פורסם במקור על ידי buizel שולט למה אתה מסגיר אותי )))): כן דורה כוסית איזה ציצים יפים יש לה אתה לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 והיא גונחת באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כזה מחרמן יותר טוב מכל בת אמיתית!!!!!!!!! כי בגדת בי ימניאק
פרישה
כה, עכשיו דיברת 3:
חוץ מזה, ראיתי רק איזה שני סדרות הנטאי כל החיים שלי, והנטאי זה איזה שתי פרקים.. S:
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
ואו אני לא מאמין דניס חשבתי פרשתה O_ם קיצר אני מפסיק לפי בקשתו של דניס השעקסי בע"מ~
פורסם במקור על ידי Demacia כי בגדת בי ימניאק מתי ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי buizel שולט מתי ): אתמול יאלה בלי PS3 עוד מעט בים!
פורסם במקור על ידי buizel שולט מתי ): כל הזמן.
לוק קייג' הוא דה וואן אנד אונלי >:
עד שנפטרו מעונת הפלאפים עכשיו ספיידרמן?
פורסם במקור על ידי Demacia כל הזמן. זה כי אתה ראש פלאפל )))))))))))):
אני הייתי הספיידרמן הראשון, וליאון חיקה אותי >: ועמית הוא מקסיקני זה יבשת אחרת זה משהו אחר.
פורסם במקור על ידי buizel שולט זה כי אתה ראש פלאפל )))))))))))): אניי?????? יואוו אני יותר דיבור ביננו אף פעם , אנחנו מתגרשים
פורסם במקור על ידי Demacia עד שנפטרו מעונת הפלאפים עכשיו ספיידרמן? אני ארצח אותך.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ? [YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי Flupy אני ארצח אותך. אתה עוד פה? אמש'ך פלאפי
פורסם במקור על ידי Demacia אניי?????? יואוו אני יותר דיבור ביננו אף פעם , אנחנו מתגרשים אנחנו כבר גרגושים מספיק זמן יא ראש פלאפל ):
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום