Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 28 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 416
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

טל~
    *את חושבת שכדאי לי להוסיף פרסים חוץ מעל השקעה?
    הנינג'ה אומר לך "אלף סליחות,גברתי האוואטרית. מאמנאמי סאן,הינטה סאן התעלפה כשראתה אותך זוהרת ונכנסת למצב האוואטר.אין לך סיבה לפחד. איך קוראים לביזון המעופף שלך?" ואת שמה לב שהנינג'ה מתקרב אלייך יחד עם הינטה ומתכופף במעין השתחוות.

''קאי'' אומר, ומפני שאני נוטה לבטוח באנשים בקלות מיד אבטח בנינג'ה.
    ''אתה לא צריך להשתחוות אתה שווה אליי'' אומר לנינג'ה ואעקם את האף.
    ''קאי בוא הנה'' אני אומר ואסמן לו לבוא אחריי.
    אני אלך אחרי הנינג'ה לאן שיוביל אותי ואומר ''מי היו האנשים האלה? מה הם רצו?''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [COLOR="blue"]טל~
    *תעני לי בנוגע לפרסים
    הנינג'ה מוריד את הכפפה שלו ואת רואה שהוא לבוש שחור ברגע שהוא מפסיק לזהור. הנינג'ה מתחיל ללטף את קאי ואומר "ביזון חמוד יש לך. לי יש דרקון." הנינג'ה קם ואומר לך "תודה לך,לנדיבותך אין קץ ואני אלמד אותך כשפות אש. נשבעתי לעזור לאוואטר ממזמן,האנשים האלו הם חלק מאירגון איום משולש שמורכב מכשפי מים,כשפי אדמה וכשפי אש. תשמחי שלא נתקלת בירח אדום או במשווים של אמון. הם רוצים את כוחו של האוואטר." הינטה לוחשת לך באוזן "תבקשי ממנו שילמד אותך כשפות אש.".[/

~עומר~
    אנג אומר לך "אני אהיה המדריך שלך. עלה איתי על הביזון המעופף()". אתה רואה פתאום מקדש אוויר עם נזירי אוויר שלוקחים פירות מקופסה ומושכים אליהם ביזון מעופף. אתה רואה את אנג הקטן בוחר באפה בלי פרי אפילו ואנג הבוגר אומר לך "תיקח פרי מהקופסה שאני מחזיק כרגע ותבחר ביזון מהביזונים שעם אפה.

3. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Tobi...;1352975][COLOR="blue"]טל~
    *תעני לי בנוגע לפרסים
    הנינג'ה מוריד את הכפפה שלו ואת רואה שהוא לבוש שחור ברגע שהוא מפסיק לזהור. הנינג'ה מתחיל ללטף את קאי ואומר "ביזון חמוד יש לך. לי יש דרקון." הנינג'ה קם ואומר לך "תודה לך,לנדיבותך אין קץ ואני אלמד אותך כשפות אש. נשבעתי לעזור לאוואטר ממזמן,האנשים האלו הם חלק מאירגון איום משולש שמורכב מכשפי מים,כשפי אדמה וכשפי אש. תשמחי שלא נתקלת בירח אדום או במשווים של אמון. הם רוצים את כוחו של האוואטר." הינטה לוחשת לך באוזן "תבקשי ממנו שילמד אותך כשפות אש.".[/

כן
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tobi... צפה בהודעה
    [color="blue"]
    ~עומר~
    אנג אומר לך "אני אהיה המדריך שלך. עלה איתי על הביזון המעופף()". אתה רואה פתאום מקדש אוויר עם נזירי אוויר שלוקחים פירות מקופסה ומושכים אליהם ביזון מעופף. אתה רואה את אנג הקטן בוחר באפה בלי פרי אפילו ואנג הבוגר אומר לך "תיקח פרי מהקופסה שאני מחזיק כרגע ותבחר ביזון מהביזונים שעם אפה.
    "רגע.. מה המבחן שלי?" אשאל אותו ואקח פרי מהקופסה. "עברתי..? אני כשף שמש?" אשאל בזמן שאבחן כל מיני ביזונים.
    אזרוק את הפרי באוויר לעבר קבוצת הביזונים. 'מי שיצליח לתפוס אותו, ויהיה הכי מהיר, הוא זה שאני יבחר'. אחשוב.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

טל~
    הנינג'ה אומר לך "כן,אני מצטער אבל רציתי שלא תראי אותי אז יצא שהבהלתי אותך. אני גם כשף שמש וכשף ברק,אלו השלבים הכי מתקדמים בכשפות אש. התרגיל הבסיסי הוא יצירת בועת מים שמחוברת לידך. אני מנסה להקל עלייך.

~עומר~
    *מה אתה חושב על דרך הניהול שלי עכשו?
    אנג אומר לך "המבחן שאני נותן לך לא קשור למבחן של כשפי השמש,אתה עובר אותו עכשו בזכות זה שהאוואטרים הקודמים נמצאים בגופך כרגע." אתה רואה את הביזון העליו הימני בא אלייך כשהוא לועס את הפרי ואז אוכל את הארגז בטעות. אנג אומר לך "תבחר לו שם ונתחיל באימונים."

6. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Tobi...;1352999]
    טל~
    הנינג'ה אומר לך "כן,אני מצטער אבל רציתי שלא תראי אותי אז יצא שהבהלתי אותך. אני גם כשף שמש וכשף ברק,אלו השלבים הכי מתקדמים בכשפות אש. התרגיל הבסיסי הוא יצירת בועת מים שמחוברת לידך. אני מנסה להקל עלייך.

''בועות מים? חשבתי שאתה כשף אש'' אומר.
    ''טוב.אמ..רוצה להתחיל ללמד אותי מחר בבוקר, אני חושבת שאני צריכה לחזור הביתה עם החברים שלי ולחשוב על מה לעשות.
    ''ניפגש בכיכר העיר מחר'' אומר לו, שהינטה תחזור עם חבריי אומר להם לבוא איתי הביתה, אני אשרוק לקאי שיבוא גם
    שנגיעה אספר להם כל מה שהנינג'ה סיפר לי ואשאל לדעתם עם כדאי לסמוך עליו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    טל~
    אתם מגיעים ואז את הולכת לביתך ורוצה לישון. את נרדמת מהר ואז נכנסת למצב האוואטר עוד פעם. את רואה שאת נמצאת בעולם הפוך עם שורשים עבותים שעוטפים כמעט הכול ביער הזה ושם מהלכת מפלצת ענקית () שקופצת עלייך. אנג מעיף אותה ברגע האחרון ואומר לך "עולם הרוח מותקף וזאת אחריות האווואטר להשכין שלום כאן. העברתי את חברייך לכאן והסברתי להם מה קרה להם." את רואה את חברייך ואת הנינג'ה. הנינג'ה אומר לך "תנסי כבר את מה שאמרתי,זו הדרך הקלה ביותר להתחלה של כשף שמש,מהר!"

8. student of Gakuen Alice
    טל~
    אתם מגיעים ואז את הולכת לביתך ורוצה לישון. את נרדמת מהר ואז נכנסת למצב האוואטר עוד פעם. את רואה שאת נמצאת בעולם הפוך עם שורשים עבותים שעוטפים כמעט הכול ביער הזה ושם מהלכת מפלצת ענקית () שקופצת עלייך. אנג מעיף אותה ברגע האחרון ואומר לך "עולם הרוח מותקף וזאת אחריות האווואטר להשכין שלום כאן. העברתי את חברייך לכאן והסברתי להם מה קרה להם." את רואה את חברייך ואת הנינג'ה. הנינג'ה אומר לך "תנסי כבר את מה שאמרתי,זו הדרך הקלה ביותר להתחלה של כשף שמש,מהר!"
    ''אמ אה..אוקיי'' אני אומר עדיין מטושטשת משינה.
    אני אצור בועות מים שמחוברות לידי ואומר לנינג'ה ''מה עכשיו? הנה יצרתי את הבועות!''
    אביט במפלצת בחשש.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

טל~
    הנינג'ה אומר לך "עכשו תפתחי את הבועה ואל תעזבי עד שאומר לך" הנינג'ה מכניס חלק מהלהבה המקורית של כשפות האש לתוך הבועה וגורם לך להחזיק להבה בידיך. מיד אחרי זה הוא אומר לך "עכשו תשחזרי את מה שעשית עם הבועה רק מהאש."

10. student of Gakuen Alice

טל~
    הנינג'ה אומר לך "עכשו תפתחי את הבועה ואל תעזבי עד שאומר לך" הנינג'ה מכניס חלק מהלהבה המקורית של כשפות האש לתוך הבועה וגורם לך להחזיק להבה בידיך. מיד אחרי זה הוא אומר לך "עכשו תשחזרי את מה שעשית עם הבועה רק מהאש."
    אני אקח נשימה עמוקה ואקח כדור מן האש,
    אני יפתח את הכדור לכדור גדול שייצור לי להבה ביידים.
    שאסיים אשאל את הנינג'ה ''זה טוב?'' ואשתדל להחזיק את האש בלי שתיכבה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    אני אקח נשימה עמוקה ואקח כדור מן האש,
    אני יפתח את הכדור לכדור גדול שייצור לי להבה ביידים.
    שאסיים אשאל את הנינג'ה ''זה טוב?'' ואשתדל להחזיק את האש בלי שתיכבה

טל~
    אתה מצליחה ליצור כדור ואז הנינג'ה אומר לך "עכשו תשלחי אותו כשהוא מחובר לידייך ישר אל המפלצת הזאת". ואת שמה לב שהמפלצת מתנפלת עלייך

12. student of Gakuen Alice

טל~
    אתה מצליחה ליצור כדור ואז הנינג'ה אומר לך "עכשו תשלחי אותו כשהוא מחובר לידייך ישר אל המפלצת הזאת". ואת שמה לב שהמפלצת מתנפלת עלייך
    אני אשלח יידים מלפנים ואשלח את הלהבות היישר אל עבר המפלץ.
    אני אקווה שאצליח לפגוע במפלצת ושאז אוכל לישון סוף סוף.
    עם אצליח אבקש מאנג להחזיר אותנו הביתה ואז אלך לישון, שאקום אשאל את הנינג'ה עם הוא יכול להסביר לי מי זה אמון שהוא דיבר עליו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

טל~
    *בא לך מרתון?
    את מצליחה לפגוע במפלצת ואנג שולח אתכם לעולם הגשמי. את מתעוררת כמו מאחרי שינה טובה יחד עם חברייך והנינג'ה שם במהרה את מסכתו. הנינג'ה אומר "אמון הוא איש שטוען ששהרוחות נתנו לו את הכוח לקחת כשפות לנצח והוא באמת בעל היכולת הזו. אמון מאמין שכולם צריכים להיות בני אדם רגילים כדי שיהיה שוויון. העוזרים שלו נקראים משווים." את רואה פתאום את הרוח שתקפה אתכם חוטפת את הורייך ורצה אל היער.מה תעשי?

14. student of Gakuen Alice

טל~
    *בא לך מרתון?
    את מצליחה לפגוע במפלצת ואנג שולח אתכם לעולם הגשמי. את מתעוררת כמו מאחרי שינה טובה יחד עם חברייך והנינג'ה שם במהרה את מסכתו. הנינג'ה אומר "אמון הוא איש שטוען ששהרוחות נתנו לו את הכוח לקחת כשפות לנצח והוא באמת בעל היכולת הזו. אמון מאמין שכולם צריכים להיות בני אדם רגילים כדי שיהיה שוויון. העוזרים שלו נקראים משווים." את רואה פתאום את הרוח שתקפה אתכם חוטפת את הורייך ורצה אל היער.מה תעשי?

כע
    ____________________________-
    ''נו באמת'' אומר ואגלגל עיינים בעצבים.
    ''רק קמתי!''
    אני אומר לחבריי לבוא איתי וארוץ אל היער, אני (המפלצת זה הפנדה הזאת מהסדרה לא?XD)
    אחפש במהרה ופחד את המפלץ.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    טל~
    *כן,הרעיון עלה לי כשצפיתי בפרק
    את רואה שם הרס ענקי ומקדש שנקרא מקדש הפנדה. את רואה שם נזירי אוויר וקאי מתרגש. אחד מהניזרים שואל אותך "ממה את בורחת?".

עמוד 4 מתוך 28 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •