עמית,למה אתה לא שם את ה-full Theme ורק מה שמראים באנימה?
לא לוקח סיכון.
גם היה לי אותו מקרה עם השיר של אדוונצ'רס 2[שאגב-לפני שידעתי שזה הפתיחה חשבתי שזה סתם שיר אינסרט וחיפשתי אותו בכל האינטרנט XD]-באיזה יום אחד כשהתכוננתי למבחן הקשבתי למוזיקה מיוטיוב באייפון ואז השיר של אדוונצ'רס 2 לא עבד.חיפשתי ומצאתי רק את המלא, הקשבתי ואני מתחרט על זה.
NYO HO HO BITCH
תגובה שלך:
ההמשך של עמית:ג'וני התעניין בחללית והגובלין צחק. הוא השליך על ג'וני פצצת דלעת שספיידרמן בדיוק התערב.
הוא שלך קורי עכביש לפצצה וזרק אותו לאוויר. פיצוץ עז נשמע מלמעלה ואפר נפל על כולנו.
החללית נעלמה, והגובלין צחק, "הדמיה..!" הוא גיחך וג'וני התעצבן. "אל תדאגו, ספיידרמן הגיע." מיילס התערב.
"אוי שתוק כבר, חיקוי עלוב.." רטן הגובלין והביט על שלושת הלוקים, בהבנה שהם הטרף הקל לבינתיים כי הם לא במצב להילחם. הוא נחת אליהם בריחוף קל, "עכשיו.. מי הלוק האמיתי..?" הוא שאל בנבזיות.
"אף אחד מהם." השמעתי קול מאחוריו. "נו באמת גובלין, קצת חוכמה.. נראה לך שהייתי מסכן את עצמי ככה על ההתחלה?" שאלתי אותו. "כולם היו שיכפולים" הגובלין הסתובב אליי כרפלקס ושלף טפרי מתכת מהזרועות שלו. (לא זוכר איך קוראים להם.. S: )
ג'וני חזר לצורה הרגילה שלו והתקרב אלינו, כך גם מיילס. "בוא נראה מה אתה מעז לעשות כשכולנו כאן.." מילמל ג'וני בחיוך.
די עצוב לא?"אגרף קרח" אמרתי כאשר יצרתי באוויר מקרח אגרוף והעפתי אותו על הגובלין "עכשיו תורי" אמר לוק וירה אנרגיה על הגובלין "היי היא האויב שלי" אמר ספיידר מן (המזויף והלא שווה בכלל) וירה בו רשת והדביק אותו לעמוד "אוקי מה עכשיו?" שאלתי
Xd ויש לך עוד 11 דקות זה לא עכשיו
נראה לי השעון שלך לא מכוון עכשיו 23:50
אחי, אני בוכה מרוב שזה יפה
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
מי אמר את זה לארווין?
Xd קרעת אותי עכשיו.. וואי אני על הרצפה אחי חחח
לא אבל רציני, אמרתי לעצמי שזה מבאס שאני מבזבז את הרעיון הזה ככה, אז אני ויואב עושים שרשור על אותו נושא S:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)