אני אתקרב אל ליליפאף ואלטף את ראשואת בודקת את הכלב המוזר הזה בפוקידע ואת מגלה שזה ליליפאף , פוקימון מסוג רגיל שהוא אוהב מאוד מאמנים מתחילים. מה תעשי?
''אתה רעב? צמא.? קרה לך משהו אתה פצוע?''
אשאל את ליליפאף בתקווה שאוכל לעזור לו
אני אתקרב אל ליליפאף ואלטף את ראשואת בודקת את הכלב המוזר הזה בפוקידע ואת מגלה שזה ליליפאף , פוקימון מסוג רגיל שהוא אוהב מאוד מאמנים מתחילים. מה תעשי?
''אתה רעב? צמא.? קרה לך משהו אתה פצוע?''
אשאל את ליליפאף בתקווה שאוכל לעזור לו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
הוא יוודע התקשחות אם הוא לא היה יודע לא היו לו מתקפות
-------------------------------------------------------------
אתה אומר לסקווירטל לנסות ללמוד סיבוב מהיר ואחרי איזה חצי שעה שהוא לא מצליח אתה מחליט להמשיך ללכת. אחרי כמה זמן הגעת לעיר ורידיאן . מה תעשה?
אחרי שירפאו לך את הפוקימונים אתה חוזר למערת הירח ואתה מוצא שם שוב את אוניקס. אוניקס מביט בך בכעס רב והוא בא אליך במהירות רבה. מה תעשה?אני מחזיר את באלבזור לפוקדור ורץ בחזרה לעיר פיוטר ולמרכז הפוקימונים. לאחר שירפאו אותו אלך בחזרה למערה ואנסה שאוניקס לא יראה אותי.
נערך לאחרונה על ידי banana man, 07-08-2012 בשעה 03:16 PM
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[QUOTE=ttrrtte;1352991]ליליפאף מפחד שתתפסי אותו ולכן לא רוצה להיכנס לפוקדור. את לוקחת אותו למרכז הפוקימונים והאחות ג׳וי אומרת ״ זו פציעה קשה, איך נתת לו להגיע למצב הזה? ״ היא שואלת בכעס. וליליפאף בינתיים מאוד מפוחד והאחות ג׳וי נכנסת איתו למחלקת טיפול נמרץ. מה תעשי?
לא אני לא רוצה שתמותאני במהרה מוציא מהתיק הרבה אוכל וזורק אותו לכיוון אוניקס גדי שיוכל את האוכל ואני אמשיך בדרכי בשלווה
נערך לאחרונה על ידי banana man, 07-08-2012 בשעה 03:15 PM
ורידיאן או ורמיליון/עיר מכון האדמה=המכון האחרון או עיר מכון החשמל=המכון השלישי .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אבדוק את העיר ואז אלך למכון ואכנס אליו , לאחר מכן אאתגר את המנהיג , אם לא יתנו לי להיכנס אז אאמן את מטפוד וסקווירטל כדי שאחד מהם יתפתח , 'לפי מה שאני זוכר מטפוד לא מתפתח אחרי הרבה זמן.' אחשוב לעצמי ואתחיל באימון במרכז הפוקימונים שאלך לרפא את הפוקימונים ואז אמשיך ליער ורידיאן ואנסה לתפוס שם פוקימון חדש לצוות ואם לא אז אחפש פוקימונים ואלחם נגדם קרב כפול עד שאחד הם יתפתח.
[QUOTE=omer2012;1352994]לא שאני מעליב (אם העלבתי אז סליחה) פשוט היה לי נראה שהאני עוד אמות מהאוניקס הזה.
ליליפאף מפחד שתתפסי אותו ולכן לא רוצה להיכנס לפוקדור. את לוקחת אותו למרכז הפוקימונים והאחות ג׳וי אומרת ״ זו פציעה קשה, איך נתת לו להגיע למצב הזה? ״ היא שואלת בכעס. וליליפאף בינתיים מאוד מפוחד והאחות ג׳וי נכנסת איתו למחלקת טיפול נמרץ. מה תעשי?
''זאת לא הייתי אני, מצאתי אותו ביער'' אומר בזעף.
אני אתיישב בחדר ההמתנה בדאגה בתקווה שליליפאף יהיה בסדר
שהאחות ג'וי תצא אשאל אותה בדאגה עם הוא בסדר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"תודה רבה" אגיד לאימי ואפרד מימנה תוך כדי שאני וצא מהבית. "זה הזמן להכרות, צ'ארמנדר צא" אומר ואזרוק את הפוכדור של צ'ארמנדר באוויר, כשהוא יצא אגיד לו "שלום צ'אמנדר, אני אנדרו ואני המאמן החדש שלך, נעים להכיר" אוסיף בחייוך 'טוב עכשיו לדרך 1' אחשוב לעצמי ואתחיל להתקדם לכיוון היציאה מהעיר לדרך 1 כשצ'ארמנדר לידי
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אתה מתחיל לאמן את סקוירטל ומטפוד אבל במקום שאחד מהם יתפתח אתה רואה אתה סקוירטל יורה מים מהפה בעוצמה, אתה מבין שסקווירטל למד אקדח מים!אחר כך אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלך. אתה מחפש פוקימונים אבל לפני שאתה מתחיל לחפש אתה מזהה ילד שאתה מכיר ממזמן, לא פעם רבת איתו, אתה מזהה את הילד בתור טופז! () הוא בא אליך ושואל ״ יא מעצבן בא לך קרב 1 אחד על אחד אני אקרע אותך ״ . מה תעשה?
[QUOTE=quilavaxd;1353000]לא העלבת
________
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן אבל הפוקימון המוזר מתחמק. אחר כך הפוקימון רץ לבלבאזור במהירות רבה ביותר שהראש שלו זוהר. הוא פוגע בבלבאזור קשות , אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער והעלים פוגעים בו בעוצמה רבה. בלבאזור מסתובב סביב הפוקימון אבל זה לא עושה כלום. מה תעשה?
[QUOTE=ttrrtte;1353028][QUOTE=omer2012;1352994]״סליחה זה בסדר ״ היא אומרת בהבנה אחרי שאמרת לה שאת לא המאמנת של ליליפאף. אחרי כמה זמן היא חוזרת והיא אומרת שליליפאף במצב לא טוב והיא מסבירה לך שהוא קיבל מכה מפוקימון פראי וענק. מה תעשי?
צ׳ארמנדר שמח מאוד שאתה המאמן שלו ואתם הולכים לדרך אחד ואיך שאתם נכנסים פתאום קופץ עליכם פוקימון מוזר ולא מובן , כנראה חרק עטוף. () מה תעשה?
Xdddd תשכח מזה אתה לא תתפוס אותו
אתה בודק את הפוקימון בפוקידע ואתה מגלה שזה קרנידוס, פוקימון מסוג אבן. אתה אומר לבלבאזור לזרוק את קרנידוס על הקיר בעזרת הגפנים שלו והוא מצליח. אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער על קרנידוס וקרנידוס התעלף. אתה זורק עליו פוכדור אבל איכשהו הוא השתחרר וברח משם. מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)