Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 17 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 252
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    "אני אבחר בציקוריטה!" אתה קורא ומרים את הפוכדור שלה, אתה משליך אותו קדימה ומתוך הפוכדור מגיחה החוצה ציקוריטה "ציקו!" היא קוראת ומחייכת אלייך ואתה מציג את עצמך בפניה והיא קופצת משמחה. אתה מרים אותה ומתכונן לעזוב, כשלפתע אתה נזכר שלא קיבלת את הציוד. אתה שואל את הפרופסור איפה הוא והוא בלי לומר מילה מסמן לעבר שולחן בצד, שם אתה מבחין ב6 פוכדורים, פוקדע, מפה וקופסאת תגים. אתה לוקח את הציוד ויוצא החוצה, מתחיל לחפש אחר קרב מעניין לציקוריטה. אחרי הליכה של עשר דקות אתה לא מוצא אף מאמן, אבל אתה שם לב שאתה נמצא ביציאה מהעיר ואתה בפםתחה של דרך 29. מחייך אתה נכנס פנימה ומתחיל לצעוד בה. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין במשהו שהולך על השביל לפניך. אתה מזהה שזה פוקימון!
    "היי!זה לוטד!" אומר. "צ'יקוריטה!הגיע הזמן להלחם!" אשלוף את הפוקדור של צ'יקוריטה. "נחשול של סופה!צ'יקוריטה צא!תשתמש בעלי תער,ואז בבלימה לעבר לוטד!"

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Al Bundy צפה בהודעה
    אלון~
    אתה לוקח את הפוכדורים ונפרד ממנה, יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ומתחיל לחפש אחר מאמן לקרב. אתה צועד ברחבי העיר ומחפש ומחפש, אבל אתה לא מוצא כלום.
    אתה מחליט לחזור לדרך 29, ואחרי כמה דקות של הליכה בתוכה אתה מבחין במאמן שמגיח ממול "היי אולי אתה רוצה קרב כפול?" אתה שואל אותו "יש לי רק פוקימון אחד" הוא אומר לך "אבל עדיין אשמח לקרב" הוא אומר "אגב, אני שון" הוא אומר לך.
    "אוקיי שון.. אני מסכים" אומר ואהנהן בראשי.
    "צא ווידל!" אקרא ואזרוק את הפוכדור שלו באוויר.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    אלון~
    אתה עם וורמפל בכלל, אבל נוותר לך על הטעות הזאת :}
    אתה מוציא את וורמפל החוצה והוא מגיח החוצה, מסתכל ימינה ושמאלה ואז מביט בשון, מוכן לקרב "בסדר ספינראק, צא!" קורא שון וזורק פוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה עכביש ירוק עם פנים על החלק התחתון של הגב שלו "ניתן לך להתחיל ראשון" אומר שון בחיוך.

מקס~
    אתה מאמן מתחיל, אתה לא מכיר את כל הפוקימונים. שתדע להבא.
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מזהה את הלוטד שמולך מתוכנית בטלוויזיה, ואתה מוציא מיד את ציקוריטה החוצה שנעמד מוכן לקרב. אתה מצווה עליו לתקוף עם עלי תער וציקוריטה מסובב את העלה שלו ויורה שלושה עלי תער לעבר לוטד. לוטד מבחין בהם ברגע האחרון ומתחמק משניים, וברגע האחרון גם מהשלישי. בינתיים, ציקוריטה רץ במהירות אל עבר לוטד ומפתיע אותו עם בלימה, מעיף אותו בחוזקה אחורנית. לוטד נחבט בקרקע ומתאושש די מהר, הוא נראה כועס ומשתמש בתדהמה, והמתקפה עפה באנרגיה שחורה לעבר ציקוריטה, פוגעת בו ומעיפה אותו אחורנית על הקרקע. לאחר מכן, הוא תוקף עם כוח טבעי. אנרגיה כסופה נאספת סביב העלה שלו, ולפתע כוכבים יוצאים משם ועפים במהירות לעבר ציקוריטה. מתקפת מהירות!

טל~
    אודיש שולח מנה נוספת של חומצה, אבל ציקוריטה מתחמקת! היא תוקפת עם בצווחה ואודיש מפסיק את החומצה, נאבק בכאב של המתקפה "אל תיכנע אודיש, תקוף עם ספיגה!" קורא טום. אודיש מתקרב לעבר ציקוריטה שמנסה לחמוק, אבל אודיש מצליח לכרוך את עליו סביבה והוא סופג מהאנרגיה שלך, ציקוריטה צועקת בכאב אבל אז מצליחה לצאת ממנו ולהתרחק. שני הפוקימונים נהדפים אחורנית ומתנשפים "בוא נסיים את הקרב. חומצה וספיגה נוספת!" קורא טום.

פיטר~
    אתה שמח על התפיסה ואתה מרים את הפוכדור של פ'וציאנה מהקרקע. אתה מחליט להחזיר את טוטודייל למנוחה בפוכדור שלו ואתה ממשיך לצעוד בדרך. אחרי הליכה של שעה שלמה וכאשר השמש מגיח לצד ימין של השמיים, אתה מבחין סוף סוף בעיר גדולה מרחוק. העיר צ'ארינגרוב!
    שמח, אתה נכנס פנימה ומטייל בפנים. אחרי טיול של כעשר דקות, אתה מבחין בבניין גדול עם סימן של פוכדור עליו, צבוע בלבן. מרכז הפוקימונים!

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל~
    אודיש שולח מנה נוספת של חומצה, אבל ציקוריטה מתחמקת! היא תוקפת עם בצווחה ואודיש מפסיק את החומצה, נאבק בכאב של המתקפה "אל תיכנע אודיש, תקוף עם ספיגה!" קורא טום. אודיש מתקרב לעבר ציקוריטה שמנסה לחמוק, אבל אודיש מצליח לכרוך את עליו סביבה והוא סופג מהאנרגיה שלך, ציקוריטה צועקת בכאב אבל אז מצליחה לצאת ממנו ולהתרחק. שני הפוקימונים נהדפים אחורנית ומתנשפים "בוא נסיים את הקרב. חומצה וספיגה נוספת!" קורא טום.

''צ'יקוריטה תתחמקי מהחומצה ושמרי על מרחק מאודיש,
    תסיימי את זה עם עלי תער!'' הורה לצ'יקוריטה בתקווה
    'עם צ'יקוריטה תצליח להתחמק מהחומצה, היא רק תצטרך לשמור מרחק סביר מאודיש כדי לא להיפגע מהספיגה..' אחשוב במוחי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    פיטר~
    אתה שמח על התפיסה ואתה מרים את הפוכדור של פ'וציאנה מהקרקע. אתה מחליט להחזיר את טוטודייל למנוחה בפוכדור שלו ואתה ממשיך לצעוד בדרך. אחרי הליכה של שעה שלמה וכאשר השמש מגיח לצד ימין של השמיים, אתה מבחין סוף סוף בעיר גדולה מרחוק. העיר צ'ארינגרוב!
    שמח, אתה נכנס פנימה ומטייל בפנים. אחרי טיול של כעשר דקות, אתה מבחין בבניין גדול עם סימן של פוכדור עליו, צבוע בלבן. מרכז הפוקימונים!
    "כדאי שאכנס, הפוקימונים שלי צריכים להבריא." אומר לעצמי ואכנס לבנייון הגדול, מרכז הפוקימונים, על מנת להבריא את שלושת הפוקימונים התפוסים שלי.
    NYO HO HO BITCH

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון~
    אתה עם וורמפל בכלל, אבל נוותר לך על הטעות הזאת :}
    אתה מוציא את וורמפל החוצה והוא מגיח החוצה, מסתכל ימינה ושמאלה ואז מביט בשון, מוכן לקרב "בסדר ספינראק, צא!" קורא שון וזורק פוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה עכביש ירוק עם פנים על החלק התחתון של הגב שלו "ניתן לך להתחיל ראשון" אומר שון בחיוך.

התבלבלתי בשמות
    ~~~~~~~
    "ספינארק?" אקרא מופתע ואכוון את הפוקידע לעברו. "פוקימון נחמד יש לך שם, אבל לא כמו שלי" אקרא לעבר שון. לאחר מכן אכוון את הפוקידע על וורמפל שלי, ואבדוק את התקפותיו. "אוקיי, וורמפל אני רוצה שתשתמש בהתקפת חוט! לאחר מכן תתקוף אותו בבלימה זריזה!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אלון~
    אתה מוציא את הפוקדע שלך ובודק מידע על ספינראק, והפוקדע אומר לך שהוא חי במחוז הזה בעיקר באזורים של יערות ושהוא אוהב מאוד את החושך. אתה פוקד על וורמפל לשלוח מתקפת חוט לעבר ספינראק, והוא שולח חוט ארוך שתופס את ספינראק ברגלו הימנית הקדמית "עוקץ רעל על החוט ולעבר וורמפל1" פוקד שון. ספינראק קורע את החוט בקלות וממשיך עם עוקץ רעל לעבר וורמפל, שמתחמק בקפיצה ומעיף את ספינראק אחורנית "לא רע עבור וורמפל. ספינראק, פרצוף מפחיד!" קורא שון. ספינראק נע במהירות ומתקרב לעבר וורמפל ונעצר מולו, מסתובב וגורם לפרצוף שבאחוריו להפחיד את וורמפל שנעשה משותק "מצויין, עכשיו מתקפת חוט משלך!" קורא שון. ספינראק יורה מתקפת חוט ומתחיל להקיף בה את וורמפל שמנסה להשתחרר אבל לא מצליח.

פיטר~
    אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס פנימה. אתה רואה לובי גדול שבקצהו אח גדול ומחמם, כמה ספות וטלוויזיה כאשר על הספות יושבים מספר מאמנים ומדברים ביניהם, ובקצה החדר אתה מבחין בדלפק גדול, שבו נמצאים אישה ופוקימון ורוד גדול עם ביצה אחת הנמצאת בתוך כיס מקדימה. אתה מתקרב אליה והיא מבחינה בך "שלום לך וברוך הבא למרכז הפוקימונים. אני האחות גו'י. איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואל אותך ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת ממך את הפוכדורים שלהם ומוסרת לפוקימון שלצידה, והוא מניח אותם במכונה בקצה הדלפק ומפעיל אותה. אחרי כמה דקות הוא מחזיר לך את הפוכדורים "הפוקימונים שלך בריאים כעת" היא אומרת לך בחיוך "אני יכולה לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת כעת.

טל~
    ציקוריטה מתנשפת וגם אודיש, ושניהם תוקפים ביחד. אודיש יורה את החומצה וציקוריטה מנסה לחמוק ושולחת תוך כדי עלי תער, שתי ההתקפות נפגשות אחת בשנייה והחומצה ממיסה את רוב עלי התער, אבל אחד עובר ופוגע באודיש בעוד חומצה אחת נוגעת גם בציקוריטה שזועקת מכאב. לאחר מכן אודיש תוקף עם ספיגה וציקוריטה ממשיכה עם עלי התער, שני הפוקימונים לבסוף נפגעים ואז נופלים מעולפים על הקרקע "ואו, זה תיקו!" קורא טום בהפתעה "אודיש חזור" הוא אומר ומחזיר את אודיש "נתת קרב מעולה, הציקוריטה שלך יחסית חזקה" אומר לך טום בחיוך "אז, מה התוכניות למסע שלך? אני חולם להיות מגדל פוקימונים" הוא אומר בחיוך.

8. student of Gakuen Alice
    טל~
    ציקוריטה מתנשפת וגם אודיש, ושניהם תוקפים ביחד. אודיש יורה את החומצה וציקוריטה מנסה לחמוק ושולחת תוך כדי עלי תער, שתי ההתקפות נפגשות אחת בשנייה והחומצה ממיסה את רוב עלי התער, אבל אחד עובר ופוגע באודיש בעוד חומצה אחת נוגעת גם בציקוריטה שזועקת מכאב. לאחר מכן אודיש תוקף עם ספיגה וציקוריטה ממשיכה עם עלי התער, שני הפוקימונים לבסוף נפגעים ואז נופלים מעולפים על הקרקע "ואו, זה תיקו!" קורא טום בהפתעה "אודיש חזור" הוא אומר ומחזיר את אודיש "נתת קרב מעולה, הציקוריטה שלך יחסית חזקה" אומר לך טום בחיוך "אז, מה התוכניות למסע שלך? אני חולם להיות מגדל פוקימונים" הוא אומר בחיוך.
    [/quote]

''גם האודיש שלך לא רע בכלל'' אומר לטום ואחייך
    ''אני חולמת להיות מתאמת פוקימונים, אני אוהבת תחרויות אבל עם אני אתקל במכון אלחם בו רק בשביל האימון'' אומר לטום בשמחה
    ''כמה זמן אתה במסע?w' אשאל לבסוף
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    פיטר~
    אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס פנימה. אתה רואה לובי גדול שבקצהו אח גדול ומחמם, כמה ספות וטלוויזיה כאשר על הספות יושבים מספר מאמנים ומדברים ביניהם, ובקצה החדר אתה מבחין בדלפק גדול, שבו נמצאים אישה ופוקימון ורוד גדול עם ביצה אחת הנמצאת בתוך כיס מקדימה. אתה מתקרב אליה והיא מבחינה בך "שלום לך וברוך הבא למרכז הפוקימונים. אני האחות גו'י. איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואל אותך ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת ממך את הפוכדורים שלהם ומוסרת לפוקימון שלצידה, והוא מניח אותם במכונה בקצה הדלפק ומפעיל אותה. אחרי כמה דקות הוא מחזיר לך את הפוכדורים "הפוקימונים שלך בריאים כעת" היא אומרת לך בחיוך "אני יכולה לעזור לך בעוד משהו?" היא שואלת כעת.
    "יש לכם פה חדרים לשינה?" אשאל את האחות ג'וי ואקח את הפוכדורים של הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    טל~
    "אני התחלתי את המסע שלי לפני חודש, אבל אני מכיר את אודיש הרבה זמן, והצלחתי לתפוס אותו אחרי קרב עם הפוקימון ההתחלתי שלי" אומר לך טום בחיוך "יש לי רעיון, מה דעתך לטייל ביחד איתי?" שואל אותך טום לפתע "ככה נוכל לטייל ולא לחשוש מדברים שיכולים לקרות שאנחנו לבד" הוא אומר "מה דעתך?"

פיטר~
    "כן, זה עולה דולר ללילה" היא אומרת לך בזמן שהיא מחזירה לך את הפוכדורים ואתה מניח אותם בחגורת הפוכדורים שלך "תוכל להשתמש גם בחדר האוכל של המרכז" היא מוסיפה ומגישה לך מפתח. "עוד משהו?" היא שואלת אותך.

11. NYO HO HO
    פיטר~
    "כן, זה עולה דולר ללילה" היא אומרת לך בזמן שהיא מחזירה לך את הפוכדורים ואתה מניח אותם בחגורת הפוכדורים שלך "תוכל להשתמש גם בחדר האוכל של המרכז" היא מוסיפה ומגישה לך מפתח. "עוד משהו?" היא שואלת אותך.
    "רק תגידי לי איפה החדר שלי, בבקשה." אומר לאחות ג'וי בזמן שאקח את המפתחות.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    פיטר~
    "החדר שלך נמצא בקומה השנייה, חדר מס' 8" היא אומרת לך. אתה לוקח את המפתח, משלם ועולה לקומה 2, שם אתה נעצר ממש מול חדר 8. אתה מכניס את המפתח למנעול, פותח את הדלת ולעיניך נגלית מיטה זוגית, מקלחת ושירותים, מרפסת קטנה וטלוויזיה. על שידה ליד המיטה אתה מבחין בטלפון גדול.
    אתה נכנס פנימה וסוגר את הדלת. השעון שלך מצפצף ומראה שהשעה 17:00.
    מה תעשה?

13. student of Gakuen Alice
    טל~
    "אני התחלתי את המסע שלי לפני חודש, אבל אני מכיר את אודיש הרבה זמן, והצלחתי לתפוס אותו אחרי קרב עם הפוקימון ההתחלתי שלי" אומר לך טום בחיוך "יש לי רעיון, מה דעתך לטייל ביחד איתי?" שואל אותך טום לפתע "ככה נוכל לטייל ולא לחשוש מדברים שיכולים לקרות שאנחנו לבד" הוא אומר "מה דעתך?"

איך לא צפיתי את זה?P:
    צ'יקוריטה'' אומר לטום בחיוך
    אני אחזיר את צ'יקוריטה וסנטרט לפוקדורים ואמשיך בדרכי יחד עם טום

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    טל~
    את מוציאה החוצה את סנטרט ומציגה אותו בפני טום "ואו זה סנטרט! אני שמח מאוד בשבילך שתפסת אותו" אומר לך טום "בואי נמשיך בדרך" הוא אומר לך ואתם מחזירים את כל הפוקימונים שלכם לפוכדורים שלהם ואתם ממשיכים לצעוד בדרך. בזמן שאתם צועדים אתם מדברים אחד עם השני ולומדים להכיר זה את זה מקרוב. אחרי הליכה של שעה וחיצ אתם מבחינים מרחוק בעיר צ'ארינגרוב! "מצויין! זאת העיר שבה נולדתי" הוא אומר לך בחיוך.

15. student of Gakuen Alice
    טל~
    את מוציאה החוצה את סנטרט ומציגה אותו בפני טום "ואו זה סנטרט! אני שמח מאוד בשבילך שתפסת אותו" אומר לך טום "בואי נמשיך בדרך" הוא אומר לך ואתם מחזירים את כל הפוקימונים שלכם לפוכדורים שלהם ואתם ממשיכים לצעוד בדרך. בזמן שאתם צועדים אתם מדברים אחד עם השני ולומדים להכיר זה את זה מקרוב. אחרי הליכה של שעה וחיצ אתם מבחינים מרחוק בעיר צ'ארינגרוב! "מצויין! זאת העיר שבה נולדתי" הוא אומר לך בחיוך.
    ''באמת?'' אומר לטום בחיוך וסקרנות
    ''האחרון שמגיע הוא מג'יקארפ! (P: )'' אומר לטום בחיוך ו
    אתחיל לרוץ במהירות אל עבר העיר
    שאגיע מתנשפת בתקווה שלא יצאתי מג'יקארפ אחייך
    לטום ואשאל בחיוך ''זאת העיר שלך, לאן הולכים?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 17 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •