Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 28 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 416
  1. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man! צפה בהודעה

דניאל~
    אתה מבקש משבט המים והם אומרים "רק אם תעזור לנו להילחם,תנצח את השרירי שברח מהכלא." אתה רואה כשף אש שרירי שברח מהכלא שיצרת ואז הוא בא אלייך בזעם. אתה רואה את שבט המים מנסה לכשף מים ולא מצליח. אתה אומר שאתה האוואטר וכל אחד מהשבטים מציע לך אתת המפתח שלו ומראה לך אותו.
    "כן אני האווטאר" אגיד אצביע על עצמי בחיוך. "תודה רבה כולכם" אגיד לכל השבטים אש, אדמה, מים, אוויר.. ואקח מהם את המפתחות של כל שבט לאחר מכן ארוץ אל המנהרה.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל

דניאל~
    אתה רואה שהשבטים אומרים "אבל תצטרך לעז\ור לנו!!!" והם מתחילים לריב איזה אומה צריכה לנצח עם האוואטר. טו טואד טוד אומר לך "אתה האוואטר אז בטח תאמין בזיבולי שכל של שלום. אם אתה תרצה לקבל מהם את המפתחות,תצטרך להילחם בכולם במצב אוואטר.

3. משתמש מנוסה

דניאל~
    אתה רואה שהשבטים אומרים "אבל תצטרך לעז\ור לנו!!!" והם מתחילים לריב איזה אומה צריכה לנצח עם האוואטר. טו טואד טוד אומר לך "אתה האוואטר אז בטח תאמין בזיבולי שכל של שלום. אם אתה תרצה לקבל מהם את המפתחות,תצטרך להילחם בכולם במצב אוואטר.
    "מצב אווטאר?.." אחזור על דבריו. "אני עדיין לא מאומן למצב אווטאר" אגיד לו בצורה עצבנית. "וגם אני לא רוצה להלחם בכלל באנשים חפים מפשע!, וכן שלום זוהי הדרך!" אצעק עליו. "אני האווטאר!" אצעק לחלל האוויר. "ואני באתי להחזיר איזון לעולם. "בתקופה זאת נראה שלא צריכים אותי כי כולם חיים בשלום" אמשיך לצעוק אל עבר כל השבטים. "אבל לפחות דבר כזה אוכל לנסות ולעצור" אגיד. ובכוח רב ארים את ידי למעלה ואגרום לקיר בצורת פלוס להיווצר. בכל חדר אני אכלא שבט. ואז אפנה אל כולם "אין לכם כלל וכלל סיבה להלחם כולכם מייצגים כוח, עוז, חוכמה ועדינות." אגיד. "אם תלחמו אתם תצליחו להוריד את השם הטוב שלכם ע"י שטות קטנה שגורמת לריב, אתם מבינים?!" אצעק. "עכשיו אשמח שתפסיקו להלחם ותעניקו לי מפתחות שאני כלכך נחוץ להם." אגיד ואחכה שראשי כל שבט יעניק לי את המפתח של שבטו

הנה משפט משלי...

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    'סופה היא תוצר של הרוח, שזורמים עם הרוח
    ולא מתנגדים לא נפגעים ממש כמו העלה' אחשוב לעצמי
    אני אזרום בכיוון הסופה ואלך לאן שהיא תדריך אותי בתקווה שלא אפגע, לא אתנגד אליה אלה רק אזרום איתה
    אביט על מה שאווטרית האחרה עושה, ואחשוב לעצמי 'מהלך חכם'.
    אנסה להרגיש את משב הרוח כמוה, ולזרום לפיה, הולך לאן שהוא תיקח אותי איתה.
    בזמן שאזרום עם הרוח אביט על האחרים, בתקווה שהם מסתדרים עם הרוח.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

דניאל~
    אתה אומר לראשי השבט שהמלחמה הזאת מטופשת ואז הם אומרים בקול חלוש לשמע הידיעה כי הם טעו, "בסדר,אנחנו נתין לך את המפתח." אתה רואה את כשפי האש מתיכים בידם מפתח מפחם,את כשפי האדמה יוצרים מפתח אדמה,את כשפי המים יוצרים מפתחות קרח ואת כשפי האוויר מוציאים נוצה בצורת מפתח ואתה מחבר ביניהם ורואה את המנהרה זוהרת ומשתנה. השבטים משתחררים ומתחבקים,אתה רואה את מנהיגת שבט המים ואת מנהיג שבט האש מתנשקים ואז אחת מהבחורות בשבט האש באה אלייך ואומרת "תשמע,הדרך שאיתה התמודדת עם המחלוקת שלנו והעובדה שאתה תצטרך ללמוד כשפות אש וכשפות ברק שאותן אני יודעת. אפשר להצטרף אלייך?

[COLOR="DarkOrchid"]
    ספיידי+טל
    אתם מרגישים את הרוח ואז אתם עוצמים עיניים כדי להתרכז ושמים לב שאתם נמצאים בזירת הכשפות של קרב הקדם כשפות ויחד איתכם כל החברים שלכם+קיין ולין+ ג'זליון ועכבר אחד קטן ולבן. אתם רואים שכולכם חלק מקבוצת הביזונים המעופפים של מנאמי! הביזונים המעופפים נגד זבובי היתוש. קיין ואחד מהבריונים בזירה נלחמים וקיין עוד ליפול בגלל שהבריון זרק עליו סלע ענק.קיין אומר לכם "אני חייב לנצח כדי שנגיע לגמר וננצח את הקבוצה של ירח אדום...
    הסבר לעומר על מה קרה כאן:
    לפני שטל הגיעה למקדש האוויר המערבי היא הייתה בזירת הקדם כשפות וזו ההודעה שאתה צריך לדעת:

טל~
    את עולה לזירה ורואה שלושה בחורים שריריים ששניים מהם הם כשפי אדמה ואחד הוא כשף אווויר. הדגל שלכם זה ביזון בסערה ושלהם זה זבוב גחלילית מוזר. על המדים הירוקים של הקבוצה היריבה יש סמל של יתוש גחלילית. הם אומרים "תתחילו!".
    זבוב גחלילית:
    Spoiler ספוילר

6. Hail Hydra

דניאל~
    אתה אומר לראשי השבט שהמלחמה הזאת מטופשת ואז הם אומרים בקול חלוש לשמע הידיעה כי הם טעו, "בסדר,אנחנו נתין לך את המפתח." אתה רואה את כשפי האש מתיכים בידם מפתח מפחם,את כשפי האדמה יוצרים מפתח אדמה,את כשפי המים יוצרים מפתחות קרח ואת כשפי האוויר מוציאים נוצה בצורת מפתח ואתה מחבר ביניהם ורואה את המנהרה זוהרת ומשתנה. השבטים משתחררים ומתחבקים,אתה רואה את מנהיגת שבט המים ואת מנהיג שבט האש מתנשקים ואז אחת מהבחורות בשבט האש באה אלייך ואומרת "תשמע,הדרך שאיתה התמודדת עם המחלוקת שלנו והעובדה שאתה תצטרך ללמוד כשפות אש וכשפות ברק שאותן אני יודעת. אפשר להצטרף אלייך?

[COLOR="DarkOrchid"]
    ספיידי+טל
    אתם מרגישים את הרוח ואז אתם עוצמים עיניים כדי להתרכז ושמים לב שאתם נמצאים בזירת הכשפות של קרב הקדם כשפות ויחד איתכם כל החברים שלכם+קיין ולין+ ג'זליון ועכבר אחד קטן ולבן. אתם רואים שכולכם חלק מקבוצת הביזונים המעופפים של מנאמי! הביזונים המעופפים נגד זבובי היתוש. קיין ואחד מהבריונים בזירה נלחמים וקיין עוד ליפול בגלל שהבריון זרק עליו סלע ענק.קיין אומר לכם "אני חייב לנצח כדי שנגיע לגמר וננצח את הקבוצה של ירח אדום...
    הסבר לעומר על מה קרה כאן:
    לפני שטל הגיעה למקדש האוויר המערבי היא הייתה בזירת הקדם כשפות וזו ההודעה שאתה צריך לדעת:

טל~
    את עולה לזירה ורואה שלושה בחורים שריריים ששניים מהם הם כשפי אדמה ואחד הוא כשף אווויר. הדגל שלכם זה ביזון בסערה ושלהם זה זבוב גחלילית מוזר. על המדים הירוקים של הקבוצה היריבה יש סמל של יתוש גחלילית. הם אומרים "תתחילו!".
    זבוב גחלילית:
    Spoiler ספוילר

זה כבר נהיה הזוי.. איך לעזעזאל ג'זליון הגיעה..?
    ~~~~~
    "סליחה?!" אביט מסביב, "אתם מכריחים להיות איתי בקבוצה איתם?"
    'זובי, לא משתתף, במיוחד לא עם אווטארית שאני לא מכיר מיקום מקביל ומישהו שקוראים קיין שרק הרגע פגשתי.'
    "וחוץ מזה. הם ממש לא לרמה שלי.." אמלמל ואביט בצחוק על הקבוצה האחרת, שולח עליהם להבות כחולות.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man צפה בהודעה
    זה כבר נהיה הזוי.. איך לעזעזאל ג'זליון הגיעה..?
    ~~~~~
    "סליחה?!" אביט מסביב, "אתם מכריחים להיות איתי בקבוצה איתם?"
    'זובי, לא משתתף, במיוחד לא עם אווטארית שאני לא מכיר מיקום מקביל ומישהו שקוראים קיין שרק הרגע פגשתי.'
    "וחוץ מזה. הם ממש לא לרמה שלי.." אמלמל ואביט בצחוק על הקבוצה האחרת, שולח עליהם להבות כחולות.
    אביט על האוואטר האחר 'אוף.. לא בא לי להיות איתו בקבוצה אבל חייבים לנצח-_-' אחשוב לעצמי
    אני אשים לב שהרעיון לא מוצא חן בעיניו גם.
    אני אביט בו ואומר ''זה לא מוצא חן בעיניי גם כן אבל עם אתה רוצה לנצח תשתף פעולה'' אני אשלח ברק אל עבר הקבוצה היריבה ואומר לאוואטר השני ''אתה לא כשף הברקים היחיד פהD:''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

דניאל~
    לא הבנתי?, הבאתי לך כבר את הדף של השותפים.. אבל בסדר
    ------------------------
    "אני אשמח!" אגיד לה ואראה התלהבות בנושא. "היי, שמי ריו מה שמך?" אשאל ואשלח יד ללחוץ לה אותה.

הנה משפט משלי...

9. Hail Hydra
    אביט על האוואטר האחר 'אוף.. לא בא לי להיות איתו בקבוצה אבל חייבים לנצח-_-' אחשוב לעצמי
    אני אשים לב שהרעיון לא מוצא חן בעיניו גם.
    אני אביט בו ואומר ''זה לא מוצא חן בעיניי גם כן אבל עם אתה רוצה לנצח תשתף פעולה'' אני אשלח ברק אל עבר הקבוצה היריבה ואומר לאוואטר השני ''אתה לא כשף הברקים היחיד פהD:''
    "אבל אני לא רוצה לנצח" אומר לה בחיוך מזויף. "מה אכפת לי אם הם ינצחו אותי, במילא אני לא ביקום שלי." אוסיף.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    "אבל אני לא רוצה לנצח" אומר לה בחיוך מזויף. "מה אכפת לי אם הם ינצחו אותי, במילא אני לא ביקום שלי." אוסיף.
    כשפות דם לא חוקית בעיר הרפובליקה נכון?
    -_________________________
    ''למי אכפת, אתה האוואטר, ולא משנה באיזה יקום, בכל מקום שאתה נמצא בו אתה האוואטר וזה סופי'' אני אומר לו וארים גבה.
    אני אתחמק מן המתקפות של היריבים ואשלח גלי מים עצומים לעברם
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. Hail Hydra
    כשפות דם לא חוקית בעיר הרפובליקה נכון?
    -_________________________
    ''למי אכפת, אתה האוואטר, ולא משנה באיזה יקום, בכל מקום שאתה נמצא בו אתה האוואטר וזה סופי'' אני אומר לו וארים גבה.
    אני אתחמק מן המתקפות של היריבים ואשלח גלי מים עצומים לעברם
    "סו..? זה שאני האוואטר זה אומר שאני צריך לעזור לך לנצח ביקום שלך..?" אביט עליה, במסקנה שהיא לא מבינה מהחיים שלה.
    ~~~
    פאק זה מזכיר לי את השרשור שאני שנאתי אותך D:
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    "סו..? זה שאני האוואטר זה אומר שאני צריך לעזור לך לנצח ביקום שלך..?" אביט עליה, במסקנה שהיא לא מבינה מהחיים שלה.
    ~~~
    פאק זה מזכיר לי את השרשור שאני שנאתי אותך D:
    ''עם אתה לא רוצה לעזור,לך'' אומר.
    לפני שיספיק להגיב אצחק ואפיל אותו מהזירה בעזרת הצלפה עם המים.
    ''אופס בטעות, אתה פסול'' אומר ואחייך חיוך מרושע אשלח דיסקיות
    אדמה אל הכשפים בקבוצה היריבה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

דניאל
    אתה אומר לה כן והיא אומרת ששמה הוא ג'זלין. אתה יוצא מהמנהרה ורואה ים ענק עם חיות טרף מימיות ועם חיות מכונפות מפחידות. אתה רואה שהמפתח תלוי על הצוואר של נחש מים באוקיינוס ועל הצוואר של גריפין בשמים. מה שמפריד בינך לבין המים,זה שביל סלע שעומד להישבר.

ספיידי וטל
    *כשפות דם באמת לא חוקית
    *איזה שרשור?
    אתם רואים את הזירה נחשכת ואנג מופיע כרוח שכולם רואים אותה. "טוב,זוג תינוקות!!! אתם שניכם אוואטרים בגלל שבחרתי שששניכם תיוולדו! ירח אדום הם האויב האמיתי ולידם אמון הוא גרגיר אבק!!!!! אתם רוצים שכל העולם ישלם על זה שאתם לא יכולים לפעול יחד!!?!?!?1|?!!?!? אני קיבלתי לצוות שלי את מי שרצה להוג אותי ולתת לשליט האש לשרוף אותי ונהפכנו לחברים טובים,האחש הזה הוא אדון האש הקודם,צוקו!!" ואז האורות חוזרים ואנג נעלם. שניכם רואים את הזירה שרופה ושם אנג מגיע בכבודו ובעצמו ואומר לכם "הבנתם את המסר?" ונותן תצוגה מרשימה של כשפות אדמה,אש מים ואוויר מכל אחד מהכיוונים.

14. Hail Hydra

דניאל
    אתה אומר לה כן והיא אומרת ששמה הוא ג'זלין. אתה יוצא מהמנהרה ורואה ים ענק עם חיות טרף מימיות ועם חיות מכונפות מפחידות. אתה רואה שהמפתח תלוי על הצוואר של נחש מים באוקיינוס ועל הצוואר של גריפין בשמים. מה שמפריד בינך לבין המים,זה שביל סלע שעומד להישבר.

ספיידי וטל
    *כשפות דם באמת לא חוקית
    *איזה שרשור?
    אתם רואים את הזירה נחשכת ואנג מופיע כרוח שכולם רואים אותה. "טוב,זוג תינוקות!!! אתם שניכם אוואטרים בגלל שבחרתי שששניכם תיוולדו! ירח אדום הם האויב האמיתי ולידם אמון הוא גרגיר אבק!!!!! אתם רוצים שכל העולם ישלם על זה שאתם לא יכולים לפעול יחד!!?!?!?1|?!!?!? אני קיבלתי לצוות שלי את מי שרצה להוג אותי ולתת לשליט האש לשרוף אותי ונהפכנו לחברים טובים,האחש הזה הוא אדון האש הקודם,צוקו!!" ואז האורות חוזרים ואנג נעלם. שניכם רואים את הזירה שרופה ושם אנג מגיע בכבודו ובעצמו ואומר לכם "הבנתם את המסר?" ונותן תצוגה מרשימה של כשפות אדמה,אש מים ואוויר מכל אחד מהכיוונים.
    ליאון עכשיו אתה יוצא ממש לא מובן.. אמרת שהוא לא יודע איך שנינו אווטארים O:
    ~~~
    "זובי, לא רוצה שני אוואטרים, תעביר אותה לעולם שלה.." אתעצבן עליו. "אתה רואה ששתינו לא מסתדרים, תביא כל אחד ליקום שלו וזהו."
    "חוץ מזה, מה זה הירח האדום בכלל?" אשאל אותו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    [COLOR="Green"]

ספיידי וטל
    *כשפות דם באמת לא חוקית
    *איזה שרשור?
    'שוויצר-_-' אמלמל לעצמי ואעשה פרצוף טיפשי
    ''כן אנג, הבבנו אבל הוא התחיל!'' אתלונן, ''הוא לא שם על שום דבר שאני אומרת ולא משתף פעולה!'' אני אומר בתלונה.
    ''למה הוא לא יכול פשוט לחזור למימד שלו? הוא האוואטר שם, האנשים שם בטח זקוקים לו-_-''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 28 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •