Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 70
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר,אני חייב להגיד שיש אישור החייאה ממך שאתה המנהל היחיד?
    בכל מקרה שיעמם לי אז חשבתי לפתוח את המ''ת הזה
    פוקימון-המלחמה על מחוז האורטלון:
    לפני מיליוני שנים בראשית תחילת הזמן,ארסיאוס פוקימון האלפא יצרשני פוקימונים:אתפאלקיה פוקימון המרחב שיצר את היקום ואת הפוקימוניםהאחרים.
    ארסיאוס יצר גם את דיאגלה פוקימון הזמן שיצראת הזמן.
    אחרי המלאכה הזו ארסיאוס יצר עוד שלושהפוקימונים חדשים את אזלףפוקימון הרצון,שנתן לבני האדם ולפוקימונים את האמון והרצון להצליח.
    את מספירט פוקימון הרגש שנתן לבני האדם ולפוקימונים את האהבה השנאהוהשמחה.
    ואחרון חביב הוא יצר את יוקסי פוקימון הידעשנתן לבני האדם ולפוקימונים את החוכמה והידע.
    מה שארסיאוס לא ידע שהוא עשה טעות אחת גדולה,שנתן לפוקימונים ולבני האדם אותו עולם ואת הטעות הזו רק אבן הטופז העתיקה יכולה לפתור

לפני מאות כמה אנשים מכול המחוזות הקיימים:קנטו,ג'וטו,הואן,סינו,אישו,פיור,אמליה,אוליב יה ואיי תפוז התחילו לעבור למחוז חדש ומעניין הזה שנקרא "מחוז האורטלון",חלק מהם רצו לחקור אותו כמו איש אחד שאוהב פוקימונים נדירים כבן עשרים ושמונה שמו הוא פרופסור איקרן,חלק רק רצו ללמד את המאמנים החדשים שבאו למחוז הזה כמו מאמן צעיר בן שלושים ואחד בעל רעמת שיער אדומה שהיה פעם אלוף ליגת ג'וטו וחבר באליט פור של קנטו ששמו הוא לאנס. חלק רצו לכבוש את המחוז החדש הזה כמו מנהיג צוות גאלקטיק לשעבר גבר מבוגר ללא לב שמו היה סיירוס,הוא היה נודע בתור איש העסקים הכי עשיר במחוז הוא קנה אי די גדול בשביל המפקדה של הצוות החדש
    שלו,צוות M.

אחרי כמה שנים המאמן הצעיר כבן חמש עשרה בעל השיער השחור אש קאצ'ם היה שמו מהעיר פאלט של מחוז קנטו הרחוק הגיע למחוז בשביל להיות מנהיג מכון או אולי בכלל אלוף ליגה רק מעטים יודעים מה תפקידו של אש,אחד מהם או גרי אוק אויבו בדם של אש שיצא למחוז הזה בשביל לחקור מאובנים ולשחזר אותם,באחד הימים גרי מצא אגדה שאומרת שיש אבן מיסטית שגורמת לכול פוקימון להפוך להכי טוב הכי חזק הכי מדהים הדבר הכי קרוב לארסיאוס אפילו יותר חזק,אם אבן זו תינתן לאגדי אותו אגדי יכול להשמיד את כול המחוזות,סיירוס שמע על אותה אגדה וסוף-סוף הוא מצא מטרה חדשה,להשמיד את העולם,ליצור אותו מחדש בתור השליט של הכול.

באותו הזמן גרי אוק היה עסוק במעבדה לא היה אכפת לא מסוף העולם,הוא היה עסוק במחקר שלו,יום אחד הוא מצא מאובן מסתורי שלא דומה לשאר המאובנים הוא היה יותר נוצץ יותר יפה שנראה כאילו הוא מסתיר כוח עוצמתי ביותר.
    מאותו יום גרי אוק השתנה לגמרי,עוזרו של גרי לירנס נכנס למעבדה וראה את אותו מאובן מסתורי שגרי מצא באותה שנייה גרי נכנס למעבדה אקדח בידו ולירנס מת.
    גרי השתנה לגמרי הוא הפך לאויב הציבור מספר אחד,אך עדיין הוא חוקר של האי,בדיוק אז "מסכת הפחד הכחולה" התעוררה לחיים.

בזמן שבני האדם נלחמים זה בזה יש פוקימון אחד שרק רוצה להחזיר את העולם כמו שהוא צריך להיות בני אדם לחוד ופוקימונים לחוד שהפוקימונים יהיו בעולם משל עצמם ובני האדם יהיו בעולם משל עצמם הפוקימון הזה היה ארסיאוס,הוא הבין שכדי לעצור את המלחמה על האבן צריך להפריד את שני הזנים השונים זה מזה לעד,ארסיאוס בחר לעצמו נבחר אדם שהוא היחיד שיכול להיות האדם הראשון עם הכוחות העצומים של פוקימון,זה היה בנו,האדם הזה הוא היחיד שיוכל למחוק מין העולם את אחד הזנים ולשגר אותם לעולם אחר לעולם ללא קיום לזן השני.

צוותים:
    בקרוב...

מקומות:
    בכל עיר ועיירה יש מרכז פוקימונים וחנות.

חנות:
    פוכדור-200$
    גרייטבול:600$
    אולטרבול:900$
    שיקוי:250$
    סופר שיקוי:500$
    מקס שיקוי:700$
    מרפאי סטטוס:250$

מקום לבזבוזי כסף:
    מסעדה-500$
    קרב מאסטר-300$
    שוק האבנים-150$

מפה:
    ערים עיירות ודרכים:
    מקרא:
    אדום:עיר ללא מכון.
    כתום:דרך או מקום מיוחד.
    ירוק:עיר עם מכון.
    כחול:ליגה.

Spoiler ספוילר

לא להגיד

2. משתמש מנוסה
    מנהיגי מכון:
    *אתם לא חייבים להתחיל מהמכון הראשון,תתחילו מאיפה שבא לכם,הפוקימונים של המנהיגים ישתנו לפי מספר התגים,מכון אש של תג אחד לא יהיה באותה רמה של מכון אש של שמונה תגים*

מנהיגי המכון יתגלו בקרוב...

קומבואים:
    שילוב של התקפות ומהלכים שיצרתם יחד עם הפוקימונים שלכם.

חוקים:
    1]כל החוקים הרגילים חלים פה.
    2]ליהנות.
    3]לצטט אותי שאני אומר לכם את המסע.
    4]אם יש למישהו מענה לאלי בהודעה פרטית.
    5]אין לכתוב הודעות ספאם כמו איזה מתקפות יש לפוקימון הכול נמצא בדף הרשומים.
    6]הודעות משקעות[של יותר משתי שורות].
    7]אם אתם רוצים לפרוש אז רק בה''פ ולציין סיבה גם.
    8]אם אתם מחליפים כינוי תגידו לי בבקשה.
    9]מי שלא מגיב שלושה ימים בלי להודיע מראש עף.
    10]אסור להגיב באנגלית\סימנים כמו סמיילים ואו XD :X וכאלה.
    11]אם אני פותח עמוד עשירי[10,20,30...]אף אחד לא מקבל את הפרס,אם מישהו כותב "יש פתחתי את ע''מ..." הפרס יושמד לעד.
    מי שלא יקשיב לחוקים שלושה פעמים יעוף בלי לחזור.

טופסהרשמה:
    כינוי:כינוי שלכם בפורום.
    שם במשחק:רצוי אמריקאי\אנגלי או יפני
    תיאור\תמונה:תתארו את עצמכם או ספיירט
    פוקימוןהתחלתי:כל אחד שהוא לא כמו פיצ'ו,רמת התפתחות שנייה או שלישית [אלא אם כן זה פיקאצ'ו ופוקימונים שהתפתחו אליהם כמוהו] או אגדי
    פוקימונים:לא לגעת
    תגי מכון:לא לגעת.
    כסף:500$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות:אם אתם רוצים לתפוס פוקימון מסוים.

יש מקום ל-4

3. משתמש מנוסה
    דף רשומים:

1
    Monster
    Spoiler ספוילר

2

3

4
    Reborn
    Spoiler ספוילר

*אין מקום ליותר מ-4*

אפשר להגיב

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    כינויmonster
    שם במשחק:לי אקיושי
    תיאור\תמונה: שיער שחור פרוע, צלקת בעין שלו. אני תמיד לובש חולצה אדומה עם גולגלת אדמה שמסמלת את המוות, מילה שאני מאוד אוהב. אני לובש מכנסי ג'ינס שדי דומים לחולצתי הגולגלתי.
    פוקימוןהתחלתי:זוראה אם אסור אז צ'ימצ'אר.
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות: להירשם, לרצוח פוקימונים לכיף
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    מותר זורה עוד 2 ומתחילים

6. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    כינוי:יצור אחד
    שם במשחק:קווין הארלם
    תיאור\תמונה:
    פוקימון התחלתי:ריאלו
    פוקימונים:
    תגי מכון:
    בקשות:אשמח ל טראפינץ',פוצ'יאנה,שינקס ,טורצ'יק וטיילו.

7. משתמש מנוסה
    רשום-בגלל שאני לא מכיר אותך בתור שחקן יש לך שבוע ניסיון

8. TBM
    שם: מתן
    שם במשחק:אייס סטיוארט
    תיאור\תמונה:
    פוקימון התחלתי: (שינקס)
    בקשות: סטראלי , אלקטאבז(אלקיד) , צ'ימצ'אר

9. משתמש מנוסה
    רשום-השינקס שתקבל לא יהיה זוהר,כמו 'יצור אחד' בגלל שאני לא מכיר אותך בתור שחקן אז שבוע ניסיון
    בהודעה הבאה תהיה ההתחלה

10. משתמש מנוסה
    התחלה:
    יצאת מהמעבדה של פרופסור איקרן,בעיר מרופי,חמישה פוקדורים ריקים ופוקדור עם הפוקימון ההתחלתי נמצאים בחגורה שלכם,הרוח נושבת על העצים,ילדים קטנים רודפים אחד אחרי השני,כנראה הם משחקים תופסת,מספר פוקימונים כחולים עם פסים אדומים עליהם ישנים,אחד מהם הצבע הכחול שלו יותר בהיר מהאחרים,מספר פוקימונים דמויי יונה שותים מהאגם הקטן.
    Spoiler ספוילר

11. היצור היחיד...
    אני מוציא את ריאלו שיהנה קצת ואז נתקדם לעבר הפוקימון בעל צבע הכחול בהיר יותר כדי לבדוק למה הוא שונה מהאחרים

12. משתמש מנוסה
    יצור אחד
    *אתה צריך לצטט את ההודעות שלי -_- ובפעם הבא יותר מושקע 2\3 [אם זה 3\3 אתה עף,1 זה על זה שלא ציטטת {זה בחוקים -_-} השני זה על ההשקעה] זאת השיטה שלי למי שיש לו שבוע ניסיון,אם תעשה תגובה מושקעת מאוד נקודה אחת תרד לך.
    אתה מוציא את ריאולו מתקרבים אל חבורת הפוקימונים הישנים,אתה רואה נער בן 14 צופה על הפוקימונים האלה מרחוק,מאחוריו יש סרטן קטן שהחצי העליון שלו כתום,הוא אומר לפוקימון שלו "קרבי,הפנפי הכחול בהיר הוא פנפי זוהר,לפוקימון זוהרים יש כוח יותר טוב מפוקימונים רגילים,אבל בזכות מתקפת קרן הקרח שלמדת נצליח להביס אותו,נכון?" הפוקימון עונה לו "קרבי-קרבי".
    Spoiler ספוילר

13. היצור היחיד...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gamatatsu צפה בהודעה
    יצור אחד
    *אתה צריך לצטט את ההודעות שלי -_- ובפעם הבא יותר מושקע 2\3 [אם זה 3\3 אתה עף,1 זה על זה שלא ציטטת {זה בחוקים -_-} השני זה על ההשקעה] זאת השיטה שלי למי שיש לו שבוע ניסיון,אם תעשה תגובה מושקעת מאוד נקודה אחת תרד לך.
    אתה מוציא את ריאולו מתקרבים אל חבורת הפוקימונים הישנים,אתה רואה נער בן 14 צופה על הפוקימונים האלה מרחוק,מאחוריו יש סרטן קטן שהחצי העליון שלו כתום,הוא אומר לפוקימון שלו "קרבי,הפנפי הכחול בהיר הוא פנפי זוהר,לפוקימון זוהרים יש כוח יותר טוב מפוקימונים רגילים,אבל בזכות מתקפת קרן הקרח שלמדת נצליח להביס אותו,נכון?" הפוקימון עונה לו "קרבי-קרבי".
    Spoiler ספוילר
    "אני אסתכל עליהם ואז ארוץ להגן על הפאנפי הזוהר "לא כ"כ מהר" אני קורא לעברו "אני בניתי עליו!" ואז אני מוציא את ריאלו "ריאלו אולי זה הקרב הראשון שלנו אבל אני מאמין בך ואנחנו ננצח! קדימה! תעשה התנגדות לפני שהוא תוקף ואז מהר תעשה התקפה מהירה!" אני קורא עם ברק בעיניים

14. משתמש מנוסה
    יצור אחד
    *ריאולו כבר בחוץ :s ואתה נילחם נגד קרבי נכון?
    ריאולו מסתער על קרבי בעזרת מתקפת ניגוד,קרבי פותח את הצבט הימנית שלו ושולח קרן בצבע תכלת דקה שפוגעת בריאולו ויוצרת ריאולו-קפוא,הילד מסביר לך:"זאת מתקפת קרן קרח,ניגוד לא עובד עליה בגלל שהיא לא מתקפה פיזית,היא מנטרלת את היריב בעזרת זה שהיא הופכת אותו לגוש קרח חי,תוך עשר דקות הוא יחזור למצבו הטבעי,אם אין לך עוד פוקימונים,אני מנצח,הפנפי הזוהר שייך לי,קרבי קרן קרח!" הוא שולח קרן קרח על הפנפי הכחול בהיר והופך גם אותו לקרחון,הוא זורק פוקדור על פנפי ותופס אותו,הוא לוקח את הפוקדור,מחזיר את קרבי והולך לדרכו.

15. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gamatatsu צפה בהודעה
    התחלה:
    יצאת מהמעבדה של פרופסור איקרן,בעיר מרופי,חמישה פוקדורים ריקים ופוקדור עם הפוקימון ההתחלתי נמצאים בחגורה שלכם,הרוח נושבת על העצים,ילדים קטנים רודפים אחד אחרי השני,כנראה הם משחקים תופסת,מספר פוקימונים כחולים עם פסים אדומים עליהם ישנים,אחד מהם הצבע הכחול שלו יותר בהיר מהאחרים,מספר פוקימונים דמויי יונה שותים מהאגם הקטן.
    Spoiler ספוילר
    "אוקיי , קודם אראה את הפוקימונים האלה כדי שאכיר אותם ולאחר מכן אומר לשינקס לתקוף את פוקימון היונה." אומר ברצינות ואבדוק את 2 הפוקימונים בפוקדע , "שינקס , תשתמש בניצוץ ולאחר מכן בהתקלה , לאחר מכן בנהמה ואז שוב בהתקלה." אומר לשינקס ואקח פוקדור .

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •