מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אתה לא מבין לבד?
אני אומר לאנג רגע לפני שאני פונה לנחש שדיבר אלי " אם אתה יכול לדבר אמון, מסור לו שאני מרשה לו להרוג את ההורים שלי. מה לעשות אני אוהב לראות אנשים אחרים סובלים ". לאחר שאגיד את זה לאנג אומר לנחש המדבר " אוקי, אני רוצה להיות חבר שלו .אז מה אמור להיות המבחן שרק אמיצים וחזקים עוברים אותו? לשחות בנהר הזה שלפתע הופיע פה?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור~
*אה נכון. זה מחמאה או עלבון? מצאתי דרך לתתת לך להציל את העולם ולמות.
אנג מדבר עם אמון ומוסר לו את המסר בסלידה קלה. טנשי עונה לך(קוראים לנחש טנשי) "עלייך להיכנס לתהום הזו ולהתמודדד עם מה שתמצא שם. אחד מהדברים שיש שם הוא חוטף הפנים,אם תביע רגש אחד,אתה תהיה חסר פנים,לנצח.". אתה רואה פתאום תהום חשוכה שאתה רואה בה שלדים,יוצאת מתוך האדמה. טנשי פורש כנפי עטלף ועף אל תוך התהום.
מה הדרך?- יותר בכיון שכל הכבוד .
---------------
אני צועק לטנשי " הי חכה לי רגע, א ני לא יכול לעוף , אין לי כנפיים כמו שלך יש ". אני פונה אל אנג " טוב תעשה לי טובה שמור על הילדה הזאת שקוראים לה לין. היא חזרה להיות בגיל 10 ". אנ פונה אל לין ואומר " אני כרגע הולך מפה, אבל אל תדאגי אני אחזור . ביינתים דוד אנג ישגיח עליך ". אני קופץ לעבר התהום שטנשי עף עליה, אני נכנס לתהום ומחפש מה יש שם ואיפה טנשי.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ליאור
*תודה,זה רחוק ממה שרציתי לעשות לפני שפתחתי את המ"ת,אבל אני מרוצה ממה שקורה.
אתה אומר לאנג לשמור על לין ואומר ללין שדוד אנג ישמור עליה.הנחש האחורי של טנשי גורר אותך לתהום וזורק אותך שם.אתה שומע נהמות ורואה שלד של חיה מוזרה בצורת חפרפררת,עם שלושים ראשים של לטאות. ומיד אחרי זה יוצאים משם שלדי דגים וחיות ג'ונגל חסרות פנים.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
הנה משפט משלי...
אני פשוט לא מצליח לזוז! אני מביט באדם המתקרב אלי והמוח פוקד לברוח. רגליים בוגדניות!!!אתה האוואטר החדש ואתה יודע שאתה צריך ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושבת איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .
אני חושב לעצמי'אוי מי גאד, אין להם פנים. נראה שהאגדה על הבן האדם שגונב את הפנים למי שמביע רגש אמיתית . אני צריך לזהר מאודד ממנו '. אני ארכז אנרגיית אש בידי וזארוק אותה לעבר היצורים שמולי, בשביל שיבהלו מהאש ויברחו. לאחר זאת אני אמשיך ללכת בתהום המוזר עד שאראה יציאה, או שטנשי יגיד לי לעצור.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אדם~
*קיבלת את הצבע הזה בגלל שאתה כשף האוויר הראשון!
אתה לא מצליח לזוז ואתה רואה שהנינג'ה נעלם באופק. אתה שומע חבורת בריונים מאיימים על מוכר כרובים ועל העז שלו. אתה רואה שאחד מהם הוא כשף אש,אחד מהם הוא כשף מים והאחרון הוא כשף אדמה. אתה מתחיל להיזכר איפה ראית את החבורה הזאת ונזכר שראית אותם על כרזות מבוקשים: איום משולש,מורכב מ:טריפל ברייקר ברוק,שאדי שין וטו טואד טוד.
ספוילר
דניאל~
אתה מפזר את האוויר שבכדור ונכנס למנהרה האמצעית.. אתה רואה צבא של כשפי מים נלחם נגד כשפי אש,אדמה ואוויר. צבא של כשפי אש נגד אדמה,מים ואווויר,כשפי אדמה ואוויר נלחמים בשאר היסודות. אתה רואה שהמלחמה גורמת להמון למות ושממש בתוך הקרב,נמצאת המנהרה הבאה.
ליאור~
*רוצה להשתתף באיוונט הסערה? הוא מלמד כשפות אוויר
אתה ממשיך במנהרה ורואה פתאום את ההורים שלך שבאאים אלייך כרוחות שמתו בעולם האמיתי. הם אומרים לך "אמון הרג אותנו והוא ימשיך להרוג את כולם,בסופו של דבר הוא יגיע גם אלייך. רק אל תפחד. אמון הרג אותנו בתקיפה ישירה מכשפות דם,אמון הוא כשף דם ולא בן אדם רגיל,אם תספר את זה לתומכיו,אתה תגרום לאמון למות ממה שהם יעשו לו ומהנשקים שהוא עצמו יצר."
נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 07-12-2012 בשעה 09:49 AM
כאילו כל הצבאות נלחמות אחת מול השנייה.. ואיך לעזעזל הם הגיעו לשם?
-------------------------
במהירות ובכוח רב ארים את ידי לאוויר ואגרום לקיר גדול להפריד בין שני צדדים שרבים, לאחר מכן אלך אל צד אחד ואדחוף שבט אחד לפינה בעזרת קיר אדמה וכך אעשה עם כל השבטים ואכלא את כל שבט בנפרד בכלוב אדמה אחר. "למה אתם נלחמים?" אשאל אותם בחוסר ידע. "מלחמה רק גורמת לאנשים לאבד את חייהם בשביל משהו מטופש!" אגיד ואשחרר את כולם וארוץ אל המנהרה.
הנה משפט משלי...
דניאל!
*כולם נלחמים אחד נגד השני
אתה כולא את השבטים ומטיף להם שמלחמה זה קרב מטופש. אתה יוצא דרך המנהרה ושם לב שאתה חוזר לאיפה שהיית. אתה רואה את איום משולש חוזרים אלייך ואומרים: "לפני המון שנים כל האומות נלחמו ואתה הגעת לזמן הזה,המבוך חושף את מה שמוסתר בחיים.עלייך להשיג את המפתח מכל האומות כדי למצוא את הפתח למנהרה הבאה,כלומר,אם אתה לא רוצה להיתקע כאן...".
הנה משפט משלי...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)