Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 28 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 416
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ~עומר~
    *מה אתה חושב על דרך הניהול שלי עכשו?
    אנג אומר לך "המבחן שאני נותן לך לא קשור למבחן של כשפי השמש,אתה עובר אותו עכשו בזכות זה שהאוואטרים הקודמים נמצאים בגופך כרגע." אתה רואה את הביזון העליו הימני בא אלייך כשהוא לועס את הפרי ואז אוכל את הארגז בטעות. אנג אומר לך "תבחר לו שם ונתחיל באימונים."
    חכו גם לי! Xd
    וליאון, הרבה יותר טוב מן הסתם, יותר מסודר, מאורגן, ומושקע.
    ~~~~~
    "אני יקרא לו מיסטר סקסי ספיד!" אומר לו בהתלהבות. "או בקיצור, ספידי. זה דומה לספיידי.." אמלמל.
    אגש לספידי ואלטף לו תראש. "שמע, אנג, זה נחמד והכל.. אבל אני צריך לחזור למבחן שלי.. אני לא בטוח שאני מורשה בכלל לעזוב אותו.." אומר בצער.
    ~~~~
    אמרת שאני יכול לבחור את השם של איך שתפנה אליי, כע?
    אם כן תקרא לי "ספיידי". (ספיידרמן)
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tobi... צפה בהודעה
    טל~
    *כן,הרעיון עלה לי כשצפיתי בפרק
    את רואה שם הרס ענקי ומקדש שנקרא מקדש הפנדה. את רואה שם נזירי אוויר וקאי מתרגש. אחד מהניזרים שואל אותך "ממה את בורחת?".
    קאי גדול מספיק שירכבו עליו?
    ''אני לא בורחת אני מחפשת רוח ענקית, בצבעי שחור ולבן'' אומר, ''ראיתם אותה פה במקרה? היא חטפה את ההורים שלי'',עם הם ראו אותה אני אצור סוס מים וארכב אחריו לכיוון שכיוונו אותי הנזירים ותוך כדי אשרוק לקאי שיבוא אחריי, עם לא פשוט ארכב על סוס המים ישר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Red"][B]

ליאור~
    *אם אתה כל כך רוצה,אני אסדר לך גן עדן
    הנינג'ה אומר "אני לא אספר להם,אני המנהיג אז יש לי את היכולת הזו,אם תוריד לי את המסכה אני אספר את זה לכולם ואהרוג אותך,לא אמרתי לך שאני יכול לקרוא מחשבות כי אז היית נזהר. אחד הציורים הטשטש במהלך השנים,אתה צודק. רוצה כבר להפוך לכשף שמש?"
    יאי
    --------
    אני אומר לנינג'ה" אתה כעמו הבחור הזה קוראים לו מסכה ולבש מסכה אך וא יכול למחוק כשפות מבני האדם, איזה בן אדם מפחיד הוא. אני לא מקווה שלא אפגוש אותו בעתיד ".

" כן ברור סנסי אני מוכן כבר להתחל באימונים שלי לכשפות שמש, אתה יודע? אני ממש נרגש מזה שאני אהפוך לכשף שמש בנוסף לכשף האש שאני קיים בו ".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל

ספיידי~
    *זה משום שהפעם אני אמשיך את המשחק הזה עד הסוף ואם הוא ייסגר מאיזושהי סיבה אני אמסור אותו לאימוץ רק למי שאני סומך עליו.ותודה
    אנג אומר לך "ספידי יחזור איתך לעולמך. אתה סייימת את המבחן בכל מקרה כבר." ואתה מרגיש את גופך שוב,אתה רואה את כל כשפי השמש משתחווים לך כשאתה עומד על גשר מתכת בין שתי מערות והנינג'ה אומר "היית במצב האוואטר ועברת את כל המבחנים שרוב האנשים לא יצליחו לפתור אותו. אבל עכשו אתה תצטרך להיכנס לאחת מהמערות האלו(זה לא לפי הסדרה בהכרח).

טל~
    *כן אבל רק שלושה
    את שואלת את הנזירים אם הם ראו את הרוח והם מראים לך שביל. את יוצרת סוס מים ומחפשת את הנתיב שהם הראו לך עד שאת מגיעה למערה ענקית בהר קפוא.(מצטער שזה קצת)

ליאור~
    הנינג'ה עונה לך "אז תתחיל" ולוחץ על עין הנחש שמצויר מתחת לציור האחרון. את נופל אל יער הרוס ומוצא שם חיות משולבות של חיות אכזריות ענקיות וגן ורדים חי וענקי. אתה מרגיש כמו ג'וק.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 07-08-2012 בשעה 05:22 PM

5. Hail Hydra

ספיידי~
    *זה משום שהפעם אני אמשיך את המשחק הזה עד הסוף ואם הוא ייסגר מאיזושהי סיבה אני אמסור אותו לאימוץ רק למי שאני סומך עליו.ותודה
    אנג אומר לך "ספידי יחזור איתך לעולמך. אתה סייימת את המבחן בכל מקרה כבר." ואתה מרגיש את גופך שוב,אתה רואה את כל כשפי השמש משתחווים לך כשאתה עומד על גשר מתכת בין שתי מערות והנינג'ה אומר "היית במצב האוואטר ועברת את כל המבחנים שרוב האנשים לא יצליחו לפתור אותו. אבל עכשו אתה תצטרך להיכנס לאחת מהמערות האלו(זה לא לפי הסדרה בהכרח).
    "אה, אחלה." אומר בבלבול. "יאללה ספידי." אומר לו, ואעלה עליו בזהירות. אאחוז בקרניים שלו חזק כדי שלא אפול.
    אביט לצד ימין ושמאל, תוהה לאן אני צריך ללכת. 'אומנם אני ימני, אבל שמאל זו היד החזקה שלי..' אחשוב, ואכוון את ספידי למערה השמאלית, ואורה לו לרחף לאט, ולהיות בכוננות.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

ספיידי~
    אתה עף אל המערה השמאלית ורואה שם שלושה חורים:מהימני נשמעות נהמות נוראיות,מהאמצעי נשמעות ליחסות נשחשים(סססססססססססס.......) ובשמאלי יש קול של להבות נוראיות.

7. student of Gakuen Alice

טל~
    *כן אבל רק שלושה
    את שואלת את הנזירים אם הם ראו את הרוח והם מראים לך שביל. את יוצרת סוס מים ומחפשת את הנתיב שהם הראו לך עד שאת מגיעה למערה ענקית בהר קפוא.(מצטער שזה קצת)

1.אוי שיט אני 4 עם השותפים שלא ללספור את הנינג'ה
    2. מה עם מי שכתב ''כן'' ברומאנס?
    ________________________________-
    אני אכנס למערה בחשש יחד עם חבריי מעט בחשש.
    אני אומר לקאי להישאר בחוץ בכדי שלא יפגע
    ברגע שאראה את הרוח אני אתיישב בישיבה מזרחית ואנסה להיכנס לעולם הרוחות בכדי שאוכל לדבר עם הרוח, אחרי הכל הדרך היחידה לעשות זאת היא בעולם הרוחות.
    אני אשאל את הרוח מה שמה ומדוע היא עושה את הנזק הזה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. Hail Hydra

ספיידי~
    אתה עף אל המערה השמאלית ורואה שם שלושה חורים:מהימני נשמעות נהמות נוראיות,מהאמצעי נשמעות ליחסות נשחשים(סססססססססססס.......) ובשמאלי יש קול של להבות נוראיות.
    "נלך לאמצעי.." אודיע לספידי. "אני לא רוצה לסכן אותך.." אמלמל ואביט בחשש אל השמאלי.
    "עדיף האמצעי גם מהימני.. חוץ מזה, נראה לי שכל עוד יש שם נחשים ונהיה מעל הקרקע לא יקרה לנו כלום.." אסביר לו, ואכוון אותו לעבר השמאלי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

טל~
    *1.הנינג'ה מהיר יותר,שכחת את המעקב שלו אחרייך.
    2.את תראי.
    את רואה שלושה חורים שמובילים למנהרות:מהימני נשמעות נהמות נוראיות,מהאמצעי נשמעות ליחסות נשחשים(סססססססססססס.......) ובשמאלי יש קול של להבות נוראיות.מה תעשי?

ספיידי~
    אתה נכנס לאמצעי ורואה שם יער ענק כמו עם המבחן הראשון שבו נמצאת רוח ענקית ומפחידה () שבולעת נחש אחד כאילו היה תולעת ונראה שאתה וספידי הבאים,בגודל זבוב לידה.מה תעשה?

10. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Tobi...;1353140]
    טל~
    *1.הנינג'ה מהיר יותר,שכחת את המעקב שלו אחרייך.
    2.את תראי.
    את רואה שלושה חורים שמובילים למנהרות:מהימני נשמעות נהמות נוראיות,מהאמצעי נשמעות ליחסות נשחשים(סססססססססססס.......) ובשמאלי יש קול של להבות נוראיות.מה תעשי?

''אהההההההההההה'' אני אומר בתימהון
    אני אחליט ללכת למנהרה הימנית בתקווה שהנהמות מגיעות מן הרוח.
    אני אלך עד קצה המנהרה ואצעק 'אמא אבא??''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. Hail Hydra
    ספיידי~
    אתה נכנס לאמצעי ורואה שם יער ענק כמו עם המבחן הראשון שבו נמצאת רוח ענקית ומפחידה () שבולעת נחש אחד כאילו היה תולעת ונראה שאתה וספידי הבאים,בגודל זבוב לידה.מה תעשה?
    "תפוס מרחק ממנו, ספידי.. עכשיו!" אומר לספידי ולא אנתק מהמפלצת את העיניים. "יש לי רעיון," אלחש לספידי, "טוס ישר לפה שלו, וכשהוא יפתח אותם תעלה למעלה." אוסיף.
    "אני כבר אדאג לשאר.. אני אנסה לייצר כדור אש ענק. וכשהוא יפתח את הפה שלו אני ישליך לתוך הלוע שלו אותו.."
    אביט על הידיים שלי ואייצר להבות מרקדות. אשלב ידיים ואצור כדור אש גדול ככול שאוכל. "נתחיל עכשיו, אין לנו זמן.." אביט על היצור המפחיד.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

טל~
    את הולכת לקצה המנהרה הימנית ורואה שם את הרוח כצפוי,את שמה לב ליער ענקי שבו נמצאים כמה עצים עם הפנים של מי שנחטף פלוס ההורים שלך. והרוח מתקרבת אלייך כאילו את ממתק.

.

ספיידי~
    ספידי טס אל פיו של היצור ועף למעלה כשפיו של היצור פתוח. אתה יורה כדור אש אל פיו של המפלץ והמפלץ בכלל לא מרגיש שום דבר. אתה רואה ביער עצים עם פרצופים של מי שנחטף כולל חברייך(הייתי חייב לשלב אותם).

13. student of Gakuen Alice

טל~
    את הולכת לקצה המנהרה הימנית ורואה שם את הרוח כצפוי,את שמה לב ליער ענקי שבו נמצאים כמה עצים עם הפנים של מי שנחטף פלוס ההורים שלך. והרוח מתקרבת אלייך כאילו את ממתק.

.
    [/COLOR]
    ''תעצור אני האוואטר מה קרה?
    למה אתה עושה את זה?'' אומר מעט בחשש אבל בביטחון
    אני אביט ברוח המקרבת ואקווה שתענה לי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. Hail Hydra
    ספיידי~
    ספידי טס אל פיו של היצור ועף למעלה כשפיו של היצור פתוח. אתה יורה כדור אש אל פיו של המפלץ והמפלץ בכלל לא מרגיש שום דבר. אתה רואה ביער עצים עם פרצופים של מי שנחטף כולל חברייך(הייתי חייב לשלב אותם).
    "עצור רגע, ספיידי.." אמלמל ואתאמץ לבחון את העצים. "תרחף רגע לשם.." אצביע על קבוצת העצים.
    'זה לא יכול להיות צירוף מקרים..' אחשוב בדאגה, ואשכח כמעט מהפלץ.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה

טל~
    הרוח מתחילה לצרוח והיא נוגעת בך עם קרן אנרגיה מהמצח שלה. את רואה פתאום דוב פנדה ענק שאומר לך "בני האדם הרסו את היערות שלי והם נטשו את כשפות המים החזקה ביותר,כשפות הדם! הכשפות הזו לומדה בידי ולכן אני יכול לקחת אותה יחד עם בני האדם ויחד עם מתנת החיים שלי!" הרוח מממשיכה "אם את אכן האוואטרית,אז את צריכה לללמוד את כשפות הדם,ואני אלמד אותך כשפות דם(את לא יודעת כשפות דם כרגע) אם תעזרי לי בעניין היערות.".מה תעשי?

ספיידי~
    *רוצה מרתון תגובות?
    אתה בוחן את העצים ורואה שהעצים חיים. ברוח מתחילה לדבר "לפוצץ אותי זה לא ייעודו של האוואטר. אני יודע כשפות מים וכשפות דם. אני אלמד אותך את זה עם תסדר לי את העניין עם בני האדם. אני כועס ותוקף בגלל שבני האדם הרסו את היערות שלי והם נטשו את כשפות המים החזקה ביותר,כשפות הדם! הכשפות הזו לומדה בידי ולכן אני יכול לקחת אותה יחד עם בני האדם ויחד עם מתנת החיים שלי! בני האדם בתרדמת עד שיחלפו 24 שעות והם יהיו עצים בגן הפרטי שלי.". אתה שם לב שאתה בעולם הרוחות ומדבר עם הרוח.

עמוד 5 מתוך 28 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •