Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 17 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 252
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Agito Wanijima צפה בהודעה
    אלון~
    מוזר, גם אני... אולי יש לשנינו מחלת השיכחה?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משלם לאחות גו'י את הכסף, לוקח את המפתח ועולה לחדר. אתה מסתכל על הפוכדורים שלך ומאחל לפוקימונים שלך שינה נעימה. לאחר מכן אתה מטפס אל המיטה ותוך שניות אתה נרדם על המיטה.
    אתה מתעורר למחרת בבוקר בפיהוק גדול, היתה לך שינה פשוט מדהימה. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר 9 בבוקר. אתה מתארגן במהירות, יורד למטה עם הציוד שלך, מחזיר את המפתח ויוצא מהמרכז.
    מה תעשה?
    הדבקת אותי! ם:
    אני דורש מיוטו כפיצוי.
    ~~~
    אוציא את וורמפל (כאן קלטתי שזה סילקון חחח), וגם את סינדקוויל ואומר "קדימה! בואו נמשיך לעיר הבאה!", אחזיק את סילקון וארוץ עם סינדקוויל אל עבר הדרך הבאה. מסתכל סביבי בחיפוש אחר כל דבר חי S:

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    אלון~
    אני גם רוצה מיו, אבל אני לא מוצא אחד (באנגלית זה נשמע יותר מצחיק)
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך החוצה, אתה מחזיק את סילקון בידך ואתה מסמן לסינדיקוויל לרוץ יחד איתך, ואתה רץ אל עבר היציאה הצפונית מהעיר. אחרי כמה שניות אתה מגיע אליה ונכנס לתוך דרך 30, שאתה מבחין שהיא די דומה לדרך 29, אולם היא מלאה אך ורק במלא מדשאות גדולות.
    אתה מטייל לך שם, כשלפתע אתה שומע רעש של אופניים. אחרי כמה שניות עוצר לידך נער רוכב על אופניים שמביט בך במבט שחצני. זהו ויקטור אי, שלמד יחד איתך בבית הספר למאמנים "תראו תראו מי פה... אז מה, גם אתה קיבלת פוקימון?" הוא שואל אותך בקול שחצן.

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [B]

התחלה:
    השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתם מתעוררים במיטותיכם. אתם מתיישבים בקצה המיטה, ואתם נזכרים שהיום אתם סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכיתם. אתם מסתכלים על חדריכם ועל כל מה שנמצא בו, ואתם קמים על רגליכם. אתם מתארגנים ולוקחים את כל הציוד שחשבתם שיועיל לכם במסעכם. אתם נפרדים מהוריכם ויוצאים אל מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ודופקים בדלת, והיא נפתחת ובפתחה עומד בחור בחלוק לבן עם משקפיים "כן? איך אני יכול לעזור לך?" שואל אותך הבחור "באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי" אתה אומר "פ'סדר, כנס מהר! אני קצת עסוק" הוא אומר ומכניס אותך פנימה. אתה עוקב אחריו עד לחדר יחסית גדול, שבמרכזו עומדת מכונה ועליה 3 פוכדורים, כאשר על אחד יש סימן של טיפה, על האחר של להבה ועל האחרון של עלה "תבחר אחד ומהר" הוא אומר וממשיך להתעסק עם משהו בצד. מעל כל אחד מהפוכדורים מוקרנת תמונתו של הפוקימון ההתחלתי.
    במי תבחרו?
    *זה מוזר להיות בצד הזה של המ"ת עוד פעם
    אתחיל להרהר אבל אנסה להזדרז ואחשוב 'פוקימון מים יהיה יעיל אבל לפי דעתי טוטודייל הוא פוקימון שאם יש לך אותו בשישייה אז עדיף שתפסת אותו והוא לא ההתחלתי שלך. צ'יקוריטה היא נחמדה מאוד אבל מגניום תקף אותי קשות כשהייתי בן שמונה אז אני לא לוקח סיכון. עכשו מה שנותר זה סינדקוויל,סוג:אש זה טוב,מפותחים:קווילבה שמכפיל את הכוח של סינדקוויל וטייפלוז'ן שהוא פוקימון קטלני, מתקפות:מספיק לכמה קרבות עד שאאמן אותו לעוד מתקפות.' אחרי המחשבה הזאת אומר לפרופסור במהירות, "סינדקוויל!" ואחכה שהפרופסור ייתן לי את הפוקדור של סינדקוויל. אחרי שהפרופסור ייתן לי את הפוקדור אני אחשוב על הפוקימון שבחרתי,על העוצמה שבידיי ואז אצא החוצה ואשחרר את סינדקוויל. אומר לו "היי,אני המאמן החדש שלך ואני מקווה שנהיה חברים. אנחנו יכולים להיות החברים והאלופים או שאנחנו יכולים להיות אלופים וחברים.מה תבחר?".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

4. משתמש מנוסה
    ג'ייס~
    אחרי התלבטות קטנה, אתה בוחר בסינדיקוויל כפוקימון ההתחלתי שלך. הפרופסור מוציא את הפוכדור מהמתקן ומוסר לך אותו יחד עם כל הציוד הנדרש. הוא אומר לך להתקשר מדי פעם כדי לעדכן אותו שהכל בסדר במסע שלך, ואז הוא פשוט זורק אותך החוצה מהמעבדה XD.
    אתה קם על רגליך ומוציא את סינדיקוויל החוצה, מציג את עצמך והוא מביט בך בשמחה. הוא מסכים גם לחברים וגם לאופים ואתם מתחילים לצעוד יחד בדרך. אחרי כמה דקות אתם מגיעים ליציאה מהעיר והכניסה לדרך 29, בעלת מדשאות רבות ושביל שמתפתל ביניהם. לפתע, סינדיקוויל שומע רחש קרוב אליכם. אחרי כמה שניות מגיח מולכם פוקימון צמחי קטן.

5. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ג'ייס~
    אחרי התלבטות קטנה, אתה בוחר בסינדיקוויל כפוקימון ההתחלתי שלך. הפרופסור מוציא את הפוכדור מהמתקן ומוסר לך אותו יחד עם כל הציוד הנדרש. הוא אומר לך להתקשר מדי פעם כדי לעדכן אותו שהכל בסדר במסע שלך, ואז הוא פשוט זורק אותך החוצה מהמעבדה XD.
    אתה קם על רגליך ומוציא את סינדיקוויל החוצה, מציג את עצמך והוא מביט בך בשמחה. הוא מסכים גם לחברים וגם לאופים ואתם מתחילים לצעוד יחד בדרך. אחרי כמה דקות אתם מגיעים ליציאה מהעיר והכניסה לדרך 29, בעלת מדשאות רבות ושביל שמתפתל ביניהם. לפתע, סינדיקוויל שומע רחש קרוב אליכם. אחרי כמה שניות מגיח מולכם פוקימון צמחי קטן.
    *אנחנו אופים?
    אני אוציא פוקדור מכיסי ולא אוריד את העיניים מהפרח עם העיניים. בנוסף אבדוק מה המתקפות של סינדקוויל.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 08-15-2012 בשעה 09:26 AM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    פיטר~
    שני הפוקימונים מתאוששים וקמים לאט לאט, ציקוריטה מצליח לתקוף ראשון עם עלי התער, טוטודייל קופץ לאוויר אולם נפגע מעלי תער אחד, הוא נופל פצוע על הקרקע, בקושי מצליח לעמוד "קדימה ציקוריטה, תקוף עם בלימה וסיים את זה!" קורא הנער. ציקוריטה יוצאת בריצה מהירה לעבר טוטודייל, כשלפתע הוא זוהר באור אדום. "דייל!" הוא צועק ומניף אגרוף קדימה, ומעיף את ציקוריטה בחוזקה אחורנית. מתקפת זעם קטלנית! הוא מפיל את ציקוריטה על הרצפה והוא נופל מעולף "ציקוריטה!" קורא הנער בעצבנות. הוא מחזיר אותו לפוכדור ומסתכל על הפוכדור "לא מאמין שלקחתי דווקא אותך..". אחרי כמה שניות הוא פשוט מסתובב והולך משם בלי לומר לך מילה.
    *סליחה על חוסר התגובות, הייתי בטיול בחו"ל.
    "אוקיי..." אומר ואלך חזרה למרכז הפוקימונים.
    NYO HO HO BITCH

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    מקס~
    אתה עולה אל החדר ושם אתה מוציא את הפוקימונים שלך החוצה, ציקוריטה שמח לראות אותך ולוטד מסתכל עליך באדישות. אתה נותן להם אוכל ואוכל קצת משלך, עד שכולכם לבסוף שבעים מהארוחה. אתה נשכב במיטה וחושב על כל שמחר תשיג את התג הראשון שלך, ואט אט אתה נרדם.
    למחרת אתה מתעורר עם קרן אור השמש הראשונה שפוגעת בפניך. אתה מציץ בשעון ורואה שהשעה היא 6:30 בבוקר.
    אוציא את לוטד וצ'יקוריטה מהפוקדורים. "בוקר טוב,חברים!מוכנים להילחם?" אשא אותם ואחזיר אותם לפוקדורים.אחר כך אצא ממרכז הפוקימונים בתקווה שאמצא מישהו להילחם נגדו בקרב כפול.

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל~
    את בוהה ברגל הזוהרת וחושבת לעצמך מזה יכול להיות, ובינתיים את מצווה על ציקוריטה לשלוח עלי תער. ציקוריטה שולחת עלי תער שעפים במהירות לעבר סקיטי, ואז סקיטי קופצת ומכוונת את הרגל הזוהרת, ומתוכה מגיח מכת ברק! מכת הברק פוגעת בעלים ומפילה אותם על הקרקע, וטום מביט בהתקפה בהפתעה "היא תקפה הרגע במתקפת סיוע!" הוא אומר בהתפעלות "המתקפה גורמת למתקפה ששייכת לפוקימון אחר בשישיה שלך לתקוף, ואת לא יכולה לדעת מה יצא. כנראה בגלל שהם חברים, נבחרה מתקפה של מאריפ כאן" הוא אומר לך. בינתיים, מגבי מקיף את מאריפ עם הערפיח ופוגע בה בחוזקה עם גחלת, ומאריפ נופלת מעולפת על הקרקע. טום זורק פוכדור על מאריפ ותופס אותה!
    "קדימה, עכשיו זה תורך!" הוא קורא לעברך בחיוך.
    סקיטי מסתכלת על שניכם בכעס, ויוצאת למתקפה לעבר ציקוריטה, ואת לא יודעת מהי.
    [/QUOTE]

''צ'יקוריטה! עכשיו עלי תער על הרגליים של סקיטי בכדי להפיל אותה!'' אני אצווה על צ'יקוריטה.
    אני אפנה אל טום ואומר ''כל הכבוד לך! לכדת מאריפ'' אומר ואשבח אותו על הלכידה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    טל~

סקיטי רצה במהירות אל עבר ציקוריטה ומרימה את זנבה, אולם בזמן שהיא עומדת לתקוף ציקוריטה שולחת מטר של עלי תער חזקים במיוחד שפוגעים ישירותב רגליה של סקיטי ומפילים אותה על הפנים. היא מתגלגלת ונעצרת באבן גדולה. היא נפגעה קשה, ומנסה לקום על רגליה אך ללא הועיל. היא מרימה את מבטה ומביטה בך, ואת מזהה שם מבט של "בואי נגמור עם זה כבר"

מקס~
    אתה מוציא את לוטד וציקוריטה החוצה מהפוכדורים שלהם ואומר להם שהיום הם יהיו בקרב והם מהנהנים ברצינות. אתה משיב אותם לפוכדור שלהם, מתארגן, מחזיר את המפתח לאחות גו'י ויוצא החוצה. אתה פונה אל עבר דרך 30 ואחרי הליכה של חצי שעה בערך אתה מגיע אליה ונכנס פנימה. אתה צועד בתוך הדרך במשך כשעה בערך, עד שלבסוף אתה נתקל בזוג נערות "היי, אולי אתה מעוניין בקרב כפול?" הן שואלות אותך ואתה מרוב שמחה מיד מסכים.
    שתיהן זורקות פוכדורים ומתוכם מגיחים החוצה פוקימון בצבע סגול ואחד בצבע כחול שנראים דומים מאוד.

פיטר~
    אתה מחזיר את טוטודייל ואתה צועד בחזרה אל עבר מרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את טוטודייל. אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה עוד מוקדמת יחסית, והיא רק 16:30. אתה מתלבט מה לעשות, כשלפתע אתה מבחין בשוטר שמסמן לך לבוא אליו. הוא שואל אותך אם ראית את הנער הבא, והוא נראה לך מאוד מוכר ()

ג'ייס~
    *אלופים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בודק בפוקדע מהם מתקפותיו של סינדיקוויל והפוקדע מצייצץ שהם בלימה, מסך עשן, גחלת ופזילה.
    פוקימון הצמח מסתכל עליכם וממשיך בענייניו. אחרי כמה רגעים הוא עוצר, ועושה פרצוף לועג לסינדיקוויל שמתחיל להתעצבן.

10. NYO HO HO
    פיטר~
    אתה מחזיר את טוטודייל ואתה צועד בחזרה אל עבר מרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את טוטודייל. אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה עוד מוקדמת יחסית, והיא רק 16:30. אתה מתלבט מה לעשות, כשלפתע אתה מבחין בשוטר שמסמן לך לבוא אליו. הוא שואל אותך אם ראית את הנער הבא, והוא נראה לך מאוד מוכר ()
    "ראיתי אותו, אבל אין לי מושג קלוש איפה הוא עכשיו." אומר לשוטר "אני מאוד ממהר עכשיו.."
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    פיטר~
    "אני מבין, אבל אולי אתה יודע לאיזה כיוון הוא פנה?" שואל אותך השוטר

12. NYO HO HO
    פיטר~
    "אני מבין, אבל אולי אתה יודע לאיזה כיוון הוא פנה?" שואל אותך השוטר
    "לא אדוני השוטר." אומר לו.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    פיטר~
    "טוב, אם תראה אותו תודיע ישר למשטרה" הוא אומר לך ונעלם מהמקום.
    בלי לשים לב, אתה נמצא מול היציאה מהעיר לדרך 30. תצא לשם או שתחליט להישאר ללילה בעיר?

14. NYO HO HO
    פיטר~
    "טוב, אם תראה אותו תודיע ישר למשטרה" הוא אומר לך ונעלם מהמקום.
    בלי לשים לב, אתה נמצא מול היציאה מהעיר לדרך 30. תצא לשם או שתחליט להישאר ללילה בעיר?
    "כדאי שאשאר בלילה בעיר, אני והפוקימונים שלי צריכים את זה." אומר לעצמי ואלך למרכז הפוקימונים הקרוב.
    NYO HO HO BITCH

15. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה מוציא את לוטד וציקוריטה החוצה מהפוכדורים שלהם ואומר להם שהיום הם יהיו בקרב והם מהנהנים ברצינות. אתה משיב אותם לפוכדור שלהם, מתארגן, מחזיר את המפתח לאחות גו'י ויוצא החוצה. אתה פונה אל עבר דרך 30 ואחרי הליכה של חצי שעה בערך אתה מגיע אליה ונכנס פנימה. אתה צועד בתוך הדרך במשך כשעה בערך, עד שלבסוף אתה נתקל בזוג נערות "היי, אולי אתה מעוניין בקרב כפול?" הן שואלות אותך ואתה מרוב שמחה מיד מסכים.
    שתיהן זורקות פוכדורים ומתוכם מגיחים החוצה פוקימון בצבע סגול ואחד בצבע כחול שנראים דומים מאוד.
    "וואו,מי הפוקימונים אלה?" אומר ואבדוק עליהם בפוקדקס.לאחר שאעשה זאת,אוציא את הפוקימונים שלי. "צ'יקוריטה,לוטד צאו!לוטד,תשתמש בספיגה ואז בתדהמה על הפוקימון הסגול! צ'יקוריטה,תשתמש בעלי תער על הפוקימון הכחול!" אומר ואחשוב לעצמי. "אני צריך להיזהר מלהתקיף את הפוקימונים האלה במתקפות פיזיות..."

עמוד 9 מתוך 17 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •