Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 17 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 252
  1. משתמש מנוסה
    אלון~
    אתה שולף פוכדור מכיסך ומתכונן להשליך אותו לעבר וורמפל, אבל אז אתה מזהה את סימן הלהבה עליו ונזכר שזה של סינדיקוויל. אתה מחזיר אותו ושולף אחד אחר, ומשליך אותו אל עבר וורמפל המעולף. וורמפל נשאב פנימה לתוך הכדור שנסגר ומתחיל לנוע ימינה ושמאלה מספר פעמים, עד שלבסוף הוא נסגר לגמרי ומפסיק לנועץ לכדת את וורמפל!

פיטר~
    טוטודייל וטיילו מחכים לרגע המתאים ומתחמקים מהנשיכה, טיילו תוקף עם מתקפה מהירה וניקור ומצליח לפגוע בחוזקה באחד מהם, מעיף אותו אחורנית בחוזקה והוא פוגע בקרקע ולא קם. בינתיים, טוטודייל משתמש בשריטה ומצליח לפגוע בעוד אחד, מעיף אותו גם כן אחורנית. שני הפ'וציאנות שנפגשו בורחים מהמקום ומשאירים את השלישי לבדו. הוא תוקף עם נשיכה ומצליח לפגוע חזק בטיילו, שנתקל בעץ ומתרסק על הקרקע מעולף.
    פ'וציאנה נעמד כעת מול טוטודייל, חושף את שיניו ומתכונן לצאת למתקפה נוספת.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Al Bundy צפה בהודעה
    אלון~
    אתה שולף פוכדור מכיסך ומתכונן להשליך אותו לעבר וורמפל, אבל אז אתה מזהה את סימן הלהבה עליו ונזכר שזה של סינדיקוויל. אתה מחזיר אותו ושולף אחד אחר, ומשליך אותו אל עבר וורמפל המעולף. וורמפל נשאב פנימה לתוך הכדור שנסגר ומתחיל לנוע ימינה ושמאלה מספר פעמים, עד שלבסוף הוא נסגר לגמרי ומפסיק לנועץ לכדת את וורמפל!
    "זהו?" אשאל ואתפוס את הפוכדור ביד ימין, "תפסתי וורמפל!" אקרא ואחכה לפוזה מגניבה של סינדקוויל P:
    לאחר מכן אנער את הפוכדור "טוב אז.. מה עכשיו?", ואנסה לבדוק מה עליי לעשות עכשיו.
    עד שאזכר שאני צריך להמשיך, וכמובן~ אמשיך בדרכי

Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    פיטר~
    טוטודייל וטיילו מחכים לרגע המתאים ומתחמקים מהנשיכה, טיילו תוקף עם מתקפה מהירה וניקור ומצליח לפגוע בחוזקה באחד מהם, מעיף אותו אחורנית בחוזקה והוא פוגע בקרקע ולא קם. בינתיים, טוטודייל משתמש בשריטה ומצליח לפגוע בעוד אחד, מעיף אותו גם כן אחורנית. שני הפ'וציאנות שנפגשו בורחים מהמקום ומשאירים את השלישי לבדו. הוא תוקף עם נשיכה ומצליח לפגוע חזק בטיילו, שנתקל בעץ ומתרסק על הקרקע מעולף.
    פ'וציאנה נעמד כעת מול טוטודייל, חושף את שיניו ומתכונן לצאת למתקפה נוספת.
    "טיילו,חזור!" אומר ואחזיר את טיילו לפוכדור שלו.לאחר מכן אגיד לטוטודייל:"תשתמש בשריטה על הפוצ'יאנה!במהירות ובכל הכוח!"
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    אלון~
    אתה מרים את הפוכדור של וורמפל ועושה פוזה מגניבה עם סינדיקוויל (שכוללת הרבה עשן וקולות מחנק מצידך Xd). לאחר מכן אתה מכניס את הפוכדור שלו לחגורת הפוכדורים שלך, ואתה מתחיל לצעוד עם סינדיקוויל בדרך. לבסוף אחרי שעיה של הליכה בערך וכשהשמש מגיעה לאמצע צד ימין של השמיים, אתה מבחין מרחוק בעיירה קטנה בדרך. העיירה צארינגרו'ב!

פיטר~
    אתה מחזיר את טיילו ומצווה על טוטודייל לתקוף בשריטה. פ'וציאנה מזנק ותוקף עם בלימה, בעוד טוטודייל תוקף עם שריטה. שתי ההתקפות נפגשות והפוקימונים נהדפים אחורנית, ואז פ'וציאנה מפתיע עם מתקפת חול היישר אל תוך עיניו של טוטודייל! הוא זועק מכאב ומנסה לנקות את החול, טוטודייל לא מצליח לראות כלום. פ'וציאנה מנצל זאת ותוקף עם בלימה נוספת ומעיף את טוטודייל אחורנית.
    טוטודייל מתרומם לאט לאט מהקרקע, כשלפתע אתה מבחין שפרצופו נעשה כועס, ואור אדום קטן מקיף אותו. הוא נראה כועס יותר ויותר.

5. לא ברור בכלל
    אלון~
    אתה מרים את הפוכדור של וורמפל ועושה פוזה מגניבה עם סינדיקוויל (שכוללת הרבה עשן וקולות מחנק מצידך Xd). לאחר מכן אתה מכניס את הפוכדור שלו לחגורת הפוכדורים שלך, ואתה מתחיל לצעוד עם סינדיקוויל בדרך. לבסוף אחרי שעיה של הליכה בערך וכשהשמש מגיעה לאמצע צד ימין של השמיים, אתה מבחין מרחוק בעיירה קטנה בדרך. העיירה צארינגרו'ב!
    שכחתי שאנחנו בג'וטו S:
    ~~~~~~~
    "אוקיי, אתה בטח עייף, חזור עכשיו" אומר ואחזיר את סינדקוויל לפוכדור.
    אלך לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב, ואבקש מהאחות ג'ואי בנימוס שתרפא לי את פוקימוניי.

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    פיטר~
    אתה מחזיר את טיילו ומצווה על טוטודייל לתקוף בשריטה. פ'וציאנה מזנק ותוקף עם בלימה, בעוד טוטודייל תוקף עם שריטה. שתי ההתקפות נפגשות והפוקימונים נהדפים אחורנית, ואז פ'וציאנה מפתיע עם מתקפת חול היישר אל תוך עיניו של טוטודייל! הוא זועק מכאב ומנסה לנקות את החול, טוטודייל לא מצליח לראות כלום. פ'וציאנה מנצל זאת ותוקף עם בלימה נוספת ומעיף את טוטודייל אחורנית.
    טוטודייל מתרומם לאט לאט מהקרקע, כשלפתע אתה מבחין שפרצופו נעשה כועס, ואור אדום קטן מקיף אותו. הוא נראה כועס יותר ויותר.
    "טוטודייל?מה קורה לך?" אשאל את טוטודייל "בכל מקרה-תשתמש בשריטה שוב!"
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    אלון~
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו ואתה מתחיל לצעוד ברחבי העיר בחיפוש אחר מרכז פוקימונים. לאחר כמה דקות אתה סוף סוף מבחין במרכז ואתה נכנס פנימה. אתה מבחין בלובי גדול שכרגע די ריק, ובקצה החדר נמצא לו דלפק גדול, ובו נמצאת בחורה בחלוק רפואה וכובע על ראשה. לידה נמצא פוקימון ורדרד וגדול. אתה צועד אליה ישירות והיא מבחינה בך "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. אתה מושיט לה את הפוכדורים והיא לוקחת אותם, מוסרת לפוקימון שלידה שלוקח את הפוכדורים ומניח אותם במכונה מאחורה. אחרי כמה דקות היא מחזירה לך אותם "הפוקימונים שלך בריאים כעת" אומרת לך האחות.

פיטר~
    טוטודייל לא מקשיב לך והוא נעשה יותר ויותר כועס. פ'וציאנה מנצל זאת ונושך אותו, אבל זה לא מזיז בכלל לטוטודייל! לפתע, הוא תופס את פ'וציאנה ומעיף אותו ממנו בעוצמה רבה, ופ'וציאנה נופל פצוע קשה מאוד על הקרקע, בקושי מצליח לעמוד. אחרי כמה רגעים טוטודייל מתחיל להירגע.

8. לא ברור בכלל
    אלון~
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו ואתה מתחיל לצעוד ברחבי העיר בחיפוש אחר מרכז פוקימונים. לאחר כמה דקות אתה סוף סוף מבחין במרכז ואתה נכנס פנימה. אתה מבחין בלובי גדול שכרגע די ריק, ובקצה החדר נמצא לו דלפק גדול, ובו נמצאת בחורה בחלוק רפואה וכובע על ראשה. לידה נמצא פוקימון ורדרד וגדול. אתה צועד אליה ישירות והיא מבחינה בך "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. אתה מושיט לה את הפוכדורים והיא לוקחת אותם, מוסרת לפוקימון שלידה שלוקח את הפוכדורים ומניח אותם במכונה מאחורה. אחרי כמה דקות היא מחזירה לך אותם "הפוקימונים שלך בריאים כעת" אומרת לך האחות.

לא אמורות להיות לבנים שתי ביצים? 3:
    ~~~~
    "תודה לך אחותי" (XD) אומר לה ואקח את הפוכדורים, תוך כדי שאצא בשמחה מהמרכז.
    כשאצא, אחפש מאמן מתחיל כמוני להתאמן נגדו קרב כפול, על מנת לראות את וורמפל.

Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    פיטר~
    טוטודייל לא מקשיב לך והוא נעשה יותר ויותר כועס. פ'וציאנה מנצל זאת ונושך אותו, אבל זה לא מזיז בכלל לטוטודייל! לפתע, הוא תופס את פ'וציאנה ומעיף אותו ממנו בעוצמה רבה, ופ'וציאנה נופל פצוע קשה מאוד על הקרקע, בקושי מצליח לעמוד. אחרי כמה רגעים טוטודייל מתחיל להירגע.
    "טוטודייל?מה קרה לך?" אשאל את הטוטודייל שלי.לאחר מכן אקח פוכדור מהתיק שלי ואזרוק אותו על פוצ'יאנה, בתקווה שילכד בפנים.
    NYO HO HO BITCH

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל~
    ________טל~
    את שמחה בתפיסה יחד עם ציקוריטה, ואת מרימה את הפוכדור של סנטרט מהרצפה. את משליכה אותו קדימה ומתוך הפוכדור סנטרט מגיח החוצה עייף מהקרב, והוא מסתכל עלייך. את מברכת אותו על הצטרפותו לצוות והוא מסתכל עלייך בחיוך. את מרימה אותו ומניחה על כתפיך הימנית, ואת ממשיכה לצעוד איתו ועם ציקוריטה בדרך.
    אחרי הליכה של שעה בערך, אתם עוצרים למנוחה מתחת לעץ גדול בצד הדרך.
    לפתע, אתם מבחינים במאמן שחולף במקום "היי, אולי את רוצה קרב 1-1?" הוא שואל אותך, מכין פוכדור בידו.
    ''מי הפוקימון שלך? אני טל דרך אגב ואתה?'' אשאל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    טל~
    "שמי טום" הוא אומר לך ומחייך, ואת מרגישה מתמוגגת מהחיוך שלו "ציקוריטה, מה? אני מבין שהתחלת את המסע שלך לא מזמן. גם אני" הוא אומר לך "אני אבחר לקרב גם בפוקימון עשב. אודיש, צא!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור קדימה. מתוך הפוכדור שלו מגיח פוקימון סגלגל עם שלושה עלים ארוכים על ראשו "אודיש!" קורא הפוקימון "הוא הפוקימון הראשון שלכדתי" אומר לך טום בחיוך.
    "בסדר אודיש, התחל עם בלימה!" קורא טום. אודיש מתחיל לרוץ אל עבר ציקוריטה ומתכונן לתקוף עם הבלימה.

פיטר~
    "טוטודייל, מה קרה לך?" אתה שואל אותו "טוטו?" הוא אומר ומביט בך בתהייה. לפתע הפוקדע שלך מצפצף "טוטודייל השתמש במתקפת זעם. כאשר הוא סופג מכות רבות, עוצמת הכעס שבתוכו עולה, דבר שהופך אתה התקפה ליותר קטלנית ליריב" אומר הקול של הפוקדע.
    אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר פ'וציאנה המעולף. פ'וציאנה נשאב פנימה אל תוך הפוכדור, שנסגר ונוחת על הקרקע, מתחיל לנוע מצד לצד. כעבור מספר שניות, הפוכדור נעצר. פ'וציאנה נלכד!

אלון~
    אתה לוקח את הפוכדורים ונפרד ממנה, יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ומתחיל לחפש אחר מאמן לקרב. אתה צועד ברחבי העיר ומחפש ומחפש, אבל אתה לא מוצא כלום.
    אתה מחליט לחזור לדרך 29, ואחרי כמה דקות של הליכה בתוכה אתה מבחין במאמן שמגיח ממול "היי אולי אתה רוצה קרב כפול?" אתה שואל אותו "יש לי רק פוקימון אחד" הוא אומר לך "אבל עדיין אשמח לקרב" הוא אומר "אגב, אני שון" הוא אומר לך.

12. student of Gakuen Alice
    [QUOTE]
    טל~
    "שמי טום" הוא אומר לך ומחייך, ואת מרגישה מתמוגגת מהחיוך שלו "ציקוריטה, מה? אני מבין שהתחלת את המסע שלך לא מזמן. גם אני" הוא אומר לך "אני אבחר לקרב גם בפוקימון עשב. אודיש, צא!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור קדימה. מתוך הפוכדור שלו מגיח פוקימון סגלגל עם שלושה עלים ארוכים על ראשו "אודיש!" קורא הפוקימון "הוא הפוקימון הראשון שלכדתי" אומר לך טום בחיוך.
    "בסדר אודיש, התחל עם בלימה!" קורא טום. אודיש מתחיל לרוץ אל עבר ציקוריטה ומתכונן לתקוף עם הבלימה.
    ''צ'יקוריטה תתחמקי במהירות הצידה, הוא יהיה קרוב אלייך אז תשתמשי בעלי תער ואז ישר בבלימה!'' אני הורה לצ'יקוריטה
    ''הפוקימון הראשון שאני לכדתי היה סנטרט, למען האמת לכדתי אותו ממש לא מזמן אומר ואצביע על סנטרט שלידי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    טל~
    אודיש רץ לעבר ציקוריטה עם בלימה, שקופצת אחורנית ומתחמקת מההתקפה. ציקוריטה שולחת עלי תער לעבר אודיש ופוגעת בו, אך ההתקפה לא משפיע עליו בגלל שגם הוא מסוג עשב. ציקוריטה ממשיכה עם בלימה, פוגעת באודיש שנהדף אחורנית "אל תוותר אודיש, השתמש בניחוח מתוק!" הוא קורא בחיוך. אודיש מתחיל לפזר אבקה ורודה באוויר שמתקרבת במהירות לעבר צ'יקוריטה שנושמת אותה, ומתחילה לנוע לעבר אודיש שממתין בסבלנות "ניחוח מתוק גורם למשיכה של פוקימונים שונים למקור הריח" הוא מסביר לך "עכשיו, חומצה!" קורא טום. אודיש יורה נוזל סגול מראשו שפוגע בצ'יקוריטה שזועקת בכאב, ומתרחקת מיד אחורנית "מצויין אודיש, המשך עם עוד חומצה!" קורא טום.

14. NYO HO HO
    פיטר~
    "טוטודייל, מה קרה לך?" אתה שואל אותו "טוטו?" הוא אומר ומביט בך בתהייה. לפתע הפוקדע שלך מצפצף "טוטודייל השתמש במתקפת זעם. כאשר הוא סופג מכות רבות, עוצמת הכעס שבתוכו עולה, דבר שהופך אתה התקפה ליותר קטלנית ליריב" אומר הקול של הפוקדע.
    אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר פ'וציאנה המעולף. פ'וציאנה נשאב פנימה אל תוך הפוכדור, שנסגר ונוחת על הקרקע, מתחיל לנוע מצד לצד. כעבור מספר שניות, הפוכדור נעצר. פ'וציאנה נלכד!
    "יופי!פוצ'יאנה נלכד!" אומר בשמחה ואקח את הפוכדור של פוצ'יאנה.לאחר מכן אגיד לטוטודייל:"קדימה!בוא נמשיך במסע שלנו!"
    NYO HO HO BITCH

15. student of Gakuen Alice
    טל~
    אודיש רץ לעבר ציקוריטה עם בלימה, שקופצת אחורנית ומתחמקת מההתקפה. ציקוריטה שולחת עלי תער לעבר אודיש ופוגעת בו, אך ההתקפה לא משפיע עליו בגלל שגם הוא מסוג עשב. ציקוריטה ממשיכה עם בלימה, פוגעת באודיש שנהדף אחורנית "אל תוותר אודיש, השתמש בניחוח מתוק!" הוא קורא בחיוך. אודיש מתחיל לפזר אבקה ורודה באוויר שמתקרבת במהירות לעבר צ'יקוריטה שנושמת אותה, ומתחילה לנוע לעבר אודיש שממתין בסבלנות "ניחוח מתוק גורם למשיכה של פוקימונים שונים למקור הריח" הוא מסביר לך "עכשיו, חומצה!" קורא טום. אודיש יורה נוזל סגול מראשו שפוגע בצ'יקוריטה שזועקת בכאב, ומתרחקת מיד אחורנית "מצויין אודיש, המשך עם עוד חומצה!" קורא טום.
    ''צ'יקוריטה תזוזי הצידה בשביל להתחמק ואז תשמשי בצווחה ישר לאחר מכן תתקפי בבלימה'' הורה לצ'יקוריטה במתח
    ''אתה ממש טוב טום'' אשבח את טום בחיוך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 17 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •