Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 28 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 416
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל

שני אויבים!(אני אומר את זה בכוונה)
    אנג אומר "אתם מאותו עולם,אבל מחלקים שונים. אתם סוג של תאומים שיצאו שונים ביסוד בגלל מחזור האוואטר. יש גם אוואטר כשף אדמה בעולם,שלושתכם יחד עם כשף אוויר,תצילחו לנצח את ירח אדום. ירח אדום מאמינים בשוויון יותר מוזר משל אמון. הם יכולים לאייד בני אדם,לשלוט בהם כמו בובות,להפוך בני אדם לאוויר ולמים,להפוך בן אדם לפסל ולכשף כל יסוד. כל בן אדם רגיל שהם השתילו בו כשפות,הופך לבובה על חוט! וזה רק קצה הקצה של הקרחון.". לין מתחילה לזהור ואומרת "אני נשלטת בידי מאסטר קיין לי,אני אהרוג את האוואטר ואצור שוויון!!!" לין מתחילה לנסות לשסע אתכם עד שהיא שמה חרב על הצוואר של שניכם ואומרת "מילים אחרונות לפני שירח אדום ינצח?".

תקשיבו! חיברתי בין קווי העלילה שלכם כי אתם שחקנים טובים וביחד אתם תשחקו יותר טוב. ירח אדום הם הארגון הבאת מרושע ואתם צריכים להתחבר ולהרוס אותו.

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man! צפה בהודעה

אנג אומר "אתם מאותו עולם,אבל מחלקים שונים. אתם סוג של תאומים שיצאו שונים ביסוד בגלל מחזור האוואטר. יש גם אוואטר כשף אדמה בעולם,שלושתכם יחד עם כשף אוויר,תצילחו לנצח את ירח אדום. ירח אדום מאמינים בשוויון יותר מוזר משל אמון. הם יכולים לאייד בני אדם,לשלוט בהם כמו בובות,להפוך בני אדם לאוויר ולמים,להפוך בן אדם לפסל ולכשף כל יסוד. כל בן אדם רגיל שהם השתילו בו כשפות,הופך לבובה על חוט! וזה רק קצה הקצה של הקרחון.". לין מתחילה לזהור ואומרת "אני נשלטת בידי מאסטר קיין לי,אני אהרוג את האוואטר ואצור שוויון!!!" לין מתחילה לנסות לשסע אתכם עד שהיא שמה חרב על הצוואר של שניכם ואומרת "מילים אחרונות לפני שירח אדום ינצח?".

תקשיבו! חיברתי בין קווי העלילה שלכם כי אתם שחקנים טובים וביחד אתם תשחקו יותר טוב. ירח אדום הם הארגון הבאת מרושע ואתם צריכים להתחבר ולהרוס אותו.
    אני אגלגל עיינים, ''אנשים שונים, אותם קלישאות''
    אני אכוון במהירות דסקית אדמה אל החזה של לין ואחיף אותה אחורה
    אני יעזור לאוואטר השני לקום ואומר ''בוא'' אני יעלה על קאי ואסמן לחבריי לעלות.
    ''יש לך ביזון?'' אשאל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

דניאל
    אתה אומר לה כן והיא אומרת ששמה הוא ג'זלין. אתה יוצא מהמנהרה ורואה ים ענק עם חיות טרף מימיות ועם חיות מכונפות מפחידות. אתה רואה שהמפתח תלוי על הצוואר של נחש מים באוקיינוס ועל הצוואר של גריפין בשמים. מה שמפריד בינך לבין המים,זה שביל סלע שעומד להישבר.
    היא באה איתי או מה? וגם תן לי לנצח את אמון
    ------------

"אוף זה לא נגמר הא?" אגיד ואתחיל להתקדם אל שביל הסלע. "איך בדיוק אני אצליח לקחת את המפתחות בדיוק?" אשאל את עצמי ואזיז את ידיי בצורה סיבובית בכדי ליצור כדור אוויר מתחתיי. 'כך אוכל לעבור את שביל הסלע בלי לפגוע בו' אחשוב ואעבור את השביל.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 07-12-2012 בשעה 04:37 PM

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר

מצטער אני רגיל לשנוא אותה בכל משחק שאני משחק איתה משום מה.. O.O
    רק לפרוטוקול הכל בצחוק טל.
    ~~~~~~~
    "לין.." אביט בעיניים שלה. "זה הארו. זוכרת?" אפנה ללב שלה. "את באמת רוצה להרוג אותי..?" אשאל אותה, ואזרים ברק אל היד שלה בשקט.
    כשהוא ייפגע בה אברח ואצעק לאווטארית השנייה, "ברחי" וארוץ לצד השני של האולם, הפעם בכוננות.
    "לין, תקשיבי לי!" אצעק לה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

סוף סוף חברים!אתם תחזרו לספיידי וטל בתגובה הבאה)
    לין לא נפגעת משום מתקפה ואז אתה רואים אותה זוהרת באדום וכשחמישים שוטרים באים לעצור אותה,היא מאיידת אותם ושואבת מהם את כשפות המתכת כדי ליצור סביבכם מחסום מתכת שמוחץ אתכם חוץ מהראש. ג'זליון משתחווה ואומרת "אדון קיין לי,אתה נמצא בתוך הגוף האומלל הזה?" לין או יותר נכון,קיין לי מהנהן ופותח עין שלישית במצח.

דניאל~
    השביל מתפרק ואתה נשאר על המים בזכות כדור האוויר. אתה מחזיק בידך את ג'זלין והיא אומרת לך "אני אהיה במים ואתה באוויר,בסדר?" ולפני שאתה עונה,היא קופצת למים ושוחה כלברק אדום. אתה רואה את הגריפין בא אלייך במבט רעב פתאום.

6. Hail Hydra

סוף סוף חברים!אתם תחזרו לספיידי וטל בתגובה הבאה)
    לין לא נפגעת משום מתקפה ואז אתה רואים אותה זוהרת באדום וכשחמישים שוטרים באים לעצור אותה,היא מאיידת אותם ושואבת מהם את כשפות המתכת כדי ליצור סביבכם מחסום מתכת שמוחץ אתכם חוץ מהראש. ג'זליון משתחווה ואומרת "אדון קיין לי,אתה נמצא בתוך הגוף האומלל הזה?" לין או יותר נכון,קיין לי מהנהן ופותח עין שלישית במצח.

דניאל~
    השביל מתפרק ואתה נשאר על המים בזכות כדור האוויר. אתה מחזיק בידך את ג'זלין והיא אומרת לך "אני אהיה במים ואתה באוויר,בסדר?" ולפני שאתה עונה,היא קופצת למים ושוחה כלברק אדום. אתה רואה את הגריפין בא אלייך במבט רעב פתאום.
    איזה חברים השם ישמור, זה משחק O.O
    ~~~~~
    "שיט.." אמלמל ואפנה אל האווטארית השנייה, "תסיחי את דעתה אני יביא לנו טרמפ".
    אשרוק גם אל ספידי וגם אל קרנג' ליתר ביטחון. 'ספידי הוא הביזון הכי מהיר שיש הרי, למה שזה לא יצליח..?' אחשוב לעצמי בשמחה. 'וקרנג'.. טוב, הוא הסיכוי היחיד שיש לנו להביס את קיין לי'.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

דניאל~
    "אוי לא, אין אדמה באזור ?" אצעק בחוסר מעש וארכב על כדור האוויר במים ואנסה להתחמק מן הגריפון האיום

הנה משפט משלי...

8. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man צפה בהודעה
    איזה חברים השם ישמור, זה משחק O.O
    ~~~~~
    "שיט.." אמלמל ואפנה אל האווטארית השנייה, "תסיחי את דעתה אני יביא לנו טרמפ".
    אשרוק גם אל ספידי וגם אל קרנג' ליתר ביטחון. 'ספידי הוא הביזון הכי מהיר שיש הרי, למה שזה לא יצליח..?' אחשוב לעצמי בשמחה. 'וקרנג'.. טוב, הוא הסיכוי היחיד שיש לנו להביס את קיין לי'.
    ''טוב'' אומר לתוכניתו המסתורית של האוואטר השני
    אני ארוץ הצידה במהירות ואומר ''היי קיין! אתה כל כך איטי, מכוער וחלש, נראה אותך לוכד אותי!''
    אצעק אני אתחיל לעוף בעזרת בועת מים ואתחמק מהתקפותיו של קיין 'תמהר..' אחשוב על האוואטר השני
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

דניאל
    אתה מנסה להתחמק מהגריפון והגריפון לא מוותר. אתה רואה את כדור האוויר נעלם ואתה שוקע במים. כשאתה מתעורר,אתה רואה את ג'זלין עם שתי המפתחות שגוררת אותך במנהרה שנפתחה במים ועכשו נסגרה.

ספיידי וטל
    אתם עולים על קראנג ועל קאי(קאי הוא הביזון של טל והיא עליו,קרנג הוא הדרקון של עומר אז הוא עליו.) ואז רואים את ג'זליון עולה על קראנג ואומרת להארו "תצטרף אל ירח אדום ואליי,תצטרף או שתמות.".

10. משתמש מנוסה

דניאל
    אתה מנסה להתחמק מהגריפון והגריפון לא מוותר. אתה רואה את כדור האוויר נעלם ואתה שוקע במים. כשאתה מתעורר,אתה רואה את ג'זלין עם שתי המפתחות שגוררת אותך במנהרה שנפתחה במים ועכשו נסגרה.
    "את מדהימה" אגיד לגז'לין ואמשיך איתה את הדרך בתוך המנהרה החדשה שנפתחה.

הנה משפט משלי...

11. student of Gakuen Alice
    [COLOR="Green"]

ספיידי וטל
    אתם עולים על קראנג ועל קאי(קאי הוא הביזון של טל והיא עליו,קרנג הוא הדרקון של עומר אז הוא עליו.) ואז רואים את ג'זליון עולה על קראנג ואומרת להארו "תצטרף אל ירח אדום ואליי,תצטרף או שתמות.".
    ''הארו!!!'' אצעק בפחד
    ''שלא תעזי!'' אני ארד מקאי ואעיף את ג'זליון מקראנג בעזרת ברק, ''עוף! עכשיו!'' אומר לאוואטר השני ואומר לקאי לעוף גם ''הארו אתה בסדר?'' אשאל שנהייה אוויר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור~
    *רוצה להשתתף באיוונט הסערה? הוא מלמד כשפות אוויר
    אתה ממשיך במנהרה ורואה פתאום את ההורים שלך שבאאים אלייך כרוחות שמתו בעולם האמיתי. הם אומרים לך "אמון הרג אותנו והוא ימשיך להרוג את כולם,בסופו של דבר הוא יגיע גם אלייך. רק אל תפחד. אמון הרג אותנו בתקיפה ישירה מכשפות דם,אמון הוא כשף דם ולא בן אדם רגיל,אם תספר את זה לתומכיו,אתה תגרום לאמון למות ממה שהם יעשו לו ומהנשקים שהוא עצמו יצר."
    אבל שאני אהיה לבד ולא לצרף אותי עם מישהו

-------------
    אני אומר לרוחות של הורי " תודה על הטיפ, אני אזכור להגיד את זה לתומכויו. כך תומכיו וגם אמון ימותו. שתי ציפורים במכה אחת. אני אראה אותכם כשאגיע הסזמן שלי למות שזה עוד הרבה זמן אני משער. אז להתראות אבא ואמא, סאניורה ". אני מנפף להורי לשלום ואז ממשיך ללכת בתהום המוזרה עם טנשי ולראות מה יש בהמשך התהנום.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. Hail Hydra

דניאל

ספיידי וטל
    "זובי (אני אומר את זה הרבה לאחרונה) חמדמדה שלי." אומר לה בחיוך ואתן לה נשיקה באוויר שנמריא אחרי המכה של טל.
    "כן אני אחלה.." אענה לשאלתה של טל ואביט ללמטה.
    אשלח אליהם כדורי אש כחולים ואכוון עליהם ברק, 'מעניין עם זה פגע בהם..' אחשוב לעצמי ואחייך לטל. "אחלה הצלה אגב."
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man צפה בהודעה
    "זובי (אני אומר את זה הרבה לאחרונה) חמדמדה שלי." אומר לה בחיוך ואתן לה נשיקה באוויר שנמריא אחרי המכה של טל.
    "כן אני אחלה.." אענה לשאלתה של טל ואביט ללמטה.
    אשלח אליהם כדורי אש כחולים ואכוון עליהם ברק, 'מעניין עם זה פגע בהם..' אחשוב לעצמי ואחייך לטל. "אחלה הצלה אגב."
    ''זה המימד שלי, למה צפית?'' אשאל וארים גבה
    'אוי יופי, עכשיו הוא נחמד' אחשוב לעצמי
    אני אומר לאוואטר השני לעקוב אחריי
    אני אומר לקאי לטוס אל מקדש האוויר
    ''זה הזמן לדבר עם כשף אוויר חי'' אמלמל לעצמי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה

ליאור
    אתה הולך עם טנשי ורואה מנהרה עם סלעים שחוסמים אותה ושם טנשי עובר,בעוד שבמנהרה השנייה יש שלדים ונהמות. אתה נכנס יחד עם טונשים ורואה שאתה מגיע לעולם הגשמי יחד עם טנשי. אתה רואה שאמון מת וכך גם המשווים שלו. אתה רואה בן אדם שנראה כמו החייל שלין הביסה,רק בתלבושת מהודרת יותר. החייל אומר "שמי הוא קיין לי ואני השולט בעיר הרפובליקה,שאר חברי ארגון "ירח אדום" ואני עוד נהרוג את האוואטר ונשלוט ביקום!!".
    קיין לי:
    Spoiler ספוילר

ספיידי וטל
    אתם עפים באוויר ומתרסקים במקדש האוויר המערבי. טנזין משתחווה לשניכם וניתן לראות כי הוא מבין ששניכם אוואטרים.אנג בא איתכם ואז הוא אומר "טנזין,הזיכרון האחרון שלי ממך הוא כשהיית היפראקטיבי עם פלולה באף שצריך להחליף לו חיתול כל שעה וחצי." אתה רואה את קטרה מחבקת את אנג ואנג מחבק אותה בחזרה. אתם שמים לב לביזון שעומד למחוץ אתכם מהאוויר.

עמוד 23 מתוך 28 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •