אני לא מגלה כי אני עוד לא בטוח אם זה יעבוד
אני לא מגלה כי אני עוד לא בטוח אם זה יעבוד
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
סיימתי עכשיו משחק ממש טוב ב-ds, לקח לי המון זמן ):
חמוף
"יש לי הודעה חשובה!" שמעו בקריזה של בית הספר "פורסם ההקדמה לסיפור החדש של תלמידינו החרוץ עמית!" אומר הקול מהקריזה "כל מי שפיספס את חלוקת האיתון הבית סיפרי יוכל לשמוע את ההקדמה עכשיו!" הוא אומר
"אחח.." נאנח "למה תמיד בשיא משחק הכדורגל קוטעים את השידור" אמר איש גדול ממדים אשר בידו השמאלית בקבוק בירה חצי מלאה וחמישה זרוקים על הרצפה ריקים אך לפתע פורצת באימה שדרנית החדשות נסערת כולה
"א..אהה שלום לכולם" היא אומרת מפוחדת "א..א.לל פפ..ח..ד" היא אומרת בגמגום " יודעים מה קפצו לי" היא אומרת בתוקף "רוצים לחיות?" היא שואלת "אז רוצו!!" היא אומרת צורחת ומשתוללת "נוסו לנפשותיכם חייזרים השתלטו על העולם חייזרים!!" היא גומרת להגיד בצרחה שלפתע רועים להבה סגולה ענקית עפה בשמיים
"פאק זה הקדים!" היא צורחת מפוחדת שלפתע השידור נתקע
ואז מופיעה שורה על מסך הטלוויזיה
~מטאור סגול דמוי דרקון פגע בכדור הארץ ומחק חצי יבשת לא ידוע יותר~
אך אף אחד לא הספיק לחיות כדי לראות אותה
האומנם?
נו מה אתם אומרים?" שואל הקריזה "תגובות אפשר לכתוב בקופסת התגובות שנמצת בנו"ד יום טוב לכולם" היא אומרת ואז שותקת
כמו תמיד. עמיטריד.
מגל,אני עוד לא בטוח אם זה יעבוד,אם אני אצליח לחשוב על דרך ליצור אותו באופן שיתאים למשחק,ואני אפילו לא יודע מה יהיה במשחק עדיין
מה אתם אומרים על ההקדמה?
כמו תמיד. עמיטריד.
שמע,אני עבדתי משהו כמו שעתיים על המחשבה על המ''ת הזה,בינתיים יש לי רקע שהוא חשוב להבנת העולם של השינובים ואת הכותרת של המשחק שאני לא סגור עליה,היה לי מחשבה לעשות משהו עם אורוצ'ימארו,לא הצליח,משהו עם פיין לא הצליח,משהו עם מאדארה,לא הצליח,הגיע הזמן להמציא דמות,עכשיו זה קשה יותר,כי זה לא כמו דמות קיימת,אתה צריך ללכת שלב שלב בחיים שלו בשביל שהדמות תהיה מעניינת,וזאת דמות המפתח של המ''ת,ככה שאם הדמות לא טובה,כל המשחק לא יהיה טוב
אל תדאג אני יודע לקבל ביקורת בונה גם אם היא רעה
ותיקרא את זה פה: http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50139
יהיה לך יותר מובן
כמו תמיד. עמיטריד.
הנה מה שאני אומר על ההקדמה:הגודל שלה מעצבן אותי,אם זה מעצבן אותי אני לא אקרא את זה,אז חוץ מזה אני לא יכול להגיד הרבה על ההקדמה
אז תגיב שם את הביקורת שלך גם אם היא לא טובה וגם אם היא טובה
אז תיקרא את זה פה: http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50139
כמו תמיד. עמיטריד.
האמת,קראתי את הסיפור שלך,גם לא ממש אהבתי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)