פורסם במקור על ידי I♥Alon עומר הייתי אמור לאכול 20 אבל אמא שלי אכלה 3 בהתחלה לעזור לי. אז איזה 17, ועוד ציפס גדול. הבטן שלי!! >~< שמן קטן....
פורסם במקור על ידי Ilan תגיד אתה עמית המעדכן לשעבר? כן, למה אתה פתאום נזכר לשאול? פורסם במקור על ידי Spider Man! היום,רק היום יכולתי לשנות כינוי אני כבר ספיידרמן עדיין אין לך זכות להיות. אני ועומר לא אישרנו את זה. חוצמזה שאין לך קונספט משלך, חוץ מספיידרמן הנוב. פורסם במקור על ידי ホミカ X Drake חזר! קוראים לו אביב.
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי I♥Alon עומר הייתי אמור לאכול 20 אבל אמא שלי אכלה 3 בהתחלה לעזור לי. אז איזה 17, ועוד ציפס גדול. הבטן שלי!! >~< אבל בלי שום קשר, אני לא נוהג לאכול הרבה.
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
פורסם במקור על ידי I♥Alon טחנתי 15 נאגטס במקדונלדס ועכשיו כואבת לי הבטן.. היום בעבודה הלכתי עם אבא שלי להאמבורג. אכלתי צ'יפס ושניצל שנראה כאילו עשו אותו מקונדור XD
עמית בוא לדואל P:
פורסם במקור על ידי Monkey D Luffy אע? גם הזה עם הפולחן מעגניב P: גם מביא סרוונט לגרייב, גם עושה שפישל [רוב הדק זה נורמל סומון..] וגם מעצבן את היריב XD השתמשתי בכאוס פייפר בטורניר פסח,ועשיתי לא מעט לופים של החתול ופייפר
פורסם במקור על ידי Salamander השתמשתי בכאוס פייפר בטורניר פסח,ועשיתי לא מעט לופים של החתול ופייפר אוקיי אבל תודה שהזה עם הפולחן מעולה לדק הזה D:
פורסם במקור על ידי Monkey D Luffy עמית בוא לדואל P: אוקיי. פעם ראשונה מכרום XD
פורסם במקור על ידי Monkey D Luffy אוקיי אבל תודה שהזה עם הפולחן מעולה לדק הזה D: כן הוא מעולה
פתחתי דניס.
איתי אתה מעצבן אותי O:
חמוף
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים איתי אתה מעצבן אותי O: למה הוא מעצבן אותך?
פורסם במקור על ידי Reborn למה הוא מעצבן אותך? אתה לא קשור ):
למה?
פורסם במקור על ידי Monkey D Luffy למה? אני כבר שנה מנסה לחשוב על שם לצוות ולא יוצא לי כלום ): וגם לא הבנתי אם מותר לי להיות משתמש בפרי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום