הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
דניאל~
אנג אומר לך "אני אדריך אותך במסעך אל כשפות האוויר." ואתה רואה פתאום מקדש אוויר עם נזירי אווויר. אתה רואה את אחד הנזירים מחזיק קופסא עם פירות ונותן לכל נזיר פרי כדי לבדוק איזה ביזון מתאים לבן אדם שבחר את הפרי. אתה רואה שאנג נשאר עם הקופסה ואז אפה מגיע אליו. אתה רואה שיחד עם אפה יש גורים ואתה רואה את אנג מחזיק קופסאת פירות ואומר "תנסה.".(תמציא פרי).
אפה והגורים:
ספוילר
"שו? למה אתם חושבים שאני עשיתי את זה..?" אשאל אותם ואקום. "זאת יכלה להיות גם לין, למה אני?"ספיידי~
*סי
אתה מתבכייין כמו תינוק שאתה לא יכול להציץ ומנסה לישון. אתה רואה פתאום את טנזין,לין, כל הנזירים וחברייך עומדים מסביבך. אתה לא מבין מה קרה ושם לב שבחלק של המקדש יש להבה ענקית וטנזין מאשים אותך.
ספיידי~
אתה שואל את ג'זליון למה שתרצה להרוג אותה ואז אתה שם לב שהיא מזיזה את האצבעות שלה ואתה נופל. היא יורדת אלייך ואומרת "תמשיך בהצגה ואני אגמול לך. אני אספר לך את הסיפור אחר כך.".
דניאל~
אתה אומר לאנג שאתה קורא לביזון ראן ושואל אותו על הרעידה. אנג עונה לך "הגוף שלך נפגע קצת אז בגלל שהאוואטרים נמצאים בגופך זה מרגיש כמו רעידת אדמה.".
[QUOTE=Spider Man!;1355462][COLOR="DarkRed"][B]
טל~
*כן
את הולכת לבחון אז הזירה ורואה נהר מסביב לזירה,את מבינה שאת צריכה לעשות כשף מים על הנהר. את רואה את מאיו יורה דסקיות אדמה מוזרות וסלעים אל הקבוצה השנייה. קיין יוצר להבהמ ענקית ויורה אותה על היריב שעף ומתחמק.
אני יקח נחשולי מים מן הנהר וארה אותם אל עבר הקבוצה היריבה
אני ינסה לכוון אותם כך שלא יפלו ויפגעו בביטחון בקבוצה היריבה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ספיידי
ג'זליון אומרת לך "אני אלמד אותך כשפות דם. תחכה ללילה ואני אסביר לך איך אני יכולה לעשות את זה. עכשו תאמר שאתה עשית את זה בטעות ואני אומר לטנזין לא להעניש אותך.".
טל~
אתה מנסה לפגוע בקבוצה היריבה עם נחשולי מים אבל הם הודפים אותך באבנים גדולות ובגל אוויר. את נופלת למים ואת רואה את קיין עומד ליפול מהזירה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)