Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 28 ראשוןראשון ... 162425262728 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 416
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל

דניאל
    אתה מתגונן כמו פחדן ורואה שהדרקונים מתקרבים עוד יותר,הנינג'ה מעביר לך מחשבה טלפתית(יש לו יכולות מוזרות) "הדרקונים הם המאסטרים,תעקוב אחר התנועות שלהם בגוף שלך ותיצור כשפות אש לפי צעדים אלו.".

ליאור
    אתה בוחר את הביזון הכי קטן ואנג אומר לך לתת לו שם,אבל לפני שאתה מספיק לענות לו, אנג מסביר לך "תרגיש את זרמי האוויר ותלטף אותם בקלילות עד שיווצר כדור אוויר בגודל ביזון תינוק(גודל של 6 אנשים זה על זה לרוחב,גובה אתה כבר מבין והוא מסוגל לשאת 3 אנשים) ומשם אתה צריך לעשות מדיטציה שתיתן לך יכולת רגיעה שתשלוט באוויר,אחרי זה אתה תקפוץ על הכדור ותשמור עליו.

דור
    אתה מנסה להקפיא את המים הירוקים לצורת הכדור עם קוצים מקרח של לוגה ורואה שאתה כישרון טבעי. לוגה אומר לך "עכשו תנסה תרגיל מתקדם,לעטוף את עצמך בבועה מלאה מים בלי אוויר,ליצור לבועה זרועות ממים ואז לתקוף עם הזרועות בעזרת הארכת הזרועות עד ליריב ובאמצעות כשפות המים שכבר עשית. יש דפוסי התקפה מסוימים,הנפוץ ביותר הוא הצלפת נוזל,ריסוק קרח,עיוורון גז. אני אדגים לך." לוגה אוסף מים לצורת בועה ואז מוסיף להם זרועות מים,לוגה מאריך את הזרועות ומרסק כמה בובות אימון מקרח שהוא יצר,אחר כך הוא יוצר עוד מיליוני בובות אימונים ומצליף בהם עם זרועות מים,שובר אותם עם זרועות קרח קוצניות(זה יכול לעלף בן אדם אמיתי),לאחר מכן הוא יוצר ערפל ממים במצב צבירה גז ואז תוקף את שאר הבובות בעצמו.(זה ארוך משום שזה תרגיל קשה.).
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 07-16-2012 בשעה 01:08 PM

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man! צפה בהודעה
    טל
    את כולאת את היצור בכדור אוויר,אתת שולחת אל האוויר להבות שהם כחולות יחד עם דסקיות אדמה. היצור משתחרר ואומר ששמו הוא טנשי. טנשי משתנה פתאום אלייך ואז את רואה שהשביל הגיע לאמצע ועכשו את צריכה לנצח שלושה טנשים שמופיעים פתאום,את רואה את הטנשי המקורי חוזר לצורתו האמתית ואז הופך אלייך ואומר "אני הצורה ההפוכה שלך" ואז הופך לבחורה קרת נפש עם שיער לבן,עיניים אדומות,בגדים בצבעים הפוכים ממך ואישיות שונה לחלוטין,את כל זה את רואה כשהחבורה הזאת עומדת להרוג אותך.

[/SIZE]
    אני אנשום עמוק ואשלח את ההתקפה החדשה
    שחשבתי עליה, כדור מים ובתוכו ברקים, שברגע שזורקים
    אותו הוא גדל לגודל ענקי, והופך לקטלני ביותר
    אני אביט במפלצת המוזרה בתקווה שאביס אותה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    טל~
    את מביסה את המפלצת ורואה שהשביל שלם. את יוצאת מהגוף של טנזין ורואה את טנזין חי. קטרה ממליצה לך לחסוך במים אלו,משום שבמהלך מלחמה,ריפוי הוא יכולת שכדאי לשמור אותה לדברים ההכרחיים. טנזין מחליט שכדאי להמשיך בלימודי כשפות האוויר ומדגים לך תרגיל למתקדמים מאוד,הוא מחליט שאת צריכה לשלוט בכשפות האוויר כמו אוואטר קיושי ואוואטר אנג,שני האוואטרים הכי חזקים בכשפות אוויר. טנזין מרכז את כל האנרגיה שלו וזוהר,מיד אחרי זה הוא שואב את כל הרוח במקדש ואת רואה שהמקדש נראה שומם,טנזין ממשיך לזהור ויוצר 100 ציקלונים זוהרים עם ברקים,אחרי זה הוא חוצה את האי שמתחת לאי של המקדש לשניים. טנזין ממשיך וגורם לאי של המקדש לרחף באוויר. אחרי התצוגה הזאת,טנזין אומר לך שזוהי טכניקה שאנג יצר בעצמו ולימד רק אותו,אנג קרא לכשפות הזאת "כשפות סופה(סטורמבנדינג)."

4. student of Gakuen Alice
    טל~
    את מביסה את המפלצת ורואה שהשביל שלם. את יוצאת מהגוף של טנזין ורואה את טנזין חי. קטרה ממליצה לך לחסוך במים אלו,משום שבמהלך מלחמה,ריפוי הוא יכולת שכדאי לשמור אותה לדברים ההכרחיים. טנזין מחליט שכדאי להמשיך בלימודי כשפות האוויר ומדגים לך תרגיל למתקדמים מאוד,הוא מחליט שאת צריכה לשלוט בכשפות האוויר כמו אוואטר קיושי ואוואטר אנג,שני האוואטרים הכי חזקים בכשפות אוויר. טנזין מרכז את כל האנרגיה שלו וזוהר,מיד אחרי זה הוא שואב את כל הרוח במקדש ואת רואה שהמקדש נראה שומם,טנזין ממשיך לזהור ויוצר 100 ציקלונים זוהרים עם ברקים,אחרי זה הוא חוצה את האי שמתחת לאי של המקדש לשניים. טנזין ממשיך וגורם לאי של המקדש לרחף באוויר. אחרי התצוגה הזאת,טנזין אומר לך שזוהי טכניקה שאנג יצר בעצמו ולימד רק אותו,אנג קרא לכשפות הזאת "כשפות סופה(סטורמבנדינג)."
    רגע החייתי גם את שאר האנשים?
    ___________________-
    ''אוקי'' אומר ואנשים
    אני ירכז את כל האנרגיה שלי ואנסה לדמיין ציקלונים קטנים זוהרים,
    אני יעצום עיינים ואתחיחל לעצב כך את האוויר בתקווה רבה להצליח
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    טל
    *לא,רק טנזין חי..נראה לי שבמצב הזה אני אצטרך לסגור את המ"ת: אחד ותיק פורש,אחד מגיב פעם בהמון זמן,כולם חוץ ממך מגיבים בקושי ומקצרים(זה גם את עושה) ואת היחידה שמגיבה ונותנת עלילה,את חושבת שכדאי לי לסגור את הבסטה?
    את מנסה לעצב את האוויר ומנסה ליצור ציקלונים קטנים וזוהרים,אבל את לא מצליחה. טנזין מתפלא כשהוא רואה את אנג נכנס לאזור האימונים ואומר לך לפשק ברכיים,למתוח ידיים עד שתיצרי איקס מהידיים ואז תרגישי שאת חלק מהאוויר,אחרי זה תשתמשי בברק האש שלך ותרכזי סביבו סופה אחת,אנג מוסיף שככה מתחילים.

6. student of Gakuen Alice
    טל
    *לא,רק טנזין חי..נראה לי שבמצב הזה אני אצטרך לסגור את המ"ת: אחד ותיק פורש,אחד מגיב פעם בהמון זמן,כולם חוץ ממך מגיבים בקושי ומקצרים(זה גם את עושה) ואת היחידה שמגיבה ונותנת עלילה,את חושבת שכדאי לי לסגור את הבסטה?
    את מנסה לעצב את האוויר ומנסה ליצור ציקלונים קטנים וזוהרים,אבל את לא מצליחה. טנזין מתפלא כשהוא רואה את אנג נכנס לאזור האימונים ואומר לך לפשק ברכיים,למתוח ידיים עד שתיצרי איקס מהידיים ואז תרגישי שאת חלק מהאוויר,אחרי זה תשתמשי בברק האש שלך ותרכזי סביבו סופה אחת,אנג מוסיף שככה מתחילים.
    אני לא ידועת איך שאתה מרגיש
    אני ינסה ליצור מתקפה דומה למתקפה של קודם, כדור מים קטנטן, בגודל טיפה המכיל בתוכו ברק דחוס, אנסה בכח לשמר את הברק בתוך הטיפה ואז אזרוק אותה בתקווה שכתוצאה מכך שאני כבר לא דוחסת את המים והברק הבועה תתנפח לכדור גדול וקטלני

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    טל
    *אני אמשיך עם המ"ת עד שנת הלימודים,אני לא אוכל להגיב בשנת הלימודים לצערי,בקושי יהיה לי זמן לפורום.
    את מצליחה ליצור סופת ברק ואז יוצרת טיפת מים קטנה שמלאה בברק דחוס,זורקת אותה ויוצרת כדור גדול וקטלני. אנג מספר לך שרק האוואטר והכשפים שבהם זורם הדם שלו(המשפחה שלו והאוואטרים) מסוגלים לזה,משום שהכשפות הזאת דורשת את כל היסודות. ומיד אחרי זה הוא שואל אותך אם יש אלמנט שאת מתקשה בו. אנג ממשיך "יש לכל כשפות טכניקה עילאית. יש טכניקה נוספת שרק האוואטר מסוגל אליה "כשפות אנרגיה". מעטים מכירים טכניקה זו משום שהיא אפשרית ללמידה רק ביום השוויון הגדול,שבו עולם הרוחות יחד עם כל האיים שמתחברים לחלק מהיבשת הגדולה של האומות נפגשים ולכן אז כל האלמנטים וכל כוחות האוואטר,עולים למקסימום. אבל תיזהרי,ירח אדום ינצל את הפגיעות שבמצב אוואטר כדי לחסל אותנו ביום זה.באותו יום כל האוואטרים נפגשים והופכים לחומריים,אם ירח אדום יביסו אותנו ביום ההוא,הם ישלטו על העולם ויהרסו את עולם הרוחות ייחד עם האוואטר. אי צב האריה הוא המקום שבו גיליתי את הכשפות הזו,תבואי איתי?"

8. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

דניאל
    אתה מתגונן כמו פחדן ורואה שהדרקונים מתקרבים עוד יותר,הנינג'ה מעביר לך מחשבה טלפתית(יש לו יכולות מוזרות) "הדרקונים הם המאסטרים,תעקוב אחר התנועות שלהם בגוף שלך ותיצור כשפות אש לפי צעדים אלו.".

[/COLOR]
    "לעקוב??" אחזור על דבריו. 'ננסה לעקוב אחר התנועות שלהם מה יש לי להפסיד זה לא שגורל העולם מונח בכף' אחשוב לעצמי ובמהירות אתחיל לעשות כל צעד וצעד שהדרקונים עושים.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [/COLOR]

ליאור
    אתה בוחר את הביזון הכי קטן ואנג אומר לך לתת לו שם,אבל לפני שאתה מספיק לענות לו, אנג מסביר לך "תרגיש את זרמי האוויר ותלטף אותם בקלילות עד שיווצר כדור אוויר בגודל ביזון תינוק(גודל של 6 אנשים זה על זה לרוחב,גובה אתה כבר מבין והוא מסוגל לשאת 3 אנשים) ומשם אתה צריך לעשות מדיטציה שתיתן לך יכולת רגיעה שתשלוט באוויר,אחרי זה אתה תקפוץ על הכדור ותשמור עליו.

[/COLOR]
    אני אומר לביזון הקטן" מהיום קוראים לך מונסטר " ומלטף את מונסטר בראשו הפרוותי. לאחר מכן אפנה אל אנג ואומר לו " אתה מורה גררוע .מי נתן לך בכל למד אנשיים?. זה שאתה היית אוטאר לא אומר שאתה יכול להיות מורה ".
    אני מרגיש את זרמי האוור ומלטף אותם(WTF.) ומנסה ליצור כדור אוויר בגודל של מונסטר הביזון שלי.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה

דניאל
    אתה עוקב אחר תנועות הדרקונים ורואה ששני הדרקונים יורים אלייך להבות ואתה שם לב שאתה בתוך מערבולת של אש צבעונית ואתה מגלה שהאש שלך הופכת לכחולה. חכמי האש והנינג'ה אומרים לך "עכשו אתה התחלת להבין את המשמעות של כשפות שמש,אתה רוצה להמשיך עכשו?".

ליאור
    אתה מלטף את מונסטר ואומר לאנג שהוא מורה גרוע. אתה יוצר כדור אוויר בגודל של מונסטר ושם לב שאתה חוזר פתאום לרחוב בעיר הרפובליקה,מולך עומד עדיין קיין לי ואתה רואה שהעיר נכבשה בכל פינה ונשלטת בידי קיין לי. קיין לי רואה אותך ואומר לשני חיילים אחרים "תקראו להקודיון וליוקון,יש לי תגלית בשבילם וגם בשביל יו לון. מיד אחרי זה טנשי בא אלייך יחד עם מונסטר כאילו הם מתחרים עלייך.

כולם! כדאי לי לסגור את המ"ת? אני מתלבט כבר כמה זמן

11. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

דניאל
    אתה עוקב אחר תנועות הדרקונים ורואה ששני הדרקונים יורים אלייך להבות ואתה שם לב שאתה בתוך מערבולת של אש צבעונית ואתה מגלה שהאש שלך הופכת לכחולה. חכמי האש והנינג'ה אומרים לך "עכשו אתה התחלת להבין את המשמעות של כשפות שמש,אתה רוצה להמשיך עכשו?".
    לאאאא יראש דרקוןןן אל תסגור וכאילו עכשיו אני יכול להשתמש בכשפות אש?
    -----------
    "וואו האש הזאת הייתה קסומה ויפה" אגיד לג'זלין בזמן שאתפעל מן אש הדרקונים. "האם אני אמשיך?" אחזור, "טוב זה לא כאילו יש לי משהו אחר לטפל בו" אגיד באדישות ואלך עם לחכמי האש.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Green"]

ליאור
    אתה מלטף את מונסטר ואומר לאנג שהוא מורה גרוע. אתה יוצר כדור אוויר בגודל של מונסטר ושם לב שאתה חוזר פתאום לרחוב בעיר הרפובליקה,מולך עומד עדיין קיין לי ואתה רואה שהעיר נכבשה בכל פינה ונשלטת בידי קיין לי. קיין לי רואה אותך ואומר לשני חיילים אחרים "תקראו להקודיון וליוקון,יש לי תגלית בשבילם וגם בשביל יו לון. מיד אחרי זה טנשי בא אלייך יחד עם מונסטר כאילו הם מתחרים עלייך.

כולם! כדאי לי לסגור את המ"ת? אני מתלבט כבר כמה זמן
    איך שמתחשק לך
    ----------
    אני אומר לטנשי ולמונסטר " תפסיקו לריב. אין צורך שתחחר עלי. תתחרו עלי אחר כך . עכשיו עלינו לברוח מן העיר הזאת, לפני שיתפסו אותנו ויעשו לנו משהו רע ". אני עולה על גבו של טנשי ואומר לשנים " עופו הכי מהר שאתם יכולים, העיקר שנגיע למקום מבטחים מהאנשים האלו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    [COLOR="SeaGreen"]
    [דניאל~
    אתה הולך אל חכמי האש והנינג'ה אומר שהוא ילמד אותך לשלוט בכוח החדש מחר בצהריים בכיכר עיר הרפובליקה. אתה רואה שאחד מחכמי האש מביא לך קערת אורז וגם כמה פצפוצי אש בוערים/COLOR].

ליאור
    אתם עפים הרחק מעיר הרפובליקה ומתרסקים בקוטב הצפוני. אתה רואה בניינים מקרח יחד עם חומות מקרח. אתה קולט אחרי כמה שניות שאתה נמצא באוטופיה מקרח וטנשי ומונסטר יחד איתך קופאים. פתאום בא אלייך איש בסירת קאנו יחד עם מעיל שלג נוסף שיוצר בועות חמות מסביב למונסטר ולטנשי.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

14. student of Gakuen Alice
    טל
    *אני אמשיך עם המ"ת עד שנת הלימודים,אני לא אוכל להגיב בשנת הלימודים לצערי,בקושי יהיה לי זמן לפורום.
    את מצליחה ליצור סופת ברק ואז יוצרת טיפת מים קטנה שמלאה בברק דחוס,זורקת אותה ויוצרת כדור גדול וקטלני. אנג מספר לך שרק האוואטר והכשפים שבהם זורם הדם שלו(המשפחה שלו והאוואטרים) מסוגלים לזה,משום שהכשפות הזאת דורשת את כל היסודות. ומיד אחרי זה הוא שואל אותך אם יש אלמנט שאת מתקשה בו. אנג ממשיך "יש לכל כשפות טכניקה עילאית. יש טכניקה נוספת שרק האוואטר מסוגל אליה "כשפות אנרגיה". מעטים מכירים טכניקה זו משום שהיא אפשרית ללמידה רק ביום השוויון הגדול,שבו עולם הרוחות יחד עם כל האיים שמתחברים לחלק מהיבשת הגדולה של האומות נפגשים ולכן אז כל האלמנטים וכל כוחות האוואטר,עולים למקסימום. אבל תיזהרי,ירח אדום ינצל את הפגיעות שבמצב אוואטר כדי לחסל אותנו ביום זה.באותו יום כל האוואטרים נפגשים והופכים לחומריים,אם ירח אדום יביסו אותנו ביום ההוא,הם ישלטו על העולם ויהרסו את עולם הרוחות ייחד עם האוואטר. אי צב האריה הוא המקום שבו גיליתי את הכשפות הזו,תבואי איתי?"
    ''אוקיי אז לא להילחם בהם במצב אוואטר קלטתי וכן בשמחה'' אומר לאנג בחיוך
    אני אלך אחרי אנג לאי צב האריה (שחכת ענקD: זה אריה צב ענק )
    לאחר מכן אשאל את אנג לאיזה טכניקה התכוון (כשפות אנרגיה נכון?) ואיך משתמשים בא

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח

דניאל

ליאור

דור
    אתה מנסה להקפיא את המים הירוקים לצורת הכדור עם קוצים מקרח של לוגה ורואה שאתה כישרון טבעי. לוגה אומר לך "עכשו תנסה תרגיל מתקדם,לעטוף את עצמך בבועה מלאה מים בלי אוויר,ליצור לבועה זרועות ממים ואז לתקוף עם הזרועות בעזרת הארכת הזרועות עד ליריב ובאמצעות כשפות המים שכבר עשית. יש דפוסי התקפה מסוימים,הנפוץ ביותר הוא הצלפת נוזל,ריסוק קרח,עיוורון גז. אני אדגים לך." לוגה אוסף מים לצורת בועה ואז מוסיף להם זרועות מים,לוגה מאריך את הזרועות ומרסק כמה בובות אימון מקרח שהוא יצר,אחר כך הוא יוצר עוד מיליוני בובות אימונים ומצליף בהם עם זרועות מים,שובר אותם עם זרועות קרח קוצניות(זה יכול לעלף בן אדם אמיתי),לאחר מכן הוא יוצר ערפל ממים במצב צבירה גז ואז תוקף את שאר הבובות בעצמו.(זה ארוך משום שזה תרגיל קשה.).
    "אוקיי," אני אומר בפה פעור כשאראה את לוגה עושה את התרגיל המסובך הזה. אני ארים מים בקלות מהביצה ובטבעיות יעוטף את עצמי כמו שעשיתי בתרגילים הקודמים.
    IMA LADY

עמוד 26 מתוך 28 ראשוןראשון ... 162425262728 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •