Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 10 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 139
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    אני אוציא בשמחה את בידוף מן הפוקדור שלו ואומר ''שלום בידוף אני טל, המאמנת החדשה שלך'' אלטף את בידוף בראשו, ''תרצה להישאר מחוץ לפוקדור או בפנים?'' אשאל, עם הוא ירצה בפנים אכניס אותו עם לא אשאיר אותו בחוץ.
    אמשיך ללכת, לאחר כשעתיים הליכהף אני יעצור ויאמר לצ'ארמנדר ולבידוף שהגיע הזמן להתאמן.
    ''צ'ארמנדר, תשתמש בגחלת על העץ שלידך, תתחיל בגחלת חלשה וכל כמה זמן תגביר את הקצב בכדי לחזק את מתקפת הגחלת שלך או אפילו ללמוד להביור!''
    אני אפנה אל בידוף ואומר ''בידוף, לך את העץ שליד של צ'ארמנדר, ותתחיל לנסות לתקוף אתההעץ בנשיכות כדי ללמוד נשיכה!''
    באותו הזמן אחליט גם אני להתאמן בכדי לעודד את פוקימונים שלי ואתחיל לרוץ במקום.
    צ'ארמנדר לא יילמד להביור לפני שהוא יהיה צ'ארמיליון -.- ובידוף יהיה בפנים
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    את אומרת לצ'ארמנדר לתקוף בגחלת חלשה את העץ צ'ארמנדר משתמש קצת בגחלת על העץ וקצת שורף אותו . אחר כך מצליח לשרוף חצי מהעץ , ופתאום הוא מצליח לשרוף את כל העץ! את מתפלאת מהכוח של הצ'ארמנדר וזה נראה כאילו הוא יתחזק אפילו יותר בקרוב. את אומרת לבידוף לנשוך את העץ השני והוא לא מצליח כל כך, אחרי כמה זמן השיניים שלו מתחילות לזהור והוא נושך את העץ בעוצמה רבה כל כך עד שהוא כרת את העץ! בידוף למד נשיכה
    עם הזמן מגיע הלילה ואת חייבת להקים מחנה. את מקימה מחנה ומתכוננת ללכת לישון. מה תעשי?
    ציטוט פורסם במקור על ידי matan0066 צפה בהודעה
    אשים אותו על כתף אחת ואת סקווירטל על כתף אחרת , "מוכנים לתפוס לנו עוד חבר צוות." אומר ואחפש פוקימון מעופף או עשב .
    אחרי זמן רב של חיפושים אתה מתייאש ומחליט ללכת לעיר ורידיאן. אבל לפני שאתה מספיק להגיע לשם מגיע הלילה ואתה חייב להקים מחנה. אתה מקים מחנה ומתכונן ללכת לישון. מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי quilavaxd צפה בהודעה
    אני אזרוק את הכדור על ספירו ואז אוציא אותו, אגיד לו שאני המאמן שלו ואשאל אם הוא רוצה להיות בפנים או בחוץ. לאחר מכן אמשיך בדרכי אל העיר ורמיליאון. בדרך אעצור ואאמן את הפוקימונים. כדי שבאבזור ידע עלי תער אומר לו לנסות להוציא עלים מהגב במהירות ואת פירו אנסה אס אווירי בכך שאומר לו לעוף גבוהה ומלעמה לרדת ופגוע במטרה שאכין מעלים.
    אתה מתכוון להתחיל ללכת ואתה הולך כמה זמן ומחפש מקום טוב לאימונים. עם הזמן מגיע הלילה ואתה חייב להקים מחנה. אתה מקים מחנה ואתה מתכונן ללכת לישון. מה תעשה?
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=omer2012;1352108]צ'ארמנדר לא יילמד להביור לפני שהוא יהיה צ'ארמיליון -.- ובידוף יהיה בפנים
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    את אומרת לצ'ארמנדר לתקוף בגחלת חלשה את העץ צ'ארמנדר משתמש קצת בגחלת על העץ וקצת שורף אותו . אחר כך מצליח לשרוף חצי מהעץ , ופתאום הוא מצליח לשרוף את כל העץ! את מתפלאת מהכוח של הצ'ארמנדר וזה נראה כאילו הוא יתחזק אפילו יותר בקרוב. את אומרת לבידוף לנשוך את העץ השני והוא לא מצליח כל כך, אחרי כמה זמן השיניים שלו מתחילות לזהור והוא נושך את העץ בעוצמה רבה כל כך עד שהוא כרת את העץ! בידוף למד נשיכה
    עם הזמן מגיע הלילה ואת חייבת להקים מחנה. את מקימה מחנה ומתכוננת ללכת לישון. מה תעשי?

אני אשאיר את האוהל פתוח בכדי שאוויר צח יכנס לאוהל ואקווה שלא יכנסו לי פוקימונים לאוהל.
    אני אכניס את בידוף לפוקדע ואומר לצ'ארמנדר שאני מסכימה שהוא יישן לידי.
    אני אלך לישון.
    שאקום בבוקר אקפל את המחנה ואמשיך ללכת בדרכי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי omer2012 צפה בהודעה

אתה מתכוון להתחיל ללכת ואתה הולך כמה זמן ומחפש מקום טוב לאימונים. עם הזמן מגיע הלילה ואתה חייב להקים מחנה. אתה מקים מחנה ואתה מתכונן ללכת לישון. מה תעשה?
    בגלל שכולם בחוץ אני נותן לכולם אוכל ושתייה ואוכל בעצמי ואז אכין מחנה ואסגור את האוהל כשי שפוקימונים לא יכנסו. באוהל אשן ביחד אם באלבזור וספירו ואקרא את הספר פרסי ג'קסון . בבוקר אקום ואסדר את המחנה ואמשיך בדרך לעיר ורידיאן ואאמן את הפוקימונים כך: כדי שבאבזור ידע עלי תער אומר לו לנסות להוציא עלים מהגב במהירות ואת פירו אנסה אס אווירי בכך שאומר לו לעוף גבוהה ומלעמה לרדת ופגוע במטרה שאכין מעלים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    [] אני אשאיר את האוהל פתוח בכדי שאוויר צח יכנס לאוהל ואקווה שלא יכנסו לי פוקימונים לאוהל.
    אני אכניס את בידוף לפוקדע ואומר לצ'ארמנדר שאני מסכימה שהוא יישן לידי.
    אני אלך לישון.
    שאקום בבוקר אקפל את המחנה ואמשיך ללכת בדרכי.
    את מגיעה לעיר ורמיליון אחרי זמן רב ואת רואה עיר די קטנה עם מרכז פוקימונים ענקי ומכון נטוש ( המכון השמיני) . מה תעשי?

בגלל שכולם בחוץ אני נותן לכולם אוכל ושתייה ואוכל בעצמי ואז אכין מחנה ואסגור את האוהל כשי שפוקימונים לא יכנסו. באוהל אשן ביחד אם באלבזור וספירו ואקרא את הספר פרסי ג'קסון . בבוקר אקום ואסדר את המחנה ואמשיך בדרך לעיר ורידיאן ואאמן את הפוקימונים כך: כדי שבאבזור ידע עלי תער אומר לו לנסות להוציא עלים מהגב במהירות ואת פירו אנסה אס אווירי בכך שאומר לו לעוף גבוהה ומלעמה לרדת ופגוע במטרה שאכין מעלים.
    בלבאזור מנסה להוציא עלים מהגב וכל מה שהוא מצליח זה להוציא את הגפן שלו. אחרי כמה דקות של אימונים בלבאזור פתאום מצליח להציא עלים מהגב ולחתוך עץ! בלבאזור למד עלי תער!
    ספירו עף גבוה ומנסה לעשות אס אווירי . אבל מרוב שהוא התאמץ הוא בסוף התרסק על הקרקע. אתה מביט בספירו ומבין שהוא קצת נפצע. מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    בלבאזור מנסה להוציא עלים מהגב וכל מה שהוא מצליח זה להוציא את הגפן שלו. אחרי כמה דקות של אימונים בלבאזור פתאום מצליח להציא עלים מהגב ולחתוך עץ! בלבאזור למד עלי תער! ספירו עף גבוה ומנסה לעשות אס אווירי . אבל מרוב שהוא התאמץ הוא בסוף התרסק על הקרקע. אתה מביט בספירו ומבין שהוא קצת נפצע. מה תעשה?
    "באלבזור כל הכבוד לך" אומר לו ואגש לספירו ואשאל "ספירו,אתה בסדר?" ואז אקח אותו בידיים וארוץ לורמיליאון כדי להגיע למרכז הפוקימונים כדי שיטפלו בספירו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    "באלבזור כל הכבוד לך" אומר לו ואגש לספירו ואשאל "ספירו,אתה בסדר?" ואז אקח אותו בידיים וארוץ לורמיליאון כדי להגיע למרכז הפוקימונים כדי שיטפלו בספירו.
    אתה רץ מהר מאוד לעיר ורמיליון ולמרבה המזל אתה מגיע לשם מספיק מהר. אתה רואה עיר קטנה עם מרכז פוקימונים ענק ומכון נטוש ( המכון השמיני ) אתה רץ למרכז הפוקימונים ואתה מספר לאחות ג'וי על מה שקרה "לא צריך לדאוג! זה רק פצע קטן " היא אומרת לך בנחמדות ושמה לספירו תחבושת על הכנף " אל תילחם איתו ביומיים הקרובים " היא אומרת לך ואתה יוצא מהמרכז באכזבה. מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    אתה רץ מהר מאוד לעיר ורמיליון ולמרבה המזל אתה מגיע לשם מספיק מהר. אתה רואה עיר קטנה עם מרכז פוקימונים ענק ומכון נטוש ( המכון השמיני ) אתה רץ למרכז הפוקימונים ואתה מספר לאחות ג'וי על מה שקרה "לא צריך לדאוג! זה רק פצע קטן " היא אומרת לך בנחמדות ושמה לספירו תחבושת על הכנף " אל תילחם איתו ביומיים הקרובים " היא אומרת לך ואתה יוצא מהמרכז באכזבה. מה תעשה?
    'לפחות טיפלו בו' אומר לעצמי ואכניס אותו לפוקדור. אני אלך בעיר ואחפש אם יש מידע על תחרות כלשהי
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE]
    את מגיעה לעיר ורמיליון אחרי זמן רב ואת רואה עיר די קטנה עם מרכז פוקימונים ענקי ומכון נטוש ( המכון השמיני) . מה תעשי?

אני אלך אל מכון הפוקימונים ואשאל את האחות ג'וי למה המכון נטוש ועם יש חנות ביצי פוקימונים\פוקימונים בסביבה.
    ואז אתן לה את הפוקימונים שלי לריפוי.
    שהיא תסיים אקח את הפוקימונים שלי.
    עם יש חנות פוקימונים\ביצי פוקימונים אלך לשם
    עם אין אטייל בעיר, ואבדוק מה יש לעשות בא, עם לא אמצא משהו מיוחד אמשיך בדרכי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. TBM
    שם: מתן

אחרי זמן רב של חיפושים אתה מתייאש ומחליט ללכת לעיר ורידיאן. אבל לפני שאתה מספיק להגיע לשם מגיע הלילה ואתה חייב להקים מחנה. אתה מקים מחנה ומתכונן ללכת לישון. מה תעשה?
    "קטרפי , סקווירטל , הולכים לישון." אומר ואכניס אותם לאוהל , לאחר מכן אכנס גם אני ואסגור את הריץ רץ ואסגור את עיני לאט לאט .

10. משתמש מנוסה
    'לפחות טיפלו בו' אומר לעצמי ואכניס אותו לפוקדור. אני אלך בעיר ואחפש אם יש מידע על תחרות כלשהי
    אתה הולך בעיר ואתה מחפש אם יש מידע על תחרות כל שהי. אומרים לך שבעיר ורמיליון אין תחרות לצערך. מה תעשה?
    [QUOTE=ttrrtte;1352149]

אני אלך אל מכון הפוקימונים ואשאל את האחות ג'וי למה המכון נטוש ועם יש חנות ביצי פוקימונים\פוקימונים בסביבה.
    ואז אתן לה את הפוקימונים שלי לריפוי.
    שהיא תסיים אקח את הפוקימונים שלי.
    עם יש חנות פוקימונים\ביצי פוקימונים אלך לשם
    עם אין אטייל בעיר, ואבדוק מה יש לעשות בא, עם לא אמצא משהו מיוחד אמשיך בדרכי
    את הולכת למרכז הפוקימונים ושואלת למה המכון נטוש . האחות ג'וי עונה לך " בגלל התחרויות שעושים עכשיו אין מכונים ולכן המכון ננטש. " ותוך כדי האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים. אחר כך את בודקת אם יש חנות פוקימונים\ביצי פוקימונים ולצערך אין כזה מקום. מה תעשי?

ציטוט פורסם במקור על ידי matan0066 צפה בהודעה
    "קטרפי , סקווירטל , הולכים לישון." אומר ואכניס אותם לאוהל , לאחר מכן אכנס גם אני ואסגור את הריץ רץ ואסגור את עיני לאט לאט .
    אתה נרדם אחרי כמה דקות ושמגיע הבוקר אתה מתכונן להמשיך לעיר ורמיליון . פתאום אתה שומע מישהו מוזר שלא רואים כל כך ברור ואומר לך "קטרפי הוא פוקימון מאוד מיוחד. אתה יודע שהוא יכול להתפתח לך אפילו כל רגע? אבל מצד שני שהוא יתפתח הוא יהיה מאוד חלש. אתה תבין כבר למה " הוא אומר לך ואתה ממשיך ללכת לעיר ורמיליון. מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    אתה הולך בעיר ואתה מחפש אם יש מידע על תחרות כל שהי. אומרים לך שבעיר ורמיליון אין תחרות לצערך. מה תעשה?
    בטעות כתבתי כל הזמן ורמיליאון במקום ורידיאן
    ____________________--
    אני אצא מהעיר לדרך הבאה ואלך לכיוון העיר פיוטר ובדרך אאמן את באלבזור
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    בטעות כתבתי כל הזמן ורמיליאון במקום ורידיאן
    ____________________--
    אני אצא מהעיר לדרך הבאה ואלך לכיוון העיר פיוטר ובדרך אאמן את באלבזור
    גם אני סליחה

אתה מתחיל ללכת עוד לפני שאתה יוצא מהעיר אתה רואה מישהו שמאוד מוכר לך ( ) אתה רואה אותו עם פוקימון שנראה לך כמו לטאת אש מוזרה ( ) ובסוף אתה מזהה את הילד בתור טופז! הוא היה יריב שלך מהילדות ואתה רבת איתו לא מעט. הוא מסתכל עליך ואומר לך ״ רוצה קרב 1 על 1 ?״

13. משתמש מנוסה
    גם אני סליחה

אתה מתחיל ללכת עוד לפני שאתה יוצא מהעיר אתה רואה מישהו שמאוד מוכר לך ( ) אתה רואה אותו עם פוקימון שנראה לך כמו לטאת אש מוזרה ( ) ובסוף אתה מזהה את הילד בתור טופז! הוא היה יריב שלך מהילדות ואתה רבת איתו לא מעט. הוא מסתכל עליך ואומר לך ״ רוצה קרב 1 על 1 ?״
    אין בעיה

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    אין בעיה
    אתה אומר לבלבאזור לתקוף בעלי תער את הלטאה אבל טופז אומר ללטאה לתקוף את העלים בגחלת. בכך הלטאה מצליחה לשרוף את העלים ולהפוך אותם לעפר! אתה מתפלא מהעצומה של הלטאה ואומר לבלבאזור לתקוף בדחיפה . בלבאזור תוקף בדחיפה עוצמתית את הלטאה ובכך הלטאה קצת נפצעת וטופז אומר ״ אין סיכוי שאני אפסיד למישהו כזה טיפשי!״ אחר כך אתה בודק את הלטאה בפוקידע ואתה מגלה שזה צ׳ארמנדר, פוקימון הלטאה, הם חיו בתקופת הדינוזאורים ואם הלהבה שעל זנבם נכבת הם מתים. מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    אתה אומר לבלבאזור לתקוף בעלי תער את הלטאה אבל טופז אומר ללטאה לתקוף את העלים בגחלת. בכך הלטאה מצליחה לשרוף את העלים ולהפוך אותם לעפר! אתה מתפלא מהעצומה של הלטאה ואומר לבלבאזור לתקוף בדחיפה . בלבאזור תוקף בדחיפה עוצמתית את הלטאה ובכך הלטאה קצת נפצעת וטופז אומר ״ אין סיכוי שאני אפסיד למישהו כזה טיפשי!״ אחר כך אתה בודק את הלטאה בפוקידע ואתה מגלה שזה צ׳ארמנדר, פוקימון הלטאה, הם חיו בתקופת הדינוזאורים ואם הלהבה שעל זנבם נכבת הם מתים. מה תעשה?
    'אוקי,זה פוקימון אש, מתקפות עשב לא יעזרו' אחשוב ואז אומר לבאלבזור "באלבזור, תשתמש רק בדחיפה ונהמה ותתחמק בכלל פעם שהוא תוקף".
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 10 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •