פורסם במקור על ידי Tobi... אתה אוהב פול מטאל אלכימיסט? גם אתה מנגן בגיטרה? חחח... 1000+ אייל, עשה לי טובה, אתה לא מנגן בגיטרה.. >: אתה מנגן בתופים.. אתה חושב שאני לא זוכר..?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Tobi... אתה אוהב פול מטאל אלכימיסט? גם אתה מנגן בגיטרה? חחח... 1000+ כן אני כן ומה לעזעזעל O_O KANOJO X KANOJO X KANOJO שליטעע הנטאי אחד הטובים!
פורסם במקור על ידי Spider Man אייל, עשה לי טובה, אתה לא מנגן בגיטרה.. >: אתה מנגן בתופים.. אתה חושב שאני לא זוכר..? טוב בסדר. שיעור אחד זה הכול וגם אותו קיבלתי לפני חודש.
פורסם במקור על ידי Tobi... טוב בסדר. שיעור אחד זה הכול וגם אותו קיבלתי לפני חודש. לול אני יהיה בהקדשות XD? אוח על מה מדברים שתפו
פורסם במקור על ידי Tobi... טוב בסדר. שיעור אחד זה הכול וגם אותו קיבלתי לפני חודש. XD דוד, אני לא ממש רואה הרבה הנטאי.. רק כדי.. אתה יודע S: עריכה: שכחתי שכבר אפשר לדבר על זה בנו"ד.. S: קיצר, לאונן.
פורסם במקור על ידי Spider Man XD דוד, אני לא ממש רואה הרבה הנטאי.. רק כדי.. אתה יודע S: עריכה: שכחתי שכבר אפשר לדבר על זה בנו"ד.. S: קיצר, לאונן. XD מסטול עורך כשאני כותב יא מסטול קשות! קיצר מי מכיר את זה שרון! ~שריקה~ ~משהו בפה~ ועוד פעם שרון!
פורסם במקור על ידי ホミカ xd מסטול עורך כשאני כותב יא מסטול קשות! קיצר מי מכיר את זה שרון! ~שריקה~ ~משהו בפה~ ועוד פעם שרון! אף פעם לא הבנתי איך עושים את השריקה הזאת.. אבל חברים שלי עושים את זה טוב.. S:
פורסם במקור על ידי Spider Man אף פעם לא הבנתי איך עושים את השריקה הזאת.. אבל חברים שלי עושים את זה טוב.. S: יש לך מסן סקייפ משהו ? חחח איזה דפוק כנסי כנסי יא בטטה XD על תקשרי לאמא שלי XD
פורסם במקור על ידי ホミカ יש לך מסן סקייפ משהו :d? חחח איזה דפוק כנסי כנסי יא בטטה Xd על תקשרי לאמא שלי Xd לא.. אני לא מבין איך אתם מצליחים עם המסן הזה, עם כל הווינדוס לייב האלה >: סקייפ אותו דבר.. S: בלפטופ שלי כבר יש מסן מותקן, אבל הוא לא עובד השד יודע למה.. ~~~ אתה לא מבין איך אני נקרע בקטע שהוא רוצה לומר שרק התבטל המשחק XDD
"אני יכולה להיות אימא שלך" "את יכולה להיות אימא שלך קריית עקרון יא בטטה" Xd
פורסם במקור על ידי Salamander "אני יכולה להיות אימא שלך" "את יכולה להיות אימא שלך קריית עקרון יא בטטה" Xd חחחח כשנולדת בדרך חזרה את נהגת XD
אסי וגורי יותר טוב אבל >:
אסי וגורי ):
חמוף
שמע, נוסטלגיה /= למרות שחברים שלי עדיין חורשים על הסרטונים האלה.. פרוספר ואלה.. >:
פורסם במקור על ידי Spider Man שמע, נוסטלגיה /= למרות שחברים שלי עדיין חורשים על הסרטונים האלה.. פרוספר ואלה.. >: יש לי את המלא על המחשב ):
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום