Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 17 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 252
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ריץ'
    "טוב האונדור!תשתמש בכדור צל על הפוקימון האפור!אני אעזור לך!" אתה אומר להאונדור שמשגר כדור צל, אתה מתרכז ומרגיש את האנרגיה בוערת בגופך ועוברת אל ידך המושטות קדימה, אט אט מבין יידיך מתחיל להיווצר כדור שחור וגדול הראו זה כדור צל, אתה ''זורק'' את כדור הצל אשר עף על יד כדור הצל של האנדור ומפיל את פוקימון הציפור האפור מטה.
    אתה נרגש מכך שזה עומד להיות הקרב הראשון שלך ופותח את הפוקדע שלך שמיד מזמזם בקול מתכתי ''סטארלי, פוקימון הציפור. סטארלי הוא פוקימון הנפוץ בעיקר במחוז סינו והוא מומלץ מאוד למתחילים האבה מעורבים אוהבים אותו בתור שותף בגלל אופיו הנחמד והאדיב''.
    סטארלי נראה מעט מבולבל ואומר בזעם ''השתגעת?! ככה אתה מפיל פוקימונים מהאוויר?! אני כבר שעתיים עומד בפקק בשמיים וככה אתה מפיל אותי מהתור?!'' לפתע הוא קולט שאתה מעורב ומבין מיד באיזה קרב מדובר הוא מחייך ואומר ''טוב עם אני כבר כאן...'' ותוקף את האנדור בניקור!
    "טיילו-תרים את ג'יודוד מעל גולם ותצא מהמערה!" אומר לטיילו.לאחר מכן אצא במהירות מחוץ למערה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    פיטר~
    אה...... מה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסמן לטיילו לתפוס את ג'יודוד אך אתה מבחין שהוא התחפר כבר בתוך האדמה עמוק ואתה לא תוכל להוציא אותו. בינתיים גולם מתגלגל לעברך ואתה קופץ, מצליח להתחמק ממנו ברגע האחרון והוא פוגע בקיר. טיילו בינתיים עף החוצה מתוך המערה ואתה רץ אחריו, גולם ממשיך לרדוף אחרייך עם גילגול אבל לבסוף אתה מצליח לצאת בשלום מהמערה. אחרי כמאה מטרים מהמערה אתה נעצר מתנשף, בזמן שטיילו מרחף מעליך. אתה עוד שומע את שאגותיו של גולם במערה עד שלבסוף הן הולכות ונחלשות.
    "אתה בסדר?" נשמע לפתע קול נשי לידך. אתה מרים את הראש ומבחין בנערה צעירה, שמסתכלת עליך במבט דואג. לידה עומד קוף קטן וסגלגל שמסתכל עליך

3. NYO HO HO
    פיטר~
    אה...... מה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסמן לטיילו לתפוס את ג'יודוד אך אתה מבחין שהוא התחפר כבר בתוך האדמה עמוק ואתה לא תוכל להוציא אותו. בינתיים גולם מתגלגל לעברך ואתה קופץ, מצליח להתחמק ממנו ברגע האחרון והוא פוגע בקיר. טיילו בינתיים עף החוצה מתוך המערה ואתה רץ אחריו, גולם ממשיך לרדוף אחרייך עם גילגול אבל לבסוף אתה מצליח לצאת בשלום מהמערה. אחרי כמאה מטרים מהמערה אתה נעצר מתנשף, בזמן שטיילו מרחף מעליך. אתה עוד שומע את שאגותיו של גולם במערה עד שלבסוף הן הולכות ונחלשות.
    "אתה בסדר?" נשמע לפתע קול נשי לידך. אתה מרים את הראש ומבחין בנערה צעירה, שמסתכלת עליך במבט דואג. לידה עומד קוף קטן וסגלגל שמסתכל עליך
    "כן, אני בסדר." אומר לנערה "אני פיטר, ואת?" תוך כדי שאכניס את טיילו לפוכדור שלו.'הגולם הזה' אחשוב לעצמי 'אני חייב לתפוס אותו!'
    NYO HO HO BITCH

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Agito Wanijima צפה בהודעה
    טל~
    ציקוריטה מסתכלת עלייך ועל סקיטי, ואז היא רצה ויורה עלי תער לעבר סקיטי. זה נראה כמו הילוך איטי - סקיטי סופגת את עלי התער ועפה גבוה באוויר עד שהיא פוגעת את הקרקע, ומתעלפת מעוצמת המכה "עכשיו זאת ההזדמנות שלך!" צועק לך טום
    ''אוקיי!'' אומר בחיוך אני אזרוק במהרה פוקדור על סקיטי בתקווה ללכוד אותה בעודי משבחת את צ'יקוריטה על המתקפה החזקה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון~
    "כמו שידעתי, היית ונשארת פחדן" צועק לעברך ויקטור, בזמן שהוא מסמן לטורצי'ק לקפוץ אל תוך אופניו, והוא עוקף אותך כם אופניו בזמן שאתה צועד עם סינדיקוויל. הוא נותן לך כאפה קטנה מאחורי הראש ומצחקק בזמן שהוא ממשיך לדווש "סינדיקוויל" נוהם סינדיקוויל ומביט בפרצופו של טורצ'יק המצחקק.
    אתה מביט בו בעצבנות ומסמן לסינדיקוויל להמשיך לצעוד, כשלפתע אתה מבחין ביצור קטן שצץ משומקום לפניך. גופו כחלחל-שחור, כאשר קצה זנבו צבוע בצהוב "שינקס?" הוא אומר בתהייה, מסתכל עליך.
    "היי תראה, נמר קטן וכחול" אקרא בהתלהבות. 'הוא יהיה שלי' אחשוב.
    "סינדקוויל, מסך עשן ובלימה!" אקרא.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אלון~
    "סינדיקוויל!" קורא סינדיקוויל ונעמד מול שינקס. סינדיקוויל משתמש במסך עשן שמקיף את שינקס שנחנק מהעשן ולא רואה כלום. לאחר מכן סינדיקוויל משתמש בבלימה ודוחף אותו. שינקס גומר להשתעל ומסתכל על סינדיקוויל בכעס. הוא משתמש בטעינה ואז בניצוץ, פוגע בחוזקה בסינדיקוויל שזועק בכאב. לאחר מכן, שינקס תוקף עם בלימה משלו.

טל~
    את שולפת פוכדור ריק מכיסך ומשליכה אותו אל עבר סקיטי המעולפת. סקיטי נשאבת אל תוך הפוכדור והכדור נסגר באור אדום ונוחת על הקרקע. הכדור מתחיל לנוע ימינה ושמאלה מספר פעמים, עד שלבסוף נשמע "קליק" והוא נעצר במקומו, ולא נע יותר. סקיטי נלכדה!
    "עשית את זה, תפסת את סקיטי!" אומר לך טום בהתלהבות "ציקו!" מוסיפה ציקוריטה ומסתכלת עלייך בחיוך.

פיטר~
    "אני נועה" היא אומרת, בוחנת אותך בזמן שאתה קם מהקרקע "עברתי פה בזמן שאתה ברחת החוצה מהמערה." היא מסבירה לך "הגולם הזה מבריח פה הרבה מאמנים בזמן האחרון, צריך להיות מאמן מנוסה אם אתה רוצה להביס אותו" היא מוסיפה. בינתיים האייפום שלה מקפץ מסביבכם ומטפס על עץ סמוך, מוריד כמה פירות ואוכל אותם "אז, אתה גם בדרך לעיר ויולט?" היא שואלת אותך, מסתכלת עליך במבט תוהה.

7. NYO HO HO
    פיטר~
    "אני נועה" היא אומרת, בוחנת אותך בזמן שאתה קם מהקרקע "עברתי פה בזמן שאתה ברחת החוצה מהמערה." היא מסבירה לך "הגולם הזה מבריח פה הרבה מאמנים בזמן האחרון, צריך להיות מאמן מנוסה אם אתה רוצה להביס אותו" היא מוסיפה. בינתיים האייפום שלה מקפץ מסביבכם ומטפס על עץ סמוך, מוריד כמה פירות ואוכל אותם "אז, אתה גם בדרך לעיר ויולט?" היא שואלת אותך, מסתכלת עליך במבט תוהה.
    "אני בדרך לליגה.יש כמה מכונים בדרך אבל לא נורא.." אומר לנועה בצחוק "תהיי בטוחה שהגולם הזה לא יבריח מאמנים כי אני אתפוס אותו."
    NYO HO HO BITCH

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    תפסיק להגיב תוך כדי שאני שולח הודעות Xdddddd
    ~~~~~~~~
    אתה מחזיר את לוטד לפוכדור שלו וחוזר לעיר צארינגרו'ב כדי לרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה יוצא בחזרה לדרך 30 וצועד בתוכה במשך כמה שעות. לבסוף, אתה מגיע לפיצול בשביל. משמאלך אתה מבחין בשביל נוסף שמתפתל ובפתחו שלט שעליו רשום "דרך 31", בעוד מולך אתה מבחין במערה גדולה "מערת האופל, רק האמיצים יכנסו" רשום על שלט שתלוי בפתחה.
    "נו באמת,היו צריכים לכתוב:טורי,תיכנס כבר..." אומר ואכנס למערה.

9. משתמש מנוסה
    מקס~
    אתה נושם עמוק ואתה נכנס אל תוך המערה. ככל שאתה מתרחק מהפתח, כך האור הולך ונעלם, ואחרי כמה שניות כבר נעשה די אפלולי. אתה צועד לך בזהירות בתוך המערה, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון קטן שמטייל לו שם. נראה שהוא קצת מבולבל ולא יודע לאן ללכת.

פיטר~
    "אם אתה רוצה לתפוס אותו, אתה צריך להתחזק מאוד" היא אומרת ובוחנת אותך "נראה שרק התחלת את המסע שלך. אני התחלתי את שלי לפני כמה חודשים, אבל אני לא משתתפת בליגה. אני משתתפת במה שנקרא 'קרבות תיאום'. הגעתי לכאן ממחוז הואן" היא מסבירה לך "אגב, לפי מה שאני יודעת, המכון הכי קרוב נמצא בעיר ויולט, ואנחנו לא רחוקים משם!" היא אומרת לך בשמחה.

10. NYO HO HO
    פיטר~
    "אם אתה רוצה לתפוס אותו, אתה צריך להתחזק מאוד" היא אומרת ובוחנת אותך "נראה שרק התחלת את המסע שלך. אני התחלתי את שלי לפני כמה חודשים, אבל אני לא משתתפת בליגה. אני משתתפת במה שנקרא 'קרבות תיאום'. הגעתי לכאן ממחוז הואן" היא מסבירה לך "אגב, לפי מה שאני יודעת, המכון הכי קרוב נמצא בעיר ויולט, ואנחנו לא רחוקים משם!" היא אומרת לך בשמחה.
    "טוב, בואו נלך לשם." אומר לנועה ואלך איתה למכון ויולט.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    פיטר~
    "בשמחה" אומרת נועה בחביבות ואייפום קופץ לכתפה, אתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר העיר ויולט. אחרי כמה מאות מטרים עוצר אותכם לפתע מאמן "לא אתן לכם לעבור עד שתילחמו בי!" הוא קורא ושולף פוכדור בידו "אם תנצחו אותי, אתן לכם חפץ לפי בחירתי. אבל אם אנצח, אתם תיאלצו לתת לי 100$. מה אתם אומרים, או שאתם מפחדים?" הוא שואל אותכם בערמומיות.
    "חפץ, אה?" מהרהרת כמה רגעים נועה "טוב, אני מסכימה" היא אומרת ומסמנת לאייפום לקפוץ לזירת הקרב "מה איתך, פחדן?" לועג לך המאמן.

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Agito Wanijima צפה בהודעה
    אלון~
    "סינדיקוויל!" קורא סינדיקוויל ונעמד מול שינקס. סינדיקוויל משתמש במסך עשן שמקיף את שינקס שנחנק מהעשן ולא רואה כלום. לאחר מכן סינדיקוויל משתמש בבלימה ודוחף אותו. שינקס גומר להשתעל ומסתכל על סינדיקוויל בכעס. הוא משתמש בטעינה ואז בניצוץ, פוגע בחוזקה בסינדיקוויל שזועק בכאב. לאחר מכן, שינקס תוקף עם בלימה משלו.
    "סינדקוויל, תקוף בעוד מסך עשן! הוא יפספס אותך ויתקע באדמה, תנצל את זה ותתקוף בבלימה גם כן!" אורה לו בציפייה. 'לא יהיה פשוט..' אחשוב לעצמי ואסתכל על השינקס.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אלון~
    שינקס רץ לעבר סינדיקוויל עם בלימה, וסינדיקוויל יורה מסך עשן ומכסה את כל אזור הקרב. שינקס מתבלבל ולא רואה כלום, והוא מפספס את סינדיקיוויל. סינדיקוויל קופץ מאחוריו, ומעיף אותו בחוזקה עם בלימה. שינקס סופג מכה חזקה, אך מצליח להתאושש ולעמוד על רגליו "שינקס!" הוא קורא בכעס ותוקף בניצוץ נוסף, שפוגע בסינדיקוויל שזועק בכאב.

14. NYO HO HO
    פיטר~
    "בשמחה" אומרת נועה בחביבות ואייפום קופץ לכתפה, אתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר העיר ויולט. אחרי כמה מאות מטרים עוצר אותכם לפתע מאמן "לא אתן לכם לעבור עד שתילחמו בי!" הוא קורא ושולף פוכדור בידו "אם תנצחו אותי, אתן לכם חפץ לפי בחירתי. אבל אם אנצח, אתם תיאלצו לתת לי 100$. מה אתם אומרים, או שאתם מפחדים?" הוא שואל אותכם בערמומיות.
    "חפץ, אה?" מהרהרת כמה רגעים נועה "טוב, אני מסכימה" היא אומרת ומסמנת לאייפום לקפוץ לזירת הקרב "מה איתך, פחדן?" לועג לך המאמן.
    "היי!אני לא פחדן!" אומר ואוציא את פוצ'יאנה.לאחר מכן אומר למאמן:"קדימה, תוציא את הפוקימונים שלך!"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    פיטר~
    "בשמחה" אומר המאמן בערמומיות "צאו!" הוא קורא ומשליך קדימה שני פוכדורים שנפתחים ומגבשים צורה. מול אייפום עומד כעת קוף שמניף את זרועותיו בתנועת קראטה, ומול פ'וציאנה עומד כעת דביבון קטן "תכירו את זיגזגון ומאנקי" אומר המאמן בחיוך.
    "זיגזגון, בלימה על פ'וציאנה! מאנקי, מכת קראטה על אייפום!" קורא המאמן והפוקימונים שלו יוצאים להתקפה

עמוד 12 מתוך 17 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •