Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 28 ראשוןראשון ... 1725262728 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 416
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man! צפה בהודעה
    [COLOR="SeaGreen"]

ליאור
    אתם עפים הרחק מעיר הרפובליקה ומתרסקים בקוטב הצפוני. אתה רואה בניינים מקרח יחד עם חומות מקרח. אתה קולט אחרי כמה שניות שאתה נמצא באוטופיה מקרח וטנשי ומונסטר יחד איתך קופאים. פתאום בא אלייך איש בסירת קאנו יחד עם מעיל שלג נוסף שיוצר בועות חמות מסביב למונסטר ולטנשי.
    אני ניגש בפרצוף מחייך שאומר "תודה לבחור ". לאחר מכן אגש אל טנשי ומונסטר ואומר להם" אני מקווה שעכשיו אתם מרגישים בסדר גמור. לא ידעתי שהקור כזה מציק לכם ".
    אני אפנה אל האיש שהופיע מולי עם סירת הקאנו שלו ואומר לו " תודה לך, שעזרת לטנשו ולומנסטר להרגיש יותר טוב. דרך אגב מי אתה ?. אני קיד ואני האווטאר הבא. ברחתי מהעיר הרפובילקיה והגעתי לפה בתקווה שיש פה מחסה ממי שרוצה להרוג אותי ".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    [COLOR="SeaGreen"]
    [דניאל~
    אתה הולך אל חכמי האש והנינג'ה אומר שהוא ילמד אותך לשלוט בכוח החדש מחר בצהריים בכיכר עיר הרפובליקה. אתה רואה שאחד מחכמי האש מביא לך קערת אורז וגם כמה פצפוצי אש בוערים/COLOR].
    "אייכס.. נראה לי מגעיל" אגיד ואנסה בכוח לאכול את האוכל, לאחר שאטמון אותו באדמה עם כשפות אדמה בלי שאפחד לא שם לב אקרא לג'זלין ונלך אל עבר כיכר עיר הרפובליקה.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    טל
    את מגיעה לאי ענק שמתרומם והופך לאריה צב ענקי. האריה צב הענק מתחיל לדבר ואומר לך "לפני המון שנים,חכמי הלוטוס הלבן(זה העלילה של המ"ת שלי) גילו איך לכשף אנרגיה וגילו שלכל אחד היייתה אנרגיה שונה: לאחד היה אנרגיה אדומה,לאחד אחר אנרגיה כחולה, ולשניים נוספים יש אנרגיה ירוקה ואנרגייה תכולה. לאחרון מבין חמשת הכשפים הראשונים היה אנרגיה כסופה. כל אחד מהם למד כשפות ממקור שונה:הכשף בעל האנרגיה הכחולה למד כשפות מים מהירח ואז הוא הפך לכשף המים הראשון,הוא אסף אנשים עם אותו סוג אנרגיה ולימד אותם כשפות מים במשך שנים רבות עד מותו הטרגי. הכשף בעל האנרגיה האדומה למד כשפםות אש מהדרקונים ונעזר בדרקונים כדי ללמד אנשים בעלי אותו סוג אנרגיה את כשפות האש,חכמי האש החביאו את הדרקונים במקום בטוח כדי שלא יצודו אותם. הכשף בעל האנרגיה הירוקה למד מהחפרפרות הענקיות איך לכשף אדמה ואז לימד את כל מי שהוא מצא. הכשף בעל האנרגיה התכולה למד כשפות אוויר מהביזונים המעופפים ולימד בעזרתם את כל מי שהאנרגיה שלו תאמה. כך עידן הכשפות התחיל. אומת האש תקפה את העולם וחיסלה את כשפי האוויר,הכשף האחרון בעל האנרגיה הכסופה חשף את כוחו ככשף אנרגיה ואחרי שהשתמש בנשמות עולם הרוחות יחד עם כוח כל האלמנטים,הוא הפך לאוואטר הראשון,אוואטר טארו. טארו פיתח את כל כוחות האוואטר ושמר על העולם עד שהוא נעלם. אומת האש לא התקיפה שוב עד מאה שנים אחרי זה ואז אנג וחבריו עצרו אותם. חכמי הלוטוס הולידו ילדים שממשיכים את דרכם. אלו הם בומי,ג'ונג ג'ונג,אירו,פאקו, ועוד ילד. אחרי שאוואטר אנג והחברים שלו הצילו את העולם,עיר הרפובליקה והעולם המאוחד הותקפו בידי אמון שנהרג ועכשו האויב הגדול ביותר אי פעם הוא ירח אדום. בשביל כשפות אנרגיה צריך שהאנרגיה שלך תהיה בלתי ניתנת לכישוף ואז את תלמדי את השאר. אנג יחד עם כל האוואטר ילמד אותך בנשמתי עכשו.". את רואה את כל האוואטרים ובסוף את אוואטר טארו עם כפפה בסימן של מטבע פאי שו, אנג מתקרב אלייך ואת רואה שאת עוברת למצב אוואטר עוצמתי במיוחד.
    האוואטרים:
    Spoiler ספוילר

דור
    אתה מנסה לעשות את התרגיל שלוגה עשה ואז רואה שהתמנון נופל למים ואחרי עוד כמה פעמים אתה מצליח. לוגה אומר לך שעכשו אתם צריכים אימון ביחד. לוגה מוציא בגד ים ואחרי שגם אתה שם בגד ים לוגה אומר לך להעביר אליו זרם מים בכשפות מים.

ליאור
    אתה מודה לאיש ומספר לו מה קרה. אתה רואה שמאחוריך לין מופיעה אבל מצוננת כאילו היא שחתה במים הקפואים האלו. האיש אומר לך ששמו זה סנגוק ואז אומר "אני כשף מים מתלמד אבל בעל היכולות הכי גדולות בכל שבטי המים. המורה שלי פאקו מלמד אותי כשפות מים ללחימה ואמי מלמדת אותי ריפוי,אני אפילו המצאתי טנכיקה חדשה לכשפות שכדאי לך ללמוד. אם אתה האוואטר אז אני מוכן ללמד אותך כשפות מים ואת הטכניקה הסודית שלי,כשפות קרח. וכמובן שאצטרך ללמד אותך כשפות דם.

דניאל
    אתה טומן את האוכל והולך עם ג'זלין אל עבר עיר הרפובליקה. אתה מסתובב ורואה שבמקום ג'זלין נמצאת ג'ינורה. ג'ינורה אומרת לך שצריך להתחיל עם שיעורי כשפות האוויר ואז היא מרחפת על כדור אוויר.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Spider Man!;1360534]טל
    את מגיעה לאי ענק שמתרומם והופך לאריה צב ענקי. האריה צב הענק מתחיל לדבר ואומר לך "לפני המון שנים,חכמי הלוטוס הלבן(זה העלילה של המ"ת שלי) גילו איך לכשף אנרגיה וגילו שלכל אחד היייתה אנרגיה שונה: לאחד היה אנרגיה אדומה,לאחד אחר אנרגיה כחולה, ולשניים נוספים יש אנרגיה ירוקה ואנרגייה תכולה. לאחרון מבין חמשת הכשפים הראשונים היה אנרגיה כסופה. כל אחד מהם למד כשפות ממקור שונה:הכשף בעל האנרגיה הכחולה למד כשפות מים מהירח ואז הוא הפך לכשף המים הראשון,הוא אסף אנשים עם אותו סוג אנרגיה ולימד אותם כשפות מים במשך שנים רבות עד מותו הטרגי. הכשף בעל האנרגיה האדומה למד כשפםות אש מהדרקונים ונעזר בדרקונים כדי ללמד אנשים בעלי אותו סוג אנרגיה את כשפות האש,חכמי האש החביאו את הדרקונים במקום בטוח כדי שלא יצודו אותם. הכשף בעל האנרגיה הירוקה למד מהחפרפרות הענקיות איך לכשף אדמה ואז לימד את כל מי שהוא מצא. הכשף בעל האנרגיה התכולה למד כשפות אוויר מהביזונים המעופפים ולימד בעזרתם את כל מי שהאנרגיה שלו תאמה. כך עידן הכשפות התחיל. אומת האש תקפה את העולם וחיסלה את כשפי האוויר,הכשף האחרון בעל האנרגיה הכסופה חשף את כוחו ככשף אנרגיה ואחרי שהשתמש בנשמות עולם הרוחות יחד עם כוח כל האלמנטים,הוא הפך לאוואטר הראשון,אוואטר טארו. טארו פיתח את כל כוחות האוואטר ושמר על העולם עד שהוא נעלם. אומת האש לא התקיפה שוב עד מאה שנים אחרי זה ואז אנג וחבריו עצרו אותם. חכמי הלוטוס הולידו ילדים שממשיכים את דרכם. אלו הם בומי,ג'ונג ג'ונג,אירו,פאקו, ועוד ילד. אחרי שאוואטר אנג והחברים שלו הצילו את העולם,עיר הרפובליקה והעולם המאוחד הותקפו בידי אמון שנהרג ועכשו האויב הגדול ביותר אי פעם הוא ירח אדום. בשביל כשפות אנרגיה צריך שהאנרגיה שלך תהיה בלתי ניתנת לכישוף ואז את תלמדי את השאר. אנג יחד עם כל האוואטר ילמד אותך בנשמתי עכשו.". את רואה את כל האוואטרים ובסוף את אוואטר טארו עם כפפה בסימן של מטבע פאי שו, אנג מתקרב אלייך ואת רואה שאת עוברת למצב אוואטר עוצמתי במיוחד.
    האוואטרים:
    Spoiler ספוילר

''אז..אני צריכה לכשף את האנרגיה של ירח אדום בכדי שלא יוכלו לתקוף?'' אשאל בחשש
    ''איך אוכל לדעת עם אני מוכנה? שהאנרגיה שלי בתלי ניתנת לכישוף?'' אשאל
    'אני צריכה להביס את ירח אדום...הם ממש חזקים איך יעשה את זה?' אחשוב במוחי בפחד ובלבול
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

טל
    *תשקיעי בבקשה.
    אנג עונה לך "את צריכה להגיע למצב העליון של האוואטר. אני וטארו היחידים שהגענו אליה. כדי שתוכלי בכלל לנסות,את תצטרכי להתחבר למצב האוואטר בכל גופך,זה עלול להרוס אותך אבל. במצב הזה את לא תוכלי לכשף שום דבר חוץ מאנרגיה. האנרגיה שלך כסופה וטהורה משוםש את האוואטר ולכן את צריכה להשתמ באנרגיה של כל ארבעת היסודות כדי להגיע למצב האוואטר מרצון וכדי להתחיל לממש את יכולותייך."

6. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    טל
    האוואטרים:
    Spoiler ספוילר

דור
    אתה מנסה לעשות את התרגיל שלוגה עשה ואז רואה שהתמנון נופל למים ואחרי עוד כמה פעמים אתה מצליח. לוגה אומר לך שעכשו אתם צריכים אימון ביחד. לוגה מוציא בגד ים ואחרי שגם אתה שם בגד ים לוגה אומר לך להעביר אליו זרם מים בכשפות מים.

ליאור
    אתה מודה לאיש ומספר לו מה קרה. אתה רואה שמאחוריך לין מופיעה אבל מצוננת כאילו היא שחתה במים הקפואים האלו. האיש אומר לך ששמו זה סנגוק ואז אומר "אני כשף מים מתלמד אבל בעל היכולות הכי גדולות בכל שבטי המים. המורה שלי פאקו מלמד אותי כשפות מים ללחימה ואמי מלמדת אותי ריפוי,אני אפילו המצאתי טנכיקה חדשה לכשפות שכדאי לך ללמוד. אם אתה האוואטר אז אני מוכן ללמד אותך כשפות מים ואת הטכניקה הסודית שלי,כשפות קרח. וכמובן שאצטרך ללמד אותך כשפות דם.

דניאל
    אתה טומן את האוכל והולך עם ג'זלין אל עבר עיר הרפובליקה. אתה מסתובב ורואה שבמקום ג'זלין נמצאת ג'ינורה. ג'ינורה אומרת לך שצריך להתחיל עם שיעורי כשפות האוויר ואז היא מרחפת על כדור אוויר.
    אני מרים כדור מים כמו בתרגילים הקודמים, ומנסה לחשוב איך אני יכול להעביר אותו ללוגה. אני לוקח את ידיי לאחור ובתנופה משליך את הכדור לעברו של לוגה.
    IMA LADY

7. זה אני פקוקי
    טל
    האוואטרים:
    Spoiler ספוילר

דור

ליאור

דניאל
    אני ארים כדור מים כמו בתרגילים הקודמים, ואנסה לחשוב איך אני יכול להעביר אותו ללוגה. אני אקח את ידיי לאחור ובתנופה אשליך את הכדור לעברו של לוגה.

עריכה : תתעלמו מהדאבל זה קרה בטעות
    נערך לאחרונה על ידי Pakuki, 07-22-2012 בשעה 01:41 PM
    IMA LADY

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

טל
    *תשקיעי בבקשה.
    אנג עונה לך "את צריכה להגיע למצב העליון של האוואטר. אני וטארו היחידים שהגענו אליה. כדי שתוכלי בכלל לנסות,את תצטרכי להתחבר למצב האוואטר בכל גופך,זה עלול להרוס אותך אבל. במצב הזה את לא תוכלי לכשף שום דבר חוץ מאנרגיה. האנרגיה שלך כסופה וטהורה משוםש את האוואטר ולכן את צריכה להשתמ באנרגיה של כל ארבעת היסודות כדי להגיע למצב האוואטר מרצון וכדי להתחיל לממש את יכולותייך."

אני אקשיב לאוואטר אנג בבלבול מוחלט
    ''מה זה אומר המצב העליון של האוואטר?
    איך אפשר להגיע אליו? מצב האאוטר זה לא כבר המצב העליון?'' אמשיך לשאול שאלות בבלבול מוחלו
    ''אני לא יכולה להגיע למצב האוואטר מרצון,
    אני תמיד מגיע אליו רק שאני כועסת, או במצב אנוש'' אתלונן
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    דור
    אתה משליך את הכדור אל לוגה והוא זורק לך עד שאתה מבין שאתם מתמסרים, מיד אחרי זה לוגה אומר לך לעמוד בתנוחת קרב,לפשק רגליים,לכופף את הפרקים של ידך וליצור גל של מים.

טל
    אנג מסביר לך שלפני כל זה את צריכה ללמוד עדיין:כשפות מתכת,כשפות אדמה,כשפות ברק,כשפות אוויר וכשפות אנרגיה יחד עם כשפות דם. וממשיך "את לא מבינה עדיין את כוחות האוואטר ולכן שנינו נצטרך להגיע לעולם הרוחות. האתגר שלך הוא למצוא את הגלגולים הקודמים הכי קרובים לגלגול שלך. בשביל זה נצטרך להגיע קודם להיכל האוואטר שבו נמצאים כל שרידי האוואטר האפשריים. במצב הנוכחי כדי שתדעי אחת מהגבלות האוואטר,אהבה היא מחוץ לתחום והאוואטר לא יכול להקים משפחה. כדאי שתתחילי ללמוד כשפות מהבסיס ואז נמצא מאסטר.".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="black"][COLOR="Blue"][B]

ליאור

]
    סנגקו מוואן פיס
    -----------------------------------------------------------------
    אני אומר לסנגקו " טוב אם אתה כל כך מתעקש בסדר, אתה מוזמן ללמד אותי כשפות מים, קרח ודם, למרות שלא נראה לי שאצטרך ללמוד כשפות דם. חוץ מזה כשפות דם יצאה כבר משימוש. אסור להשתמש בה לפי מה ששמעתי מהמקורות הסודיים שלי. אז האוטטאר לא צריך להסתבך עם החוק."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה

ליאור
    סנגקו מתחיל להסביר לך שמים הם האלמנט של השינוי. "כשפות מים היא בעצם כמו התנועה המעגלית של יין ויאנג,מוות וחייים,אש ומים,אוויר ואדמה,דחיפה ומשיכה,לתת ולקחת.כשפות דם היא היין הרע של כשפות וכשפות קרח היא בעצם יכולת שפיתחתי אשר מאפשרת לך לכשף כל דבר חי,מפרח הקטן ביותר ועד לדרקון ההרסני ביותר.אוווטאר קורה התאמנה עם אבי לפעמים והוא זה שלימד אותה כשפות דם,ככה היא עצרה בנשימותיה האחרונות,את החיילים הקודמים של ירח אדום.כשפות מים היא ההפך מכשפות אש,בכשפות אש אתה רק משתמש באנרגיה על היריב ובכשפות מים אתה יוצר אנרגיה וסופג אנרגיה ולכן אתה יכול להשתמש במתקפה של היריב נגדו.אני מצאתי מפה של ירח אדום בחודש שעבר אחרי שספינה שלהם התרסקה." סנגקו מראה לך שהמפה מובילה לארבעה איקסים וכתוב על המפה "חיסול הכשפות" פתאום אתה רואה כתב זוהר ליד האיקס הכחול שבו כתוב "רוח הירח,מצב: חיה עדיין". אתה רואה מיליוני ספינות קרב שתוקפות את הקוטב הצפוני ואז אנג מעביר אותך לעולם הרוחות כדי להסביר לך משהו,אנג אומר ""לפני המון שנים,חכמי הלוטוס הלבן גילו איך לכשף אנרגיה וגילו שלכל אחד היייתה אנרגיה שונה: לאחד היה אנרגיה אדומה,לאחד אחר אנרגיה כחולה, ולשניים נוספים יש אנרגיה ירוקה ואנרגייה תכולה. לאחרון מבין חמשת הכשפים הראשונים היה אנרגיה כסופה. כל אחד מהם למד כשפות ממקור שונה:הכשף בעל האנרגיה הכחולה למד כשפות מים מהירח ואז הוא הפך לכשף המים הראשון,הוא אסף אנשים עם אותו סוג אנרגיה ולימד אותם כשפות מים במשך שנים רבות עד מותו הטרגי. הכשף בעל האנרגיה האדומה למד כשפםות אש מהדרקונים ונעזר בדרקונים כדי ללמד אנשים בעלי אותו סוג אנרגיה את כשפות האש,חכמי האש החביאו את הדרקונים במקום בטוח כדי שלא יצודו אותם. הכשף בעל האנרגיה הירוקה למד מהחפרפרות הענקיות איך לכשף אדמה ואז לימד את כל מי שהוא מצא. הכשף בעל האנרגיה התכולה למד כשפות אוויר מהביזונים המעופפים ולימד בעזרתם את כל מי שהאנרגיה שלו תאמה. כך עידן הכשפות התחיל. אומת האש תקפה את העולם וחיסלה את כשפי האוויר,הכשף האחרון בעל האנרגיה הכסופה חשף את כוחו ככשף אנרגיה ואחרי שהשתמש בנשמות עולם הרוחות יחד עם כוח כל האלמנטים,הוא הפך לאוואטר הראשון,אוואטר טארו. טארו פיתח את כל כוחות האוואטר ושמר על העולם עד שהוא נעלם. אומת האש לא התקיפה שוב עד מאה שנים אחרי זה ואז אנג וחבריו עצרו אותם. חכמי הלוטוס הולידו ילדים שממשיכים את דרכם. אלו הם בומי,ג'ונג ג'ונג,אירו,פאקו, ועוד ילד. אחרי שאוואטר אנג והחברים שלו הצילו את העולם,עיר הרפובליקה והעולם המאוחד הותקפו בידי אמון שנהרג ועכשו האויב הגדול ביותר אי פעם הוא ירח אדום. בשביל כשפות אנרגיה צריך שהאנרגיה שלך תהיה בלתי ניתנת לכישוף ואז אתה תלמד את השאר.".

12. זה אני פקוקי
    דור
    אתה משליך את הכדור אל לוגה והוא זורק לך עד שאתה מבין שאתם מתמסרים, מיד אחרי זה לוגה אומר לך לעמוד בתנוחת קרב,לפשק רגליים,לכופף את הפרקים של ידך וליצור גל של מים.

טל
    אנג מסביר לך שלפני כל זה את צריכה ללמוד עדיין:כשפות מתכת,כשפות אדמה,כשפות ברק,כשפות אוויר וכשפות אנרגיה יחד עם כשפות דם. וממשיך "את לא מבינה עדיין את כוחות האוואטר ולכן שנינו נצטרך להגיע לעולם הרוחות. האתגר שלך הוא למצוא את הגלגולים הקודמים הכי קרובים לגלגול שלך. בשביל זה נצטרך להגיע קודם להיכל האוואטר שבו נמצאים כל שרידי האוואטר האפשריים. במצב הנוכחי כדי שתדעי אחת מהגבלות האוואטר,אהבה היא מחוץ לתחום והאוואטר לא יכול להקים משפחה. כדאי שתתחילי ללמוד כשפות מהבסיס ואז נמצא מאסטר.".
    אני אלך אל מול המים ואפסק את רגליי, כמו שלוגה אמר לי. אני אחפש את האנרגיה של המים כדי לכשף אותה ואתחיל בניסיון הראשון שלי ביצירת גל
    IMA LADY

13. משתמש מנוסה

דור
    אתה מחפש את האנרגיה של המים וכשאתה יוצר גל אז לוגה אומר לך שלמשחק הזה קוראים כדור מים והמטרה היא לתפוס את הכדור,מותר להשתמש בכל צורה של כשפות מים אפשרית חוץ מכשפות דם. ברגע שאתה מעביר את הכדור אל לוגה הוא תופס אותו בעזרת מגנים ממים ואז זורק אלייך. אתה רואה פתאום כרוז של אומת האדמה אשר קורא לך מהר ואומר "ההורים שלך נחטפו בידי ירח אדום,אם תרצה לראותם שוב אז תצטרך להגיע למסעדת החזיר המעופף בשבע יחד עם שק מלא 1,000 יואן.יש לך שעתיים להשיג את הכסף. זה מהשהיה כתוב בפתק שקיבלתי."

14. זה אני פקוקי

דור
    אתה מחפש את האנרגיה של המים וכשאתה יוצר גל אז לוגה אומר לך שלמשחק הזה קוראים כדור מים והמטרה היא לתפוס את הכדור,מותר להשתמש בכל צורה של כשפות מים אפשרית חוץ מכשפות דם. ברגע שאתה מעביר את הכדור אל לוגה הוא תופס אותו בעזרת מגנים ממים ואז זורק אלייך. אתה רואה פתאום כרוז של אומת האדמה אשר קורא לך מהר ואומר "ההורים שלך נחטפו בידי ירח אדום,אם תרצה לראותם שוב אז תצטרך להגיע למסעדת החזיר המעופף בשבע יחד עם שק מלא 1,000 יואן.יש לך שעתיים להשיג את הכסף. זה מהשהיה כתוב בפתק שקיבלתי."
    "מה לעזאזל?" אני אומר ואעזוב את המים שבדיוק התכוננתי להחזיר ללוגה. אני אלך אל הכרוז ואראה את ההודעה. "אבל, אין לי 1,000 יואן. איך לעזאזל אני יציל את ההורים שלי?" אשאל את לוגה.
    IMA LADY

15. משתמש מנוסה
    דור
    לוגה אומר לך פתאום "יש לי מספיק כסף אבל ההורים שלי יייתנו לי אותו רק אם אהיה ראוי לפי מילותיהם.". אתה רואה את השליח הולך ואת השעון מורה שהסתיימה שעה אחת.לוגה רץ לביתו ומגלה את אותו הפתק כשהוריו נעלמו. 6תה רואה שליח נוסף שרץ אלייך במהירות ברק.

עמוד 27 מתוך 28 ראשוןראשון ... 1725262728 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •