פורסם במקור על ידי
Tobi...
ספיידי~
אתה אומר לאמון "חמודי, אתה הפחדן פה, מנסה לקחת לי את הכשפות ולא להרוג אותי בקרב פנים מול פנים." וקורץ.אמון אומר "אני אעשה איתך עסק. אניי אחסום את צ'אקרות הכשפות שלך ואז נילחם פנים מול פנים. אם תנצח אני אחזיר לך את הכשפות,אם לא אז אתה תהיה חייב להצטרף אליי." אתה יוצר להבות ומנסה להרגיש את החיים בהן,אתה מצליח באופן מוזר להרגיש את הלהבה ומנסה לתת להן צורה של דרקון ולהפוך אותה לישות חיה ועוצמתית.אתה מנסה לירות ברק ואתה רואה שהברק נמצא בתוך ההדרקון ונותן לו חיים. הדרקון שורף את המקום ואתה רואה שאתה בבה סינג סה. הדרקון יורה אש ארגמן ענקית אל הבניינים ואל אמון ומצליח להתיך כמה בניינים מבלי לפגוע באנשים. אתה עומד לאבד שליטה על הדרקון ואתה רואה אותו מסתובב ותוקף אותך. אמון עומד לתת לך אגרוף שמרוקן בן אדם מכשפות.מה תעשה?(אם זה קצר אז תדע שזה נראה ערוך כשכתבתי את זה
דוד~
אתה רץ ובועט באוויר כדי ליצור כך להבה שמתפרצת מרגלך ופוגעת בגבם עד שהם נופלים. אתה צועק להם "תעצרו במקום פושעים!". טו טואד טוד אומר לך "אני חושב שאתה מכיר אותנו:אנחנו איום משולש שמורכב משאדי שין,טריפל ברייקר ברוק ואני,טו טואד טוד. תתרחק אם אתה לא רוצה צרות.".