הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
תודה
לפני שאני הולך אני שואל את ספינאראק אם הוא רוצה ללכת איתי או להיות בפוקדור. כאשר אני מגיע לפיוטר אני מחפש את מרכז הפוקימונים. מבקש שיטפלו בבאלבזור ויבדקו אם ספינאראק בריא (ליתר ביטחון) ואז אני אחפש בעיר את אחת התחרויות. אם יש חנות ביצי פוקימונים אני אלך אליה לפני.
אני מעדכן פרטים על התחרות!
ספינאראק רוצה להיות בתוך הפוקדור. אחרי כמה דקות של חיפושים אתה מוצא את מרכז הפוקימונים. הוא מאוד קטן בהשוואה למרכז של העיר ורמיליון. האחות ג׳וי אומרת שכל הפוקימונים שלך בריאים. לצערך גם פה אין תחרות ואין חנות ביצי פוקימונים. מה תעשה?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
שם מלא : אנדרו רייל
ספרייט : אני אוסיף מחר
רקע : אנדרו נולד למשפחה רגילה עם הורים רגילים, אבל אנדרו לא היה ילד רגיל. הוא לא הצליח להתחבר עם שאר ילדי כיתתו ולכן התבודד ונותר ללא חברים. התחביב של אנדרו היה לצפות בפוקימונים וללמוד עליהם ועל המנהגים שלהם. כל יום הוא היה יוצא מהבית ומסתובב באזורים שלייד העיר שלו. אנדרו תמיד חלם להפוך למאסטר פוקימוניםולעבור את הליגה ולכן כשהוא שמע על ההחלטה להפוך את המכונים לתחרויות הוא רצה להתחיל את המסע שלו כמאמן פוקימונים
פוקימון התחלתי :צ'ארמנדר
בקשות/הערות/הארת :
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אתה בודק אותו בפוקידע ואתה מגלה שזה אוניקס, פוקימון תולעת האבן. הוא בדרך כלל עצבני וקשה מאוד להביס אותו בקרב. אתה אומר לבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן , בלבאזור מוציא את הגפנים ומנסה לפגוע באוניקס. אוניקס מפגין מהירות רבה ומתחמק, וכך גם מעלי התער . פתאום הוא רץ לבלבאזור תוך כדי שהראש שלו זוהר והוא נוגח בבלבאזור קשות. בלבאזור כמעט מתעלף אבל הוא לא. הוא מאוד מותש. מה תעשה?
את נותנת לאחות ג׳וי לרפאות לך את צ׳ארמנדר ואז את הולכת לכיוון דרך 3 , את רואה פתאום כלב עם שפם ענקי והוא מביט בך בעצב () מה תעשי?
אני הבטחתי לנתן מקום שמור, אבל מכיוון שאסור לי כי זה משחק מאומץ, אתה רשום, תגיב להתחלה!
"אוקיי... זה היה מוזר." אומר , "קטרפי , סקווירטל צאו עכשיו!" אומר ואוציא אותם מהפוקדורים , "קטרפי : תנשוך את העץ עם שיני החרק שלך כדי שתלמד נשיכת חרק , סקווירטל : תיכנס לשיריון שלך ותסתובב איתו מהר כדי שתלמד סיבוב מהיר." אומר ואחכה עד שהם ילמדו וכשהם ילמדו אשים אותם על כתפי ואתקדם לעיר ורידיאן.
טכנית רק למפותח שלו יש שפםP:את נותנת לאחות ג׳וי לרפאות לך את צ׳ארמנדר ואז את הולכת לכיוון דרך 3 , את רואה פתאום כלב עם שפם ענקי והוא מביט בך בעצב () מה תעשי?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אתה שואל את אוניקס אם הוא רוצה להצטרף אליך והוא פשוט מביט בך בכעס. אתה מבין שאתה חייב לברוח משם ואתה חוזר לעיר פיוטר לרפאות את בלבאזור. מה תעשה?
אתה אומר לקטרפי לנשוך את העץ כדי ללמוד נשיכת חרק. אבל שהוא בא לנשוך את העץ כל הגוף שלו זוהר ואחרי כמה שניות הצורה שלו משתנה לפוקימון לא ברור שנראה לך כמו גולם () קטרפי התפתח למטפוד! סקוירטל במקום לנסות ללמוד סיבוב מהיר מביט במטפוד וכך גם אתה. מה תעשה?
את בודקת את הכלב המוזר הזה בפוקידע ואת מגלה שזה ליליפאף , פוקימון מסוג רגיל שהוא אוהב מאוד מאמנים מתחילים. מה תעשי?
הפרופסור נותן לך את צ׳ארמנדר 5 פוקדורים פוקידע ותיק מסע. הפרופסור אומר לך בהצלחה ואתה יוצא החוצה , אתה נזכר שאתה צריך לחזור לאמא שלך ואתה רץ הביתה . היא אומרת לך ״ אנדרו! הגעת בדיוק בזמן!״ והיא הולכת לכמה שניות ושהיא חוזרת היא מביאה לך אוכל ושתייה ( לכל החיים ) ומחסנית תגים. מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)