Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ת'כלס עכשיו זה שלישייה, והרגע עברתי את המכון הרביעי.

dewott רמה 26 סטים :

razor shell
    focus energy
    water pulse
    water sport

throh רמה 27 סטים :

vital throw
    revenge
    focus energy
    storm throw

musharna ( בטעות פיתחתי אותו ) רמה 29 סטים :

psywave
    hypnosis
    psybeam
    yawn

אני צריך הצעות לשיפור תודה
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

שישייה לסטורי? אם כן מושראנה בחירה נוראית. היא לא תוקפת חזקה וסתם לא יהיה לך כיף ולא מספק לשחק איתה בגלל זה. מה עם סאנדאייל? מוצאים אותו בחולות ביציאה מעיר מכון-החרק. אותו כנ"ל אתה יכול לחפש שם גם את דרמוקה, שהמפותח שלו הוא בדיוק ההפך ממושראנה- פוקימון די מהיר ומאוד מאוד חזק.

כאן נגמרו לי הרעיונות (עוד לא סיימתי ת'משחק, אפילו לא פעם אחת, ככה שאני עלול להציע פוקימונים שניתן למצוא בשלבים מאוחרים במשחק וכו') לעת עתה. אם יש לך Wifi אני יכול להרבות לך כמה מהפוקימונים שלקחתי איתי למסע [מטאנג, לאקסריי, מארשטומפ]. אולי אם תגיד סוגים שבא לך לשלב בשישייה יהיה יותר קל לעזור לך. יש את סוסבאק הצבי היפה [מוצאים אותו אחרי עיר מכון הלחימה, בדרך לצ'ארג'סטוון קייב], ג'ולטיק [גם שם], הזברה מתחילת המשחק..

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי דברים יומיומיים כאלה צפה בהודעה
    שישייה לסטורי? אם כן מושראנה בחירה נוראית. היא לא תוקפת חזקה וסתם לא יהיה לך כיף ולא מספק לשחק איתה בגלל זה. מה עם סאנדאייל? מוצאים אותו בחולות ביציאה מעיר מכון-החרק. אותו כנ"ל אתה יכול לחפש שם גם את דרמוקה, שהמפותח שלו הוא בדיוק ההפך ממושראנה- פוקימון די מהיר ומאוד מאוד חזק.

כאן נגמרו לי הרעיונות (עוד לא סיימתי ת'משחק, אפילו לא פעם אחת, ככה שאני עלול להציע פוקימונים שניתן למצוא בשלבים מאוחרים במשחק וכו') לעת עתה. אם יש לך Wifi אני יכול להרבות לך כמה מהפוקימונים שלקחתי איתי למסע [מטאנג, לאקסריי, מארשטומפ]. אולי אם תגיד סוגים שבא לך לשלב בשישייה יהיה יותר קל לעזור לך. יש את סוסבאק הצבי היפה [מוצאים אותו אחרי עיר מכון הלחימה, בדרך לצ'ארג'סטוון קייב], ג'ולטיק [גם שם], הזברה מתחילת המשחק..
    מכון אדמה*

תשמתש בTMים.. לדווט תשים RETURN זה די חזק נגד פוקימוני עשב שתמצא במשחק
    הסטים לא משהו תנסה להישתמש בTMים חזקים כדי לשפר אותם תנסה להשאיר סטאב אחד לכל אחד..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש מנוסה
    שיחקתי עם מאשרנה בסטורי וזה בכלל לא כיף... אני ממליץ לך לקחת אקסיו ו/או כמו שנאמר פה סאנדייל שהוא פוקימון חזק, יעיל וכיפי.
    עוד הצעה- סקראגי.
    יש גם את טינמו שהוא חזק וכיפי שלא לדבר על זה שהוא חסין לחולשה היחידה שלו אבל יש לו שני חסרונות- נדיר וכדאי מאוד לפתח אותו מאוחר.
    יש גם את ראפלט שהוא פוקימון נהדר אבל הוא מתפתח מאוחר וגם ניתן להשיג אותו בויקטורי רואד (קצת לפני הליגה).
    יש גם את דרילבור שמתפתח לאקסדריל שהוא פוקימון חזק.
    יש את המאובנים, אני חושב שכדאי ללכת על ארקאופס.
    אם תרצה עוד הצעות תבקש.
    נ.ב. תחליף את דווט ומאשארנה די מהר...

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •