Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 28 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 416
  1. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man! צפה בהודעה

דניאל~
    *אני אשנה עוד מעט
    אתה אומר לנינג'ה תודה על שעזר לך ואומר לו מהו שמו. הנינג'ה עונה "שמי לא חשוב. ובעצם,בוא אליי עכשו". שניכם מקפצים מבניין לבניין ומגיעים למקדש עתיק (כמו של בני המאיה) שם סוגדים ללהבה המקורית שהדרקונים נתנו לבני האדם ומהלהבה הזאת עשויות כל הלהבות ביקום. ואתה רואה שכל האנשים במקדש משתחווים לאש הזו.
    "מה?.." אשאל את הנינג'ה שלידי. "מה זה המקום הזה?" אשאל דיי בפחד ואסתכל עליו בפחד קל.
    'המקום נראה מוזר ודיי מפחיד אם אפשר לומר' אחשוב בראשי ואחכה שהוא יוביל אותנו.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

2. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח

דור~
    לוגה אומר לך "בטח." ואז שניכם הולכים לאגם ולוגה מוציא בעדינות בועה מתוך המים,לוגה אומר לך "תנסה." ואז ממשיך "רק תזכור שהמים הם עדינים בניגוד לאדמה.".
    "אני אנסה." אני אומר ואתחיל להתקרב אל המים. אני אנסה לכופף את המים ולהרים אותם. אחרי הכל, כוחי בלתי מוגבל, לעומת כוחו של לוגה. אני האווטאר.
    IMA LADY

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל

טל~
    קיין עונה לך "עכשו בדיוק. נרשמנו בדיוק בזמן והאויב הראשון שלנו הוא זבובי הגחלילית,הם יותר קשוחים ממה שזה נשמע." את רואה את קיין לי יוצא מהזירה ובידו אפוד כחול ודי הרוס עם סמל של זאב.

דניאל~
    הנינג'ה מסביר לך שזהו מקדש השמש שבו תלמד איך להיות כשף שמש. מיד אחרי זה אתה רואה ציורי קיר של אדם שנלחם ביער ענקי,עובר מיליוני מלכודות,עובר מבוך ועובר בקרב מול חיה מוזרה ומטושטשת. אחרי זה יש ציור מטושטש ואחרי זה יש כשף שמש.

דור~
    אתה מנסה ליצור בועה מהמים ואז אתה רואה שהבוועה מרחפת מעל לוגה. לוגה אומר "עכשו תהפוך את הבועה לקרח ותוסיף לה בליטות חדות. אתה רואה את לוגה עושה זאת ואז הוא גורם לכדור להסתובב מסביבך.

4. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

דניאל~
    הנינג'ה מסביר לך שזהו מקדש השמש שבו תלמד איך להיות כשף שמש. מיד אחרי זה אתה רואה ציורי קיר של אדם שנלחם ביער ענקי,עובר מיליוני מלכודות,עובר מבוך ועובר בקרב מול חיה מוזרה ומטושטשת. אחרי זה יש ציור מטושטש ואחרי זה יש כשף שמש.
    הכוונה לכשף אש?, קוראים להם לוחמי השמש אבל זאת כשפות אש מיוחדת שהם למדו מהדרקונים האלו לא?
    ----------
    'מה כל ציורי הקיר המוזרים האלה' אחשוב בראשי בזמן שאניח את ידי על כל אחד מציורי הקיר. 'מממ...' אתרכז ואנסה להבין. 'אולי זה מסביר על השלבים שצריך האווטאר להשלים בכדיי להפוך לכשף שמש מדופלם' אשמח על זה שהבנתי את פשר ציורי הקיר. 'אבל רגע, אם אני צריך לעבור את כל השלבים האלו ' אחשוב ואעצור. "תגיד..., אתה יודע היכן נמצא היער הענקי שנראה כאן?" אשאל את הנינג'ה שלידי ואצביע על ציור הקיר שמראה על האדם בציור נלחם ביער.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

טל~
    קיין עונה לך "עכשו בדיוק. נרשמנו בדיוק בזמן והאויב הראשון שלנו הוא זבובי הגחלילית,הם יותר קשוחים ממה שזה נשמע." את רואה את קיין לי יוצא מהזירה ובידו אפוד כחול ודי הרוס עם סמל של זאב.

[/COLOR]
    שחכתי לגמרי איך עושים את הקרבות האלה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח

טל~

דניאל~

דור~
    אתה מנסה ליצור בועה מהמים ואז אתה רואה שהבוועה מרחפת מעל לוגה. לוגה אומר "עכשו תהפוך את הבועה לקרח ותוסיף לה בליטות חדות. אתה רואה את לוגה עושה זאת ואז הוא גורם לכדור להסתובב מסביבך.
    "אוקיי, זה נראה מסובך יותר.." אומר בשקט. אני ארים מחדש כדור מים (ירוקים) מהביצה ואקפיא אותו.
    IMA LADY

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר

ספייידי~
    *אני וחברה שלי,אנה נפרדנו.
    אתה מספר לנזיר על מה שקרה ואתה רואה שהספר שלך נקרע בדרך. פתאום בא אליך הבן של אנג,טנזין. טנזין אומר לך "אני אלמד אותך החל ממחר,היום אתה תישן טוב". ג'זליון מלווה אותך מעונות הבנים ושם יש חדר שבו יש מיטה רכה,תמונה עתיקה של כשף האוויר הראשון, תמונה של סמל האוויר בקיר ויש מיטה מעליך ששם לין יושנת(היא מעמידה פני בן).

[/COLOR]
    אחי, חברות זה חרא.. בסופו של דבר, אתה מתאכזב.
    אחלה שם אנה חח
    ~~~~
    'משעמם.. אין לי כוח לחכות למחר!' ארטן ואביט על התמונה של כשף האוויר הראשון. אבחן אותו קצת ואצא מהחדר.
    'בוא נחפש את חברים שלי.. אני חייב לספר למיו מה קרה!' אחשוב לעצמי, נהנה מלחשוב איך יהיו הפרצופים שלהם על כל מה שקרה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ]

סל~
    קיין זורק את החלוק ואז את מקבלת אחד חדש עם סמל של ביזון מעופף. קיןן מסביר לך על הטורניר:
    "בזירה יש מים,דחפיי אוויר,אבנים ו גייזרים שמאפשרים כל סוג של כשפות. יש זירות מיוחדות שמשתנות. החוקים הם:מותר להשתמש רק בכשפות שבזירה שזה:אש,מים,אדמה ואוויר. אם שחקן עובר את הקו שחוצץ בין החלק של הקבוצה שלנו לבין של הקבוצה היריבה. זה כל מה שאת צריכה לדעת כרגע.". כל אחד מכם מקבל חלוק כזה בצבע הכשפות שלו.

דניאל
    *תודה על העידוד
    הנינג'ה לוחץ על עין הנחש שמצויר מתחת לציור האחרון ואתה נופל ליער חי עם חיות ענקיות. אתה רואה נחשים ענקיים ושועלים ענקיים שבאים אלייך במהרה
    .

ספיידי~
    אתה מחפש את חבריך ומגיע למעונות הבנות. אתה רואה שם את לין ואת ג'זליון בפיג'מה. הדלת ננעלה ואתה לא יכול לצאת. לין יושנת עמוק וג'זליון מכשפת אש בחוץ.אתה רואה את גז'ליון חוזרת וניגשת למלתחות. הדלת פתוחה אבל עוד שנייה עולה הבוקר.

9. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Spider Man!;1355209]]

[COLOR="Blue"]
    סל~
    קיין זורק את החלוק ואז את מקבלת אחד חדש עם סמל של ביזון מעופף. קיןן מסביר לך על הטורניר:
    "בזירה יש מים,דחפיי אוויר,אבנים ו גייזרים שמאפשרים כל סוג של כשפות. יש זירות מיוחדות שמשתנות. החוקים הם:מותר להשתמש רק בכשפות שבזירה שזה:אש,מים,אדמה ואוויר. אם שחקן עובר את הקו שחוצץ בין החלק של הקבוצה שלנו לבין של הקבוצה היריבה. זה כל מה שאת צריכה לדעת כרגע.". כל אחד מכם מקבל חלוק כזה בצבע הכשפות שלו.

''אוקיי'' אומר ''אז המטרה היא לנצח את הקבוצה היריבה?'' אשאל
    ואז אני יעלה לזירה יחד עם הקבוצה שלי בתקווה לנצח בטורניר הראשון שלי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    טל~
    את עולה לזירה ורואה שלושה בחורים שריריים ששניים מהם הם כשפי אדמה ואחד הוא כשף אווויר. הדגל שלכם זה ביזון בסערה ושלהם זה זבוב גחלילית מוזר. על המדים הירוקים של הקבוצה היריבה יש סמל של יתוש גחלילית. הם אומרים "תתחילו!".
    זבוב גחלילית:
    Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    טל~
    את עולה לזירה ורואה שלושה בחורים שריריים ששניים מהם הם כשפי אדמה ואחד הוא כשף אווויר. הדגל שלכם זה ביזון בסערה ושלהם זה זבוב גחלילית מוזר. על המדים הירוקים של הקבוצה היריבה יש סמל של יתוש גחלילית. הם אומרים "תתחילו!".
    זבוב גחלילית:
    Spoiler ספוילר
    לא ענית לי המטרה היא להשתמש בכשפות בכדי להביס את הקבוצה היריבה?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ]

ספיידי~
    אתה מחפש את חבריך ומגיע למעונות הבנות. אתה רואה שם את לין ואת ג'זליון בפיג'מה. הדלת ננעלה ואתה לא יכול לצאת. לין יושנת עמוק וג'זליון מכשפת אש בחוץ.אתה רואה את גז'ליון חוזרת וניגשת למלתחות. הדלת פתוחה אבל עוד שנייה עולה הבוקר.
    אתה בכוונה מחרמן את הדמות שלי על ג'זליון..? S:
    ~~~~
    אתאפק לא להציץ לה למלתחות ואייבב כמו תינוק. 'למה אתה עושה לי את זה אלוהים..? למה?' אשאל אותו ואביט על הדלת הנעולה, ברחמים.
    'מה אתה רוצה, שאני אהיה שומר נגיעה?' אשאל אותו ואעצום עיניים, מנסה לישון קצת.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    הסבר לטופס:
    שם משתמש: ‏ヒトカゲ
    שם במשחק: היטוקאגה אישימוטו
    שם אמיתי: אדם
    אומה וסוג כשפות: לא לגעת
    אופי: טוב לב, נדיב, חכם, ביישן, פחדן, חבר ביטחון עצמי.
    רומאנס: לא.
    מפגשים:לא לגעת
    תיאור או תמונה:
    רקע: איש לא יודע עלינו. זה חייב להישאר כך. כל עוד אנחנו בתוך הכפר עלינו לשמור זאת הפרופיל נמוך. כן. אנשי הכפר רכשו להם את הפחד מאז ההתקפה האחרונה של כשפי האש שחיסלו אותם. האגדה מספרת כי הטאנדו מוטובקי, ראש הכפר, ניצלה בנס מהטבח הנורא.
    אני, היטוקאגה אישימוטו, לא חלמתי שאאלץ לעבור את המסע שנתבשרתי שעלי לעבור. החץ הכחול שמתחבא מעל הפוני הסבוך שלי בהק בעוצמה יום אחד כשפושיגידאן חברי הטוב הבהיל אותי. אבא שלי הסביר לי שזו הצ'אקרה שלי וסופסוף הנשמה של האווטר מתחילה להראות את סימניה. כן. אני הולך ללמוד את כל הכשפים.
    מגילות:לא לגעת
    חברי צוות אוואטר שלי:
    1.שם: פושיגידאן (פושי) נאקאמרו.
    רקע קצר של שלוש שורות לפחות: אבא שלו אומץ על ידי אחד מזקני הכפר והוא פשוט נשאר לגור פה איתנו. על אף שאנו נזירי הרוח ואיננו פוגעים בזבוב, פושי האלים והחזק מקובל מאוד בכפרינו. עוצמה עילאית וגובה מטורף רק מגבירים את הרגש שיש לי שומר ראש שמלווה אותי.
    איך נפגשתם: אבא שלו נעלם במפתיע. אומרים שהוא נחטף. הוא נהג להיות ילד בודד ומופרע, אבל אני התחברתי אליו, מה שגרם לו להשתנות לטובה.
    תיאור או תמונה:
    מגילות:
    תכונות:
    אומה וסוג כשפות: אדמה.

2.שם:
    רקע קצר של שלוש שורות לפחות:
    איך נפגשתם:
    מגילות:
    תכונות:
    אומה וסוג כשפות:
    3
    .שם:
    איך נפגשתם:
    מגילות:
    תכונות:
    אומה וסוג כשפות:
    הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות:

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Red"][B]

ליאור
    שניכם מתים ואתה מגיע לעולם הרוחות יחד עם אווואטר אנג ועם כל האוואטרים,אתה רואה שבמקום לין נמצאת לידך לין אבל כשהיא בת 10.

אני כרגע לא יכול להאריך בגלל שהגבתי ל4 ואני לא במצב כל כך טוב עכשו...
    אף אחד לא מכריח אותך להגיב.

אני אומר ללין " או יופי עכשו חשבו שאני פדופיל ורציתי לאנוס אותך, אה דרך אגב איך את בת 10? ואני נשארתי באותו גיל כשהגענו לעולם הרוחות".
    אני צועק לרוחות האוטארים " הלו אוטארים קודמים אתם פה? אנג? קורה, שאר האוטארים את פה? תענו לי חברה אווטארים!. תשלחו אותי לגן עדן, אלה אם כן עולם הרוחות זה גן עדן."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    [COLOR="DarkRed"][B]
    ציטוט פורסם במקור על ידי ヒトカゲ צפה בהודעה
    הסבר לטופס:
    שם משתמש: ‏ヒトカゲ
    שם במשחק: היטוקאגה אישימוטו
    שם אמיתי: אדם
    אומה וסוג כשפות: לא לגעת
    אופי: טוב לב, נדיב, חכם, ביישן, פחדן, חבר ביטחון עצמי.
    רומאנס: לא.
    מפגשים:לא לגעת
    תיאור או תמונה:
    רקע: איש לא יודע עלינו. זה חייב להישאר כך. כל עוד אנחנו בתוך הכפר עלינו לשמור זאת הפרופיל נמוך. כן. אנשי הכפר רכשו להם את הפחד מאז ההתקפה האחרונה של כשפי האש שחיסלו אותם. האגדה מספרת כי הטאנדו מוטובקי, ראש הכפר, ניצלה בנס מהטבח הנורא.
    אני, היטוקאגה אישימוטו, לא חלמתי שאאלץ לעבור את המסע שנתבשרתי שעלי לעבור. החץ הכחול שמתחבא מעל הפוני הסבוך שלי בהק בעוצמה יום אחד כשפושיגידאן חברי הטוב הבהיל אותי. אבא שלי הסביר לי שזו הצ'אקרה שלי וסופסוף הנשמה של האווטר מתחילה להראות את סימניה. כן. אני הולך ללמוד את כל הכשפים.
    מגילות:לא לגעת
    חברי צוות אוואטר שלי:
    1.שם: פושיגידאן (פושי) נאקאמרו.
    רקע קצר של שלוש שורות לפחות: אבא שלו אומץ על ידי אחד מזקני הכפר והוא פשוט נשאר לגור פה איתנו. על אף שאנו נזירי הרוח ואיננו פוגעים בזבוב, פושי האלים והחזק מקובל מאוד בכפרינו. עוצמה עילאית וגובה מטורף רק מגבירים את הרגש שיש לי שומר ראש שמלווה אותי.
    איך נפגשתם: אבא שלו נעלם במפתיע. אומרים שהוא נחטף. הוא נהג להיות ילד בודד ומופרע, אבל אני התחברתי אליו, מה שגרם לו להשתנות לטובה.
    תיאור או תמונה:
    מגילות:
    תכונות:
    אומה וסוג כשפות: אדמה.

2.שם:
    איך נפגשתם:
    מגילות:
    תכונות:
    אומה וסוג כשפות:
    3
    .שם:
    איך נפגשתם:
    מגילות:
    תכונות:
    אומה וסוג כשפות:
    הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות:
    התקבלת.רק תגיב להתחלה.

[COLOR="Red"]ספיידי~
    *סי
    אתה מתבכייין כמו תינוק שאתה לא יכול להציץ ומנסה לישון. אתה רואה פתאום את טנזין,לין, כל הנזירים וחברייך עומדים מסביבך. אתה לא מבין מה קרה ושם לב שבחלק של המקדש יש להבה ענקית וטנזין מאשים אותך
    .

טל~
    *כן
    את הולכת לבחון אז הזירה ורואה נהר מסביב לזירה,את מבינה שאת צריכה לעשות כשף מים על הנהר. את רואה את מאיו יורה דסקיות אדמה מוזרות וסלעים אל הקבוצה השנייה. קיין יוצר להבהמ ענקית ויורה אותה על היריב שעף ומתחמק.

ליאור~
    אנג מגיע אלייך ואומר "כשאוואטר מת הוא נעשה חלק מהאוואטר הבאא. אתה תהיה צריל לחזור לעולם החיים כדי להציל את העולם או לפחות את האוואטר." אתה רואה פתאום מיליוני נחשים ענקיים שמחוברים לנחש אחד נוסף מאחורה ובעליי ידי שלד שמתקרבים אלייך.

עמוד 17 מתוך 28 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •