Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 28 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 416
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man! צפה בהודעה

טל+ספיידי~
    *מעבר לעלה וללוחות עץ,המצאתי.
    אתם עוברים בשקט ומחקים את העלה\הרוח ועוברים בשלום את הלוחות,אחר כך מגיעים בליטות האדמה ואתם מצליחים במזל לא להימחץ. אחר כך אתם נרטבים מהמים וכמעט נחרכים באש,פתאום אתם רואים שהקצה משונן ושהמכשיר חוזר על עצמו שוב ושוב. אתם רואים פתאום סופה מתקרבת אליכם.

איוונט הסערה התחיל!!! פרטים בהודעה שלוש!
    'סופה היא תוצר של הרוח, שזורמים עם הרוח
    ולא מתנגדים לא נפגעים ממש כמו העלה' אחשוב לעצמי
    אני אזרום בכיוון הסופה ואלך לאן שהיא תדריך אותי בתקווה שלא אפגע, לא אתנגד אליה אלה רק אזרום איתה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור~
    *למה?
    אתה אומר לאנג שאכפת לך רק מממשפחתך וחושב איזה מגניב הנחש ההוא. ואנג מראה לך שאמון חונק את אמך ואומר לה "אם את לא רוצה למות,תגלי לי עכשו! איפה האוואטר? איפה בנך?". נחש נוסף יוצא ומתחיל לדבר "קוראים לו טונשי ותוכל להיות חבר שלי אחרי שתעבור מבחן שרק אמיצים וחזקים כמוני יעברו.". אתה מרגיש פתאום רעידת אדמה ורואה נהר ענק נפתח פתאום.
    אתה לא מבין לבד?
    אני אומר לאנג רגע לפני שאני פונה לנחש שדיבר אלי " אם אתה יכול לדבר אמון, מסור לו שאני מרשה לו להרוג את ההורים שלי. מה לעשות אני אוהב לראות אנשים אחרים סובלים ". לאחר שאגיד את זה לאנג אומר לנחש המדבר " אוקי, אני רוצה להיות חבר שלו .אז מה אמור להיות המבחן שרק אמיצים וחזקים עוברים אותו? לשחות בנהר הזה שלפתע הופיע פה?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ליאור~
    *אה נכון. זה מחמאה או עלבון? מצאתי דרך לתתת לך להציל את העולם ולמות.
    אנג מדבר עם אמון ומוסר לו את המסר בסלידה קלה. טנשי עונה לך(קוראים לנחש טנשי) "עלייך להיכנס לתהום הזו ולהתמודדד עם מה שתמצא שם. אחד מהדברים שיש שם הוא חוטף הפנים,אם תביע רגש אחד,אתה תהיה חסר פנים,לנצח.". אתה רואה פתאום תהום חשוכה שאתה רואה בה שלדים,יוצאת מתוך האדמה. טנשי פורש כנפי עטלף ועף אל תוך התהום.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור~
    *אה נכון. זה מחמאה או עלבון? מצאתי דרך לתתת לך להציל את העולם ולמות.
    אנג מדבר עם אמון ומוסר לו את המסר בסלידה קלה. טנשי עונה לך(קוראים לנחש טנשי) "עלייך להיכנס לתהום הזו ולהתמודדד עם מה שתמצא שם. אחד מהדברים שיש שם הוא חוטף הפנים,אם תביע רגש אחד,אתה תהיה חסר פנים,לנצח.". אתה רואה פתאום תהום חשוכה שאתה רואה בה שלדים,יוצאת מתוך האדמה. טנשי פורש כנפי עטלף ועף אל תוך התהום.
    מה הדרך?- יותר בכיון שכל הכבוד .
    ---------------
    אני צועק לטנשי " הי חכה לי רגע, א ני לא יכול לעוף , אין לי כנפיים כמו שלך יש ". אני פונה אל אנג " טוב תעשה לי טובה שמור על הילדה הזאת שקוראים לה לין. היא חזרה להיות בגיל 10 ". אנ פונה אל לין ואומר " אני כרגע הולך מפה, אבל אל תדאגי אני אחזור . ביינתים דוד אנג ישגיח עליך ". אני קופץ לעבר התהום שטנשי עף עליה, אני נכנס לתהום ומחפש מה יש שם ואיפה טנשי.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה

ליאור
    *תודה,זה רחוק ממה שרציתי לעשות לפני שפתחתי את המ"ת,אבל אני מרוצה ממה שקורה.
    אתה אומר לאנג לשמור על לין ואומר ללין שדוד אנג ישמור עליה.הנחש האחורי של טנשי גורר אותך לתהום וזורק אותך שם.אתה שומע נהמות ורואה שלד של חיה מוזרה בצורת חפרפררת,עם שלושים ראשים של לטאות. ומיד אחרי זה יוצאים משם שלדי דגים וחיות ג'ונגל חסרות פנים.

6. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

דניאל~
    אתה מנסה ליצור כדור אווויר מתחתייך ומצליח. אנג אומר לך לחזור עכשו לעולם האמיתי ולהישאר עם הכדור. אתה מגיע לעולם הגשמי ורואה פתאום שאתה בין שתי מערות והנינג'ה אומר לך שאתה צריך לבחור מנהרה ולעבור את המבוך שבה.
    'תודה רבה אווטאר אנג' אחשוב בראשי בזמן שאהיה בעולם הגשמי מרחף על כדור האוויר.
    "אוקיי נינג'ה מסתורית שלא מעוניינת להראות את פניה, אני בוחר במנהרה הימנית" אגיד ואצביע עליה באותו זמן.
    אעוף לי על כדור האוויר דרך המנהרה.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

7. משתמש מנוסה

דניאל~
    אתה בוחר במנהרה הימנית ושם לב שבמערה הימנית יש שלושה חורים שמתחילים את המבוך. מהימני יש נהמות פראיות. מהאמצעי יש שקט מנוכר ומהשמאלי יש קולות של אש חורכת ונהמות של דרקונים. אתה מרגיש את כדור האוויר מתחיל לדעוך ויחד איתו גם כוחך.

8. משתמש מנוסה

דניאל~
    אתה בוחר במנהרה הימנית ושם לב שבמערה הימנית יש שלושה חורים שמתחילים את המבוך. מהימני יש נהמות פראיות. מהאמצעי יש שקט מנוכר ומהשמאלי יש קולות של אש חורכת ונהמות של דרקונים. אתה מרגיש את כדור האוויר מתחיל לדעוך ויחד איתו גם כוחך.
    'כדי לי להפסיק את פעילות הכדור' אחשוב לעצמי ואגרום לאוויר שבכדור להתפזר באוויר בזמן שאנחת על הקרקע.
    "המנהרות הימנית והשמאלית נראות דיי מפחידות וחסרות סיכוי להצליח לעבור שם, אני מעדיף את המנהרה האמצעית" אגיד ואלך לי אל תוך המנהרה האמצעית.

הנה משפט משלי...

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אתה האוואטר החדש ואתה יודע שאתה צריך ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושבת איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .
    אני פשוט לא מצליח לזוז! אני מביט באדם המתקרב אלי והמוח פוקד לברוח. רגליים בוגדניות!!!

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור
    *תודה,זה רחוק ממה שרציתי לעשות לפני שפתחתי את המ"ת,אבל אני מרוצה ממה שקורה.
    אתה אומר לאנג לשמור על לין ואומר ללין שדוד אנג ישמור עליה.הנחש האחורי של טנשי גורר אותך לתהום וזורק אותך שם.אתה שומע נהמות ורואה שלד של חיה מוזרה בצורת חפרפררת,עם שלושים ראשים של לטאות. ומיד אחרי זה יוצאים משם שלדי דגים וחיות ג'ונגל חסרות פנים.
    אני חושב לעצמי'אוי מי גאד, אין להם פנים. נראה שהאגדה על הבן האדם שגונב את הפנים למי שמביע רגש אמיתית . אני צריך לזהר מאודד ממנו '. אני ארכז אנרגיית אש בידי וזארוק אותה לעבר היצורים שמולי, בשביל שיבהלו מהאש ויברחו. לאחר זאת אני אמשיך ללכת בתהום המוזר עד שאראה יציאה, או שטנשי יגיד לי לעצור.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה

אדם~
    *קיבלת את הצבע הזה בגלל שאתה כשף האוויר הראשון!
    אתה לא מצליח לזוז ואתה רואה שהנינג'ה נעלם באופק. אתה שומע חבורת בריונים מאיימים על מוכר כרובים ועל העז שלו. אתה רואה שאחד מהם הוא כשף אש,אחד מהם הוא כשף מים והאחרון הוא כשף אדמה. אתה מתחיל להיזכר איפה ראית את החבורה הזאת ונזכר שראית אותם על כרזות מבוקשים: איום משולש,מורכב מ:טריפל ברייקר ברוק,שאדי שין וטו טואד טוד.
    Spoiler ספוילר

דניאל~
    אתה מפזר את האוויר שבכדור ונכנס למנהרה האמצעית.. אתה רואה צבא של כשפי מים נלחם נגד כשפי אש,אדמה ואוויר. צבא של כשפי אש נגד אדמה,מים ואווויר,כשפי אדמה ואוויר נלחמים בשאר היסודות. אתה רואה שהמלחמה גורמת להמון למות ושממש בתוך הקרב,נמצאת המנהרה הבאה.

ליאור~
    *רוצה להשתתף באיוונט הסערה? הוא מלמד כשפות אוויר
    אתה ממשיך במנהרה ורואה פתאום את ההורים שלך שבאאים אלייך כרוחות שמתו בעולם האמיתי. הם אומרים לך "אמון הרג אותנו והוא ימשיך להרוג את כולם,בסופו של דבר הוא יגיע גם אלייך. רק אל תפחד. אמון הרג אותנו בתקיפה ישירה מכשפות דם,אמון הוא כשף דם ולא בן אדם רגיל,אם תספר את זה לתומכיו,אתה תגרום לאמון למות ממה שהם יעשו לו ומהנשקים שהוא עצמו יצר."
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 07-12-2012 בשעה 09:49 AM

12. משתמש מנוסה

דניאל~
    אתה מפזר את האוויר שבכדור ונכנס למנהרה האמצעית.. אתה רואה צבא של כשפי מים נלחם נגד כשפי אש,אדמה ואוויר. צבא של כשפי אש נגד אדמה,מים ואווויר,כשפי אדמה ואוויר נלחמים בשאר היסודות. אתה רואה שהמלחמה גורמת להמון למות ושממש בתוך הקרב,נמצאת המנהרה הבאה.
    כאילו כל הצבאות נלחמות אחת מול השנייה.. ואיך לעזעזל הם הגיעו לשם?
    -------------------------
    במהירות ובכוח רב ארים את ידי לאוויר ואגרום לקיר גדול להפריד בין שני צדדים שרבים, לאחר מכן אלך אל צד אחד ואדחוף שבט אחד לפינה בעזרת קיר אדמה וכך אעשה עם כל השבטים ואכלא את כל שבט בנפרד בכלוב אדמה אחר. "למה אתם נלחמים?" אשאל אותם בחוסר ידע. "מלחמה רק גורמת לאנשים לאבד את חייהם בשביל משהו מטופש!" אגיד ואשחרר את כולם וארוץ אל המנהרה.

הנה משפט משלי...

13. משתמש מנוסה
    דניאל!
    *כולם נלחמים אחד נגד השני
    אתה כולא את השבטים ומטיף להם שמלחמה זה קרב מטופש. אתה יוצא דרך המנהרה ושם לב שאתה חוזר לאיפה שהיית. אתה רואה את איום משולש חוזרים אלייך ואומרים: "לפני המון שנים כל האומות נלחמו ואתה הגעת לזמן הזה,המבוך חושף את מה שמוסתר בחיים.עלייך להשיג את המפתח מכל האומות כדי למצוא את הפתח למנהרה הבאה,כלומר,אם אתה לא רוצה להיתקע כאן...".

14. משתמש מנוסה
    דניאל!
    *כולם נלחמים אחד נגד השני
    אתה כולא את השבטים ומטיף להם שמלחמה זה קרב מטופש. אתה יוצא דרך המנהרה ושם לב שאתה חוזר לאיפה שהיית. אתה רואה את איום משולש חוזרים אלייך ואומרים: "לפני המון שנים כל האומות נלחמו ואתה הגעת לזמן הזה,המבוך חושף את מה שמוסתר בחיים.עלייך להשיג את המפתח מכל האומות כדי למצוא את הפתח למנהרה הבאה,כלומר,אם אתה לא רוצה להיתקע כאן...".
    "איום משולש לשם שינוי אני מודה לכם" אגיד וארוץ אל הכלוב של שבט המים. 'איך בדיוק אני אמור להשיג את המפתח?, פשוט לבקש?' אחשוב לעצמי ואז אפנה לאחד משבט המים. "מממ.. סליחה יש לך מפתח כולשהו לתת לי?" אשאל אותו בחיוך מתנצל ואחכה לתשובה

הנה משפט משלי...

15. משתמש מנוסה

דניאל~
    אתה מבקש משבט המים והם אומרים "רק אם תעזור לנו להילחם,תנצח את השרירי שברח מהכלא." אתה רואה כשף אש שרירי שברח מהכלא שיצרת ואז הוא בא אלייך בזעם. אתה רואה את שבט המים מנסה לכשף מים ולא מצליח. אתה אומר שאתה האוואטר וכל אחד מהשבטים מציע לך אתת המפתח שלו ומראה לך אותו.

עמוד 21 מתוך 28 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •