[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
הלכתי לשחק אססין קרייד
עמיתבתוכנה מיץ מילא דמות מפיירי טייל, אבל האפס הזה?
ופיירי טייל בחיים לא הכי מצחיקה, אולי אם תראה יותר מעשר אנימות ותקרא מנגות תדע
עמית באמת שאתה לא מתאים להיות המנהל של הפורום הזה.
איך אתה מנהל של פורום אנימה מנגה ומצויירים כשלא קראת מנגות ואתה רוה אולי 10 אנימות וזה גם הגזמה
בעצם אין לי כוח -_- ועמית,מה מגעיל,2-3 סיקורים,פירסום של איזה 2 פרקים ראשונים,ראית פחות מ-20 [נארוטו+שיפודן,פיירי טייל,כנראה ארבעת היוגי הו,פיירי טייל,ריבורן,דיג'ימון קרוס וורס עד האנטרס זה 3 ואולי עוד כמה שאני לא יודע] אנימות כל החיים שלך,מנגות אתה לא ממש קורא אלה העובדות
עמית נבחר לניהול, סימן שמגיע לו.
ואני בהחלט חושב ככה, וגם השאר. אין לכם מה להרוויח מלערער על הכבוד שלו, קיבל את התפקיד וכל הכבוד לו על זה.
ספוילר
אבל אלון,תראה את זה ככה,אתה קיבלת מינוי צמ''ח אחרי חודשים של השקעה,ליאור קיבל 3 פעמים אמ''מ בזכות ההשקעה וההבנה,איתי המציא את פורום ירוק,והוא פתח את רוב הנושאים ששם,אדם וארווין קיבלו מינוי לספרות בזכות זה שהם הבינו בנושא
אם רותם בוחר מנהלים לפי סיקורים,אני אמור להיות מנהל יוגי הו ואמ''מ [לא שאני רוצה]
תודה רבה לכם שאתם כאלה חברים טובים.באמת.
אלה שמעליבים אותי זה החברים הטובים שלי בפורום?באמת?
עומר-אני לא חושב שכדאי לך להצטער על זה שאתה מגעיל.אל תגיד לי שאתה צוחק איתי, כי זה בכלל לא יפה.
אני תומך בך כל הדרך כשפרשת ניסיתי להחזיר אותך כי היית חבר ממש טוב שלי בפורום וזה היחס שלך אליי בחזרה?
אם היה לי את היכולת הייתי פשוט נותן לך בוקס בפנים עכשיו, באמת כי זה מגיע לך.
תודה רבה לכם שאתם מגעילים.תודה שאתם ממש "נחמדים" אליי.אפילו בפורום שאני רוצה לברוח מהחיים וקצת להנות עם אנשים שמכבדים אותי ויודעים שאני שם בשבילם ותמיד נחמדים אליי מעליבים אותי ככה?
תודה על שהרסתם את היום שלי.תודה.
תודה על שאתם שוב מעלים מחדש את סוגיית הפרישה מהפורום לראש שלי.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)