היי קיבלתי אבן מים אש וחשמל איווי יכול להתפתח שם משמחה? או שלהשתמש באבנים?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
איווי יכול להתפתח אחרי קרב בממלכת הקרח לגליסאון אחרי קרב בממלכת העשב לליפאון אחרי קרב באפל לאמבראון ואחרי קרב בעל חושי לאספיון
הייתי כבר בעשב(היא בין הראשונות) הוא לא התפתח למה לא? אני רוצה ליפיאון או אמבריאון פשוט
רק אחרי שאת מקבלת את האבנים את יכולה להתפתח אבל את צריכה שיהיה לך חיבור חזק עם איווי ואז להילחם בממלכת העשב
אוקיי תודה אני מחכה לתשובה
אממ.... ערכתי
כבר השתלטתי על העשב מזמןן מה לעשות?
לא הבנת את צריכה שהאחוזי לינק שלך עם איווי יהיו די גבוהים ורק אז תעשי איזה קרב או משהו בעשב
טוב לא משתנה התפתח לי לחשמל ם: חבל לי פתוח עוד נושא אז אני אשאל כאן- מקבלים מתישהו אבן ירח? אני רוצה לפתח את הגיגליפאף של אויצ'י
כן. מתישהו צריך להגיע אליך איזה סוחר נודד שמוכר בין היתר אבני התפתחות (איזה מוזר שמעתי על המשחק לראשונה ממך ואני עכשיו מסביר לך עליו...)
Xdd מתי בערך? פגשתי מישו שנתן לי במתנה אבן חשמל מים ואש זה הוא? עם כן אז איפה הוא?
לא זה לא הוא אני פגשתי אותו פעמיים - או כשכבשתי את המעופף או כשכבשתי את הברזל ואחרי שכבשתי את הכל חוץ מהאחרונה הוא בא אליך לבד
אוקיי תודה (עוד ממלכה אחת וכבשתי הכלל^^)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום