אני גם רוצה להרשם.
שם משתמש :A R C E U S
שם במשחק : לו יאנג
שם אמיתי : דור
אומה וסוג כשפות:לא לגעת
אופי: עצבני וכועס רוב הזמן. מתחבר בקושי רב.
רומאנס:כן\
מפגשים:לא לגעת
תיאור או תמונה:

רקע: לו הוא בן למשפחת אצולה הממוקמת בדרום מלכת האדמה.אמו הייתה מכופפת מים, שריפאה את אנשי העיר והרוויחה המון כסף, ואביו היה מכופף אדמה זעפתן. כשהוא נולד נכנס כשף אש לביתו וניסה להרוג אותו אך אמו התייצבה למול הכשף והכשף הרג אותה והלך משם כועס. מאז אביו היה ממורמר וכועס ואף פעם לא הקשיב ללו או שימח אותו. לו חשב שכך הם החיים. שהמבוגרים הם החזקים והילדים צריכים להיות בשקט. וכך הוא גדל להיות נער גדול שלא יודע להתחבר עם אף אחד. יום אחד הוא נכנס למצב אוואטר, ואביו שלח אותו לטנזין שיבדוק איזה כשף הוא.
מגילות:לא לגעת
חברי צוות אוואטר שלי:
1.שם:לוגה סיטוני
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:שובב. מרבה להסתובב בחברת בנות ולנסות להרשים אותם בדברים מטופשים שהוא עושה. אוהב בעלי חיים ולא יודע לקחת שום דבר ברצינות.
איך נפגשתם:נפגשנו בביצה כשמצאתי אותו טובע. מסתבר שהוא לא יודע לשחות אך הוא כשף מים מעולה.
תיאור או תמונה:שחום עם שיער שחור קצוץ. מרבה להסתובב בבגדים קצרים ויש לו צלקת מכוערת לאורך הגב.
מגילות:
תכונות: חסר פחד. לא מפחד מכלום.
אומה וסוג כשפות:אומת האדמה כשפות מים.
2.שם:דנאי.
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:אוהב קרבות ואקשן. אסטראטג רציני. אביו גילה איך במקום לנתב את הברק ולהעביר אותו, לשמור אותו בתור אנרגיה. כמובן שהוא למד גם איך עושים זאת והוא נכנס לשיא של עשרים וחמש הכשפים הטובים ביותר.
איך נפגשתם:נלחמנו אחד בשני ביער. מסתבר ששנינו אוהבים לפרוק מתחים ביער בעזרת הכשפות שלנו.
תיאור או תמונה:גבוה ורזה, אך מתחיל לפתח שרירים בבטן ובידיים. שיער שחור חלק שמכסה לו את כל עין ימין. מרבה להסתובב בבגדים שחורים. הוא המבוגר מבין כולנו, והוא תמיד חושב שהוא המבוגר האחראי
מגילות:
תכונות:לב טוב. סוחב אחריו קהל של מעריצות.
אומה וסוג כשפות:אש
3
.שם:אלין ???
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:אלין היא התמהונית מבינינו. היא נולדה בעיר התחתונה איפה שכל הפושעים מסתובבים, ואביה שהוא תומך במשווים נהרג בתאונת דרכים. היא לא אוהבת לדבר הרבה וכשהיא כן מדברת זה על דברים לא קשורים ששובים את ליבות הבנים.
איך נפגשתם:גלשתי ביחד עם לוגה על פח זבל במורד רחוב תלול וכשניסינו לעצור אני עפתי קדימה ונכנסתי לחלון של ביתם. שברתי את יד ימין ואמה של אלין חבשה אותי ושלחה אותי לדרכי. מאז אני ואלין חברים מאוד טובים
תיאור או תמונה: שזופה ויפה מאוד. גורמת להמון בנים להתאהב בה כשהיא עוטה את ההבעות השקטות האלה. מסתובבת בבגדי קיץ בכל העונות.
מגילות:
תכונות: שקטה, אך קטלנית. אומרים עליה שהיא רצחה פורץ שנכנס לביתה בשתי אצבעות בלבד
אומה וסוג כשפות:אוויר
הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות: אני רוצה להיות כשף אדמה אם אפשר. גם הכשפות שאני הכי אוהב, וגם יש לי כבר מכופפים משאר הסוגים.