הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
טל
את עוברת אל מצב האוואטר ורואה חושך אפל לגמרי,אז את שמה לב לשביל טורקיז שבור ובצד הנגדי יש חלק קטן מאותו השביל,את רואה שמה שמפריד בין השבילים זה רוחות של צללים מוזרים,את מבינה שעלייך לחבר את השביל לפני שהוא ייגמר וגם לנצח את הצללים.(ככה קל יותר לתאר את מה שקורה כאן.)
אדם
אתה ממשיך ללכת ורואה רחוב הרוס יחד עם איש זקן שפגוע והופל על הארץ כמת. אחרי כמה דקות אתה מגלה שהאיש היה מעולף והוא אומר לך "ירח אדום,בבבקשה אל תפגעו בי!".
ספיידי
אתה מתלבט איזה כוסית יותר כדי להחיות אותה ומגיע למסקנ שלין היא חברה טובה וכוסית. אתה שם טיפה קטנה מהמים ואז קטרה אומרת לך "עכשו אתה צריך להרגיש את אנרגיית החים של המת ולהגביר אותה,ברק חלש יחסית יעשה את העבודה,ואז את צצטרכי לעשות כשפות דם לצערי,אני שונאת לכשף דם אבל רק ככה תוכל להקים אותו. אחרי שטנזין יעמוד,את תצטרכי להעביר את האנרגיה לידיים ולטפל בו ממצב האוואטר. זה מה שאנג עשה כשהוא ריפא אותי ממחלה מסוימת,מרפאים לא יכולים לרפות את עצמם."
דניאל
אתה מניף שלוש אבנים גדולות אל איום משולש ורואה שזה לא משפיע עליהם,ג'זלין יורה עליהם להבה וגם זה לא משפיע,אתה מבין שבגלל שילוב הכשפות שלהם,אתה צריך להשתמש בכשפות אוויר והם מתקרבים אלייך במתקפה משלהם.
אני אומר לקיין לי " להשמיד את העולם?. אתה בן אדם קול. אין לי כוח להתעסק איתך, אבל אני האווטאר וזאת החובה שלי להציל את העולם מן הארגון שלך . אז תעשה לי טובה תסלק מפה, כל עוד אני במצב בסדר ." אני אומר לטנשי " תקוף את הקין לי הזה ". אני אשלח 5 כדורי אש בגודל בינוני לעבר קין ליי.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור
אתה סוג של מאיים על קיין לי ואומר לטנשי לתקוף את קיין לי ושולח בעצמך חמש כדורי אש בגודל בינוני. קייין לי לא נפגע והודף את טנשי כאילו היה תולעת וטנשי מוחץ בנפילה שלו חמישה בני אדם שריריים. קיין לי אומר "האוואטר מפר את השוויון והשוויון הוא המטרה של יו לון!!" ויורה אלייך להבת דרקון ענית. אתה רואה את אנג חוסם את הלהבה ואומר לך "כדי להדוף את כשפות האש המסוימת הזו אתה תצטרך להתחזק וללמוד את היסודות הנוספים,בוא איתי.".
אה וואלה היא הכי כוסית?
~~~
"אוקיי.." אמלמל ואביט על הקבר, מתמלא אנרגיה מחדש. אנסה להרגיש את האנרגיה של לין, ששוכנת שם, ואעצים אותה בעזרת חזיז ברק קטן שאשלח לעבר הקבר.
ארגיש את הנוזלים שנמצאים בתוך לין ואנסה לכשף אותן, כך שלין תהיה במצב עמידה.
אתרכז בארגיה שלי 'אוואטר מוד' אחשוב לעצמי ואנסה להיות בשלווה עמוקה ולהפעיל את מצב האוואטר שלי.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
וואו דפקת את הסיפור...
בטח שהיא יכולה להיכנס למצב אווטאר הכשפות דם חסמה לה את כל היסודות חוץ מהאוויר שהיא למדה רק אחרי שחסמו לה את הכשפות, אחר כך בסוף היה לה חיזיון ואנג ריפא אותה ונתן לה את היכולת של הכשפות אנרגיה והיא החזירה לכולם את הכשפות ווייייייייי >< רוצח אווטאר!
דרך אגב טארלוק איבד את הכשפות שלו כי אמון (שהתברר שהוא אח שלו) לקח אותה ושניהם כשפי דם ובסוף הם היתפוצצו כמו ערבים אז די להרוס את הסיפור,
עוד שקר! היוצר מכונות הזה מרושע ואחרי שאנג החזיר לקורה הזאת את הכוחות שלה היא ומאקו כבר לא היו בסתר (וגם לפני זה לא ממש מוסתר)
תסמן את הספויילר
דרך אגב אנג לא היה מרפא
אל תעשה משחק על סדרה שאתה לא יודע עליה כמעט כלום...
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ספיידי
אתה מגיע למצב האוואטר ואז רואה שני חלקים קצרים לשביל אדום(זה קו החיים). בין השבילים יש צללים של הזיכרונות של לין ואחד מהם הוא אתה,אתה רואה שאתה נמצא בתוך כדור אוויר שעשוי מאנרגיה של מצב אוואטר ומבין פתאום שאתה צריך לחבר את חלקי השביל בעזרת האנרגיה שלך.
דניאל~
אתה מנסה ליצור הדף אוויר שיפגע באיום משולש ולא מצליח. אתה רואה את איום משולש תוקפים אותך שוב ואתה עובר למצב האוואטר ומעיף אותם לכל הרוחות(תרתי משמע). אתה רואה שהמנהרה הבאה היא כנראה האחרונה אבל נשמעות ממנה קולות של שריפה.
טל~
את מחברת את החלקים עד האמצע ורואה שאחד מהצללים המוזרים,הופך לאנג ואז הופך לקטרה שהופכת לדרקון. הדרקון צל נעלם ובמקומו מופיעים מיליוני נחשים שמחוברים לנחש אחד שמאחורה,בעלי ידי שלד וכנפי עטלף שבאים אלייך. את שומעת את קטרה אומרת שיש לך 10 דקות או שגם את תמותי.
ליאור
אתה עוקב אחר אנג ומגיע למקדש האוויר המערבי יחד עם טנשי. אתה רואה את אנג אומר לך לבחור ביזון מבין אלפי הביזונים שבמקדש ואז לעשות את התרגיל הכי בסיסי:שואפים ונושפים 10 פעמים,אז מרכזים את האנרגיה בידייים וחשים את הרוח,מיד אחר כך צריך ללטף בעדינות את הרוח ולעקם אותה לכדור מתחתיך,חשוב שהכדור לא יהיה גדול מדי או קטן מדי אחרת הוא לא יחזיק מעמד.
טל~
את מחברת את החלקים עד האמצע ורואה שאחד מהצללים המוזרים,הופך לאנג ואז הופך לקטרה שהופכת לדרקון. הדרקון צל נעלם ובמקומו מופיעים מיליוני נחשים שמחוברים לנחש אחד שמאחורה,בעלי ידי שלד וכנפי עטלף שבאים אלייך. את שומעת את קטרה אומרת שיש לך 10 דקות או שגם את תמותי.
[/COLOR][/QUOTE]
''אוקיי בחור גדול זה הזמן שלך ללכת לישון'' מלמל לעצמי בקיטצ'ייוט אני אשלח זם מים שיעטוף את רגלי היצור יעטוף אותם.
לאחר מכן אני אשתמש בכשפות אוויר בכדי לכלוא את היצור בכדור אוויר גדול, לבסוף אשלח אל תוך כדור האוויר להבות אש חזקות ודיסקיות אדמה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל
את כולאת את היצור בכדור אוויר,אתת שולחת אל האוויר להבות שהם כחולות יחד עם דסקיות אדמה. היצור משתחרר ואומר ששמו הוא טנשי. טנשי משתנה פתאום אלייך ואז את רואה שהשביל הגיע לאמצע ועכשו את צריכה לנצח שלושה טנשים שמופיעים פתאום,את רואה את הטנשי המקורי חוזר לצורתו האמתית ואז הופך אלייך ואומר "אני הצורה ההפוכה שלך" ואז הופך לבחורה קרת נפש עם שיער לבן,עיניים אדומות,בגדים בצבעים הפוכים ממך ואישיות שונה לחלוטין,את כל זה את רואה כשהחבורה הזאת עומדת להרוג אותך.
דניאל
אתה וג'זלין עוברים את המנהרה האחרונה ורואים דרקון אדום ענק ודרקון כחול ענק שבאים אליכם במהירות של ציד טרף ובמבט מורעב. אתה רואה אותם מכינים את האש שלהם בפה ומסתובבים מסביבכם.".
הודעה חשובה! היום בערב ומחר עד הצהריים,אני לא אגיב בגלל שהיום יש לנו אורחים ובגלל שמחר אני אכתוב פרק בסיפור שלי והשקעה במ"ת מקשה זאת.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)