Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 17 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 252
  1. משתמש מנוסה
    טל~
    מגבי משתמש בערפיח שמקיף את מאריפ וגם את סקיטי המבוהלות שלא מצליחות לראות כלום ונחנקות, וציקוריטה מנצלת זאת ושולחת לעבר סקיטי עלי תער, מעיפה אותה אחורנית ותוקפת עם בלימה אולם מאריפ מגנה על סקיטי וסופגת את הבלימה במקומה.
    לפתע עולה בראשך רעיון ואת שואלת את טום אם מגבי יודע להביור, והוא אומר לך שעוד לא.
    "בסדר מגבי, גחלת לעבר מאריפ! לאחר מכן, תוסיף עוד ערפיח!" הוא פוקד על המגבי שלו.
    את מבחינה בינתיים שסקיטי התאוששה יותר מהר וידה זוהרת באור לבן אך לא ברור.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון~
    היית בצארינגרוב' וחזרת לדרך 29 לחפש קרב נגד מאמן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את סילקון לפוכדור שלו ואתה חוזר חזרה אל העיר צארינגרוב. אחרי כמה דקות אתה נמצא במרכז הפוקימונים, אחרי שטיפלו לך בסילקון.
    אתה יושב לך בלובי, כשלפתע אתה שומע על דיווח על פריצה למעבדת הפוקימונים בעיר ניו בארק, ושהגנב היה בעל שיער אדום.
    'אולי אני אוכל לעזור לפרופסור, למרות שהוא די עיצבן אותי' אחשוב.
    ובמחשבה רצינית, ארוץ בחזרה אל העיר ניו בארק, אל עבר המעבדה. בעודי מחפש בו זמנית את הגנב, אולי הוא ברח לאיפה שאני.

Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    פיטר~
    טוטודייל יוצא ונעמד מוכן מול ציקוריטה. אתה פוקד עליו להשתמש בשריטה והוא רץ לעבר ציקוריטה ופוגע בה עם השריטה, אך להפתעתך ציקוריטה מביטה בו בנחישות "עכשיו, אבקת שיתוק!" קורא הנער. ציקוריטה מסובבת את העלה שלה ומתוכו מגיחה החוצה אבקה צהובה שמתקרבת במהירות לטוטודייל, הוא מצליח להתחמק מרובה אבל לפחות נפגע ממנה ולא מסוגל לנוע. הוא משותק!
    "עכשיו, עלי תער!" קורא הנער. 3 עלים גדולים משוחררים ע"י ציקוריטה והם עפים לעבר טוטודייל!
    "אוי לא טוטודייל!" אומר בדאגה "תשתמש בזעם!" אומר לטוטודייל.
    NYO HO HO BITCH

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    "צי...קו!" קורא ציקוריטה ורץ במהירות לעבר לוטד, לוטד מנסה להתחמק אך ללא הועיל, וציקוריטה פוגע בו בחוזקה עם בלימה ומעיף אותו אחורנית. לוטד סופג מכה קשה, פוגע בקרקע ומתעלף.
    אתה שולף פוכדור וזורק אותו במהירות לעבר לוטד. לוטד נשאב פנימה והפוכדור נסגר, נוחת על הקרקע ומתחיל לזוז ימינה ושמאלה, עד שלבסוף נעצר.
    לוטד נלכד!
    "אני לא מאמין!תפסתי את לוטד!" אומר ואחזיר את צ'יקוריטה לפוקדור.ולאחר מכן אמשיך לעיר הבאה.

5. משתמש מנוסה
    מקס~
    אתה מרים את הפוכדור של לוטד בשמחה מהרצפה ומחזיר את ציקוריטה לפוכדור שלu, ולאחר מכן אתה ממשיך בלצעוד בדרך. אחרי הליכה של שעה בערך, אתה מבחין סוף סוף בעיר גדולה לפניך. העיר צארינגרוב!
    אתה ממשיך לצעוד ולאחר כמה רגעים מגיע לתחומי העיר, כשהשמש מתחילה לשקוע לאט לאט. אתה צועד ברחבי העיר כשלפתע אתה מבחין במבנה גדול עם סימן של פוכדור עליו ומעל הפוכדור מטפחת ורודה. מרכז הפוקימונים!

פיטר~
    "דייל!" קורא טוטודייל ואור אדום מקיף אותו, הוא רץ בזעם לעבר ציקוריטה וסופג מכה משלושת עלי התער, שפוצעת אותו ממש קשה, אבל רמת הזעם שלו ממשיכה לעלות, והוא מעיף בחוזקה את ציקוריטה על הקרקע, פצועה קשה, אך גם טוטודייל. שניהם פצועים באותה מידה "קדימה ציקוריטה, תתאושש! עלי תער!" קורא הנער.

אלון~
    אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר ניו בארק, ובדרך אתה חולף על פני שני מאמנים שעסוקים בקרב. לפי הפוקימונים שלהם, אתה מזהה שהם החלו גם כן את מסע הפוקימונים שלהם לא מזמן. תוך כדי הריצה אתה מביט עליהם, אבל אתה לא מצליח לראות את שיערם של שניהם ביחד, רק שלאחד היה שיער ממש ארוך.
    אתה ממשיך לרוץ במשך חצי שעה ולבסוף אתה מתעייף ועוצר לנוח בצד. לפתע, אתה שומע רעש של כלי רכב מתקרב. אחרי כמה שניות מגיח מפינת השביל אופנוע משטרתי "היי ילד, אולי ראית כאן נער עם שיער אדום?" שואל אותך השוטר "הוא אמור להיראות כך" הוא אומר ומראה לך קלסתרון, ובו פרצוף של נער ושיער שממש מוכר לך...

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Al Bundy צפה בהודעה
    טל~
    מגבי משתמש בערפיח שמקיף את מאריפ וגם את סקיטי המבוהלות שלא מצליחות לראות כלום ונחנקות, וציקוריטה מנצלת זאת ושולחת לעבר סקיטי עלי תער, מעיפה אותה אחורנית ותוקפת עם בלימה אולם מאריפ מגנה על סקיטי וסופגת את הבלימה במקומה.
    לפתע עולה בראשך רעיון ואת שואלת את טום אם מגבי יודע להביור, והוא אומר לך שעוד לא.
    "בסדר מגבי, גחלת לעבר מאריפ! לאחר מכן, תוסיף עוד ערפיח!" הוא פוקד על המגבי שלו.
    את מבחינה בינתיים שסקיטי התאוששה יותר מהר וידה זוהרת באור לבן אך לא ברור.

''צ'יקוריטה תיזהרי מסקיטי ואל תתקרבי יותר מידי ותתקפי בעלי תער!'' הורה לצ'יקוריטה
    אני אהיה מודאגת מהרגל הזוהרת של סקיטי ''איזה מתקפה זאת?'' אמלמל לעצמי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. לא ברור בכלל
    אלון~
    אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר ניו בארק, ובדרך אתה חולף על פני שני מאמנים שעסוקים בקרב. לפי הפוקימונים שלהם, אתה מזהה שהם החלו גם כן את מסע הפוקימונים שלהם לא מזמן. תוך כדי הריצה אתה מביט עליהם, אבל אתה לא מצליח לראות את שיערם של שניהם ביחד, רק שלאחד היה שיער ממש ארוך.
    אתה ממשיך לרוץ במשך חצי שעה ולבסוף אתה מתעייף ועוצר לנוח בצד. לפתע, אתה שומע רעש של כלי רכב מתקרב. אחרי כמה שניות מגיח מפינת השביל אופנוע משטרתי "היי ילד, אולי ראית כאן נער עם שיער אדום?" שואל אותך השוטר "הוא אמור להיראות כך" הוא אומר ומראה לך קלסתרון, ובו פרצוף של נער ושיער שממש מוכר לך...
    וואו אני לא זוכר אף אחד
    ~~~~~~
    "לא ראיתי אותו." אומר ואמשיך לשאול "הוא לא בעיר?" אשאל בביאוס, אם יענה שלילי, אחזור אחורה לעיר הקודמת..

Spoiler ספוילר

8. blue To My Bones
    אתה מרים את הפוכדור של לוטד בשמחה מהרצפה ומחזיר את ציקוריטה לפוכדור שלu, ולאחר מכן אתה ממשיך בלצעוד בדרך. אחרי הליכה של שעה בערך, אתה מבחין סוף סוף בעיר גדולה לפניך. העיר צארינגרוב!
    אתה ממשיך לצעוד ולאחר כמה רגעים מגיע לתחומי העיר, כשהשמש מתחילה לשקוע לאט לאט. אתה צועד ברחבי העיר כשלפתע אתה מבחין במבנה גדול עם סימן של פוכדור עליו ומעל הפוכדור מטפחת ורודה. מרכז הפוקימונים!
    אני אכנס למרכז הפוקימונים.לאחר שאגיע לשם,אני אבקש להשכיר חדר.

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    פיטר~
    "דייל!" קורא טוטודייל ואור אדום מקיף אותו, הוא רץ בזעם לעבר ציקוריטה וסופג מכה משלושת עלי התער, שפוצעת אותו ממש קשה, אבל רמת הזעם שלו ממשיכה לעלות, והוא מעיף בחוזקה את ציקוריטה על הקרקע, פצועה קשה, אך גם טוטודייל. שניהם פצועים באותה מידה "קדימה ציקוריטה, תתאושש! עלי תער!" קורא הנער.
    "טוטודייל!קפוץ מעל עלי התער ותשתמש לאחר מכן בשריטה!" אומר לטוטודייל בדאגה למצבו.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    סליחה על חוסר התגובות בשבועיים הללו - פשוט סגרתי שבת בבסיס והיה לי גם טיול אז לא הצלחתי להגיב גם דרך הפלאפון (למרות שניסיתי)

פיטר~
    שני הפוקימונים מתאוששים וקמים לאט לאט, ציקוריטה מצליח לתקוף ראשון עם עלי התער, טוטודייל קופץ לאוויר אולם נפגע מעלי תער אחד, הוא נופל פצוע על הקרקע, בקושי מצליח לעמוד "קדימה ציקוריטה, תקוף עם בלימה וסיים את זה!" קורא הנער. ציקוריטה יוצאת בריצה מהירה לעבר טוטודייל, כשלפתע הוא זוהר באור אדום. "דייל!" הוא צועק ומניף אגרוף קדימה, ומעיף את ציקוריטה בחוזקה אחורנית. מתקפת זעם קטלנית! הוא מפיל את ציקוריטה על הרצפה והוא נופל מעולף "ציקוריטה!" קורא הנער בעצבנות. הוא מחזיר אותו לפוכדור ומסתכל על הפוכדור "לא מאמין שלקחתי דווקא אותך..". אחרי כמה שניות הוא פשוט מסתובב והולך משם בלי לומר לך מילה.

מקס~
    אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס פנימה כעבור כמה רגעים. אתה מבחין בלובי ענק ובו מלא ספות לישיבה, אח חמימה בקצה החדר ומעליה פלזמה גדולה עם שידורים של קרבות פוקימונים מאליפויות ישנות. אחרי כמה שניות אתה מבחין בדלפק הגדול של האחות גו'י, ואתה צועד ישירות לשם. אתה מגיע אליה והיא מחייכת אלייך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר צארינגרו'ב, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מבקש חדר ללילה "אין בעיה, זה יעלה דולר ללילה" היא אומרת ומורידה מפתח עם המספר 6 שתלוי מאחוריה על וו עם עוד כמה מפתחות "בבקשה" היא אומרת ומושיטה לך את המפתח.
    אתה מציץ בשעון ורואה שהשעה עכשיו רק 18:30. מה תעשה?

אלון~
    "לצערנו הרב הוא כנראה ברח עם הפוקימון שגנב מהמעבדה. אם תבחין בו, צור איתנו קשר" אומר לך השוטר והוא ושותפו נעלמים להם בדרך.
    לפתע, אתה נזכר איפה ראית את השיער הזה, הוא היה שייך לאחד המאמנים שחלפת על פניהם בדרך חזרה, והיו עסוקים בקרב!
    אתה יוצא מיד חזרה לעיר צארינגרו'ב, רץ במהירות, אך אתה מבחין שהמאמנים כבר לא נמצאים במקום שבו נלחמתם.
    אחרי כשעה של ריצה, אתה נכנס מתנשף לתוך צ'ארינגרוב. אתה מסתכל בשעון ורואה שעכשיו 19:00.

טל~
    את בוהה ברגל הזוהרת וחושבת לעצמך מזה יכול להיות, ובינתיים את מצווה על ציקוריטה לשלוח עלי תער. ציקוריטה שולחת עלי תער שעפים במהירות לעבר סקיטי, ואז סקיטי קופצת ומכוונת את הרגל הזוהרת, ומתוכה מגיח מכת ברק! מכת הברק פוגעת בעלים ומפילה אותם על הקרקע, וטום מביט בהתקפה בהפתעה "היא תקפה הרגע במתקפת סיוע!" הוא אומר בהתפעלות "המתקפה גורמת למתקפה ששייכת לפוקימון אחר בשישיה שלך לתקוף, ואת לא יכולה לדעת מה יצא. כנראה בגלל שהם חברים, נבחרה מתקפה של מאריפ כאן" הוא אומר לך. בינתיים, מגבי מקיף את מאריפ עם הערפיח ופוגע בה בחוזקה עם גחלת, ומאריפ נופלת מעולפת על הקרקע. טום זורק פוכדור על מאריפ ותופס אותה!
    "קדימה, עכשיו זה תורך!" הוא קורא לעברך בחיוך.
    סקיטי מסתכלת על שניכם בכעס, ויוצאת למתקפה לעבר ציקוריטה, ואת לא יודעת מהי.

11. blue To My Bones
    מקס~
    אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס פנימה כעבור כמה רגעים. אתה מבחין בלובי ענק ובו מלא ספות לישיבה, אח חמימה בקצה החדר ומעליה פלזמה גדולה עם שידורים של קרבות פוקימונים מאליפויות ישנות. אחרי כמה שניות אתה מבחין בדלפק הגדול של האחות גו'י, ואתה צועד ישירות לשם. אתה מגיע אליה והיא מחייכת אלייך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר צארינגרו'ב, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מבקש חדר ללילה "אין בעיה, זה יעלה דולר ללילה" היא אומרת ומורידה מפתח עם המספר 6 שתלוי מאחוריה על וו עם עוד כמה מפתחות "בבקשה" היא אומרת ומושיטה לך את המפתח.
    אתה מציץ בשעון ורואה שהשעה עכשיו רק 18:30. מה תעשה?
    אני אלך לחדר שלי,ואוציא את לוטד וצ'יקוריטה. "היי לוטד!אני שמח שהצטרפת לצוות שלנו!תכיר את צ'יקוריטה!" אחרי שאכיר בין צ'יקוריטה ולוטד,אתן להם קצת אוכל. "תאכלו ותנוחו,חברה," אומר להם. "אני מתכנן לקבל את התג הראשון שלנו מחר.לילה טוב!" אומר ואלך לישון.

לא הוספת לי את לוטד בדף הראשון...

12. לא ברור בכלל
    אלון~
    "לצערנו הרב הוא כנראה ברח עם הפוקימון שגנב מהמעבדה. אם תבחין בו, צור איתנו קשר" אומר לך השוטר והוא ושותפו נעלמים להם בדרך.
    לפתע, אתה נזכר איפה ראית את השיער הזה, הוא היה שייך לאחד המאמנים שחלפת על פניהם בדרך חזרה, והיו עסוקים בקרב!
    אתה יוצא מיד חזרה לעיר צארינגרו'ב, רץ במהירות, אך אתה מבחין שהמאמנים כבר לא נמצאים במקום שבו נלחמתם.
    אחרי כשעה של ריצה, אתה נכנס מתנשף לתוך צ'ארינגרוב. אתה מסתכל בשעון ורואה שעכשיו 19:00.
    "אני חייב מקום לישון בו, לנוח קצת.." אמלמל ואיכנס אל מרכז הפוקימונים.
    אחפש את האחות ג'ואי ואשאל "את יודעת איפה אני יכול לישון? זמנית?".

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אלון~
    תשוש מהריצה, אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה, אתה פונה לאחות גו'י ושואל אותה איפה יש מקום ללינה בסביבה "לחדר הפוקימונים יש חדרים להשכרה ללילה" היא עונה "תמורת דולר אחד בלבד, המרכז מאפשר למאמנים לישון בו בלילה" היא מוסיפה "אז, אתה מעוניין בכך?" היא שואלת.

מקס~
    אתה עולה אל החדר ושם אתה מוציא את הפוקימונים שלך החוצה, ציקוריטה שמח לראות אותך ולוטד מסתכל עליך באדישות. אתה נותן להם אוכל ואוכל קצת משלך, עד שכולכם לבסוף שבעים מהארוחה. אתה נשכב במיטה וחושב על כל שמחר תשיג את התג הראשון שלך, ואט אט אתה נרדם.
    למחרת אתה מתעורר עם קרן אור השמש הראשונה שפוגעת בפניך. אתה מציץ בשעון ורואה שהשעה היא 6:30 בבוקר.

14. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Agito Wanijima צפה בהודעה
    אלון~
    תשוש מהריצה, אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה, אתה פונה לאחות גו'י ושואל אותה איפה יש מקום ללינה בסביבה "לחדר הפוקימונים יש חדרים להשכרה ללילה" היא עונה "תמורת דולר אחד בלבד, המרכז מאפשר למאמנים לישון בו בלילה" היא מוסיפה "אז, אתה מעוניין בכך?" היא שואלת.
    אני שוכח מה עשיתי S:
    ~~~~~~~~~~
    "כמובן." אהנהנן בפנים מחייכות ואתן לאחות ג'ואי דולר אחד. לאחר מכן, אחכה שתוביל אותי אל עבר מקום הלינה שלי.
    "אוקיי, אז.. לילה טוב" אדבר אל הפוכדורים שלי לאחר שאיכנס לחדר, ואלך לישון.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אלון~
    מוזר, גם אני... אולי יש לשנינו מחלת השיכחה?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משלם לאחות גו'י את הכסף, לוקח את המפתח ועולה לחדר. אתה מסתכל על הפוכדורים שלך ומאחל לפוקימונים שלך שינה נעימה. לאחר מכן אתה מטפס אל המיטה ותוך שניות אתה נרדם על המיטה.
    אתה מתעורר למחרת בבוקר בפיהוק גדול, היתה לך שינה פשוט מדהימה. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר 9 בבוקר. אתה מתארגן במהירות, יורד למטה עם הציוד שלך, מחזיר את המפתח ויוצא מהמרכז.
    מה תעשה?

עמוד 8 מתוך 17 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •