Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 28 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 416
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tobi... צפה בהודעה

טל~
    הרוח מתחילה לצרוח והיא נוגעת בך עם קרן אנרגיה מהמצח שלה. את רואה פתאום דוב פנדה ענק שאומר לך "בני האדם הרסו את היערות שלי והם נטשו את כשפות המים החזקה ביותר,כשפות הדם! הכשפות הזו לומדה בידי ולכן אני יכול לקחת אותה יחד עם בני האדם ויחד עם מתנת החיים שלי!" הרוח מממשיכה "אם את אכן האוואטרית,אז את צריכה לללמוד את כשפות הדם,ואני אלמד אותך כשפות דם(את לא יודעת כשפות דם כרגע) אם תעזרי לי בעניין היערות.".מה תעשי?

[/COLOR]
    ''בסדר'' אומר לרוח.
    'אני לא רוצה ללמוד כשפות דם, לשלוט במישהו אחר נגד רצונו..' אחשוב במחי 'אבל זה לטובת העולם' אחשוב שוב.
    אני אומר לרוח שאני אלך אל עיר הרפובליקה ואומר לאנשים שהרוח(אני אשאל לשמו) תשמיד את כל בני האדם עם הם לא יפסיקו לכרות את היערות.
    אני אלך אל עיר הרפובליקה יחד עם חבריי, בדרכי לשם אחשוב 'אני הולכת לחסוף את העובדה שאני האוואטר, זה אומר שאני יהיה חלשה מול האווייבים שלי כמו אמון, נו טוב אין בררה'.
    אני יעמד בבימת העיר ואומר ''אני מנאמי, אני האווטרית החדשה!'' אני יעשה כדור מים ואז להבה בתור הוכחה, ''באתי בשם רוח היער(השם שהיא אמרה לי שהשם שלה), היא אומרת כי תשמיד את כל בני האדם עם תמשיכו להרוס את היערות שלה, היא כבר לקחה רבי ותיקח עוד.
    ואז ארד מהבימה בחשש ואלך אל חבריי במהירות, אני יעלה על קאי יחד עם חברי, ואומר לנינג'ה לרוץ למערה, אני יגיע לשם וארד מקאי, אני אלך אל רוח היער ואומר ''מסרתי להם'' ''עכשיו שחרר את ההורים שלי ואת שאר האנשים שחטפת''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר

ספיידי~
    *רוצה מרתון תגובות?
    אתה בוחן את העצים ורואה שהעצים חיים. ברוח מתחילה לדבר "לפוצץ אותי זה לא ייעודו של האוואטר. אני יודע כשפות מים וכשפות דם. אני אלמד אותך את זה עם תסדר לי את העניין עם בני האדם. אני כועס ותוקף בגלל שבני האדם הרסו את היערות שלי והם נטשו את כשפות המים החזקה ביותר,כשפות הדם! הכשפות הזו לומדה בידי ולכן אני יכול לקחת אותה יחד עם בני האדם ויחד עם מתנת החיים שלי! בני האדם בתרדמת עד שיחלפו 24 שעות והם יהיו עצים בגן הפרטי שלי.". אתה שם לב שאתה בעולם הרוחות ומדבר עם הרוח.
    "אבל תקשיב", אומר לו ,מתעלם מהעובדה שאני מדבר עם רוח, במסקנה שאחרי מה שעברתי היום כלום לא יפתיע אותי, "בני האדם האלה לא חטאו בכלום.. אל תעניש אותם."
    אביט עליהם בדאגה, מנסה לחשוב על דרך שיכנוע נוספת. "שמע, אני מוכן לסדר לך את העניין, תגיד לי איך." אומר לו. "אה, ואני מקבל את ההצעה של כשפות המים." אוסיף, בחיוך קל.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    טל~
    *סורי שזה קצר אבל אני מת מרעב אז אני הולך לאכול כרגע ואין לי רעיון מממש מה יקרה עוד
    הרוח אומרת לך "אני קוראת מחשבות וכשאת בעולם הרוחות כולם יכולים לשמוע את המחשבות שלך.
    יש סוג אחר של כשף דם שלא כרוך בפגיעה נוראית. בני האדם עיוותו את הכשפות ככה שהיא כרוכה בכאב! אני אלמד אותך כשלא תהייי מוכנה. את חושפת שאת האוואטר ואומרת שהיא כבר לקחה רבים(לא נראה לי שהיא לקחה רבי כמו שכתבת) ומזהירה אותם לא להרוס את היערות. המפלצת נכנסת אל גופך ואומרת לך "אני אדריך אותך במצב אוואטר." ואת רואה את האנשים משתחררים.

ספיידי~
    הרוח מקשיבה לך ואומרת לך "תודיע לבני האדם על מה שאמרתי במילוייך ואז אני אראה לך איך ללמוד כשפות מים.".

משעה 19:00 אני אהיה פנוי לגמרי ואשקיע את כולי!

4. Hail Hydra
    ספיידי~
    הרוח מקשיבה לך ואומרת לך "תודיע לבני האדם על מה שאמרתי במילוייך ואז אני אראה לך איך ללמוד כשפות מים.".

משעה 19:00 אני אהיה פנוי לגמרי ואשקיע את כולי!
    אני לא XD
    ~~~
    "טוב.." אמלמל בדאגה, "אבל תן לי איזה משהו להוכחה כדי שיאמינו לי.." אומר לו, ואחכה לתגובה שלו.
    אביט עוד מבט חטוף לעבר חברים שלי, ואתמלא כוחות.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Tobi...;1353207]טל~
    *סורי שזה קצר אבל אני מת מרעב אז אני הולך לאכול כרגע ואין לי רעיון מממש מה יקרה עוד
    הרוח אומרת לך "אני קוראת מחשבות וכשאת בעולם הרוחות כולם יכולים לשמוע את המחשבות שלך.
    יש סוג אחר של כשף דם שלא כרוך בפגיעה נוראית. בני האדם עיוותו את הכשפות ככה שהיא כרוכה בכאב! אני אלמד אותך כשלא תהייי מוכנה. את חושפת שאת האוואטר ואומרת שהיא כבר לקחה רבים(לא נראה לי שהיא לקחה רבי כמו שכתבת) ומזהירה אותם לא להרוס את היערות. המפלצת נכנסת אל גופך ואומרת לך "אני אדריך אותך במצב אוואטר." ואת רואה את האנשים משתחררים.

עצה לשיפור: פעם הבאה תפרט מה קורה אחרי שמספרים את זה לאנשים, הם שמחים, מאושרים אתה רואה דמות בבגדיםXXX רצים מן המקום עם חיוך מרושע על פניהם ועוד..
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Red"]

ליאור~
    הנינג'ה עונה לך "אז תתחיל" ולוחץ על עין הנחש שמצויר מתחת לציור האחרון. את נופל אל יער הרוס ומוצא שם חיות משולבות של חיות אכזריות ענקיות וגן ורדים חי וענקי. אתה מרגיש כמו ג'וק.
    ואו כמה הגבת
    -----------
    אני חושב לעצמי'יאי נפלתי לגן עדן לסאדיסטים, עכשיו אני יכול להתעלל ביצורים האלו כמה שארצה, ד שהם יהרגו אותי, בכל זאת אני נראה להם כמו 'וק. זה אחלה מקום ' אני צועק אל הנינג'ה ואומר לו " מה זה אמור להיות? למה נפלתי אל היער המוזר הזה?. מה אני אמור לעשות פה, אולי תסביר לי את פרטי המבחן שאני אתחיל אותו?, לא אחרי סנסי".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה

ספיידי~
    הרוח נותנת לך שורש מעץ שהיא יוצרת ואומרת לך "תשים אותו באדמה אם לא יאמינו לך ואז אתה תראה כבר בעצמך.".

סטלי~
    *תודה על העצה
    את אומרת לרוח "בסדר. אבל אני רוצה לבקש עצה:"כשו כולם יודעים שאני האוואטר,מה לגבי אמון? הוא ינסה להשמיד אותי בכל דרך" והרוח עונה לך "את יכולה לעבור למצב האוואטר ולנצח אותו,אבל אם תיכשלי האוואטר ימות לנצח."

ליאור~
    אתה חושב לעצמך 'יאי נפלתי לגן עדן לסאדיסטים, עכשיו אני יכול להתעלל ביצורים האלו כמה שארצה, ד שהם יהרגו אותי, בכל זאת אני נראה להם כמו 'וק. זה אחלה מקום ' ואומר "מה זה אמור להיות? למה נפלתי אל היער המוזר הזה?. מה אני אמור לעשות פה, אולי תסביר לי את פרטי המבחן שאני אתחיל אותו?, לא אחרי סנסי". סנשי עונה לך "תישאר בחיים,או בקיצור:הגעת באמת לגן עדן לסדיסטים.

נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 07-08-2012 בשעה 07:54 PM

8. Hail Hydra

ספיידי~
    הרוח נותנת לך שורש מעץ שהיא יוצרת ואומרת לך "תשים אותו באדמה אם לא יאמינו לך ואז אתה תראה כבר בעצמך.".

סטלי~
    *תודה על העצה
    את אומרת לרוח "בסדר. אבל אני רוצה לבקש עצה:"כשו כולם יודעים שאני האוואטר,מה לגבי אמון? הוא ינסה להשמיד אותי בכל דרך" והרוח עונה לך "את יכולה לעבור למצב האוואטר ולנצח אותו,אבל אם תיכשלי האוואטר ימות לנצח."

ליאור~
    אתה חושב לעצמך 'יאי נפלתי לגן עדן לסאדיסטים, עכשיו אני יכול להתעלל ביצורים האלו כמה שארצה, ד שהם יהרגו אותי, בכל זאת אני נראה להם כמו 'וק. זה אחלה מקום ' ואומר "מה זה אמור להיות? למה נפלתי אל היער המוזר הזה?. מה אני אמור לעשות פה, אולי תסביר לי את פרטי המבחן שאני אתחיל אותו?, לא אחרי סנסי". סנשי עונה לך "תישאר בחיים,או בקיצור:הגעת באמת לגן עדן לסדיסטים.

"טוב.. אמלמל ואצא מהמקום, מביט פעם אחרונה בחברים דמויי העץ שלי. כשאצא מהמערה רכוב על ספידי, אביט על כל כשפי השמש ואתחיל לדבר מיד, כדי שלא תתחיל מהומה.
    "חברים," אכחכח בגרוני, "אני יצאתי מהמערה כדי להעביר לכם מסר מרוח היער." אתחיל לדבר, "היא מוסרת לכם, להפסיק להרוס את היערות שלה. היא התנקמה במלא בני אדם חפים מפשע, ביניהם אפילו כמה חברים שלי.." אנאם.
    אחכה לראות את תגובתם, מחזיק את שורש העץ שרוח היער נתנה לי חזק.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice

סטלי~
    *תודה על העצה

[/COLOR][/QUOTE]

''אני יודעת'' אומר בעצב.
    אלך אחרי הרוח ואקשיב להוראות שלה בתקווה להצליח לעשות כשפות דם
    אבל לא כשפות כמו שבני האדם עיוותו, אלה את כשפות הדם המקורית

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שימו לב! שריון הקריסטל שכתבתי ניתן להיווצרות בכל היסודות חוץ מאוויר! באש אתה עטוף בלבה מוצקת שנפכת עליך אם אתה לא מכשף אותה בזמן. במים זה קרח שמקפיא אותך אם אתה לא עוצר בזמן ובאדמה זה כבר כתוב! אני דורש מכם לנסות טכניקה זו

ספיידי~

אתה מעביר את המסר:"חברים אני יצאתי מהמערה כדי להעביר לכם מסר מרוח היערהיא מוסרת לכם, להפסיק להרוס את היערות שלה. היא התנקמה במלא בני אדם חפים מפשע, ביניהם אפילו כמה חברים שלי.." וכשפי השמש כורעים ברך ומודיעים לכשפים אחרים בעזרת אותות עשן וקול תופים. אז אתה נופל אל בור ענקי עם שלוש מנהרות ושומע מישהו אומר לך "אתה נמצא במבון האבן,פתחת דלת אחת ואתה צריך לאסוף את שמלי הכשפות:נוצת ירח,נציב הקרח שמפוסל בצורת דוב,אבן בצורת כשף האדמה הראשון ואבן גחלים,בהצלחה."

טל~
    את מחכה להוראותיה של הרוח והיא אומרת לך " קודם כל תצטרכי לדעת כשפות אדמה. יש בית ספפר לכשפות אדמה בבה סינג סה.(שברתי את הראש חמישים שנה מה לעשות).

נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 07-08-2012 בשעה 08:59 PM

11. Hail Hydra
    ספיידי~

אתה מעביר את המסר:"חברים אני יצאתי מהמערה כדי להעביר לכם מסר מרוח היערהיא מוסרת לכם, להפסיק להרוס את היערות שלה. היא התנקמה במלא בני אדם חפים מפשע, ביניהם אפילו כמה חברים שלי.." וכשפי השמש כורעים ברך ומודיעים לכשפים אחרים בעזרת אותות עשן וקול תופים. אז אתה נופל אל בור ענקי עם שלוש מנהרות ושומע מישהו אומר לך "אתה נמצא במבון האבן,פתחת דלת אחת ואתה צריך לאסוף את שמלי הכשפות:נוצת ירח,נציב הקרח שמפוסל בצורת דוב,אבן בצורת כשף האדמה הראשון ואבן גחלים,בהצלחה."
    "אבל מה עם חברים שלי, וספידי..?" אמלמל לתוך הריק. לאחר זמן ממושך שבו אהיה בשקט, אפתח את פי. "טוב ספיידי, נצטרך לטפל בהם אחרכך.. שמעת את הקול.." אדבר לעצמי. ואתחיל ללכת במבוך, תחילה הולך ימינה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ספיידי~
    אתה הולך ימינה ומגיע לטירה מפוארת בצבעי ירוק עתיק וירוק עתיק כהה ועם סמלים של ממלכת האדמה. על הבית שומרים מכל הצדדים,אנשים בחלוקים באותו מראה כמו הטירה עם כובעים סיניים ירוקים ועם כפפות אדמה על היד. אתה שם לב לאישה יפהפייה עם שיער חום מפוזר ולבוש שחור נכנסת לאחוזה ומשאירה דלת פתוחה כשהשומרים הולכים
    .

13. student of Gakuen Alice

טל~
    את מחכה להוראותיה של הרוח והיא אומרת לך " קודם כל תצטרכי לדעת כשפות אדמה. יש בית ספפר לכשפות אדמה בבה סינג סה.(שברתי את הראש חמישים שנה מה לעשות).

[/QUOTE]

סליחה שאני מגיבה קצת אני משלימה פעמים באווטר קורה עוד 3 פרקים נותרו^^
    'בסדר'' אומר.
    אני אקח את קאי ואחזור הביתה.
    בבוקר אצא לסייר בעיר, לקחת קצת הפסקה תקווה שעכשיו כולם כולל אמון יודעים שאני האווטר
    לא תפריע לי
    אני ילך להתסכל בחנויות

'

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Red"]

ליאור~

למה 3/4 מתגובה שלך זה קופי פייסט מהתגובה שלי? לא תוכל להשקיע קצת יותר?.
    ---------------------------------------------------
    אני אומר לנינג'ה סנסי שלי בהתגשות רבה " הו תודה לך שאתה מגשים לי פנטזיה להגיע לגן עדן של סאדיסטים. טוב לא כל כך הבנתי במה זה יעזור לי ללמוד כשפות שמש, אך כנראה ארה למה בהמשך המבחן ".
    אני מטייל ביער ההרוס ונזהר מהחיות שלא יפגעו בי עד שהגיע למקום שיש בו מלא עצים יחד מלא עם בע לי חיים ענקיים. כשאגיע למקום כזה ארכז אנרגית האש שלי ביד שלי ולאחר זאת אשלח את האש שרעכזתי בידי לעבר העצים בשביל לשרוף את היער ולהשמיד את כל החיות שבו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. Hail Hydra
    ספיידי~
    אתה הולך ימינה ומגיע לטירה מפוארת בצבעי ירוק עתיק וירוק עתיק כהה ועם סמלים של ממלכת האדמה. על הבית שומרים מכל הצדדים,אנשים בחלוקים באותו מראה כמו הטירה עם כובעים סיניים ירוקים ועם כפפות אדמה על היד. אתה שם לב לאישה יפהפייה עם שיער חום מפוזר ולבוש שחור נכנסת לאחוזה ומשאירה דלת פתוחה כשהשומרים הולכים
    .
    "זאת ההזדמנות."
    ארוץ בכל הכוח לעבר דלת האחוזה, לא נותן לשומרים הזדמנות לסגור את השער.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 28 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •