Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 28 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 416
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל

ליאור~
    אתה משתחווה ללין ומתנצל אליה. לין אומרת לך "זה רק הדגמה של מה שתוכל ללעשות בכשפות שמש...." אתה שם לב למשווים ולאמון שמגיעים אליך ואל לין.מה תעשה?(אין לי מה לכתוב ואני לא עושה קופי פייסט.)

ספיידי~
    קרנג' הופך לדרגון אמיתי בצבעי ארגמן ואתה ולין נופלים אל הר הגעש ומגלים שאתם באוקיינוס,אז אי אפשר לכשף אש כאן. אתה רואה את לין נלחמת באמון ומנסה לאייד אותו אבל יורה חלק מהכשפות שלו אליו.

טל~
    את אומרת לנינג'ה שאת מדברת עם רוחו של אנג ושואלת את הנינג'ה עם מזהים אותך ומיד אחר כך את שואלת את אנג על מה שהוא יודע על ירח אדום. אנג עונה לך "לא,אני מצטער אבל אני לא יודע עליהם שום דבר חוץ ממה שסיפרתי לך. רק שהמנהיג שלהם ניזוק מקרב בין כל האומות ובעל יכולות כמו לרוח. הוא חזק מאוד ומהיר מאוד,הוא גאון ויכול לאייד דברים בכוח המחשבה,אבל ברגע שהשמש עולה הוא מאבד כוח."

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

טל~
    את אומרת לנינג'ה שאת מדברת עם רוחו של אנג ושואלת את הנינג'ה עם מזהים אותך ומיד אחר כך את שואלת את אנג על מה שהוא יודע על ירח אדום. אנג עונה לך "לא,אני מצטער אבל אני לא יודע עליהם שום דבר חוץ ממה שסיפרתי לך. רק שהמנהיג שלהם ניזוק מקרב בין כל האומות ובעל יכולות כמו לרוח. הוא חזק מאוד ומהיר מאוד,הוא גאון ויכול לאייד דברים בכוח המחשבה,אבל ברגע שהשמש עולה הוא מאבד כוח."
    [/QUOTE]

''אוקיי זה חדשות טובות אני משערת'' אומר לאנג
    ''אומ..יש לו מניעים ללכוד אותי? או שאני צריכה להיזהר ממנו ברחובות?'' אשאל את אנג
    לאחר מכן אומר לנינג'ה, ''אתה יודע משהו על ירח אדום? איפה הם נפגשים אולי?'' אשאל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tobi... צפה בהודעה

ליאור~
    אתה משתחווה ללין ומתנצל אליה. לין אומרת לך "זה רק הדגמה של מה שתוכל ללעשות בכשפות שמש...." אתה שם לב למשווים ולאמון שמגיעים אליך ואל לין.מה תעשה?(אין לי מה לכתוב ואני לא עושה קופי פייסט.)

ספיידי~
    קרנג' הופך לדרגון אמיתי בצבעי ארגמן ואתה ולין נופלים אל הר הגעש ומגלים שאתם באוקיינוס,אז אי אפשר לכשף אש כאן. אתה רואה את לין נלחמת באמון ומנסה לאייד אותו אבל יורה חלק מהכשפות שלו אליו.

טל~
    אשרוק לאפה, בלי הרבה ברירות. 'עד שהוא יגיע..' אחשוב ואשחה לכיוון אמון 'אני צריך להתנקם באיש הבן זונה הזה!'.
    אנסה לתת לו אגרוף ללסת מהצד ולהסיח את דעתו.
    "לין, תתרחקי! אני מאחוריך!" אצעק לה. ואתחיל לשחות איתה רחוק מאמון, מקווה שלא התאושש. "תקשיבי, עם אמון רואה אותך תצללי ותשחי! ככה הוא לא יוכל לפגוע בך, הוא לא יידע איפה את!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה

טל~
    אנג אומר "למנהיג שלהם קוראים יו לון והסיבה שלו לתפוס אותך היא שהוא חושב שהאוואטר מפר את האיזון.אמרתי לך מה שאני יודע עליהם. הם שני כשפי מים ושני כשפי אש. הם נפגשו במסעדה הזאת שם,"החזיר המעופף" פעם.".

ספיידי
    אתה שורק לספידי ואומר ללין לשחות ולהתרחק אבל אמון נותן אגרוף לשניכם ואתה עומד להתעלף,הפנים שלך מלאות דם ואתה רואה את אמון מתחיל לצחוק. לין מאבדת את הכשפות שלה ואמון צוחק עוד יותר. אתה מחליט לנסות להבעיר את אמון בכח המחשבה ושם לב שאמון מתקרב אלייך עם אגרוף ומנסה לשאוב את הכשפות שלך.

5. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Tobi...;1353998]
    טל~
    אנג אומר "למנהיג שלהם קוראים יו לון והסיבה שלו לתפוס אותך היא שהוא חושב שהאוואטר מפר את האיזון.אמרתי לך מה שאני יודע עליהם. הם שני כשפי מים ושני כשפי אש. הם נפגשו במסעדה הזאת שם,"החזיר המעופף" פעם.".

''הם רק 4?'' אשאל, ''אז זה לא יהיה נורא כל כך לא?'' אמשיך לחשוב בקול
    ''עם הם נפגשו שם פעם אולי הם יפגשו שם שוב'' אחשוב
    ''בוא'' אומר לנינג'ה ששחכתי כרגע את שמהXD
    אחזור הביתה ואקח כסף, אחזור למסעדה ואלך עם הנינג'ה לאכול שם,.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. Hail Hydra

טל~

ספיידי
    אתה שורק לספידי ואומר ללין לשחות ולהתרחק אבל אמון נותן אגרוף לשניכם ואתה עומד להתעלף,הפנים שלך מלאות דם ואתה רואה את אמון מתחיל לצחוק. לין מאבדת את הכשפות שלה ואמון צוחק עוד יותר. אתה מחליט לנסות להבעיר את אמון בכח המחשבה ושם לב שאמון מתקרב אלייך עם אגרוף ומנסה לשאוב את הכשפות שלך.
    'איפה ספידי שצריכים אותו?!' אחשוב לעצמי ואעצום עיניים. אחשוב על אמון מתלקח באש, ועל כל הדברים שהוא עשה 'לקח כשפות מרין, כמעט הרג את ספידי.. הוא כל כך מת הפעם!' אחשוב בכעס. אביט לו בעיניים ואנסה לגרום לו להתלקח באש, שונא אותו יותר מרגע לרגע..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    טל~
    אנג אומר לך "הם מיליונים שמובילים אותם בני אדם על אנושיים. תיזהרי.". את הולכת עם הנינג'ה לחזיר המעופף ורואה שם איש מאייד שולחן ומה שנשאר הוא סכין ממתכת.(לא עובד לי התמונות.)

ספיידי~
    אתה חושב על אמון נשרף ושונא אותו מרגע לרגע. בטעות את גורם להר הגעש להתפרץ וכולכם רואים לבה מתפרצת ואתם בתוכה. סלעים רותחים נופלים וברקים יחד עם סערה נמצאים בחוץ. אתה עובר למצב אוואטר ועושה כמו משה ביציאת סוף,אתה חוצה את הלבה בינך לבין לין.

8. student of Gakuen Alice
    טל~
    אנג אומר לך "הם מיליונים שמובילים אותם בני אדם על אנושיים. תיזהרי.". את הולכת עם הנינג'ה לחזיר המעופף ורואה שם איש מאייד שולחן ומה שנשאר הוא סכין ממתכת.(לא עובד לי התמונות.)

[/COLOR]

''אומ...'' אחשוב לעצמי, אתהה עם כדאי לי לעזור או לא לעזור, אחרי הכל בכך אחשוף את עצמי כאוואטר.
    לבסוף אוריד את המסכה בלי שיראו כדי שלא ידעו שהמסכה שלי
    אתקדם אל האיש ואומר ''תפסיק! מה אתה עושה?W'

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. Hail Hydra
    אחזיק לה ביד, וארוץ רחוק ככל שאוכל. בלי מחשבות מהעוצמה שהרגשתי בתור מצב האוואטר.
    'אני חייב למלא את חובתי..' אחשוב לעצמי, 'אני חייב לדעת את כל היסודות!'.
    "ספידי!!" אצעק ואשרוק לו שוב, וליתר ביטחון אשרק גם לקרנג'.
    "לין, החלטתי.." אומר לה בהתנשמות "אני הולך ללמוד את כל היסודות.." אוסיף ואביט עליה.
    "בכלל, את בסדר? את מרגישה רע אחרי שהוא לקח לך את הכשפות..?" אשאל אותה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

טל~
    האיש צוחק וזורק לעברך את הסכין. הוא אומר לך "האוואטר הוא כלום בהשוואה אליי. את כשפית מים ואני כשף אש. את האוואטר ואני מאסטר. רק שלצערך אנחנו לא שווים". והבחור יורה אלייך פרץ אש גדול שממיס אתת הפח ואת רואה שם קופתאת חזיר שחוממה מחדש ועושה חור ברצמפה. הוא מנסה עוד פעם ואת רואה אותו מחממם מנה קפואה בשניות.מה תעשי?
    הבחור:
    Spoiler ספוילר

ספיידי~
    אתה מנסה לדבר עם לין והיא לא עונה. אתה עולה על קרנג' ונותן ללין לעוף על ספידי. כשאתם מגיעים לביתך אתה שואל את לין מה קרה לה והיא עונה לך "אני למדתי כשפות כל חיי. ומה אני אומר להוריי. "היי,אני התחזיתי לנינג'ה,למדתי כשפות שמש וכשפות ברק,פגשתי את האוואטר ואיבדתי את הכשפות אחרי שהייתי בהר געש מתפרץ ודרך אגב,אתם הורים נוראיים?". הבית שלי כבר נשרף לפי מה ששמעתי מאמון כשהוא נגע בי,הוא דיבר איתי בכוח המחשבה.".

11. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Tobi...;1354086]
    טל~
    האיש צוחק וזורק לעברך את הסכין. הוא אומר לך "האוואטר הוא כלום בהשוואה אליי. את כשפית מים ואני כשף אש. את האוואטר ואני מאסטר. רק שלצערך אנחנו לא שווים". והבחור יורה אלייך פרץ אש גדול שממיס אתת הפח ואת רואה שם קופתאת חזיר שחוממה מחדש ועושה חור ברצמפה. הוא מנסה עוד פעם ואת רואה אותו מחממם מנה קפואה בשניות.מה תעשי?
    הבחור:
    Spoiler ספוילר

''מה מכבה אש? מים'' אומר בחיוך ואשלח זרמי מים אל הבחור, 'רגע אחד, אי אפשר לעשות כשפות אש בקור' אלך במהירות אל המתג שאחראי לחימום המסעדה ואשים אותו על ההכי קר, תוך כדי אצפה את הקירות במים בהסוואה של פיספסתי את הבחור ואז אקפיא אותם

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. Hail Hydra

טל~
    הבחור:
    Spoiler ספוילר

ספיידי~
    אתה מנסה לדבר עם לין והיא לא עונה. אתה עולה על קרנג' ונותן ללין לעוף על ספידי. כשאתם מגיעים לביתך אתה שואל את לין מה קרה לה והיא עונה לך "אני למדתי כשפות כל חיי. ומה אני אומר להוריי. "היי,אני התחזיתי לנינג'ה,למדתי כשפות שמש וכשפות ברק,פגשתי את האוואטר ואיבדתי את הכשפות אחרי שהייתי בהר געש מתפרץ ודרך אגב,אתם הורים נוראיים?". הבית שלי כבר נשרף לפי מה ששמעתי מאמון כשהוא נגע בי,הוא דיבר איתי בכוח המחשבה.".
    "שמעי.." אומר בלית ברירה, "אני יכול לדבר עם ההורים שלי, שתעברי לגור אצלנו, יש לי בית דיי גדול.." אומר ואנסה לנחם אותה בחיוך.
    "אני יראה לך את חברים שלי והכל, יהיה כיף.. רוצה..?" אשאל.
    'חתיכת הצעה..' אחשוב לעצמי בראש, אבל במסקנה שאין לה לאן לחזור, אין לי מה לעשות.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    טל~
    הבחור צוחק ואת רואה אותו מאייד קיר שלם. הבחור קופא וממיס את הקרח. הוא קופץ עלייך ואוחד בך. הוא מאיים עלייך "אני יכול לאייד אותך עכשו,קטנטונת." ואת רואה את אמון והמשווים פורצים דרך התקרה.

ספיידי~
    אתה מציע ללין לעבור אליך והיא מסכימה. מיד אחרי זה היא מנשקת אותך ואתה רואה שתלוי מחוץ לחלון שלך שלט "אמון היכה בכם? תמיד רציתם להיות כשפים? השתלת כשפות בחינם! לא כואב בכלל!".

14. Hail Hydra
    טל~
    הבחור צוחק ואת רואה אותו מאייד קיר שלם. הבחור קופא וממיס את הקרח. הוא קופץ עלייך ואוחד בך. הוא מאיים עלייך "אני יכול לאייד אותך עכשו,קטנטונת." ואת רואה את אמון והמשווים פורצים דרך התקרה.

ספיידי~
    אתה מציע ללין לעבור אליך והיא מסכימה. מיד אחרי זה היא מנשקת אותך ואתה רואה שתלוי מחוץ לחלון שלך שלט "אמון היכה בכם? תמיד רציתם להיות כשפים? השתלת כשפות בחינם! לא כואב בכלל!".
    "מוזר.. מה זה עושה בחלון שלי..?" אמלמל ואכנס עם לין לבית. "אמא.. מה השלט הזה עושה בחלון שלי..?" אצעק ברחבי הבית.
    אחר כך אביט על לין, "שמעי, יש מצב שתוכלי לכשף שוב..!" אומר לה בשמחה, לא מאמין שיש אשכרה דבר כזה השתלת כשפות.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    טל~

[/COLOR]
    ''נו באמת!'' אומר ואגלגל עיינים.
    ''זה ממש לא הזמן-_-'' אמלמל
    אביט בבחור ואומר ''תעזוב אותי, אני לא יפריע לך יותר''
    'או שכן' אחשוב בליבי, 'אבל זה לזמן אחר' אחשוב שוב.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 11 מתוך 28 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •