ספיידי~
טנזין אומר "אני מניח שאם הודית בזה בסוף אני אוכל לוותר על העונש. כדאי שתלך לטיול עם קאי כרגע.". ג'זליון מתנדבת לבוא איתך וכשאתם מגיעים לנהר השלווה,ג'זליון עוצרת. היא אומרת לך "רוצה לשמוע את הסיפור שלי עכשו? זה יקל עליך בהבנת כשפות הדם.
טל~
אתה מנסה לפגוע בקבוצה היריבה עם נחשולי מים אבל הם הודפים אותך באבנים גדולות ובגל אוויר. את נופלת למים ואת רואה את קיין עומד ליפול מהזירה.
[/QUOTE]
אני אשלח במהירות נחשול מים לעברו שיתעטף סביבו
(חוץ מהראש) וירים אותו למרכז הזירה, ואז אשלח עוד גלי נחשולים אל עבר הקבוצה היריבה בתקווה להצליח להעיף אנשים מהזירה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל~
אתה שולחת נחשול מים שיתעטף סביב קיין והוא מנסה לכשף אש אבל יוצא לו עשן. בסופו של דבר קיין נופל ונפתח מתחת לזירה רשת כדי לתפוס אותו. מאיו נופלת גם ואת עולה בחזרה לזירה כשאת שמה לב שהנחשולים שלך הפילו את הבחורים השריריים. השופט אומר שזה תיקו ואת צריכה לבחור איזה יסוד מול איזה יסוד.
ספיידי~
*שיט,זה הביזון של טל...
ג'זליון אומרת "אמי הייתה משבט המים ואבי היה מאומת האש, אבל הם מתו במלחמה בין כל האומות. גודלתי בידי טנזין ובגיל 10 גיליתי את יכולות כשפות המים והדם שלי וגם את יכולות כשפות האש והברק שלי והסתרתי אותם. גדלתי במקדש האוויר ולכן אני יודעת גם כשפות אווויר.". ג'זליון ממשיכה "התרגיל הכי פשוט הוא להבין שהמים נמצאים בהכול,כולל בדברים חיים ואז פשוט תשלוט במים ששבתוך הגוף בהתחלה. תנסה את זה על העכבר שכאן.". ואתה רואה עכבר לבן יחד עם עוד שני עכברים לבנים ואתה רואה בעיניהם כאב כשג'זליון שולטת באחד מהם וגורמת לו לעשות גלגלון וצוחקת.
טל~
את רואה את קיין מתייצב מול אחד מהבריונים והם עולים לזירה העליונה והממולכדת. את רואה שם הדגמה של הזירה:קוצים וחבלים מחשמלים,קוצים ומגדלי אדמה עולים יחד עם חצים רעילים ועם בריכה מלאה בכרישים,אש אמיתית שיכולה לשרוף בן אדם וסופות.מה תעשי?
ספיידי~
אתה מנסה להרגיש את המים בתוך העכבר וגורם לו לקפוץ. את רואה את לין גורמת לעכבר לרחף באוויר ולהתנהג כמו מטוס בזמן שהעכבר שנותר בורח. לין אומרת לך לנסות מיד אחרי שהיא גורמת לעכבר כמעט להתרסק במים ואז גורמת לו לרחף כפיתיון לחתול שמן שנמצא לידכם.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ספיידי~
*שיט,זה קרה בטעות
ג'זליון מהנהנת ואתה רואה פתאום את טנזין מתקרב אליכם במבט זועף. אתה רואה את העכבר מנסה לברוח מהחתול אבל ג'זליון עוצרת אותו והוא מצפצף בעצב שנשמע כבכי.
את מגיעה אל חברייך אבל אז אנג מופיע ולוקח אותך למקדש האוויר המערבי. את רואה שני זרים ואחד מהם משתמש בכשפות אש ובכשפות דם ועוד נהנה מזה.
אנג:
ספוילר
אני לא אתפלא אם המשחק שלך בסוף החופש יגגיע לעמוד 200+
---------------------------------------------
אני אומר לאנג " מלא אכפת לי מהעולם שחיית בו כרגע. הדבר היחידי שאכפת לי מהעולם הזה זה המשפחה של.י מצידי שכולם ימותו חוץ מהם. ".
אני חושב לעצמי בראש'ואו איזה נחש מגניב, בוא נסה להתייד עם הנחש הזה'. אני ניגש אל הנחש המוזר בלי פחד בגוף שלי מזה שהוא מתקרב אלי ואומר לו " אהלן נחשי, שמי קיד, תרצה להפוך לחבר שלי ולהפוך לחברים הכי טובים שיש ?. אתה הנחש הכי קול שראתי בחי".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור~
*למה?
אתה אומר לאנג שאכפת לך רק מממשפחתך וחושב איזה מגניב הנחש ההוא. ואנג מראה לך שאמון חונק את אמך ואומר לה "אם את לא רוצה למות,תגלי לי עכשו! איפה האוואטר? איפה בנך?". נחש נוסף יוצא ומתחיל לדבר "קוראים לו טונשי ותוכל להיות חבר שלי אחרי שתעבור מבחן שרק אמיצים וחזקים כמוני יעברו.". אתה מרגיש פתאום רעידת אדמה ורואה נהר ענק נפתח פתאום.
את מגיעה אל חברייך אבל אז אנג מופיע ולוקח אותך למקדש האוויר המערבי. את רואה שני זרים ואחד מהם משתמש בכשפות אש ובכשפות דם ועוד נהנה מזה.
אנג:
ספוילר
[/QUOTE]
משתמש על מי?
עם יתברר שהם רעים אקפוץ מאפה\קאי על מי שלא רכבנו כדי להגיעה לשם ואשתמש בכשפות מים בכדי להשבית את גשף האש, ואצור כלא אדמה סביב כשף הדם
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)