Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    אני משחק בברקת,בינתיים יש לי: (אני לפני הליגה סיימתי את כל המכונים תגידו לי את מי ללכוד ואיפה להתאמן איזה מתקפות להשים לו כי אני פחת מבין.. תודה!)
    סילו: [רמה 41]
    -snore
    -rest
    -auroroa beam
    -blizzard
    סוואמפרט:[רמה 42]
    -Rock smash
    -mud shot
    -muddy water
    -surf
    סלאקינג:[רמה 45]
    -Slash
    -flail
    -cut
    -facade
    גרדויר:[רמה 40]
    -psychic
    -confusion
    -hyper beam
    -teleport
    זה הארבע ביינתים שיש לי תודה לעוזרים!!

2. משתמש מנוסה
    אתה מתעניי גם באגדיים ?

3. משתמש מנוסה
    מתעניין בהכול אחי תן הצעות (:

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    תאמן את סוואמפרט עד לרמה 52 ואז תעיף לו את המאד שוט,ותחליף בארטקוויק,הוא גם סוג אדמה,אז זה לא משפיע
    עליו,וגם תעיף את סלאקינג,שים סוואלו,יהיה לך גם סוג נורמל וגם סוג מעופף,ובכלל סוואלו הפוקימון מעפף הכי טוב בדור 3 אם לא מחשיבים את האגדיים,ויש לו מתקפות סוס...

5. משתמש מתחיל
    קודם כל, תלמד את גרדויר thunderbolt במקום teleport. אתה יכול לתפוס את רייקוזה (או שתלכוד באגון ותפתח אותו). במקום סילו כך את רג'אייס או גליילי וכדי לך ללכוד פוקימון צמח כלשהו לקראת וואלס. (מומלץ צמח כי יש לו את וויסקאש שחולשה היחידה שלו היא צמח אבל תלמד כמה פוקימונים מתקפות חשמל, זה לא יזיק ) אתה יכול ללכוד את שרומיש בתור פוקימון צמח ואז כשהוא יתפתח יהיה לך גם פוקימון לחימה, אבל לוקח הרבה זמן לפתח אותו וזה קשה מאוד, אז תוכל ללכוד את גרודון (אם אפשר) וללמד אותו solarbeam כי יש לו יכולת שברגע שהוא נכנס לקרב יש sunny day והוא לא צריך לטעון תור אחד!
    מקווה שעזרתי

6. משתמש מנוסה
    תתפוס את רייקואזה ותנצח את הליגה בקלות.

7. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    תתפוס סלאמנס או פלייגון או שניהם. פוקימונים חזקים בצורה בלתי רגילה.
    אני בעד מטאגרוס במקום גראדוויור. יותר חזק - ושתי כוחות, עדיף.
    חוץ מזה, אתה גם צריך לוחם למאמן הראשון, השלישי והחמישי בליגה. אני הייתי ממליץ לך על מאצ'אמפ או הריאמה . אבל זה לגמרי טכני. אני בסך הכל הבאתי לך את הדרך הכי טובה לליגה.
    IMA LADY

8. משתמש מתחיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי A R C E U S צפה בהודעה
    תתפוס סלאמנס או פלייגון או שניהם. פוקימונים חזקים בצורה בלתי רגילה.
    אני בעד מטאגרוס במקום גראדוויור. יותר חזק - ושתי כוחות, עדיף.
    חוץ מזה, אתה גם צריך לוחם למאמן הראשון, השלישי והחמישי בליגה. אני הייתי ממליץ לך על מאצ'אמפ או הריאמה . אבל זה לגמרי טכני. אני בסך הכל הבאתי לך את הדרך הכי טובה לליגה.
    הוא לא צריך לחמישי, הוא משחק בברקת לא ברובי וספיר אז וואלס הוא המאמן החמישי ויש לו פוקימוני מים בלבד. אף אחד מפוקימוני המים שלו לא חלש על לחימה, לכן הוא לא צריך פוקימון לוחם למאמן החמישי, אך תמיד עדיף שיהיה לך פוקימון לוחם, אחרי הכל, פוקימוני לוחם חזקים על 5 סוגים שונים (קרח, אבן, אופל, מתכת ונורמל) ויש שני מאמנים בליגה שחזק עליהם לחימה (המאמנת השלישית- קרח והמאמן הראשון- אופל) ו-וואלס, המאמן האחרון, הוא מאמן מים וכוח צמח יהיה חזק על שלושה פוקימונים, שאחד מהם צמח זה החולשה היחידה שלו. אז אם משלבים את לחימה ואת צמח יוצא--- ברלום! ההתפתחות של שרומיש ולכן המלצתי עליו בהודעה הקודמת שלי. אז עם יש לך סבלנות, אני ממליץ לך לתפוס שרומיש רמה 6, ולהפוך אותו לברלום לתפארת (ברלום מתפתח משרומיש ברמה 23, הנה קישור של הדף שלו ב-bulbagarden http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Breloom)
    נערך לאחרונה על ידי Mr.Popo, 07-09-2012 בשעה 12:59 PM סיבה: שגיאת כתיב

9. משתמש מנוסה
    אתה חייב דחוף לאמן את הפוקמונים שלך לפחות לרמות 50 פלוס במערה של הליגה ניתן ללכוד פוקמונים ברמות 40 כמו ארימיה או כמו ליירון שאם תעלה אותו רמה יהפוך לאגרון יש לך גם גולבט שאם תשמח אותו יוכל להתפתח לקורבאט
    [

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •