Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 28 ראשוןראשון ... 18262728
מציג תוצאות 406 עד 416 מתוך 416
  1. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spider Man! צפה בהודעה
    דור
    לוגה אומר לך פתאום "יש לי מספיק כסף אבל ההורים שלי יייתנו לי אותו רק אם אהיה ראוי לפי מילותיהם.". אתה רואה את השליח הולך ואת השעון מורה שהסתיימה שעה אחת.לוגה רץ לביתו ומגלה את אותו הפתק כשהוריו נעלמו. 6תה רואה שליח נוסף שרץ אלייך במהירות ברק.
    'אני מציע לשליח הזה להזהר.' אומר לעצמי בשקט. אני ארים סלע גדול מהאדמה ואניף אותו מעל ראשי כדי לאיים על השליח. "מה אתה רוצה עכשיו?"אשאל אותו
    IMA LADY

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל

דור
    אתה מרים סלע על השליח ורואה שהוא נופל מהציפור המוזרה ומציג מאחוריו חייל של המשווים שאומר לך "המסכה היא כדי להגן על זהותי הסודית,אני יודע איך תוכל להרווויח 1,000 דולר. אני לא מוכן שירח אדום יתקפו מישהו עוד פעם." החיייל מושיט לך יד לעלייה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. זה אני פקוקי

דור
    אתה מרים סלע על השליח ורואה שהוא נופל מהציפור המוזרה ומציג מאחוריו חייל של המשווים שאומר לך "המסכה היא כדי להגן על זהותי הסודית,אני יודע איך תוכל להרווויח 1,000 דולר. אני לא מוכן שירח אדום יתקפו מישהו עוד פעם." החיייל מושיט לך יד לעלייה.
    חחח ראיתי את הסדרה. ראיתי איך הקוף ההוא פיתה את בולין כשהוא קיבץ נדבות ברחוב.
    ------------------------------------------
    "אתה באמת תוכל לעזור?" אני אשאל ואחזיר את הסלע לשקע שפער באדמה. אני אנסה למצוא איזהשהו סימן של שקר בפניו. "איך בדיוק תוכל לעזור לי?" אשאל.
    IMA LADY

4. משתמש מנוסה

טוד
    *זה לא מה שהוא יציע לך
    האיש אומר לך "בוא איתי." ואתה בא איתו בלית ברירה. אתם מגיעים למערה מחתרתי ושם מישהו שואל אתכם מה הסיסמה,האיש שבאת איתו אומר "אני נכנס או שאף אחד לא ישמח" אתה מופתע שזו הסיסמה האמיתית וכשאתם נכנסים אתה שם לב שיש שם אנשים מפוקפקים ופתאום בחור שרירי מגיע ומכה באדמה עד שהוא יוצר הר שלם בצורת קורוק והופפך אותו לקיושי,רוקו,אנג,קורה ואז אל עצמו ואז מחזיר אותו לאדמה. כשף האדמה ההוא הולך למיקרופון ואומר "וזאת הסיבה שאני צריך 10,000 יואן,לא רק כדי להמם את הבנות,להתרברב,להתפאר וליצור שריון אלא גם כדי לחסל את הרעים!!! אני האוואטר!!!" ואחריו עולה בחורה יפה שיוצרת אומנות מאש באוויר. המשווה אומר לך "התירוץ הכי נפוץ לכסף הוא שאתה האוואטר ואחרים פשוט רוצים לראות הופעה. אתה יכול להשיג כאן עד 999,999,999,999,10 ולא,זה לא סתם רצף של מספרים.".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. זה אני פקוקי

טוד
    *זה לא מה שהוא יציע לך
    האיש אומר לך "בוא איתי." ואתה בא איתו בלית ברירה. אתם מגיעים למערה מחתרתי ושם מישהו שואל אתכם מה הסיסמה,האיש שבאת איתו אומר "אני נכנס או שאף אחד לא ישמח" אתה מופתע שזו הסיסמה האמיתית וכשאתם נכנסים אתה שם לב שיש שם אנשים מפוקפקים ופתאום בחור שרירי מגיע ומכה באדמה עד שהוא יוצר הר שלם בצורת קורוק והופפך אותו לקיושי,רוקו,אנג,קורה ואז אל עצמו ואז מחזיר אותו לאדמה. כשף האדמה ההוא הולך למיקרופון ואומר "וזאת הסיבה שאני צריך 10,000 יואן,לא רק כדי להמם את הבנות,להתרברב,להתפאר וליצור שריון אלא גם כדי לחסל את הרעים!!! אני האוואטר!!!" ואחריו עולה בחורה יפה שיוצרת אומנות מאש באוויר. המשווה אומר לך "התירוץ הכי נפוץ לכסף הוא שאתה האוואטר ואחרים פשוט רוצים לראות הופעה. אתה יכול להשיג כאן עד 999,999,999,999,10 ולא,זה לא סתם רצף של מספרים.".
    די לא הבנתי מהתגובה הזאת- כלום. ): ננסה לאלתר.
    _()_()_()_()_()_()_()_()_()_()_()
    "אתה בטוח? אתה בטוח בנוגע ל- ל- למספר העצים שהבאת רגע?" אשאל בלסת פעורה לרווחה. אני אשאל אותו מה אני צריך לעשות (איזו הצגה) בשביל להרוויח את הסכום הענקי.
    IMA LADY

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור
    סנגקו מתחיל להסביר לך שמים הם האלמנט של השינוי. "כשפות מים היא בעצם כמו התנועה המעגלית של יין ויאנג,מוות וחייים,אש ומים,אוויר ואדמה,דחיפה ומשיכה,לתת ולקחת.כשפות דם היא היין הרע של כשפות וכשפות קרח היא בעצם יכולת שפיתחתי אשר מאפשרת לך לכשף כל דבר חי,מפרח הקטן ביותר ועד לדרקון ההרסני ביותר.אוווטאר קורה התאמנה עם אבי לפעמים והוא זה שלימד אותה כשפות דם,ככה היא עצרה בנשימותיה האחרונות,את החיילים הקודמים של ירח אדום.כשפות מים היא ההפך מכשפות אש,בכשפות אש אתה רק משתמש באנרגיה על היריב ובכשפות מים אתה יוצר אנרגיה וסופג אנרגיה ולכן אתה יכול להשתמש במתקפה של היריב נגדו.אני מצאתי מפה של ירח אדום בחודש שעבר אחרי שספינה שלהם התרסקה." סנגקו מראה לך שהמפה מובילה לארבעה איקסים וכתוב על המפה "חיסול הכשפות" פתאום אתה רואה כתב זוהר ליד האיקס הכחול שבו כתוב "רוח הירח,מצב: חיה עדיין". אתה רואה מיליוני ספינות קרב שתוקפות את הקוטב הצפוני ואז אנג מעביר אותך לעולם הרוחות כדי להסביר לך משהו,אנג אומר ""לפני המון שנים,חכמי הלוטוס הלבן גילו איך לכשף אנרגיה וגילו שלכל אחד היייתה אנרגיה שונה: לאחד היה אנרגיה אדומה,לאחד אחר אנרגיה כחולה, ולשניים נוספים יש אנרגיה ירוקה ואנרגייה תכולה. לאחרון מבין חמשת הכשפים הראשונים היה אנרגיה כסופה. כל אחד מהם למד כשפות ממקור שונה:הכשף בעל האנרגיה הכחולה למד כשפות מים מהירח ואז הוא הפך לכשף המים הראשון,הוא אסף אנשים עם אותו סוג אנרגיה ולימד אותם כשפות מים במשך שנים רבות עד מותו הטרגי. הכשף בעל האנרגיה האדומה למד כשפםות אש מהדרקונים ונעזר בדרקונים כדי ללמד אנשים בעלי אותו סוג אנרגיה את כשפות האש,חכמי האש החביאו את הדרקונים במקום בטוח כדי שלא יצודו אותם. הכשף בעל האנרגיה הירוקה למד מהחפרפרות הענקיות איך לכשף אדמה ואז לימד את כל מי שהוא מצא. הכשף בעל האנרגיה התכולה למד כשפות אוויר מהביזונים המעופפים ולימד בעזרתם את כל מי שהאנרגיה שלו תאמה. כך עידן הכשפות התחיל. אומת האש תקפה את העולם וחיסלה את כשפי האוויר,הכשף האחרון בעל האנרגיה הכסופה חשף את כוחו ככשף אנרגיה ואחרי שהשתמש בנשמות עולם הרוחות יחד עם כוח כל האלמנטים,הוא הפך לאוואטר הראשון,אוואטר טארו. טארו פיתח את כל כוחות האוואטר ושמר על העולם עד שהוא נעלם. אומת האש לא התקיפה שוב עד מאה שנים אחרי זה ואז אנג וחבריו עצרו אותם. חכמי הלוטוס הולידו ילדים שממשיכים את דרכם. אלו הם בומי,ג'ונג ג'ונג,אירו,פאקו, ועוד ילד. אחרי שאוואטר אנג והחברים שלו הצילו את העולם,עיר הרפובליקה והעולם המאוחד הותקפו בידי אמון שנהרג ועכשו האויב הגדול ביותר אי פעם הוא ירח אדום. בשביל כשפות אנרגיה צריך שהאנרגיה שלך תהיה בלתי ניתנת לכישוף ואז אתה תלמד את השאר.".
    אני אומר לסנגוקו בפנים מזלזלות " בחיאת בן אדם אתה חופר לאלה. לא יכולת לסכם לי אתזה בחצי משפט במקום מגילה שלמה ".
    אני פונה אל אנג ואומר לו " כנ''ל למה שאמרתי לסנגוקו".
    אוסיף לומר להם " אז מה אני צריך לעשות בידיוק?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה

דור
    *חשבתי שאתה טוד בטעות
    המשווה אומר לך לעשות מה שתרצה אבל זה צריך להיות משהו ששוה להשקיע בו מיליונים והרבה יותר. הנערה יורדת מהבמה ונותנת לך כרטיס ביקור שבו כתוב שהיא מורה לכשפות אש ואומרת לך "אני יודעת שאתה באמת האוואטר,תדבר איתי כשתדע גם כשפות מים וכשפות אוויר". אתה רואה שקוראים בשמך ושהעשירים מתחילים להתעצבן מלחכות לך.

ליאור
    סנגקו אומר לך"אתה צריך ללמוד כשפות מים כדי להבין את האנרגיה של בני האדם ואז לללמוד כשפות אנרגיה. אחרי זה הכול יהיה פשוט יותר." ואתה רואה שהחייילים של ירח אדום הורסים את הקטוב הצפוני ואחד מהם מנסה להרוג אותך.כמה אחרים הולכים למקום אחר ולוקחים איתם בשבי את סנגקו.אתה רואה שכמה מהחיילים מאדים ביחד את כל גדוד ההגנה הראשון ווהשני מוקפא בידי חיילים בעלי אותם מדים רק כחולים. אתה רואה שהגדוד השלישי בדרך למתקפה עכשו.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Green"]
    דור

ליאור
    סנגקו אומר לך"אתה צריך ללמוד כשפות מים כדי להבין את האנרגיה של בני האדם ואז לללמוד כשפות אנרגיה. אחרי זה הכול יהיה פשוט יותר." ואתה רואה שהחייילים של ירח אדום הורסים את הקטוב הצפוני ואחד מהם מנסה להרוג אותך.כמה אחרים הולכים למקום אחר ולוקחים איתם בשבי את סנגקו.אתה רואה שכמה מהחיילים מאדים ביחד את כל גדוד ההגנה הראשון ווהשני מוקפא בידי חיילים בעלי אותם מדים רק כחולים. אתה רואה שהגדוד השלישי בדרך למתקפה עכשו.
    אני מנופף לשלום לסנגקו ואומר לו " ביי ביי לך, תהנה לאן שלוקחים אותך. מאזס שנפגשנו לא סובל אותך ".
    אני ארוץ אל הגדוד השלישי שעומד לתקוף ואשלח אליהם מלא כדורי אש מן הידיים שלי בתקווה שיביסו את גדוד שלוש.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. זה אני פקוקי

דור
    *חשבתי שאתה טוד בטעות
    המשווה אומר לך לעשות מה שתרצה אבל זה צריך להיות משהו ששוה להשקיע בו מיליונים והרבה יותר. הנערה יורדת מהבמה ונותנת לך כרטיס ביקור שבו כתוב שהיא מורה לכשפות אש ואומרת לך "אני יודעת שאתה באמת האוואטר,תדבר איתי כשתדע גם כשפות מים וכשפות אוויר". אתה רואה שקוראים בשמך ושהעשירים מתחילים להתעצבן מלחכות לך.

[/COLOR]
    אני לא טוד. מיזה טוד בכלל??
    ----------------------
    "אוקיי," אומר לעצמי. "הירגע ותעלה לבמה." אומר לעצמי. אני אעלה אל הבמה ויתחיל לרקוד ולהציג
    IMA LADY

10. משתמש מנוסה

ליאור
    כולם חוץ ממך קופאים במקום והעולם מחשיך,סנגקו הופך למים ואז משתנה לרוח הירח(אני יודע שהיא אישה) שמקפיאה את כל גופך ומשאירה את עיניך פקוחות ואז אומרת "אני באתי לבחון אותך כאוואטר שאמור להציל את העולם ולהביא שלו אבל נכשלת. התכונן למות. ואני לא מדברת על מווות מהיר וחסר סבל אלא על מוות ארוך ומענה.".

דור
    *אין מישהו בשם טוד
    אתה רוקד ואז כולם צועקים לך בוז וזורקים עלייך עגבניות. אתה נכנס למצב האוואטר ומשתנה לקורה,אנג,רוקו,קיושי,קורוק ויאנגצ'אן. כולם משתחווים ואז אתה מצליח פתאום ליצור דרקון אש מתוך ידיך.

11. זה אני פקוקי
    [COLOR="DarkRed"]

דור
    *אין מישהו בשם טוד
    אתה רוקד ואז כולם צועקים לך בוז וזורקים עלייך עגבניות. אתה נכנס למצב האוואטר ומשתנה לקורה,אנג,רוקו,קיושי,קורוק ויאנגצ'אן. כולם משתחווים ואז אתה מצליח פתאום ליצור דרקון אש מתוך ידיך.
    אני אתמלא בכל הכוח והעצמה של מצב האווטאר. אקח את הכסף ואעוף משם כדי להביא את הכופר כדי לשחרר את הוריי.
    IMA LADY

עמוד 28 מתוך 28 ראשוןראשון ... 18262728

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •