הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
"מצב אווטאר?.." אחזור על דבריו. "אני עדיין לא מאומן למצב אווטאר" אגיד לו בצורה עצבנית. "וגם אני לא רוצה להלחם בכלל באנשים חפים מפשע!, וכן שלום זוהי הדרך!" אצעק עליו. "אני האווטאר!" אצעק לחלל האוויר. "ואני באתי להחזיר איזון לעולם. "בתקופה זאת נראה שלא צריכים אותי כי כולם חיים בשלום" אמשיך לצעוק אל עבר כל השבטים. "אבל לפחות דבר כזה אוכל לנסות ולעצור" אגיד. ובכוח רב ארים את ידי למעלה ואגרום לקיר בצורת פלוס להיווצר. בכל חדר אני אכלא שבט. ואז אפנה אל כולם "אין לכם כלל וכלל סיבה להלחם כולכם מייצגים כוח, עוז, חוכמה ועדינות." אגיד. "אם תלחמו אתם תצליחו להוריד את השם הטוב שלכם ע"י שטות קטנה שגורמת לריב, אתם מבינים?!" אצעק. "עכשיו אשמח שתפסיקו להלחם ותעניקו לי מפתחות שאני כלכך נחוץ להם." אגיד ואחכה שראשי כל שבט יעניק לי את המפתח של שבטו
הנה משפט משלי...
דניאל~
אתה אומר לראשי השבט שהמלחמה הזאת מטופשת ואז הם אומרים בקול חלוש לשמע הידיעה כי הם טעו, "בסדר,אנחנו נתין לך את המפתח." אתה רואה את כשפי האש מתיכים בידם מפתח מפחם,את כשפי האדמה יוצרים מפתח אדמה,את כשפי המים יוצרים מפתחות קרח ואת כשפי האוויר מוציאים נוצה בצורת מפתח ואתה מחבר ביניהם ורואה את המנהרה זוהרת ומשתנה. השבטים משתחררים ומתחבקים,אתה רואה את מנהיגת שבט המים ואת מנהיג שבט האש מתנשקים ואז אחת מהבחורות בשבט האש באה אלייך ואומרת "תשמע,הדרך שאיתה התמודדת עם המחלוקת שלנו והעובדה שאתה תצטרך ללמוד כשפות אש וכשפות ברק שאותן אני יודעת. אפשר להצטרף אלייך?
[COLOR="DarkOrchid"]
ספיידי+טל
אתם מרגישים את הרוח ואז אתם עוצמים עיניים כדי להתרכז ושמים לב שאתם נמצאים בזירת הכשפות של קרב הקדם כשפות ויחד איתכם כל החברים שלכם+קיין ולין+ ג'זליון ועכבר אחד קטן ולבן. אתם רואים שכולכם חלק מקבוצת הביזונים המעופפים של מנאמי! הביזונים המעופפים נגד זבובי היתוש. קיין ואחד מהבריונים בזירה נלחמים וקיין עוד ליפול בגלל שהבריון זרק עליו סלע ענק.קיין אומר לכם "אני חייב לנצח כדי שנגיע לגמר וננצח את הקבוצה של ירח אדום...
הסבר לעומר על מה קרה כאן:
לפני שטל הגיעה למקדש האוויר המערבי היא הייתה בזירת הקדם כשפות וזו ההודעה שאתה צריך לדעת:
טל~
את עולה לזירה ורואה שלושה בחורים שריריים ששניים מהם הם כשפי אדמה ואחד הוא כשף אווויר. הדגל שלכם זה ביזון בסערה ושלהם זה זבוב גחלילית מוזר. על המדים הירוקים של הקבוצה היריבה יש סמל של יתוש גחלילית. הם אומרים "תתחילו!".
זבוב גחלילית:
ספוילר
זה כבר נהיה הזוי.. איך לעזעזאל ג'זליון הגיעה..?
~~~~~
"סליחה?!" אביט מסביב, "אתם מכריחים להיות איתי בקבוצה איתם?"
'זובי, לא משתתף, במיוחד לא עם אווטארית שאני לא מכיר מיקום מקביל ומישהו שקוראים קיין שרק הרגע פגשתי.'
"וחוץ מזה. הם ממש לא לרמה שלי.." אמלמל ואביט בצחוק על הקבוצה האחרת, שולח עליהם להבות כחולות.
אביט על האוואטר האחר 'אוף.. לא בא לי להיות איתו בקבוצה אבל חייבים לנצח-_-' אחשוב לעצמי
אני אשים לב שהרעיון לא מוצא חן בעיניו גם.
אני אביט בו ואומר ''זה לא מוצא חן בעיניי גם כן אבל עם אתה רוצה לנצח תשתף פעולה'' אני אשלח ברק אל עבר הקבוצה היריבה ואומר לאוואטר השני ''אתה לא כשף הברקים היחיד פהD:''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
הנה משפט משלי...
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דניאל
אתה אומר לה כן והיא אומרת ששמה הוא ג'זלין. אתה יוצא מהמנהרה ורואה ים ענק עם חיות טרף מימיות ועם חיות מכונפות מפחידות. אתה רואה שהמפתח תלוי על הצוואר של נחש מים באוקיינוס ועל הצוואר של גריפין בשמים. מה שמפריד בינך לבין המים,זה שביל סלע שעומד להישבר.
ספיידי וטל
*כשפות דם באמת לא חוקית
*איזה שרשור?
אתם רואים את הזירה נחשכת ואנג מופיע כרוח שכולם רואים אותה. "טוב,זוג תינוקות!!! אתם שניכם אוואטרים בגלל שבחרתי שששניכם תיוולדו! ירח אדום הם האויב האמיתי ולידם אמון הוא גרגיר אבק!!!!! אתם רוצים שכל העולם ישלם על זה שאתם לא יכולים לפעול יחד!!?!?!?1|?!!?!? אני קיבלתי לצוות שלי את מי שרצה להוג אותי ולתת לשליט האש לשרוף אותי ונהפכנו לחברים טובים,האחש הזה הוא אדון האש הקודם,צוקו!!" ואז האורות חוזרים ואנג נעלם. שניכם רואים את הזירה שרופה ושם אנג מגיע בכבודו ובעצמו ואומר לכם "הבנתם את המסר?" ונותן תצוגה מרשימה של כשפות אדמה,אש מים ואוויר מכל אחד מהכיוונים.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)