Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    אני צריך מישהו שיעזור לי לפתח לי את Rhydon לRhyperior בהחלפה בדור 4.יש לי את הITEM זה פוקימון אחרון שלי בשביל להשלים את הPOKEDEX חוץ מהUNOWN(לא תפסתי בכוונה) ואזד גם יש לי כרטיס עם 5 כוכבים(סיימתי הכל במשחק)

טוב אז רק בדור 4

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------סיימתי עם הSLOWPOKE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אני צריך מישהו שיעזור לי לפתח לי את Slowpoke לSlowking בהחלפה בדור 5.יש לי את הITEM זה פשוט פוקימון מהDW שאני רוצה לפתח לשישייה הוא כבר מאומן כSlowpoke טוב(לשישייה)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

תעזרו לי =] אם מישהו רוצה משהו בתמורה שיבקש(לא מביא אגדיים, איוונטים, זוהרים)
    תרשמו FC ואני אשלח לכם הודעה פרטית, אם יש לכם עוד דרך ליצור קשר תגידו.

2. משתמש מנוסה
    הקפצה

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי chapo =] צפה בהודעה
    הקפצה
    מתוך חוקי פורום פוקימון ברשת הWi-Fi:
    5. אם פרסמתם נושא ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותו הנושא.
    אסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
    אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
    אם אבל אתם חושבים שזה מקרה חריג, מותר לכם לשלוח למנהל הפורום או למי שמעליו בקשה להודעה כפולה או פתיחת נושא חדש לפני מגבלת הזמן.
    ננעל, קרא חוקים!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •