתך? כלומר מה עשית שם בעצם?", "יצאתי להתאמן מעט עם הפוקימונים שלי...", "אז אתה מאמן?", "אני מניח..", "זה נהדר מה דעתך להצטרף למסע שלי?", מה תעשה?*אם תבחר להצטרף אני יצרף אותה כדמות בעמוד הראשון, בנוסף חברים למסע יכולים להועיל במספר דברים*

XלוקסרייX -
    "פיפלאפ אני בוחר בך!", "פיפלאפ מה? הורסרינג צא לשם!"

קרב:

100% חיים

100% חיים

מה תעשה?

KAKA -
    "טריקו כדורי זרע!" ג'יאודוד נפגע פעם נוספת ופעם נוספת הוא יוצא מהעשן ומשתמש בגילגול רק שהפעם זה גורם יותר נזק, "טריקו התאושש והשתמש בניקוז חיים על מנת להתחזק!" טריקו משתמש בניקוז חיים ופוגע אבל בזמן שהוא תוקף ג'יאודוד יוצא לסיבוב נוסף של גילגול בשיא הכח

מצב:

5% חיים

15% חיים

טריקו וג'אודוד פגועים ומותשים שניהם נופלים באותו הזמן, זה תיקו ורוראק מוציא את אוניקס, מה תעשה?

מה איתי?

• משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Nov 22 2008, 01:37 AM
    No-Way -
    "התעוררת, טוב לראות שאתה בסדר מצאתי אותך ישן באמצע הדרך אז הבאתי אותך הנה, קוראים לי מינדי מה השם שלך?", "No Way אני מניח שהייתי מותש ושהגזמתי מעט.. אז איפה אני בעצם?", "בבית שלי אני בדיוק מתכוננת לתחילת המסע שלי בתור מאמנת פוקימונים! מה איתך? כלומר מה עשית שם בעצם?", "יצאתי להתאמן מעט עם הפוקימונים שלי...", "אז אתה מאמן?", "אני מניח..", "זה נהדר מה דעתך להצטרף למסע שלי?", מה תעשה?*אם תבחר להצטרף אני יצרף אותה כדמות בעמוד הראשון, בנוסף חברים למסע יכולים להועיל במספר דברים*

XלוקסרייX -
    "פיפלאפ אני בוחר בך!", "פיפלאפ מה? הורסרינג צא לשם!"

קרב:

100% חיים

100% חיים

מה תעשה?
    פיפלופ!קרן בועות ואז ריצה עם ניקור!

• Hyp3rInj3cT10n
    Guest
    Originally posted by ART@Nov 22 2008, 01:37 AM
    No-Way -
    "בסדר!,אני בא איתך,אבל לאן?"אמרתי לה.

• עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •