Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 28 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 416
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    טל~
    את מנסה לכשף אדמה ולא מצליחה. אמון מוציא אותך מהכלוב ואת מנסה לכשף מים או כל אלמנט אחר ולא מצליחה. את גם מגלה שבעולם האמיתי הפכת לעיוורת ולרפויה כמו זקנה. אמון עומד להרוג אותך.מה תעשי?

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man! צפה בהודעה

טל~
    *עדיין לא
    את אומרת לחייילים שהוא כשף דם ומים. את מגיעה פתאום לעולם האמיתי בכלא ורואה שם את חברייך ועוד מיליוני אנשים. אמון אומר לכם ולכל הלא כשפים שנמצאים במערה "אני לא כשף מים,תראו את פניי!" ואת רואה שמתחת למסכה,הפנים של אמון מלאות צלקות.

ספיידי~
    אתם הולכים לחזיר המעופף ואתה רואה את המלצרים ואת האיש אוכל את המנה החדשה ומקבל ספר "המדריך לכשף". אתה וראה מלצר ניגש אלייך ואומר "מה תרצו להזמין?".
    "אממ.. מרק וואן שי.. טורק." אומר ואנסה להיזכר איך קראו למנה שהוא אמר לי להזמין קודם.
    "אממ..זה בא עם הספר הזה נכון..?" אשאל ואצביע על הספר שהאיש קודם קיבל, ואז אוסיף "לין, מה את רוצה להזמין..?"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל~
    את מנסה לכשף אדמה ולא מצליחה. אמון מוציא אותך מהכלוב ואת מנסה לכשף מים או כל אלמנט אחר ולא מצליחה. את גם מגלה שבעולם האמיתי הפכת לעיוורת ולרפויה כמו זקנה. אמון עומד להרוג אותך.מה תעשי?
    יש לי רעיוןDDDDDDDD:

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח

דור~
    *קיבלת צבע ירוק בגלל שאתה כשף האדמה הראשון! ותנסה בבקשה ליצור את השריון שכתבתי במגילת הכשפות השבועית
    אתה רודף אחרי האיש ומנסה לקבור אותו בכשפות אדמה. אבל האיש בורח ואז יורה להבת ארגמן ענקיתץ אלייך. אתה מצליח להתחמק ורואה שיש לבה איפה שהדרקון היה. הנינג'ה מייצב את הלבה ומכסה אותך חוץ מהראש,בלבה מוצקה.

"חה, אני כשף אדמה מיומן, מה הלבה שלך שווה מולי?" אשאל. אני אזיז את ידי והלבה שהתקשתה עליי תתפוצץ ותחשוף את מעטה שריון הקריסטל שעטיתי עלי לפני שפגעה בי הלבה. אני אוריד גם את השריון לפני שיהפוך לאדמה קשה שתתקשה עלי. אני אתחיל לרוץ לעבר הנינג'ה ואתחיל ליירט אותו במטח אבנים שלקחתי מהכביש
    IMA LADY

5. משתמש מנוסה

ספיידי~
    אתה מזמין מרק וואן שי טורק ושואל אם הספר בא עם המרק. המלצר אומר "המרק מגיע עם חמש ספרים:המדריך לכשף המתחיל,כשף מים למתקדמים,כשף אדמה למתקדמים,כשף אש למתקדמים וכשף אוויר למתקדמים.מה אתה בוחר?". אתה שואל את לין מה היא רוצה והיא אומרת למלצר "משושה עוגה שלם,מרק וואן שי טורק,10 מהראמן הכי טוב שיש לכם,המדריך לכשף המתחיל,זרע ספליט בוער,פתיתי אש בוערים עם תוספת חריף ומיץ ענבים סחוט!,בעצם אני רוצה גם 25 עוגיות מזל."

טל~
    את מאיימת על אמון שיוולד אוואטר חדש שיודע לשלוט בכל ארבעת היסודות אם את תמותי ורואה שאת מתחילה להפוך לאבן. אמון מחליט שבגלל שאת תמותי עוד שנייה בכל מקרה. הוא מוריד את המסכה ויוצר מים שמנקים ממנו את ה"צלקת" ואת רואה בחור חתיך משבט המים שאומר "זה נכון,אני כשף מים וכשף דם. אחי הוא אחד מהמנהיגים שלעיר הרפובליקה ואבי הוא כשף דם מיומן,השם האמיתי שלי הוא נואטק ואני כשף דם מעולה. אבל האוואטר חוסל ולכן אני אשלוט בעולם!".

דור~
    אתה צוחק על הנינגהומנסה לצאת מלבה אבל לא מצליח. הנינג'ה אומר לך "אני כשף שמש,לא כשף אש" והוא משחרר אותך.

6. student of Gakuen Alice

טל~
    את מאיימת על אמון שיוולד אוואטר חדש שיודע לשלוט בכל ארבעת היסודות אם את תמותי ורואה שאת מתחילה להפוך לאבן. אמון מחליט שבגלל שאת תמותי עוד שנייה בכל מקרה. הוא מוריד את המסכה ויוצר מים שמנקים ממנו את ה"צלקת" ואת רואה בחור חתיך משבט המים שאומר "זה נכון,אני כשף מים וכשף דם. אחי הוא אחד מהמנהיגים שלעיר הרפובליקה ואבי הוא כשף דם מיומן,השם האמיתי שלי הוא נואטק ואני כשף דם מעולה. אבל האוואטר חוסל ולכן אני אשלוט בעולם!".

איך אני רואה עם אני עיוורת? 0-ם

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

טל~
    *אופס,נו טוב
    את מנסה להגיע למצב האוואטר אבל הופכת לאבן לפני זה. אמון צוחק ושמח ואת רואה את הרוח שלך יוצאת מהגוף שלך. אנג וכל האוואטרים משתמשים בכוחם כדי להחזיר אותך לחיים והרוח שלך מגיעה לאוואטרית חדשה עם כל הזיכרונות שלך,האוואטרית הזו יודעת כשפות שמש וכשפות מים,יפה יותר ממך,חזקה יותר ממך ובעלת ראייה רגילה.את מגלה שאת שולטת במצב האוואטר ומחכה לרעיון להתקפה.

8. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    QUOTE=Spider Man!;1354674]d"]

דור~
    אתה צוחק על הנינגהומנסה לצאת מלבה אבל לא מצליח. הנינג'ה אומר לך "אני כשף שמש,לא כשף אש" והוא משחרר אותך.[/QUOTE]

"אוחח לעזאזל איתו." אומר, ואנסה לסדר את הכביש שריסקתי. "אולי אלך ללוגה. הוא ידע מה לעשות." אומר בנחישות ואתחיל לצעוד לעבר ביתו של לוגה.
    IMA LADY

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לליאור~
    *אני ממליץ לך לסיים את האגדה של קורה בגלל שאמון ייחשף בקרוב.
    אתה דוחף את לין אל אמון כמו פחדן וברגע הבא אתה רואה את לין מאחוריך מחזיקה במסכות עם עשן בידה ואומרת "אתה אולי אוואטר אבל אני יכולה להמיס אותך או לאייד אותך.". אתה רואה פתאום חייל מפחיד מאומת האש ולמרות שאתה מאיים עליו ושלין נוגעת בו,הוא לא מתאייד או מפחד. להפך,הוא מתחיל לירות אש בצצבע ארגמן ואתה רואה דרקון אש שאייד חצי מהמקדש.

החייל:
    Spoiler ספוילר

ואו כמה אתה מגיב. אני אנסה גם ככה יש לי רק ראות 2 פרקים(11-12) אנסה לראות אותם השבוע.
    ----------------------
    אני אומר לחיל" כל הכבוד לך שאידת חצי מהמקדש המעצבן הזה. עכשיו תעשה לי טובה תאייד את כל המקדש יחד עם הבחור עם המסכה והבחורה שולטת בכשפות שמש ". בזמן שהלוחם לא ישים לב למה שאני עושה, אחטיף לו בוקס בבפרצוף ואז אברח מהר הכי מהר שאוכל לפני שמישהו ישיג אותי.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. student of Gakuen Alice

טל~
    *אופס,נו טוב
    את מנסה להגיע למצב האוואטר אבל הופכת לאבן לפני זה. אמון צוחק ושמח ואת רואה את הרוח שלך יוצאת מהגוף שלך. אנג וכל האוואטרים משתמשים בכוחם כדי להחזיר אותך לחיים והרוח שלך מגיעה לאוואטרית חדשה עם כל הזיכרונות שלך,האוואטרית הזו יודעת כשפות שמש וכשפות מים,יפה יותר ממך,חזקה יותר ממך ובעלת ראייה רגילה.את מגלה שאת שולטת במצב האוואטר ומחכה לרעיון להתקפה.
    אוףף רציתי את המראה על השיער הסגול ההואXD
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    את\ה האוואטר\ית החדש\ה ואת\ה יודע\ת שאת\ה צריך\כה ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושב איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .
    'וואו' אגיד בזמן שהוא עובר במהירות. "היי מי זה?" אשאל את עצמי. "לא משנה, זה היה מאוד מהיר, מגניבבבב" אגיד בהתרגשות ואמשיך להלך לי ברחובות העיר ואנסה להתעלם מזה.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

12. משתמש מנוסה

ליאור~
    אתה רואה את החייל מנסה לאייד אותך ולין מאיידת אותו ונושפת על האבק שנשאר.למקדש מגיעים עוד מיליוני חיילים ואחד מהם הוא אמון . כולם מתאיידים ואמון נשאר בחיים.

דור~
    אתה מחליט ללכת לוגה ומגיע לביתו של לוגה אחרי שהנינג'ה עוקב אחריך מלמעלה. אתה דופק על הדלת ואימו של לוגה באה.

טל~
    את מתפלאת ממה שקרה ויורה על אמון מערבולות מים עם ברקים שמעיפים אותו לרצפה. באופן מוזר כל המשווים עוזרים לך ונלחמים באמון. אמון נופל למים ואת רואה אותו משתמש במערבולת מים בפלג גופו התחתון.

דניאל~
    *קיבלת ירוק כזה כי אתה כשף האדמה השני שרשום כאן.
    אתה מתפעל מהמהירות של האיש ושואל "היי מי זה?" אתה אומר שזה היה מגניב ואתה ממשיך להתהלך ברחובות העיר בלי להתייחס לנינג'ה. אתה רואה שלושה פושעים מאיימים על מוכר כרובים. מה תעשה?
    הפושעים:
    Spoiler ספוילר

התגובות שלי קצרות משום שאני מגיב ל4 אנשים ומתישהו אני אצטרך להגיב ל6\7. עכשו אני אעשה מבחנים של אזהרות. אחרי 4 אזהרות,אתם מסולקים מהמ"ת ואולי אסכים שתירשמו מחדש.

13. student of Gakuen Alice

טל~
    את מתפלאת ממה שקרה ויורה על אמון מערבולות מים עם ברקים שמעיפים אותו לרצפה. באופן מוזר כל המשווים עוזרים לך ונלחמים באמון. אמון נופל למים ואת רואה אותו משתמש במערבולת מים בפלג גופו התחתון.

''כמו שאמרתי'' אומר בהחלטיות
    ''לך, לך ואל תחזור אמון הסוד לך נחשף'' אומר לו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

דניאל~
    *קיבלת ירוק כזה כי אתה כשף האדמה השני שרשום כאן.
    אתה מתפעל מהמהירות של האיש ושואל "היי מי זה?" אתה אומר שזה היה מגניב ואתה ממשיך להתהלך ברחובות העיר בלי להתייחס לנינג'ה. אתה רואה שלושה פושעים מאיימים על מוכר כרובים. מה תעשה?
    הפושעים:
    Spoiler ספוילר

אעצור מהליכתי ואצעק "היי אתם!" ואצביע עליהם. "מה אתם חושבים שאתם עושים הא?" אתן להם חיוך מזלזל. "מציקים כך למוכר כרובים מסכן!" אוסיף ואתקדם בצעדים איטיים אליהם ואעצור קרוב אליהם. "אתם לא חושבים להתנפל אל מישהו שהוא בואו נגיד בגודל שלכם?" אגיד ואחייך חיוך מזלזל.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר

ספיידי~
    אתה מזמין מרק וואן שי טורק ושואל אם הספר בא עם המרק. המלצר אומר "המרק מגיע עם חמש ספרים:המדריך לכשף המתחיל,כשף מים למתקדמים,כשף אדמה למתקדמים,כשף אש למתקדמים וכשף אוויר למתקדמים.מה אתה בוחר?". אתה שואל את לין מה היא רוצה והיא אומרת למלצר "משושה עוגה שלם,מרק וואן שי טורק,10 מהראמן הכי טוב שיש לכם,המדריך לכשף המתחיל,זרע ספליט בוער,פתיתי אש בוערים עם תוספת חריף ומיץ ענבים סחוט!,בעצם אני רוצה גם 25 עוגיות מזל."

טל~

דור~
    אתה צוחק על הנינגהומנסה לצאת מלבה אבל לא מצליח. הנינג'ה אומר לך "אני כשף שמש,לא כשף אש" והוא משחרר אותך.
    אתעלם מזה שלין נהייתה דאבה, ורק אביט עליה מוזר.
    "אממ.. אני רוצה מדריך כשפי אש למתקדמים.. אבל עם בכשף המתחיל מסופר איך להפוך לכשף המתחיל של כל היסודות, תביא לי אותו." אומר לאיש ואפנה אל לין.
    "לין, את לא חושבת שתיקחי אולי מרק אחד..? אני לא הולך לשלם על כל זה.." אמלמל
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 14 מתוך 28 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •