Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 28 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 416
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ספיידי~
    אתה מתפעל מהחרב ושורק לספידי שיראה את זה. אתה יוצר אש כחולה ואתה שואל אם רוח היער שיחרררה אותם. האנשים עונים לך "כן,היא שיחררה אותם ברגע שנישקת את אדוני או יותר נכון,גברתי..." והם מובכים על שהתייחסו אליה כאל זכרר.

טל~
    את שואלת מה זה המקום הזה,למה הכול של ממלכת האדמה ומי אתה. הנינג'ה עונה לך "את נמצאת בביתי. הכול פה של ממלכת האדמה משום שלמדתי כשפות אדמה. אמי היא כשפית אדמה ואבי כשף אש. אני באמת הנינג'ה שפגשת וקוראים לי קיין סיירור." את הולכת לחנות המסכות אחרי זה ולוקחת מסכה שחורה ומגיעה לכיככר העיר כשאת רואה ביזון מעופף משתגע בעיר.

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל~
    את שואלת מה זה המקום הזה,למה הכול של ממלכת האדמה ומי אתה. הנינג'ה עונה לך "את נמצאת בביתי. הכול פה של ממלכת האדמה משום שלמדתי כשפות אדמה. אמי היא כשפית אדמה ואבי כשף אש. אני באמת הנינג'ה שפגשת וקוראים לי קיין סיירור." את הולכת לחנות המסכות אחרי זה ולוקחת מסכה שחורה ומגיעה לכיככר העיר כשאת רואה ביזון מעופף משתגע בעיר.
    [/QUOTE]

אני אשרוק כדי לקרא לקאי בתקווה שהביזון המשתגע הוא לא קאי.
    אחר כך אלך אל הביזון ואתקרב אליו לאט, אני אלטף את ראשו בכדי
    להרגיע אותו ואנסה להבין מה קרה לו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה

טל~
    את שורקת לקאי והוא בה עם עגלת כרובים בפה.את מתקרבת אל הביזון ואת רואה שהחץ שיש על הביזון זוהר וגם את זוהרת.את עוברת לעולם הרוחות ורואה את אנג בלי אפה אומר לך "אפה יצא מעולם הרוחות ומכיוון שזה נגד החוקים לאוואטר לצאת מעולם הרוחות אז רק את יכולה לעצור את אפה בעולם האמיתי. תצטרכי ללמוד כשפות אדמה בשביל זה,את באה?"

4. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tobi... צפה בהודעה

טל~
    את שורקת לקאי והוא בה עם עגלת כרובים בפה.את מתקרבת אל הביזון ואת רואה שהחץ שיש על הביזון זוהר וגם את זוהרת.את עוברת לעולם הרוחות ורואה את אנג בלי אפה אומר לך "אפה יצא מעולם הרוחות ומכיוון שזה נגד החוקים לאוואטר לצאת מעולם הרוחות אז רק את יכולה לעצור את אפה בעולם האמיתי. תצטרכי ללמוד כשפות אדמה בשביל זה,את באה?"

''טוב כנראה שאין טיול לבה סינג סה-_-'' אוממר מעט באכזבה אבל
    אלך בשתיקה וסקרנות אחרי אנג
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם משתמש: flupy
    שם במשחק: יאן
    שם אמיתי: ניסים
    אומה וסוג כשפות:
    אופי: חכם, חסר טובות לב, לא אכפתי, סציופט
    רומאנס:לא
    מפגשים:
    תיאור או תמונה: במקרה וזה לא פועל אז זה איש רקע: אני לא רוצה לעשות את זה.
    מגילות:לא לגעת

חברי צוות אוואטר שלי:
    1.שם: צ'אן
    רקע קצר של שלוש שורות לפחות:
    חיי בשבט המים, למד כשפות מים בבחור זקן מאוד שנשאר בחיים רק בגלל שהקפיא את הגופה שלו ואז הנשמה נשארה בגוף. מתישהו הוא החליט שהוא יותר טוב מהמורה, החליט להמיס לו את הקרח ולהרוג אותו. אין מה לעשות, אנשים טועים, הוא לא הצליח להמיס את הקרח ואז המורה נורא התעצבן על ניסיון הרצח, הקפיא לו את העיניים לקח אותם ושיפד אותם. מאז הוא משתמש בקרח על העיניים, ולפי קרני השמש שפוגעות בקרח הוא יודע לכוון את עצמו (ולראות גופים ע"י חום גוף).
    איך נפגשתם: בשבט המים, כאשר יאן הגיע הוא היה תחת ניסיון גניבה, עצר את הגנב (צ'אן) והם התידדו.
    תיאור או תמונה: רק בלי כל הבליידריות המגניבה, עם כי אשמח שהוא ידע להיות בליידר.
    מגילות:
    תכונות: נחמד, נגרר, אדיש.
    אומה וסוג כשפות: מים

אני לא עומד להשקיע בטופס יותר. זה אומר שאם לא התקבלתי אז אני לא מתקן..

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור~
    *מצטער.
    אתה מודה לסנסי שלך על הגן עדן לסדיסטים ואתה מגיע לעץ ענקי. אתה שורף אותו וכל היער נשרף. אתה מגיע פתאום לטירה מפוארת בצבעי ירוק עתיק וירוק עתיק כהה ועם סמלים של ממלכת האדמה. על הבית שומרים מכל הצדדים,אנשים בחלוקים באותו מראה כמו הטירה עם כובעים סיניים ירוקים ועם כפפות אדמה על היד. אתה שם לב לאישה יפהפייה עם שיער חום מפוזר ולבוש שחור נכנסת לאחוזה ומשאירה דלת פתוחה כשהשומרים הולכים.

[/COLOR]
    אתה משתפר, כל הכבוד
    -----------
    אני אומר לעצמי בלב" או יופי כל השומרים הלכו ואני יכול להיכנס למקדש ולהרוג את הבחורה היפה הזאת , בעצם למה לי להרוג בחורה כזאת יפה, אשאיר אותה בחיים ". אני רץ מהר אל המקדש מבלי שישימו לב אלי. אני מרכז אנרגית אש בידי ויוצר כדור אש, אני אמתקרב לאישה היפה מאחורה ומבלי שתשים לב ואומר לה" אם לא רצי למות, תגיד לי מי את ומה זה המקום הזה ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי upyוf צפה בהודעה
    שם משתמש: flupy
    שם במשחק: יאן
    שם אמיתי: ניסים
    אומה וסוג כשפות:
    אופי: חכם, חסר טובות לב, לא אכפתי, סציופט
    רומאנס:לא
    מפגשים:
    תיאור או תמונה: במקרה וזה לא פועל אז זה איש רקע: אני לא רוצה לעשות את זה.
    מגילות:לא לגעת

חברי צוות אוואטר שלי:
    1.שם: צ'אן
    רקע קצר של שלוש שורות לפחות:
    חיי בשבט המים, למד כשפות מים בבחור זקן מאוד שנשאר בחיים רק בגלל שהקפיא את הגופה שלו ואז הנשמה נשארה בגוף. מתישהו הוא החליט שהוא יותר טוב מהמורה, החליט להמיס לו את הקרח ולהרוג אותו. אין מה לעשות, אנשים טועים, הוא לא הצליח להמיס את הקרח ואז המורה נורא התעצבן על ניסיון הרצח, הקפיא לו את העיניים לקח אותם ושיפד אותם. מאז הוא משתמש בקרח על העיניים, ולפי קרני השמש שפוגעות בקרח הוא יודע לכוון את עצמו (ולראות גופים ע"י חום גוף).
    איך נפגשתם: בשבט המים, כאשר יאן הגיע הוא היה תחת ניסיון גניבה, עצר את הגנב (צ'אן) והם התידדו.
    תיאור או תמונה: רק בלי כל הבליידריות המגניבה, עם כי אשמח שהוא ידע להיות בליידר.
    מגילות:
    תכונות: נחמד, נגרר, אדיש.
    אומה וסוג כשפות: מים

אני לא עומד להשקיע בטופס יותר. זה אומר שאם לא התקבלתי אז אני לא מתקן..
    התקבלת בזכות ליאור.

טל~
    אנג מצחקק ואומר לך "האמת היא שאת באה בדיוק לבה סינג סה,אבל בה סינג סה של העבר...". את מגיעה עם אנג לבה סינג סה פעם ואת רואה את טופ בייפונג מוציאה סלע מהאדמה והופכת אותו לרסיסים. אנג אומר לך "תנסי. זה בדיוק כמו מים.".

ליאור~
    *ידעתי שאתה תאהב אותה
    אתה מרכז כדור אש ושם לב שהאש כחולה באופן מוזר אבל לא מייחס לזה חשיבות,אתה שואל את הבחורה "אם לא תרצי למות,תגידי לי מי את ומה זה המקום הזה." הבחורה עונה "אני לין אוטוקורה,המקום הזה הוא הבית שלי,סוטה אחד." והיא מעיפה אותך לקיר עם להבת ארגמן ענקית בצורת דרקון(דרקון הארגמן חחח....)
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 07-09-2012 בשעה 10:36 AM

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור~
    *ידעתי שאתה תאהב אותה
    אתה מרכז כדור אש ושם לב שהאש כחולה באופן מוזר אבל לא מייחס לזה חשיבות,אתה שואל את הבחורה "אם לא תרצי למות,תגידי לי מי את ומה זה המקום הזה." הבחורה עונה "אני לין אוטוקורה,המקום הזה הוא הבית שלי,סוטה אחד." והיא מעיפה אותך לקיר עם להבת ארגמן ענקית בצורת דרקון(דרקון הארגמן חחח....)
    upyוf- לא הצריך רקע בשביל להירשם למשחק, הוא שחקן טוב בלי רקע גם.

-------------
    אני אומר ללין " אני לא סוטה רק שתדעי, אתה בחורה יפה בעיני, זה לא כאילו ראיתי את הצי**** שלך. פשוט ניגשתי אליך כדי לשאול י ומה זה המקום . מה זה היה הדרקון הארגמן הזה שלחת אלי לתקוף, זה גם כשפות אש,? או כשפות שמש?. סנסי שלח אותי לפה בשביל לשרוד וכנראה גם ללמוד כשפות שמש , איכשהוא."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. student of Gakuen Alice
    ליאור
    ''אתה יודע בדיוק מי אני'' לין אומרת, היא אומרת לך לצאת מהחדר ואתה יוצא, שהיא יוצאת אלייך היא לבושה בבגדי הנינג'ה, אותו אחד שאמר לך שילמד אותך כשפות שמש!
    היא שמה על עצה את המסכה ואמרה ''עכשיו מזהה אותי?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ליאור
    ''אתה יודע בדיוק מי אני'' לין אומרת, היא אומרת לך לצאת מהחדר ואתה יוצא, שהיא יוצאת אלייך היא לבושה בבגדי הנינג'ה, אותו אחד שאמר לך שילמד אותך כשפות שמש!
    היא שמה על עצה את המסכה ואמרה ''עכשיו מזהה אותי?''
    ממתי נונתים לאחדהשחקנים להיות שה''מWTF
    ----------------------------------------
    אני אומר לנינג'ה הבן בן( הכל מובן לי עכשיו אתה אקומה( קוקסינל ), זה הפתעה לראות שאתה קוסינל. אז אתה גם בן וגם בת. אוקי עזוב אתה כבר לא יפה, אני שונא קוסינלים שהם בן ובת. אתה יודע מה אני פורש מלמוד כשפות, אני לא רוצה שקוקסינל ילמד אותי כשפות שמש בי להתראות ".
    אני יוצא מהמקדש בעצבנות יתר ומחפש את היציאה מן המקום הזה .

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. student of Gakuen Alice
    ליאור
    עברתי כבר את הקטעים שאתה בהם אז אני יודעת מה לכתוב וקיבלתי אישור מאייל למי שהולך אמ..לפגוש אתכם מוחעחעחע
    יום אחד הם לקחו אותי לקנות לי מתנות בחנות, אבל שחכו אותי שם, לא האמתי שזה יכול להיות הם אמרו לי שאני פרח ופרח לא זורקים, המוכר ניגש לשאול אותי למה אני בוכה וסיפרתי לו את כל הסיפור, הוא נתן לי את החליפה הזאת ואת המסכה ולימד אותי כשפות אש, לא הרבה יודעים אבל אני אחת מכשפיות האש הכי חזקות''
    אתה מביט בלין ולא יודע איך להגיב

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ספיידי~
    אתה מתפעל מהחרב ושורק לספידי שיראה את זה. אתה יוצר אש כחולה ואתה שואל אם רוח היער שיחרררה אותם. האנשים עונים לך "כן,היא שיחררה אותם ברגע שנישקת את אדוני או יותר נכון,גברתי..." והם מובכים על שהתייחסו אליה כאל זכרר.

טל~
    'נישקתי.. איזה הגזמה.. הנינג'ה הזאת נתנה לי נשיקה כאילו היא איזה זונה..' אחשוב, ואצעק בחזרה אל הקהל, מכחכח בגרוני. "אז איפה הם עכשיו..? אנילא מוצא אותם!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    ספיידי
    הם מתכוונים לענות לך שלפתע חור נפער בקיר!
    אתה רואה המון משווים(נראה לי קוראים להם ככה האיקולסט, החיילים של אמון) חודרים פנימה.
    הם מתחילים אט אט לסגור על הקהל, הם מחשמלים ומעלפים את רובם, רק אתה ומעטים נותרתם.
    אתה חיילים של אמון מתקרבים אלייך עם שוקר בידיים!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ספיידי
    הם מתכוונים לענות לך שלפתע חור נפער בקיר!
    אתה רואה המון משווים(נראה לי קוראים להם ככה האיקולסט, החיילים של אמון) חודרים פנימה.
    הם מתחילים אט אט לסגור על הקהל, הם מחשמלים ומעלפים את רובם, רק אתה ומעטים נותרתם.
    אתה חיילים של אמון מתקרבים אלייך עם שוקר בידיים!
    "אוקיי.." אעכל את כל מה שקרה, "אממ.. ספידי, זמן לעוף!" אומר ואמעד אחורה. אנסה לקפוץ מהר ככל שאוכל על ספידי, ואאחוז באחד הקרניים שלו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    ספיידי
    אתה עולה על ספידי ואומר לו שזה הזמן לעוף, אתם כבר בחצי הדרך החוצה שלפתע היידים שלך מוצמדות לגוף שלך, אתה קולט שאחד מן המשווים זרק עלייך (אני לא יודעת מה השם אז אני יתאר) את אחד הכבל עם כדור שחור בכל צד שלו וזה התעטף סביבך!
    לפתע הכבל מחשמל אותך בחוזקה, אתה מעלף ונופל מספיידי
    הדבר האחרון שאתה זוכר זה משווים עומדים מעלייך, ואז חושך.
    אתה מתעורר בתוך תא כלא, אבל נראה כי הוא עוצ במיוחד בשבילך, כולו עשוי קירות מתכת והוא די קטן, אין יותר מידי לאן לזוז, אתה בתוך סוג של קופסא סגורה ומסוגרת.
    אתה שומע קולות ''אז לכדתם אותו?'' ''כן אדוני, הוא בתוך הקופסא הוא בט יתעורר בקרוב'', אתה שומע קול שאתה מזהה כשל אמון ''בסדר, היום בערב, מול כולם אקח את הכשפות שלו, ובך אפטר מהאוואטר לתמיד!''
    מה תעשה?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 28 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •