״דווקא כן טמבל!״ הוא אומר לך ואתה מתעצבן עליו ואומר לבלבאזור להשתמש בדחיפה ונהמה ביחד . בלבאזור רץ לצ׳ארמנדר והוא תוך כדי משתמש בנהמה . צ׳ארמנדר נרתע ובלבאזור תוקף אותו בדחיפה שמעיפה את צ׳ארמנדר ודוחפת אותו על אחד הקירות של הבניינים. צ׳ארמנדר התעלף! ״ אני לא מאמין! בחרתי את הפוקימון הלא נכון! ״ טופז אומר והולך למעבדה של אוק לבחור פוקימון אחר. מה תעשה?
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
אתה נותן לבלבאזור ללכת לשחק איתם ואחד מהם מפחד מבלבאזור ובורח משם. בלבאזור נשאר לשחק עם העכביש השני. אחר כך אתה בודק את העכביש בפוקידע ואתה מגלה שזה ספינאראק , פוקימון העכביש. ספינאראק פוקימון פחדן ולפעמים לא ידידותי. כדאי להיזהר ממנו שהוא מתפתח. ספינאראק מסוג חרק ורעל. אתה מקים מחנה ואתה נותן לספינאראק ובלבאזור אוכל. ספינאראק נראה כאילו הוא מחבב אותך. מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי banana man, 07-07-2012 בשעה 02:33 PM
[QUOTE=omer2012;1352368]אתה הולך בעיר ואתה מחפש אם יש מידע על תחרות כל שהי. אומרים לך שבעיר ורמיליון אין תחרות לצערך. מה תעשה?
[QUOTE=ttrrtte;1352149]
את הולכת למרכז הפוקימונים ושואלת למה המכון נטוש . האחות ג'וי עונה לך " בגלל התחרויות שעושים עכשיו אין מכונים ולכן המכון ננטש. " ותוך כדי האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים. אחר כך את בודקת אם יש חנות פוקימונים\ביצי פוקימונים ולצערך אין כזה מקום. מה תעשי?
אני אחליט להמשיך לדרך הבאה.
אני אברר מה הדרך אשר מובילה לעיר השנייה ואלך בא, בזמן שאלך אחפש סביבי פוקימון כמו למשל פוינטה וזורא בתקווה למצא חברים חדשים לשישייה שלי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
״אוקיי, תתכונני להפסיד. צא סקוירטל!״ הוא אומר ומוציא פוקימון שנראה כמו צב כחול (וואי טוב שלא איזה ערס עשית אותוXD
''צ'ארמנדר! הוא פוקימון מים, אבל זה לא משנה כי אתה חזק יותר! אני מאמינה בך חמוד!'' אומר לצ'ארמנדר בעידוד.
''צ'ארמנדר תתחמק ואז גחלת חזקה כמ ושעשית אז לעץ ההוא! ואז תשתמש בבלימה(או דחיפה איך שלא קוראים לזהXD) על סקווירטל! בכל הכח רדימה חמוד'' הורה לצ'ארמנדר.
''טופז, כמה פוקימונים יש לך? ניצחת כבר בתחרות במחוז??'' אשאל את טופז
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
״אני עוד לא ניצחתי, אבל מה שברור אני יותר חזק ממך!״ הוא אומר בשחצנות ואת מתעצבנת עליו. הבועות של סקוירטל פוגעות בצ׳ארמנדר קשות והוא נראה ממש מותש אבל הוא מתאושש. חלק מהבועות פוגעות בגחלת וחלק לא. הגחלת פוגעת בסקווירטל וסקווירטל לא נפגע כל כך. אבל צ׳ארמנדר רץ לסקווירטל ודוחף אותו בעוצמה רבה על אחד הקירות של הבניינים בעיר . סקוירטל התעלף! טופז עצבני והוא אומר ״ אוי לא ! בחרתי את הפוקימון הלא נכון!״ והוא רץ לפרופסור להחליף פוקימון. מה תעשי?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)