שם משתמש:Rias Gremory.
שם במשחק:יוסט(שם משפחה) קיד( שם פרטי)
שם אמיתי: ליאור
אומה וסוג כשפות:לא לגעת
אופי:שחצן, טוב לב, חכם, אוהב להיות סאדיטס אך לפעמים הוא יכול גם לתת רחמנות לאנשים מסוימים. שונא חברים.
רומאנס:כן כולל ***?
מפגשים:לא לגעת
תיאור או תמונה:

רקע:הי חברה שמי קיד, אני ילד למשפחחה נורמטיבית שנולדה במדינת האש. המשפחה שלנו היא מרובת ילדים, כולל אותי יש עוד 5 אחים ועוד 6 אחות, בעקבות זאת כל אחי ואחיותי כולל אני יצאנו לעבוד כשהינו בגיל 5 בשביל לפרנס את המשפחה שלנו. הורים שלנו נורמטיבים אך הם חלו במחלה נדירה שאין לה מרפא אז הם לא יכלו לפרנס את המשפחה אז התפקיד נפל עלי ועל אחי ואחיותי.
אני מצאתי עבודה בתור מכין מגנטים, בשביל עבודה יתי צריך לדעת כפות אש, אך הבוס לי נחמד ולימד אותי כפות אש ונתן לי את העבודה. זאת היתה עבודה קשה יחסית אלי אך הרווחתי 150 סנט לשעה- סכום שמאוד יעזור למשפחתי. כך חייתי את כל ילדותי בעבודה ומבלי ללכת לבית הספר, אולם הבוס שלי לימד אותי על החיים, לקרוא ולכתוב ובבית למדתי הרבה. כך נפכתי לבחור החכם במשפחה.
יום אחד כשהיתי בגיל 14 חלמתי חלום מוזר שבו אנג מופיע בו ואומר לי שאני האוטאר החדש ועלי ללמוד את 3 היסודות האחרים. כמובן שבהתחלה לא האמנתי לו, אבל לאחר כמה חודשים שהוא רדף אחרי בחלום, הבנתי שזה נכון, החלטתי להתפטר מן העבודה שלי ולצאת לטייל בעולם ולשלוט ב3 היסודות האחרים : אוויר, מים, אדמה- כך התחיל ההמסע שלי בתור האווטאר החדש.
מגילות:לא לגעת
הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות: אמרתי לי במקום שותפים לבחור שילוב של חיה יבשתית וימית לא? אמרת שהיה כתוב על זה במשחק אבל אני לא ואה על זה שום דבר.. המשחק שלך דומה לסיקור על הסדרה מאשר משחק.XD
אבחר לבד -סמור אש כריש היה נחמד.